Na úgy megirigyeltem a tegnapi virrasztókat, hogy ma én nem tudok aludni.

Kb. fél négy óta csak forgolódtam, minden nesz zavar, és minden pozícióban fáj valamim... Pfffff....
Na mindegy, legalább van időm visszaolvasni, mondjuk a memóriám már csak 1 oldalnyira terjed ki, úgyhogy szűkszavúan reagálnék.
Edina: 
Valahogy éreztem, hogy nagy hírekkel fogsz jönni, de hogy ekkorával...

Jól belehúztatok suttyomban!
Babanyúl: sajnálom a rossz szériát, de azthiszem (és szívből kívánom), hogy a "feleslegesen kidobott pénz" kérdést egy életre letudtátok ezzel.
zümis, kreszi, budabo: takarítás

, én is azért próbálkozom most, mert baba mellett már ki tudja mi lesz, illetve sejtem én azt... Elvárásaim meg vannak, csak az erőm fogy ezeknek megfelelni, ettől robbanok fel.
Andus: cuki a kutyus!!!

Azon a reklámon még én is sírtam, kutyabolond vagyok, ez van. Sírórohamok és dühkitörések nálam váltják egymást, így nem olyan unalmas végülis

.
Hát igen... cipő, mérleg, kocsiajtó, zokni, bevásárlókocsi kipakolás... nem gondoltam, hogy ezek az egyszerű dolgok egyszer majd így megnehezítik az életemet

. A legjobb meg a kocsiban a kesztyűtartóból valamit kiszedős történet, csak vergődök mint egy hátára fordított teknős... de legalább férjemet mindig jó kedvre deríti.
ricsibaba: gratula neked is a szép nagy babához! iwiw-es szöveg Istenkirály! hát igen...
hugic: nálunk szerintem nyaralóbőrönd IS lesz

. De meglátjuk, még én sem pakoltam, majd talán jövő héten...
Autó:

ne is mondd, gusztustalan a kocsibiznisz, nekünk van egy kis gondunk a miénkkel, egyik szervíz 30.000-ért csinálja meg, a másik 170.000-ért ugyanazt. Tök jó nem? De a 170-es azt is hozzátette, miután megtudta, hogy baba érkezik, hogy akkor inkább amíg megy a kocsi járjunk vele így

.
Mellszívóval én is bajban voltam, de mivel ki tudja mennyire fog kelleni, egyenlőre a kézi philips avent-nek szavaztam bizalmat, mint itt még sokan mások is.
zsu: tök jó, hogy a párod végül a bennmaradás mellett döntött.

Ahogy közeleg az idő úgy változnak a férjek is.
És még egy kis lelkendezés is belefér:
Tegnap voltunk Elefániban éééés végre nekünk is van babakocsink, teszek közösbe képet apócával ahogy összerakta, minden részéhez gügyögtünk is ahogy kell, meg tologattuk.

CAM combi family, full extrás

, akcióban volt, utsó (de origi csomagban) darab. Fickó állította, hogy csúcs unisex színe van, sőt inkább fiús, képen piros-fehér, szóval mondom:

.
De az eladó lecipelte, mert páromnak már így tetszett, és ahogy megláttam a dobozban a gyönyörűséget, hát szerelem volt első látásra.

Színe nem is olyan, mint az én fotóimon, sötétebb piros és szürkés fehér. (Végre valami nem kék

)
Meg vettünk még egy ágyneműgarnitúrát, kádat, vízhőmérőt, digitális babahőmérőt, meg egy-két apróságot.
Lehet túl sok volt az inger azért nem alszok most.
Andabella: remélem nálatok is eredményes lesz, vagy volt a hétvégi shopping!