Dia!
Nagyon tettszett, hogy Virág agyra gyúr, és lehet is benne valami!
Marci fiam mindent későn csinált, csak 15 hósan indult el, de Bence fiam, aki mindenben elsők között jeleskedett, még 3 évesen sem beszélt, ma is van gondja a beszédértéssel, pedig mindjárt 9 éves!
Rituspoc!
Nagyon klasszak a képek és jó hogy tettél fel többet is, máshogy nem láthatnánk a te gyönyörű babódat, ez természetes!!!- nekem sincs albumom -
Yuyu!
Dorca megfázása már több mint két hete tart, pedig orrszívózunk, cseppentünk is, de azt hiszem állandóan újrafertőzzük egymást, így a mai napig nem kaptuk meg még a 4 hós oltást sem. Ahol egy csemete van, talán gyorsabb a gyógyulás is! Gyógypuszi a pici pocira!
Katica!!
Gratulálunk Piszének! Ugye hogy vannak rejtett tartalékok, csak ne türelmetlenkedjenek a kedves anyucik!!!
Aproo!
A csillagok!!! Dorca már jár, ha csak a két kezét fogom, és szintén ordít, ha lefektetem, nem is marad háton, hasra pördül, tolat, de leginkább ordít, hogy vegyem fel és csak ülni, vagy állni hajlandó, /Sajna!!!!, mert így állandó foglalkoztatásba vagyunk!/
Sziszka!
Sajnos még nem vagyunk túl a műtéten. Pécsi proffunk csak kézzel tapintva "mért" szemnyomást minden héten, így elvittem itthon magán gyerekszemészhez, aki azt mondta, ha nem mondom, hogy Tőle jövök, most azonnal beküldene, mert ez a szem, nincs rendben!
Így újra felhívtam Sényi Katit Budapesten, nem várunk tovább a proffra, megműttetjük Budapesten, ott már novemberben megtették volna. Remélem még most sem lesz túl késő!
Pénteken megyünk altatásos szemnyomásmérésre és következő héten műtét!
Sajnos nem vagyok ismerős a fővárosi szállásviszonyokat illetően, ha valaki nálam tapasztaltabb
nem tudnátok javasolni olcsó szállást kb 2 éjszakára olyan helyen, ahonnan a SOTE I. Tömő utca könnyen megközelíthető? Én bent alszok Dorcával, de apa sem alhat az utcán, haza meg tudom, hogy nem utazna, mert állandóan a picur jár az eszében, ilyenkor dolgozni sem tud!!!
Pöttöm!!!
Nagyon átérzem a kétségbeesésed, borzasztó, mikor a babád szenved és nem tudod, mi a baj, hol a megoldás!
Én is így éreztem a gasztrón Dorcával Pécsen, nem is találtak semmit, nekünk kellett rájönni a megoldásra, csak az az idő ne volna, míg szenvedni látod a gyermeked! /Másodszor már be sem vittem, úgy se jönnek rá, mert szervileg nincs semmi baj nálunk/
Kívánom tiszta szívből, hogy gyertek rá ti is a probléma okára és szűnjön meg végre a gond, hiszen olyan édes Nono baba kész fiatalember, legyen mindíg mosolygós és vidám!!!!!!!
Adri