Látom pont engem hiányoltatok Szóval nem mondott túl sokat. Lát valamit és méhen belül van, de nagyon kicsi még. Persze, mert még korai volt, de mondta, hogy nem baj, hogy ilyen korán mentem mert kaptam hormonkúpot, Utrogestánt (4-szer 1-et kell) durva lesz, mert napközben nem tudom hogy fogom megoldani
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadina01 2009.01.12 21:16-kor.
Jövő hét hétfőn kell mennem uh-ra újra és akkor, ha nőtt, akkor van rendben minden. Mert a doki megint mindenféle statisztikára hivatkozott, hogy 30%-a a terhességeknek az ilyen korai szakaszban megáll a fejlődésben, stb....De én ne izguljak....dehogynem izgulok! Teherbe esni se volt egyszerű, most meg még ez is Na de bízom a legjobbakban. Amúgy kaptam uh-képet és azon az van, hogy 5 mm. Ezt tényleg annyira kicsi lenne?
Igen, végül is most amúgy is a héten még itthon vagyok betegszabin A hormon azért kell, mert ez ugye nem teljesen természetesen jött létre, és kell még hormontámogatás a tuti siker érdekében
Aha, egyet látott, de tényleg annyira pici fekete valami volt, hogy még kinagyítva is csak alig látszódott.
Benó, Te is használtál hormonkúpot?
Te mikor voltál először uh-n?
Hormonkúpot nem használtam, de szerintem a lombikkal teherbe esők szoktak olyat, ez csak jó, még több segítség szerintem. Elég az egy, hogyne lenne elég, csak ha a Closti segített, lehetne kettő is, vagy három.... Ti is kérdezgettetek engem, és aztán be is jött, csak ezért kérdem. Hátha még csak most jön a slusszpoén.
Én 5 hét + 1 napnál tartok ma. De akkor szerintem ez az 5 mm nem is olyan kicsi. Azt mondta az orvos, hogy 1 hét múlva akár a duplájára is nőhet....remélem.
Amúgy én is nagyon örülök ám!!! Csak még mindíg nem hiszem el
Nem mondom, hogy hidd el, mert én se hittem, még most is hihetetlen. De azért hidd el! Vagy legalábbis örülj! Szuper, szuper, szuper! (ha még nem gratulálunk ) És jövő héten mikor kell menni?
Helyes, majd rádöbben. És bent volt veled az uh-on? És nem sírtál, mikor megláttad az 5 mm-es bogyókát? Ezt a dokit szereted? Hol van ez a doki? Fizetős?
Jövő hét hétfőn megyek reggel uh-ra legközelebb.
Holap meg vérvételre, azt igazából meg se kérdeztem, hogy minek Mármint, hogy ilyen gyorsan minek. De gondolom kell és kész.
Igen, neked lehet, hogy a duplája lesz a jövő héten a nagysága, ha nekem is a Dávid majdnem 9 mm volt a 7. héten. A Kristóf csak 6 mm. De érdekes nevekkel ellátni a mm-eket. Nem?
Nem jött be velem Miki, mert majd akkor akarom, ha már hallani a szívverését. Jó ez a doki nagyon, és persze fizetős De már vagy 5 éve hozzá járok minden féle bajommal és meg vagyok vele elégedve,meg nincs is túl messze. A 11.kerületben van, csak 1 kerülettel odébb tőlünk.
Benó, Te jól vagy? Én ott maradtam le, hogy tegnap hánytál
Flóra, akkor mindenképp kúráld magadat!
Ma hívtak a munkahelyemről, 2 koleganőmnek arcüreggyulladása van, egynek mellhártyagyulladása, és még vagy 3-an simán influenzások.....
Nekem meg már egyre többször böködnek a gyerekek, már megböködték egy tanulómat is meg a Petit is (Gy. tesója) a Gy.-n kívül. Van egy tanártársam, akinek ikrei vannak, és mondta, hogy őt a 31. héten befektették a kórházba. De aztán a 36. héten jöttek csak a lurkók.