Jó reggelt!
Én is most keltem, vagyis visszafeküdtem 8-kor.
Viki! Nekem a szaporító fejés jött be nagyon: szopi után mindkét mellett felváltva kell fejni: 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 percig. Általában az esti szopi után csináltam, és reggelre mindig bedurrant. Akkor is fejni kell, ha nem jön már semmi, csak cseppek (vagy az sem). MOndjuk én elektromos Medelával nyomtam, az kézkímélőbb...

Nekem volt egy fosós-hányós vírusom, az után, szinte a nulláról hozta vissza a tejem.
Férjecském már ki van okítva, megy vissza neked a tábla, amint szülünk.
De egyre távolibbnak tűnik a dolog. Már nem is figyelem magam és már számolni sem számolok, ha jönnek-mennek a fájások.
Nagyon szar a kedvem, mert itt van anyósom egész nap, itt is kell aludjon ugye lévén vidéki és én most megőrülök szép lassan tőle...
Mert állandóan pörög (noha most tényleg nincs szükségem rá, mert mindent el tudok végezni, csak a Pötyit kellene elhozni az oviból), én meg már elkezdtem befelé fordulni, vágynék a csendre, magányra, elmélkedésre, és főleg elég morcos tudok lenni, ha fájásaim vannak (tegnap egész délelőtt fájtam, végül bezárkóztam a fürdőszobába egy kis magányra, ültem a kádban, a földön). A legnagyobb bajom az, hogy éjjel most már én sem tudok aludni. Ő most a nappaliban alszik (ebből nyílik a hálónk és odébb a gyerekszoba). Régen kijöttem olvasni a kanapéra, neteztem, stb... Most meg még mászkálni sem merek, nehogy felkeltsem, csak nézem a falat, forgolódni nem merek, mert akkor a férjecském kel fel, neki meg mégiscsak dolgozni kell menni...

Szóval totál kéééész vagyok. És eldöntöttük, ha megszületik Ádi, akkor valami mást fogunk kitalálni, nem jöhet senki ide aludni. Nálunk az az alapvető baj, hogy vagy 24 órás segítséget kapunk vagy semmilyet, mert mindkét nagyszülő vidéki. De segítség igazából csak azért kéne, mert egy két hetes gyereket (addig lesz itthon uracskám) nem vihetek mégsem most ki, hogy elmenjek az oviba Pötyiért.
Csöre, ti hogy csináljátok? Vagy akinek ovis a nagyobbik tesó? Kivenni meg nem akarom, mert imádja az ovit, csak még jobban megkavarná a kis lelkét.
Na jól kipanaszoltam magam.

Bocsi Csajok!
De végül egy kis nyálcsorgatós kép, tegnap ezt sütöttem:
Barti