dharma, örülök, hogy meglett az igazi
a pierre cardin meg elég hamar tönkremenős babakocsi volt az ismeretségi körömben, alaposan nézd meg. 1-2 hónap után nyikorgott, meg nehezen kanyarodott, ilyesmi.
a mák úgy tudom vassal is tele van, és nem csoda, hoyg kívánja az ember várandósan!
gabka, a mellszívó meg nagyon jó áron volt! ügyi vagy! és tartozékokkal, meg mindennel együtt, vagy csak magában?
kocska, akkor van megoldás? mármint a táppénzes dologra? elég felháborítónak hangzik tényleg, még ilyen tömören is!!! rád jár a rúd mostanában
én ma madártejet akarok csinálni!!! szomszéd néninek elkezdtek tojni a tyúkjai végre, és megint van jókis házi tojás, csinálok vagy három litert, és mind megeszem! (rajtam kívül senki nem szereti) kint jó gyorsan le fog hűlni. már folyik a nyálam. Csak bevásárolni kellene elmenni, mert semmi nincs itthon. Férjuram még alszik... szegény. tegnap reggel hétkor ment el dolgozni, aztán munka végén elment a másodállásának az utolsó simításokat megcsinálni közösen a megbízókkal, fél12-kor ért haza

két teljes műszakot nyomott gyakorlatilag, ő, aki egyébként nem híve a túlórának... De hétfőre végre leadja, és lesz talán egy-két hét egymásra, mielőtt belevágnak az újba. Ha egyátalán belevágnak. Amit mondjuk remélek bizonyos szempontból, mert az azt jelentené, hogy van esélye annak, hogy a bejárós munkahelye helyett egy itthoni lenne... bírnám nagyon!
jövő hét végén meg invázió lesz nálunk, lesz a barátnőm szülinapja, és ő úgy barátnőm, hogy már a szüleink is azok voltak az egyetemen, meg a húgaink is, szóval az egész család meg van hívva, a gyerekekkel együtt 12-en leszünk itt. nem lesz piskóta
valaki kérdezte, császár nekem nem a gerincem, hanem az előző két császár miatt lesz. A dokim azt mondta, hogy esetleg megvárhatjuk, hogy meginduljon a szülés, harmadik császárnál nem szokták. De egyre kevesebb a hitem, hogy sikerülhet, túlságosan félek, és a félelemtől bizony bennmaradnak a babák. kicsit a bizalmam is megrendült a dokiban, mert pl kenetet nem csinált a 8. hét óta, amikor rákszűrést is, meg pisi vizsgálatot sem, és néha nekem kell figyelmeztetni, hogy milyen vizsgálat jön, meg félek az István kórháztól is, (hogy ott legyen császár mármint) messze is van tőlünk,a mávban meg olyan jól és biztonságban éreztem magam két éve... egyébként elég ijesztő, hogy ha programcsászár, akkor viszont 10 hét, és vége. el is kezdtem én is begyűjteni a kölcsönadott dolgokat, meg végig kell látogatni a barátaimat, mert három gyerekkel nem hiszem, hogy egyhamar nekivágok majd...
ettike, fakír fiad lesz

azért eléggé pörög a legény, remélem eg yreggel úgy ébredsz, hogy mégse keresztben van
tünemény, az ariának kicsi a kereke, de tökéletesen lehet vele lépcsőzni. és a kis esernyőkocsinkkal is így vagyok. Talán már írtam neked, hogy nem a kerék méretén múlik, hanem azon, hogy milyen távolságra vannak egymástól az első és hátsó kerekek. Pl a szekerünkkel nem lehet lépcsőzni, és talán az a3-al sem, pedig azoknak nagyobb a kereke. Sőt, a túl nagy kerékkel megint nem lehet, mert nem lehet eltolni a hátsó kerekeken a lépcsőfok végéig, hogy újabb lépcsőre tudd feltenni az első kerekeket. SZóval ki kell próbálni lépcsőn, és több lépcsőn is... Lefelé mindegyik megy, felfelé van gond, és igaziból amúgy is az a nehezebb

egyre gondolunk, ugye? nem tolod fel a lépcsőn a kocsit, hanem azt is döcögteted. Szeirntem nincs is olyan nagy kerék, amit lehet felfelé tolni...
na, mennem kell, így is szép szabadságom volt