A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

köszike benó te mit küldesz nem látok csak piros x-et vagy már ennyire fáradt vagyok? akkor mikor talizunk?

Kép
paradizs

Igaz. :lol:
Edina? :roll:

KépKép
benó

Igen igazatok van.Nyugalom,pihenés,vitamonok.És semmi stressz és semmi cipekedés meg bútortologatás és ilyenek.

És pozitív gondolkodás!!!!

Kép
martik77

Sziasztok!
Hazaértem a dokitól.

KépKép

KépKép
nadina01

Tegnap miattad izgultam Benó,hogy merre vagy,ma pedig Edina miatt. Te nem vagy vele kapcsolatban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.12 21:12-kor.

Kép
flóra 11

Azt hiszem, nem írtam piros x-et. :roll: :lol: Majd holnap kitaláljuk a randinkat, oksa? :D

Edina, mi van?????

KépKép
benó

Itt van!!! :D

Kép
martik77

Na végre!!!! Edina, gyorsan mesélj!

Kép
flóra 11

Én bútort biztos nem cipekedek meg mást sem. Még a szatyorért is kihívom a Gy.-t a parkolóba. :oops: :lol:

Na és mit mondott a doki????

KépKép
benó

Piros x ?Én ma megszédültem és csillagokat is láttam,de semmi piros x-et!! :lol:

Kép
martik77

benó: ok ne dolgozz sokat..
puszika és köszike a tanácsokat pihenek és eszem a vitaminokat is meg gyümölcsöt is puszika moindenkinek

Kép
paradizs

Zsu, még várd meg Edina híreit! :wink: :wink:

Kép
flóra 11

Látom pont engem hiányoltatok :D
Szóval nem mondott túl sokat. Lát valamit és méhen belül van, de nagyon kicsi még. Persze, mert még korai volt, de mondta, hogy nem baj, hogy ilyen korán mentem mert kaptam hormonkúpot, Utrogestánt (4-szer 1-et kell) durva lesz, mert napközben nem tudom hogy fogom megoldani :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadina01 2009.01.12 21:16-kor.

KépKép

KépKép
nadina01

Jó hosszan írja!!!

Remélem nem a net vacakol. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Puszi neked és a kis manócskáidnak! Jó éjt! Oldalt, tudod...., úgy jó lesz az éj. :lol: :D :D :D

KépKép
benó

Minek kell hormonkúp?? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na, hát ez akkor nagyon jó hír! :D :D :D Kit érdekel, hogy nem tudod megoldani! :lol: :lol: :lol: :lol: Az a legkevesebb! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jövő hét hétfőn kell mennem uh-ra újra és akkor, ha nőtt, akkor van rendben minden. Mert a doki megint mindenféle statisztikára hivatkozott, hogy 30%-a a terhességeknek az ilyen korai szakaszban megáll a fejlődésben, stb....De én ne izguljak....dehogynem izgulok! Teherbe esni se volt egyszerű, most meg még ez is :oops: Na de bízom a legjobbakban. Amúgy kaptam uh-képet és azon az van, hogy 5 mm. Ezt tényleg annyira kicsi lenne?

KépKép

KépKép
nadina01

Muszáj lefeküdnöm.Fáj a gyomrom(pedig vacsiztam).
Majd holnap tali itt.

Puszi,és Jó ÉJt Mindenkinek.

Edina nagyon örülök,hogy jó híreket kaptál!!!!

Tancsu azt hiszem az előző oldalon írtam neked!!!

Kép
martik77

Igen, végül is most amúgy is a héten még itthon vagyok betegszabin :D
A hormon azért kell, mert ez ugye nem teljesen természetesen jött létre, és kell még hormontámogatás a tuti siker érdekében :D

KépKép

KépKép
nadina01

Kép

Kép
martik77

Jó éjt, Mariska. Holnap a suliban találkozunk. :D :D :D :D

KépKép
benó

Jóéjt Márti!
Örülök, hogy örültök :D De még én az örömmel megvárom a jövő hetet, mert még mindíg nem merek örülni :)

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem se volt túl természetes, úgyhogy ne aggódj. Attól még ugyanolyan igazi a terhesség és a babák, mint másokéi.
Ja, tényleg, és egyet látott? :D

KépKép
benó

Edina, akkor ezek jó hírek! Jövő hétig szépen gyarapodni fog. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, neked egy már nem is elég?

Kép
flóra 11

Aha, egyet látott, de tényleg annyira pici fekete valami volt, hogy még kinagyítva is csak alig látszódott.
Benó, Te is használtál hormonkúpot?
Te mikor voltál először uh-n?

KépKép

KépKép
nadina01

És hány hetes vagy? Számold ki!
A mieink a 7. héten voltak 6 mm és 9 mm. :D :D :D :D Pincurik. :D :D :D Az 5 mm szerintem nem is olyan kicsi. :D

Nagyon örülök!!!!! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Hormonkúpot nem használtam, de szerintem a lombikkal teherbe esők szoktak olyat, ez csak jó, még több segítség szerintem. :D
Elég az egy, hogyne lenne elég, csak ha a Closti segített, lehetne kettő is, vagy három.... :lol: :lol: Ti is kérdezgettetek engem, és aztán be is jött, csak ezért kérdem. :D Hátha még csak most jön a slusszpoén. :D :D :D

KépKép
benó

Én 5 hét + 1 napnál tartok ma. De akkor szerintem ez az 5 mm nem is olyan kicsi. :D Azt mondta az orvos, hogy 1 hét múlva akár a duplájára is nőhet....remélem.
Amúgy én is nagyon örülök ám!!! Csak még mindíg nem hiszem el :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Nem mondom, hogy hidd el, mert én se hittem, még most is hihetetlen. :roll: :roll: :roll: De azért hidd el! :D :D :D Vagy legalábbis örülj! :D :D :D Szuper, szuper, szuper! (ha még nem gratulálunk :wink:) És jövő héten mikor kell menni?

KépKép
benó

Nem, nálam tuti, hogy 1.
Miki aggódott ám, hátha tényleg többen vannak :lol: :lol: :lol: Neki még hihetetlenebb a dolog, mint nekem. Néha csak ül és néz :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Helyes, majd rádöbben. :lol: :lol: :lol:
És bent volt veled az uh-on? És nem sírtál, mikor megláttad az 5 mm-es bogyókát? :D :D :D
Ezt a dokit szereted? Hol van ez a doki? Fizetős?

KépKép
benó

Közben a F. is megjött. Ebben a hidegben most fog fagylaltozni. :shock:

Kép
flóra 11

Jövő hét hétfőn megyek reggel uh-ra legközelebb.
Holap meg vérvételre, azt igazából meg se kérdeztem, hogy minek :shock: Mármint, hogy ilyen gyorsan minek. De gondolom kell és kész.

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, neked lehet, hogy a duplája lesz a jövő héten a nagysága, ha nekem is a Dávid majdnem 9 mm volt a 7. héten. A Kristóf csak 6 mm. De érdekes nevekkel ellátni a mm-eket. Nem? :roll: :D :D :D :D

KépKép
benó

A vérvétel szerintem azért, mert abból is meg szokták állapítani a terhességet.

KépKép
benó

Az jó, ilyenkor kell fagyizni. :lol:

KépKép
benó

Nem jött be velem Miki, mert majd akkor akarom, ha már hallani a szívverését. Jó ez a doki nagyon, és persze fizetős :? De már vagy 5 éve hozzá járok minden féle bajommal és meg vagyok vele elégedve,meg nincs is túl messze. A 11.kerületben van, csak 1 kerülettel odébb tőlünk.
Benó, Te jól vagy? Én ott maradtam le, hogy tegnap hánytál :(

KépKép

KépKép
nadina01

A Heninek akartam már írni, hogy remélem, már beszerezte a zöld-fehér csíkos (vagy milyen is?) felsőt, a "fiús kismama egyenruhát". :D

KépKép
benó

Tehát akkor a Miki is veled volt. Ez klassz. :wink:

Kép
flóra 11

Ja, hánytam valamelyik nap, de semmi gond, ilyen van (csak ritkán). :lol:

KépKép
benó

Lányok,már 37,00 a hőm. :shock: Ez valahogy megy fel. Tényleg agyonfagytam ma.Csak nem leszek beteg?

Kép
flóra 11

Most én is ennék egy kis fagyit :lol: Az jó torokfájásra is úgy tudom.

KépKép

KépKép
nadina01

Jaj, az nem jó. :? És hideg van nálatok odabent? Fázol most is? :?

KépKép
benó

Máris kívánós lettél! :D :D :D

KépKép
benó

Flóra, akkor mindenképp kúráld magadat!
Ma hívtak a munkahelyemről, 2 koleganőmnek arcüreggyulladása van, egynek mellhártyagyulladása, és még vagy 3-an simán influenzások.....

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem meg már egyre többször böködnek a gyerekek, már megböködték egy tanulómat is meg a Petit is (Gy. tesója) a Gy.-n kívül. :D :D :D :D
Van egy tanártársam, akinek ikrei vannak, és mondta, hogy őt a 31. héten befektették a kórházba. De aztán a 36. héten jöttek csak a lurkók.

KépKép
benó

Akkor lehet, hogy nem bemenned, vagy most szabin is vagy, ugye?

KépKép
benó

Itt 24 fok van, de fázom. Beburkolóztam pedig már pokrócba is. Nem bírok átmelegedni. Holnap eszkimó ruházatban megyek dolgozni. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: