A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Jó reggelt!

Zsu!
Örülj az eredménynek, ne aggodalmakodj feleslegesen! Tessék optimistán állni a dolgokhoz!

Kutyafüle!
Jól hangzik a mai menü tervezeted. Szerencsés vagy az alkatoddal. Szerintem, én csak azért tartok még 6 kg-nál, mert eleve túlsúlyos voltam.

Tegnap első alkalommal már én is éreztem egy kis keményedést a pocakomban. Aztán este amikor kidőltem otthon, akkor megszűnt.

Cat!
Ma már ne idegeskedj, lazíts, itt a hétvége.

Kép
gesztenye74

zsu!
Tök jó és tök hamar meg is tudtad!
Én majd csak hétfőn tudom meg, addig eszem nyugodtan! :D

ÉN 8 KG PLUSZNÁL JÁROK MÁR... nagyon jönnek fel.... de ez van.
nem érzem hoyg sokat vagy össze-vissza ennék, szóval próbálok nem foglalkozni vele... de azért jó sok!

Ma kötik otthonra a netet! Este végre megnézhetem a képeket!
és tölthetek is fel! Alig várom hoyg lássam a képeiteket VÉGRE! 8)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Remélem Neked működik majd a net!

Nekem ma meglett végre a modem, több, mint három hét után. Csak nem működik az ADSL.
Most várom, hogy visszajöjjön a pasi, aki szivességből elhozta nekem Szentendréről a raktárból.
Jobban jártunk volna, ha Ő szereli össze, mert akkor rögtön rájövünk, hogy valami nincs rendben, és nem kell visszajönnie.
Vendég

Gesztenye! Azért ahogy írtam kicsit füllentett a laboráns nő. :lol: Mert látta rajtam,hogy jól esik. :oops:
Azért aranyos, hogy mindenki élete a kaja körül forog. De kevés jobb dolog van az életben az evésnél!!!!!!(Legalábbis az én olvasatom szerint!!!)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

én 14 kiló plusznál járok :D:D:D és nem is mondom, hogy vékony lettem volna előtte :) még van 10 kilóm szülésig. Elég rosszul érzem magam egyébként miatta, rossz tükörbe nézni, de ez van :) réka mondta egyik nap, hogy anya, neked mekkora feneked van :lol:

kutyafüle, biztos rendben lesz minden! én nagyon rosszul voltam a cukroslötyitől, arról ábrándoztam, hogy kanállal eszem majd a sót :D:D:D sós szájú vagyok,nem edzettem magam mákostésztával :)

közben fennforgások lettek, és elfelejtettem a többit :) majd visszalépek máskor, és újraolvasok...

kikocska

Sziasztok!

Zsu látod hogy milyen jó eredményed lett! Rendben lesz minden ne aggódj, inkább egyél finomakat! :wink:

Kutyafüle, csupa finomságot irtál, jó étvágyat!

én hétfő este megyek dokihoz, ha túl sok a kilóm csak szól majd, de múltkor is mondta, hogy ne ezzel foglalkozzak, egyek nyugodtan, ő úgyis szólni fog, ha már gondok vannak. tehát tegnap is megállapitottam hogy tök szép formás pocakom van, és igaz olyan vagyok estére mint egy viziló aki alig tud megmoccanni, de ezt a rövid időt már kibirom!

Kikocska tegnap gondoltam rád, meg Nándira, mert az anyák lapjában pont emlitették a kruppot is. De szerintem te az ott emlitett tanácsoknál jóval többet tudsz erről. (sajnos)

Cat, Bogi remélem nem lesz gond a net bekötéssel!

Ettike mi is tegnap gyorsan átszaladtunk a brendonban a babakocsikon, (mert azt hittük 8ig van nyitva, közben pedig 7ig, igy 15percünk volt körülnézni) apa egyből körberodeozott a 3asikres babakocsival :lol: de szombaton megyünk vissza hogy jobban össze tudjuk őket hasonlitgatni. az biztos, amit megveszek, kipróbálom előtte a lépcsőn is, hogy tényleg le-felmegy-e (eladóknak már nem hiszek).

vettem ma egy új gobelint, nagyon édes, úgyhogy este mig apa dolgozik, én himzek! szegénynek, felment 16ezerről 23ezerre a hiteltörlesztése, mivel svájci frank alapú és a gazdasági gondok miatt árfolyamot váltottak. mondtam neki, hogy figyelje meg, ez csak rosszabb lesz, és most már ő mondta, hogy tényleg igazam volt. ÉS: a kedves haverjának most már mondani fogja, hogy nyárra kéri vissza tőle a pénzt amivel tartozik, és nem érdekli honnan veszi majd rá a pénzt, csak adja meg a tartozását! (végre rájött magától) szóval ennek ma nagyon örültem!

Kép
tünemény

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

ja, ez volt a tegnapi kocsi amit néztünk, NAGYON KÖNNYŰ volt mózessel is! szóval ő egy esélyes, de még szombaton újra megnézzük. nem tudom a kerekei milyenek, meg mennyire mondható stabilnak az egész.

a chicco-t apa kiejtette, mert mondta, ezzel nem tudnék lépcsőzni, nagyon kicsik a kerekei.

ez a babakocsi dolog az egyik legnehezebb választás lesz!

Kép
tünemény

Tünemény, látod apa csak megtesz mindent értetek az ő sajátos módján és tempójában!
Remélem a doki csupa jókat mond majd neked!

Gesztenye, lassanként azért készül a szervezet a nagy megmérettetésre, tehát beindulnak majd a keményedések is. Néha egy- egy teljesen ok már most is, főleg ha fáradt vagy.

Kutyafüle, már megint mákos tészta???? Te csinálod vagy veszed valahol?
Jó, h te is túl vagy a terhelésen, és újra ehetsz!

Cat, akkor hajrá április 3!!!! Valld be, h titokban a március 3-ra hajtottatok, csak elszámoltátok magatokat!!!
Jó, h Beni túl van a bárányhimő nehezén! Édes kicsike, hát persze, h bújuk anyához! Remélem Te nem kaptad el, bár azt hiszem, h csak az utolsó hetekben lehet belőle gáz.

Dharma, gratulálok a kis méhecskéhez!!!! Sztem ne foglalkozz a méretekkel, pár mili is módosíthatja a dátumot, de az is lehet, h simán csak nem lesz óriásbébi! A helyedben én az esereti dátummal számolnék!

Annaszuszi, neked milyen lett az eredményed?

Virág, hogy vagytok?

Jó ég, mindjárt én is 100 nap alá kerülök!!! Nem semmi
Ma vettem is 3-3 rövid és hosszúujjú tescos bodyt! Olyan édesen picikék!!!

Zsu
svs

Tünemény, nekem túl trendi ez a járgány, de attól még lehet nagyon jó!

Zsu
svs

Tünemény!Így utólag nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Zsu!Régen rendeltem, de mostanra sikerült rájönnöm,hogy kell igazán finoman megcsinálni(ne gondoljátok,hogy ugyanmár,sósvízbe tészta,rá darált mák porcukorral és kampec-egy igazi mákostésztaínyencnek,mint én,nem jó akárhogy :lol: )úgyhogy mostmár csak azt eszem meg. :lol:
Kikocska,érdekes,amit mondasz,mert egész terhesség alatt a sós dolgokat kívánom(pl.nem eszem csokit,sütiket,stb-inkább a rántott husi,chips :oops: ),de a mákostészta igazi kivétel ezek alól. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle!
Én ugyan annyira nem vagyok oda a mákostésztáért, de nagyon felcsigáztál, hogyan készíted el. Elárulod nekem/nekünk. Aztán meglepem itthon a Fiúkat (É.apát és a Férjemet), mert Ők meg nagyon szeretik. :D

Kép
Kép
tisa

Dharma! Hatalmas gratula kislányotokhoz!!! Nagyon szép nevet választottatok neki! Gondolom apának is fülig ért a szája!!

Kutyafüle kösz :D és hogy csinálod a te spéci mákos tésztádat?? kiváncsi vagyok mi az a titkos extra benne!!! :D

Köszi Zsu, a trendiséget nem tudom, de ez még árban 'barátságosnak' tűnik... én hülye még mindig filózok/álmodozok a stokke xplory kocsiról, de hát 250ezerért már egy egész babamindenséget meg lehetne venni, és hát ugye a családot csak nem kopaszthatjuk meg egyetlen kocsiért! (viszont összehasonlitva árban a stokkeval bármelyik kocsi győztesként jön ki!!! :D )

Kép
tünemény

sziasztok.

tünemény:

jópofa kocsit néztetek ki.
kívánom hogy ne legyen "szar" a minősége,és jó sokéig tudjátok használni.

ma voltam a baby land-ban és hát semmi értelme nem volt elmennem.tele vannak pikoloval.megnéztem viszont a titi trion kocsiját.hááááááát.kicsi,alacsony.nem tudom miért annyi amennyi.
én sorra csalódok a neten kinézett kocsikban.lehet csak én vagyok finnyás :roll: :roll: :roll: :roll:
fel fogok találni egy új márkát az én elképzeléseim szerint. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok engem Alex szó szerint szivat.
keresztbe fordult úgy hogy felfele van a háta baloldalon a lába és jobboldalon a feje.és folyamatosan feszíti magát.olyan rossssszzzzz.hiába böködöm,győzködöm nem hajlandó ebből a pózból elmozdulni.

mákostészta:

én régen mikor beteg voltam akkor voltam voltam nagyon oda érte.ráadásul öcsémet Márknak hívják és mikor éjjel rászóltak mamámék úgy hogy fenn voltam akkor mindig azt kértem.mamám minden este kifőzött egy adag tésztát meg darált mákot és volt hogy hajnalban ült kinn velem a konyhában míg ettem.akkor csak a házi tésztát ettem meg.és a mai napig imádom kézzel enni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok csajok,

ma este megyek dokihoz, kivi vagyok már nagyon a picurra:-)

Ettike nekem az első babakocsi jött be jobban :wink: egyébként szerintem csak tájékoztató jellegű az internet. Én is mindig ott nézelődtem, majd jól felhúztam magam, bementem az első bababoltba és megvettem ami teccett :wink:

Mákostészta: gyerekként én imádtam, most már nem. Akkor nagymamám kézzel gyúrott tésztával csinálta. Na azt imádtam:-)

Kilók: kb. 5 kilónál tartok, Péterkével csak 8 kilót hiztam

:shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én a babakocsit ezért sem a net alapján választom ki, mert úgy is élőben sokkal jobban megtudod nézni, kipróbálni.

Dharma: nagy gratula a kislányhoz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hízással kapcsolatban:
én 75kg-val kezdtem el és az első 3 hónapban fogytam 3 kg az akkor 72 és utána ment az evés és most vagyok 77-78 akkor most 5 vagy 3 kg híztam?Nem tudom és nem is érdekel egyenlőre még.
Az a lényeg , hogy a babával minden rendben legyen. :wink:

EZT JEGYEZZE MEG MINDENKI!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabka7926

Dharma: Éljenéljenéljen! Végre erősödik a lánycsapat! Nem is tudom, hogy ez a sok fiú mit fog egymással kezdeni. :lol:

Kép
Kép
tisa

Zsu! Én majd csak hétfőn kapok infót az eredményről.
Úgy beszéltül meg a nővérrel, aki levette, hogy amikor megyek majd kismama tornára hétfőn, akkor majd ő úgy is ott lesz, s majd odaadja. Egyelőre úgy néz ki a torna elmarad, mert most így fél év előtt sok minden van a suliban :evil: ...(pedig rám férne egy kis mozgás! ), de a leletért majd feltétlen bemegyek!

De jó hallani, hogy az édesszájú kismamiknak minden rendben van vele...remélem hétfőn majd nálam is hasonló lesz!

Sziszi! Ugyan nem nagyon értek hozzá, de ha pihensz, fekszel, az nem használ?

Kutyafüle! Megértem a mák-mániád! Én ma a Westendbe megkívántam, egy nagy adag mákos gubát vanília öntettel. Hmmmm nagyon finom volt.......igaz, a történet vége már nem ennyire szívderítő, mert laktózallergiám van,..... de nem bírtam nem megenni

Dharma! Gratulálok a kislányhoz!

Tasin! Sok sikert a holnapi vizsgádhoz!

Látom a legtöbbötöknél még mindig nagy a tanácstalanság babakocsi ügyben. Ez megnyugtat, mert nálam is. Ezek szerint nem csak jelent ez a dolog is problémát!

Jövő csütörtökön megyünk újra 4D-re! Annyira várom!!!!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, mert védőnő után, mammográfiára kisértem anyósom, ott 2kor végeztünk, ugy hogy otthagytuk az egészet. Közben kaptam egy levelet OEP-től, hogy okt. 1. -nov. 15-ig voltam passzívtáppénzen(pedig nem)és azóta nem vok jogosult táppénzre, ugy hogy még este anyuval mentünk Szekszárdra az ügyvédhez, és este 9kor értem haza, voltam Tb-nél, persze ismét mondta, hogy pesthez tartozok, aztán ismét bent a cégnél, szóval bonyolult és felháborító, de most már körmöztem, megpróbálom visszaolvasni a pár oldalt, amit termeltetek.

Gaba.
Hársfatea köhögésre, csipkebogyó-c-vitamin, na meg a kamilla. De én csináltam kamillás sósvizes gőzölést nehogy lerakódjón, utána be a paplan alá. Rengeteg mézet ettem, mézesteát sokat és a gyümiket is összedarabolva leöntöttem mézzel. Nagyanyáink tuti receptje: sósvizes toroköblögetés, meg a hagymalével. De hozattam Stodal szirupot is (nagyon fini) és ezekkel már 2szer kigyógyultam. sok sikert.

Tünemény Boldog szülinapot!
Az enyém pont olyan kölök apa, mint a tied
Jajj,már megijedtem,hogy egyáltalán nem lesz neted.

Azt üzeni a párom, hogy minden kistesót lehet ide hozni, amig mentek szülni. Bár ebbe azt hiszem még ő sem gondolt bele, biztos gyorsan sikítana anyámnak, ő minden csemetét elcsábít úgy is, Attila csak lelkes, de az is valami. Na de én is ellennék velük, feltéve, ha nem akkor szülök én is.

Csajok ha jól nézem napok óta a mandrin evészetet felváltotta a mákosguba és mákostészta.
Asszem nekem is kell csinálni.
Bár én anyuval karácsonykor diós gubát eszek, apu, meg a húgom a mákosat. Persze, hogy érdekes legyen, a párom is a mákosat szereti. Úgy hogy itthon is két félét kéne csináljak, de most hogy folyamatosan mondjátok a mákot, lehet megelégszek én is azzal.
Én 11-12kilónál tartok.

kocska

Jajj,izé,most zavarba jöttem. :oops: :oops: :oops:
Igazából a "recept",ahogy én szeretem csak az arányokon és a tésztán múlik.Én a 8 tojásos Soós Premio szélesmetéltet használom.
Olyan 1-1,5 liter vízbe teszek egy kiskanálnyi sót és 2 kiskanál olajat.
Felforr ugye,és akkor olyan félkeményre főzöm a forró vízben.Aztán áll még benne 2 percet,leszűröm,de nem öblítem!!!!És én erre 2 kanál cukor,1 kanál mák keverékének daráltját szórom.
Nem biztos, hogy nektek is így ízlik mondjuk,de én így szeretem nagyon. :oops: :oops: :oops: A múltkor anyósom főzött nekem házi gyúrt tésztából,ő is otthon darálta a mákot(illetve nagyanyós),és képzeljétek,hogy nagyon rossz lett. :oops: Megettem,de sajna a pofázmányomon látszik minden. :oops: :( Hát remélem azért nem bántódott meg,mert tudom,hogy ő csak jót akart nekem.
Na megyek fekszem,mert mi dolgozunk holnap is.Zárás van,nincs gázleállás.Jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Képzeljétek vettem a teszveszen egy avent mellszívót licitnélkül 2800 ft volt csak.Remélem nem nagyon kell majd használni és simán megy minden.
Na most megyek mert helyszínelőket nézek!!!
Jó éjt!

UI: én tegnap mákos pitét ettem!!
Ez valami kór????:)

Kép

Kép
gabka7926

Kocska,ráadásul utánaolvastam a máknak(mert van ugye az a népi szokás,hogy mákteát adtak a sírós babáknak-és a túladagolása halált okozott néha),és nemhogy káros hatása nincs(persze nem megfőzve teának,mert az olyan anyagokat szabadít fel a mákból,mint amiből a drogot is csinálják belőle), hanem sok foszfort tartalmaz,ami segíti a kalcium felszívódást.Kimondottan ajánlják a mák rendszeres fogyasztását a kismamáknak,mert segíti a baba csontjainak erősödését és kialakulását. Szóval Rikinek törhetetlen csontjainak kellene lennie ennyi mák után! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

[quote="gabka7926"]K írta:gabka7926épzeljétek vettem a teszveszen egy avent mellszívót licitnélkül 2800 ft volt csak.Remélem nem nagyon kell majd használni és simán megy minden.
Na most megyek mert helyszínelőket nézek!!!
Jó éjt!

UI: én tegnap mákos pitét ettem!!
Ez valami kór????:)

Véééégre valakitől ezt a sorozatot is látom :D :D :D Én is nagyon szeretem. Egyetlen nagy gondom vele,h későn van és vagy nem tudok addig fent maradni,vagy nem tudom végig nézni. :D
Nagyon jó kis vételt csináltál,mert én ennél drágábbakat láttam. Ennyiért én is megvettem volna simán.
Most a héten én használtan "nyertem" egy hordozót (ma megyek érte), egy bébiőrt, két nagyon cuki hálózsákot, meg egy szopipárnát. Valaki írta,h az előző nem volt az enyém. Tényleg így volt és jobb is :) Ez 1000 Ft-al több (csak azért,mert postázni kell+kértem hozzá egy csomag utántöltő golyócskát),de teljesen új és nagyon cép :) Kép
B

Babakocsi: én ma szeretnék menni körülnézni. Igazából a Pierre Cardin 822-es babakocsit néztem ki,de a héten egy nőnél láttam többször is és nagyon szélesnek tűnt. Meg ahogy látom nem könnyű kis szerkezet.
Hova érdemes elmenni,ahol nagy a választék? Igazából amiket írtatok,h nem drága az nekem azért drága. Én még 80 ezret sem tudok/vagyok hajlandó rá költeni,ha lehet úgyis hordozót használnék. A Soroksárin lévő outletet néztem ki. Szerintem elmegyek oda...

dharma

dharma, örülök, hogy meglett az igazi :)
a pierre cardin meg elég hamar tönkremenős babakocsi volt az ismeretségi körömben, alaposan nézd meg. 1-2 hónap után nyikorgott, meg nehezen kanyarodott, ilyesmi.

a mák úgy tudom vassal is tele van, és nem csoda, hoyg kívánja az ember várandósan! :)

gabka, a mellszívó meg nagyon jó áron volt! ügyi vagy! és tartozékokkal, meg mindennel együtt, vagy csak magában?

kocska, akkor van megoldás? mármint a táppénzes dologra? elég felháborítónak hangzik tényleg, még ilyen tömören is!!! rád jár a rúd mostanában :(

én ma madártejet akarok csinálni!!! szomszéd néninek elkezdtek tojni a tyúkjai végre, és megint van jókis házi tojás, csinálok vagy három litert, és mind megeszem! (rajtam kívül senki nem szereti) kint jó gyorsan le fog hűlni. már folyik a nyálam. Csak bevásárolni kellene elmenni, mert semmi nincs itthon. Férjuram még alszik... szegény. tegnap reggel hétkor ment el dolgozni, aztán munka végén elment a másodállásának az utolsó simításokat megcsinálni közösen a megbízókkal, fél12-kor ért haza :( két teljes műszakot nyomott gyakorlatilag, ő, aki egyébként nem híve a túlórának... De hétfőre végre leadja, és lesz talán egy-két hét egymásra, mielőtt belevágnak az újba. Ha egyátalán belevágnak. Amit mondjuk remélek bizonyos szempontból, mert az azt jelentené, hogy van esélye annak, hogy a bejárós munkahelye helyett egy itthoni lenne... bírnám nagyon!
jövő hét végén meg invázió lesz nálunk, lesz a barátnőm szülinapja, és ő úgy barátnőm, hogy már a szüleink is azok voltak az egyetemen, meg a húgaink is, szóval az egész család meg van hívva, a gyerekekkel együtt 12-en leszünk itt. nem lesz piskóta :)

valaki kérdezte, császár nekem nem a gerincem, hanem az előző két császár miatt lesz. A dokim azt mondta, hogy esetleg megvárhatjuk, hogy meginduljon a szülés, harmadik császárnál nem szokták. De egyre kevesebb a hitem, hogy sikerülhet, túlságosan félek, és a félelemtől bizony bennmaradnak a babák. kicsit a bizalmam is megrendült a dokiban, mert pl kenetet nem csinált a 8. hét óta, amikor rákszűrést is, meg pisi vizsgálatot sem, és néha nekem kell figyelmeztetni, hogy milyen vizsgálat jön, meg félek az István kórháztól is, (hogy ott legyen császár mármint) messze is van tőlünk,a mávban meg olyan jól és biztonságban éreztem magam két éve... egyébként elég ijesztő, hogy ha programcsászár, akkor viszont 10 hét, és vége. el is kezdtem én is begyűjteni a kölcsönadott dolgokat, meg végig kell látogatni a barátaimat, mert három gyerekkel nem hiszem, hogy egyhamar nekivágok majd...

ettike, fakír fiad lesz :) azért eléggé pörög a legény, remélem eg yreggel úgy ébredsz, hogy mégse keresztben van :)

tünemény, az ariának kicsi a kereke, de tökéletesen lehet vele lépcsőzni. és a kis esernyőkocsinkkal is így vagyok. Talán már írtam neked, hogy nem a kerék méretén múlik, hanem azon, hogy milyen távolságra vannak egymástól az első és hátsó kerekek. Pl a szekerünkkel nem lehet lépcsőzni, és talán az a3-al sem, pedig azoknak nagyobb a kereke. Sőt, a túl nagy kerékkel megint nem lehet, mert nem lehet eltolni a hátsó kerekeken a lépcsőfok végéig, hogy újabb lépcsőre tudd feltenni az első kerekeket. SZóval ki kell próbálni lépcsőn, és több lépcsőn is... Lefelé mindegyik megy, felfelé van gond, és igaziból amúgy is az a nehezebb :) egyre gondolunk, ugye? nem tolod fel a lépcsőn a kocsit, hanem azt is döcögteted. Szeirntem nincs is olyan nagy kerék, amit lehet felfelé tolni...

na, mennem kell, így is szép szabadságom volt :)

kikocska

Sziasztok!

Ahogy elnézem ez a babakocsi téma még elég sok embert foglalkoztat. Én már annyi mindent olvastam a neten és mégsem tudom. Ráadásul a pénz se mindegy. Nem szeretnék 100 ezret kiadni egy kocsiért.
Én eddig olyat szerettem volna, amire a hordozót rá lehet szerelni. De mióta elolvastam a babakocsikról a sok cikket (korábban belinkeltem az oldalt) elbizonytalanodtam. Egyáltalán nem ajánlják, hogy újszülöttet hordozóba vigyünk. Állítólag egyáltalán nem egészséges a baba gerincének, legalább 6 hónapos koráig kellene vízszintesen feküdnie olyan mózes félébe. :( Én most már tényleg nem tudom.
Én is a soroksári úti outletre gondoltam, meg még találtam 1-2 ilyen nagy boltot. De félek tőle, hogyha ott leszek élőben, akkor is ugyanilyen tanácstalan leszek. :?

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

ÉN például mindennap tudnák enni wimpit és szinte mindennap eszek is amikor megyek vásárolni általában az a reggelim. :roll: :roll: :roll: :roll:

A mellszívó:-avent szilikon cumik kétféle méretben.Az üveghez való cumik ezek. (1-esek és 2-esek)(igen drágák a boltokban)

-a cumik cseréjéhez a műanyag henger amibe belehúzod.

-2 db 0-6 hónapos korig Avent típusú egy fehér és egy kék játszó cumi (ha kifőzöd nyugodtan használható már csak azért is érdemes használni,mert ez is igen drága a boltban)

-1 db macis 250 ml-es cumisüveg,melynek a szilikon cumija nem jó de cserélhető.

- néhány jó állapotú ruhácska 74-80-as méretben.

Nekem a mellszívó volt a lényeg egyedül a többi csak lesz majd.Van úgy is új avent cumisüveg készletem amit a jézuska hozott ha véletlenül kell.

Dharma:látom te is szeretsz akkor teszveszezni.

Ha majd nem kellenek a cuccok akkor majd én is túl adok rajta persze nem mindenen mert van 2 húgom és nekik akarok félretenni.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Mi ez a mák őrület, lányok? :? Annyit írtatok róla, hogy most már én is megkívántam.

Este elmegyünk két barátnőmmel vacsizni valahova, desszertnek biztos valami mákosat kérek ezek után.

Kocska!
Mikorra várható, hogy rendeződik az ügyed? Nem elég, hogy egy csomó kiadás előtt álltok, még ilyen anyagi csapásokat is mérnek rád. :evil:

Kikocska!
Ha programozott császárod lesz, akkor pont a szülés tervezett napján lesz a dolog? Ez ennyire fix?

Tényleg sürgősen bele kell húznom a hiányzó dolgok beszerzésébe. Azt gondoltam, hogy apát megkérem, hozza le a padlásról (és anyuék padlásáról is) az összes eddig begyűjtött holmit babakocsistól együtt. Na jó, az etetőszék még ráér! :)
Viszont az összes többi, ami a babakezdéshez kell, most már legyen együtt itt lenn. Ráadásul, a babakocsik közül még ki kell választanunk, hogy melyiket használjuk majd.
Azt hiszem, hogy első körben a bútort kell megvennünk, hogy tudjunk hova rakodni Luca szobájában.
Jó lett volna ezen a hétvégén vásárolni (vagy legalább nézelődni), de ma a férjem nem ér rá, holnapra pedig már megbeszéltük, hogy elmegyünk a haverokkal a Velencei tóhoz korizni (már akinek lehet, én nyilván csak nézelődni fogok).

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Hát én most nem vagyok túl jól. Elkaptam Kendétől a skarlátot. Abba bízok, hogy a kicsinek nem lesz baja tőle. Majd kedden konzultálok róla a nődokimmal.

Tasin: gondoltam ma rád. Ez az utcsó vizsgád volt ugye?

Zsu: köszi Kende már jól van, csak én lettem beteg :( A névválasztással sehogy nem állunk. Nem is beszélünk róla.
A dokimat azért nem hívtam fel mert a héten szabin van. A védőnőm meg egész januárba szabin van, mert ő államvizsgázni készül. A helyettest meg nem tudom ki. De majd kedden megyek megnyugtatnak.
Mi sem vettünk még semmit a picinek. Azt sem tudom mit kapok kölcsön, meg át kéne nézni mi maradt Kendéről, de valahogy nincs hozzá kedvem. Pedig lassan neki kéne állni.
Nekem a két cuki értékem: éhgyomi 4,3 és a 120 perces 4,6.

Gabka: én össze-vissza kapom a táppénzem, nekem attól függ hány napot adtam le. Nem lehet, hogy valami adót most korrigáltak nálatok? Sok cég decemberben korrigál. Apa is 10e-rel kevesebb fizut kapott ez miatt.

Annaszuszi: kitartást a felújításhoz!

Dharma: grat a kiscsajhoz!

Cat: elhiszem, hogy izgulsz nehogy elkapd Benitől a bhimlőt. Azért az gázosabb, mint nálunk a skarlát, bár a bhimlőről is azt olvastam, hogy az első harmadban gáz ha elkapod. Drukk, hogy rajtad ne jöjjön ki!

Én 3kg plusznál járok, csak hogy bosszantsalak titeket. :lol:

Ennyire futottam. Szerintem a 7végén már nem leszek. Kicsit próbálok pihizni! Kellemes hétvégét nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltatok rám Annaszuszi és Kisvirág!

Nagyon remélem, hogy sikerült a vizsgám, mert nem lenne jó az utolsó vizsgán megbukni előszőr!!
Bár amikor megláttam a kérdéseket majdnem ki kellett mennem hányni, olyan ideges lettem....benne volt az összes olyan, amit nem akartam kapni.... :shock: :shock:
Aztán szerencsére összeszedetem magam, és egy kicsit tudtam puskázni is...........remélem el is tudja majd olvasni... :lol:

Ma akartam én is felmenni a padlásra átnézni van-e valami használható, de olyan fáradt vagyok ( fél 2-óta nem aludtam..)hogy majd holnap...

Egyszerűen nem bírja a derekam az ülést, ma meg eddig szinte csak ültem...hazafelé az üdítős üveget tettem a hátam mögé, egy kicsit maszírozni vele.....így ma nem csinálok semmit, hanem lefekszem...és tv-zem..

Kisvirág, remélem nem lesz semmi bajod!! :o

Az én dokim elég alapos, minden alkalommal keneget valamit mindenfajta vizsgálathoz :lol:
....A toxo vizsgálatom nekm is pozítív lett, de azt mondta, hogy ez valami régi fertőzés.. :shock:

Hétfőn megyek cukorra és utána hozzá, remélem nem csak az alfelemet fogja nézegetni, hanem a babát is..... :)
Bár lehet majd csak legközelebb, mert akkor csak 26 hetes leszek...

Na megyek mert csillagokat látok ezen a széken..... :roll:

Kép

Kép
tasin

Ja, már én is ennék egy kis mákot...pedig nem annyira szeretem, de tőletek megkívántam... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Csajok nektek is viszket a cicitek?Nekem már 2 napja nagyon mondjuk ezt az új melltartónak tudtam be.
Nekem az egyik cicim sajna már csíkos. :cry: :cry:
Ma egész délután kötögettem és jelentem az egyik gombolyag elfogyott VÉGRE!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Ja és képzeljétek nyertem a LUXOR-on volt ma életemben másodszorra egy képem.A rossz dolog, hogy rajtam kívül még 26000 embernek volt .Így csak 480 ft a nyeremény.

De mindjárt lesz az 5ös lottó!!

Ti szoktatok játszani??

Kép

Kép
gabka7926

Kutyafüle akkor még jó, hogy meghoztátok a kedvem a mákhoz, na persze, egy kis részéből azért csináltam diósat is.

Dharma ez a minta nekem is nagyon tetszik!

Kikocska a táppénzes dolog miatt még megyek be hétfőn is, mert a cégem küld fel egy fellebezést vagy mit, de csak hiszem ha látom, így elmék a másolatért, aztán még 15napon belül írunk mi is. Remélem most már lesz nyugtom végre.
Na a madártej is isteni, de azt még nem csináltam sose, apámnak is az a kedvence, pedig nagyon ritkán van.

Judy én nem értem a hordozót mért kell a kocsira szerelni? A hordozót az autóba kell tenni? Ha meg babakocsival viszem, akkor eleinte a mózeskosár, utána meg a rendes babakocsirész kell, aminek dönthető a támlája. Bár láttam olyan pier c-t, aminek a mózekosara támlája is állítható. Amit én kapok, annak nincs is hordozója, csak pluszba mózese. Ezért hordozót vettem már. De persze nehéz okosnak lenni, úgy is gyakorlatba személyfüggően derülnek ki a dolgok.

Kisvirág Jeszus remélem nem lesz bajotok a skarláttól.

Gabka nekem már mind2 cici csikos felül és nem értem miért, pedig nem is nőtt annyira,meg nem is volt soha,csak 2 bimbóm. Valószínű a pusup melltartó nem tett neki jót, amkor picit mégis csak növögetett.

Mi is vettünk lottot, hátha baba szerencsét hoz,mult7en járt le 4hetes volt, de csak 2esünk volt. De vettem akkor kaparóst is és 2ből 5öt húzhattam,mert mindig 200ftot nyertem és ujat huztam már ugy nevettünk rajta.

kocska

Szerintem sem tesz jót a babának a hordozóba való bent lét azért van a babakocsi , hogy abban feküdjön.Én mondjuk ezért veszek pihenőszéket, hogy ne egész nap a kiságyban kuksoljon mert a hordozót az autóban használjuk.És abban legalább vízszintes helyzetben van.
Nem akarok senkit megbántani ez csak az én véleményem. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok Csajok!

Üdv mindenkinek a west end wifi helyéről! mivel otthon már nincs net, mostantól már innen tudok este néha feljönni!

Gabka gratula a nyereményhez! :D már ez is valami, mi sokszor játszottunk a luxoron, de sose nyertünk, igy abba is hagytuk! (viszont ha majd holnap irod, hogy megvettétek az összes luxuscikket a babócának, tudni fogjuk ám, hogy kihez ment a lottó főnyeremény!!! :wink:

Tasin ügyes vagy! remélem sikerült a vizsgád! és ez az utolsó! az én hátam-derekam is fáj, sőt néha olyan mintha jól sejhajon billentettek volna, no meg a nem létező tököm is fáj, és esténként már egy jóllakott vizilóhoz hasonlithat a mozgásom az ágyban! :lol: apát már kértem néha, hogy kicsit nyomkodja meg azokat a fájós részeket, és valamivel jobb (egy időre). most már pihend ki a sok tanulást, és hátha jobb lesz!

Hű nagyon ügyes vásárt csináltatok lányok!!!! most néztem a bredonban a medelát, 11ezer volt, (nem tudom milyen extrák vannak hozzá, de akkor én se elektromosat, hanem inkább kézit veszek). és a szopipárna is tök jól néz ki! kivánom hogy minél kényelmesebb legyen majd nektek!

vettünk hastartó pántot, meg két óriásbugyogót, az is olyan hasrajövős. majd megirom, használ-é valamit. a pontokat levásároltuk, igy 10ezer valamennyi helyett csak ezervalamennyit fizettünk értük! már ennek is örülök! :D :D apa beleszerelmesedett a szoptatósfotelbe, mondta, hogy mikor én nem szoptatok, akkor ő milyen luxuskörülmények között nézhetne meccset! :lol:

meg lehet a fizuból megvesszük a kiságyat e hónapban. kár hogy Cat játszószőnyegét nem tudtuk megvenni a múltkor, mert most minden szinte 14körüli áron volt! de az még várhat

Kép
tünemény

gyorsan elküldtem, nehogy elszálljon, mert merül a laptop

Kisvirág, Cat remélem nem lesz gond a gyerkőcök betegségeivel, vagyis Cat , hogy te nem fogod elkapni, és Kisvirág, hogy a babócának ne legyen baja, és te is vészeld át gyorsan! nagyon szoritok!

a babakocsi amit feltettem...apának a kezében maradt a tolórész egy darabja...erről ennyit! még jó, hogy próbálgattuk, összecsukni, igy-úgy mozgatni, és még lépcsőt-gyereket se látott, de ennyit birt. és ez egy 100ezres kocsi volt. no mindegy, ezért kell mindig majd mindent jól kipróbálni! szóval még megy a nézelődés a kocsi ügyben! :D

most mentem, szép estét nektek, vigyázzatok magatokra! puszi és jó étvágyat a fincsi mákosételekhez!

Kép
tünemény

Gabka! Engem nem bántasz meg, mert pont azt írtam, hogy mióta elolvastam a tudnivalókat a babakocsikról már nem akarok olyat venni, ahol a sportrészre lehet rárakni a hordozót és abban fekszik a baba, és utána berakhatod az autóba is.
Viszont tudtok olyat amihez van mózes, és sportkocsi és hordozó is és 100e Ft alatt van? Ja, és nem gagyi. :( Őrület, hogy mennyi pénzt kérnek el ezekért a kocsikért.... Ennyiért már lehet használt autót is venni (igaz, hogy 20 éveset). :D

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Jaj csajók szőrnyen vagyok. Tegnap édesapámnak balesete volt.--- gondolhatjátok azóta megállás nélkül rohangálás a korházba meg idegeskedés----- Hál istennek csak a térde tört el , de akkor is sokkot kaptam mikor mondták. Ha valaki látta tegnap az rtl híreket ... Ő volt az aki belerohant egy használtautó kereskedésbe.... :-( Hozzá teszem nem önszántából hanem egy..... belé ment és fellökte a padkára onnantól nem volt megállás..... Tegnap éjjel megmütötték.
Iszonyuan fáradt vagyok... pocak is keményedik rendesen.... úgy aggodtam....

Bébihordot azért jó ha rá lehet rakni babakocsira mert ha mész valahova kocsival mindjuk soppingolni és kiszállsz, de baba alszik akkor csak rárakod a vázra amiből ő semmit nem érzel és mehetsz a dolgodra. Szerintem jó dolog, mert marha nehéz a hordozó+ baba együtt és átcipelni akkár csak egy ábcn nem egyszerű.
A hordoról nagyon megoszlanak a vélemények. van aki azt mondja, hogy nagyon nem jó van aki azt mondja, hogy jó mert olyan poziciot vesz fel a baba mint az anyaméhben.
hozzá teszem mi is csak akkor használtuk ha kocsival mentünk valahova....

Nagyon sok szép dolgot vetettek. Szerintem a sorin nagyon jó az outlet . érdemes kinézni. én még az elefani bababoltott szeretem nagyon. marha sok akciójuk van.

Kisvirág, Cat!
Szóritok, hogy ne legyen gond a gyerekbetegségek miatt, de én is úgy tudom, hogy csak az első harmad a veszélyes.

na mennek megprobálok pihizzni.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Judy!

Én pont ilyen babakocsit keresk. móse, hordó és sportkocsist egyben. lehet kapni 100- alatt. Pl a chicconak van egy ami ilyen és azt mondják a chicco nagyon jó.
én most találtam a cam-nek is ilyet, de arra tasin írta, hogy nem jó. mástól mást hallottam.
Szerintem érdemes figyelni az akciókat, mert most nagyon sok van....
a chicco eredetie 119 ezer most akciósan láttam 95.-ért.

remélem tudtam segíteni

üdv

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike! Köszönöm, megnézem először a neten, aztán reméljük hamarosan élőben is végre eltudunk menni nézelődni. :)

Judy

Kép
judy_76

na eszembe jutott.
A cici viszketésre lehet nagyon jó bimbi krémeket kapni. én csak a dm-st veszek (elfogadtható az ára) de nekem használt. Kolinál csak sima olajjal vagy olajos testápoloval kentem és az is jó volt. ezek mind nagyon olajos és zsíros krémek, de szerintem jók.
Nekem azóta enyhültek a panaszaim...

na tényleg mennek

Kép

Kép
sziszike22

Üdv Mindenkinek!

Már vagy 2 órája itt ülök, hogy mindent elolvassak el is áradtam.
Bocsi, hogy nem jelentkeztem.

Heni, Timchy üdv nektek. :D

Örömmel olvastam a fürdetős, szoptatós, pelenkázós témákat jó ennyi véleményt elolvasni. Köszönöm mindenkinek a véleményét én sajnos nem tudok ezekhez hozzászólni.

Mi babakocsit kapunk így olyan lesz amilyet adnak.

Tasin szorítok, hogy sikerüljön a vizsgád. :D

Olvastam, hogy többen szedtek elevitet. Ezt kötelezően mondta az orvos, mert nekem is kell vitamin, de én HIPP NATALT iszok és azt mondta a dokim, hogy az is jó. Nekem abba nagyobb a bizodalmam, mert főként gyümölcsökből áll. Ja és nem fogja meg a székletet.

Kicsit irigylem a 4 - 8 kg-nál járókat.
Én 10 kg-ott híztam eddig. 20. hétig 4 kg-ot utána pedig hetente 1 kg-ot. Pedig nem vagyok édesszájú és nem nasizok. Napi 3 x eszek közte meg gyümölcsök. Na nem baj csak a manónk legyen jól.

Gesztenye: nem felejtettem el a ház. kiv. csak újat csináltam, mert az új csaj a helyemen nem találta a gépbe.
Mellékelem.
Egy oszlop a te adataiddal egy pedig a férjedével.
Ja olvastam, hogy beszéltél a Fehérvári aktővel. Az jó ha már nem kell de én november óta nem dolgozom így nem tudok a változásokról, bocsi ha téves volt az infó. De a kolleganőmet rá izzítom a témára, hogy ne írjak butaságokat. :oops:

Na megyek most már én is alszom, jó éjt mindenkinek. Kérelem ház. kiv.

Kép
evike79

evike és most hány kilónál tartasz?
én 12kilónál tartottam a 23.háten, akkor volt 1kis cirkusz,lement 3,de jött a karácsony és most megint ott tartok,azaz 13 a 26.héten.

Sziszi jobbulást apunak és pihenj is azért a nagy ijedtségre.

Nekem most manó ugráltatja az egész hasam én meg jókat bevetek, persze nincs itthon senki. :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Tünemény!

Játszószőnyeget a Régióban érdemes megnézni még. Többféle is van 7-8 ezerért.
Vendég

Sziasztok!

Örömmel jelentem hogy van itthon net! És ugyan nem jöttem tegnapelőtt pedig már volt , de megnéztem minden képet és ma reggel én is töltöttem fel nektek! :)

MI tegnap egész nap bababoltokat jártunk voltunk elefániba, brendonba, asis babaáruházba (z nagyon jó volt és írtó kedve sés segytőkész eladok voltak)
És az outletbe is! Szóval ár értlék arányban mi beszereztük a babakocsit, ami egy Graco mondjuk nem ez a kék szín de ugyanez a lejjebb látható keki színű, mózessel.
Hordozó nincs hozzá, de mi azt kapunk kölcsönbe egy Chicco-t, néztük "kompatibilis" babakocsikat is, de végül emellett döntöttünk!
Az outletbe vettük és mivel mi a 2007-es színt válaztottuk 55 eFT-ért hozzájutottunk! Reméljük jó lesz! :)
De végre mindkettőnknek tetszett!

Tünemény nálunk is Ati a brendonban a 3 ikres babakocsival volt elfoglalva! Örülök hoyg ez kórós a férdiaknál! Oda volt hogy kormány is van rajta!

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... ianni.html
:lol:

Nálam nincs ez a mákos örület, én igazából nem kívánok semmit.... még a mandarinosdi is elmúlt, na jó azért eszem de nem annyit mint az elején!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ami nincs leírva a babkocsihoz hogy bolygosítható az elsőkerék és hogy summa 8,9 kg!
Én már tegnap felhoztam a másodikra, hogy edzek! :)

Az egyetlen ami nincs rajta de szerettem volna hoyg a kar átfordítható legyen, de mint kiműveltek a boltokban az esernyőre csukhatóból ilyen alig van!
Ez pedig fontos hoyg beférjen a kocsikba! :)

De amíg mózeses addig szembe van velem a kicsi utána meg fordítva de elég nagy a kukucskáló része!

Na hirtelen ennyit!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Az asti volt ahol olyan nagyon kedvesek voltak.... összevissza írok! :oops: :oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hali!

Kocska most vagyok 60 kg.
162 cm vagyok és 50 kg indultam világ életemben úgymond sovány csajszi voltam jó persze ez sem még sok csak én még ennyire sem számítottam. Minden iskolába szinte én voltam a legkisebb és a legsoványabb. A derekam 60 cm volt. Most mindjárt mérek ........... 92 cm a köldökömnél.

Képzeljétek valami nagyon rosszul aludtam és tudja valaki, hogy miért fájt mind a két lában az éjjel. Térdtől a lábszáram bokáig, pont olyan volt mikor gyerekként nőtte. Nappal nem érzem egyáltalán de éjszakára igen. :?:

Én kaptam már D-vitamint ti is szeditek?

Ja és most hallottam az Avent sterilizálóról amit mikróba kell betenni.
http://plaza.kulcs-soft.hu/pro-mama/
Beszéltem ismerősökkel, aki használta az azt mondta, hogy nagyon jó. 5.750,- a neten. 2 dl víz és 5 perc a mikróban Nekem tetszik még gondolkodom rajta. Vélemény?

Egyébként most voltunk kint a Dunán a párommal megnéztük a jég zajlást hát nagyon szép.

Puszi mindenkinek.

Kép
evike79

Sziasztok!

Kisvirág!
Remélem, nem lesz gond a skarláttal. Drukkolok! Ja, és irigykedek a 3 kg-ra... :)

Tasin!
Biztos sikerült a vizsgád. Ezek szerint még Te is csak tervezed a padlásra való felmenetelt? Sajnos, mi is csak itt tartunk egyelőre.

Gabka!
Nekem is szokott viszketni a mellbimbóm. Én is úgy hallottam, hogy van kimondottan erre a problémára krém. Állítólag jó a szoptatáskor kialakuló sebesedésekre is.

Tünemény!
Akkor most már csak esténként tudsz jönni? Milyenek a bugyogók?

Sziszike!
Sajnálom az apukáddal történteket. Jobban van már? Azért Te próbáld magad nem idegesíteni sokat, ne ártson a babának. Tudom, könnyű ezt mondani...

Evike!
Köszi a formátumot. Igazából, már azt hittem, hogy elfelejtetted, ezért gyártottam egyet én. Ami persze, nem lett ilyen profi, úgy hogy inkább a Te verziódat faxolom nekik (azt mondták, hogy az is elegendő).

Kép
gesztenye74

Hali!

Még egy link a sterilizálóról.
http://www.consumer.philips.com/consume ... /SCF271-06

Matrac ügyben: én is kókuszmatracot nézegettem eddig, de most az anyósom azt mondta, hogy a szivacs a legjobb szerinte.
Aki már túl van ilyenen írjon valamit.
Köszi

Kép
evike79

Evike:
én személy szerint a kókuszmatracot ajánlanám inkább nektek.Mi is azt vettünk a kiságyba.
Ezt a kokuszmatrac.hu találtam:

Összefoglalva a kókuszrost legértékesebb tulajdonságait:
# természetes anyag
# nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik
# nedvességet nem szív magába
# kitűnően szellőzik
# atka-, moly- és baktériumálló
# gátolja az asztmás megbetegedést
# kedvező hatású az allergiával szemben
# a hátgerincet stabilan alátámasztja
# felfekvéses betegeknek, illetve a dekubitusz kialakulásának megelőzésére különösen ajánlott
# különböző keménységben készül
# használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik

Csecsemő és gyermekmatracok: A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat. Fix bordázatra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését. A matrac a külső huzatával együtt átmosható.

Kép

Kép
gabka7926

Jó reggelt!

Kisvirág mennyit írtad a héten,h reméled nem kapod el. Én is szurkoltam,de mégis :cry: Javulást Neked!!!!

Tasin egy kalappal a vizsgákhoz. Lehet a tanároknak a pocak plusz pont lesz a szóbelin :D

Boglarkabiro jó a kocsi nagyon és ahogy nézem az eredeti árához képest jó pénzért hozhattátok el :)
Én tegnap a minimanóig jutottam 3 órát előtte a netet böngésztem és 2 órát voltam a boltban, végighallgattam a "babakocsis" férfi litániáját,h melyik, hogy és kétségbe estem. Mi 35eFt körül néztünk ki babakocsit. Egy Neonatot, egy Pierre Cardin 610-est és egy Gracot néztem ki. Erről elmondta a pasi,h bár könnyűek, sportbabakocsik,de nincs meg a gyerekkel a kontaktus,mert nem tudom magam felé fordítani. Ezt csak a kétfunkciós kocsiknál kapom meg, pl Pierre Cardin 822,ami a legkönnyebb (12 kiló) a kétfunkciósok közül,innen nehezednek. Felemeltem...háááát. Úgyhogy elkeseredve hívtam Anyukámat,aki közölte,h Ő sem látott minket,ez csak mostanában lett "divat" a babakocsiknál és latoljam,h vagy nem tudom felemelni a kocsit,vagy nem látom a gyereket,ami nem katasztrófa (csak az első hónapokban fontos,de úgyis főképp hordozókendőben fogom vinni). Úgyhogy döntöttem és megvettem a PC 610-est. Olcsó,nekem itthon,ahogy tologattam nagggyon tetszett, nagyon kis könnyű,laza kocsi.
Kikocska azért figyelembe vettem a Te írásodat is a PC-ról. Többen írják,h csikorog egy idő után a kereke,így erre is rákérdeztem. Szilikonsprével néha kicsit!!! meg kell fújni,ezt a garanciapapírján is írják. Úgyhogy remélem nem lesz gond vele :)
Egy dolog,h lehet bele mózest kapni merevített egyenes aljjal,mert 175 fokig dönthető egyébként most a kocsi és az akkor újszülötteknek ok.

Kocska a szopipárna mintája tetszik? Akitől vettem annak boltja van Veszprémben,így lehet Tőle több féle színben rendelni. Nekem a párna 3300 Ft+930 Ft postaköltség+250 az utántöltő,így 4500 Ft-ot tettem a szlájára érte. Sztem nem vészes. És új,nem használt!
De csak most mondta a párom (jót nevettem rajta utólag),h Ő fizette bankban ki a párnát, ahol közleménybe bele kellett íratni a bankossal,h szopipárna. Kibírta nevetés nélkül Dani is és a bankos is :D :D :D Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2009.01.11 12:35-kor.

dharma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: