A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

stelly: nekünk van kutyánk én csak azt vettem észre h nem hallgat ugy mint régen, de lehet ez azlért van mert hiányolja h nem én megyek vele sétálni, elötte én mentem minden nap. nekem az állatorvos azt mondta h ök is megérzik a hormonváltozást. biztos van benne vmi, lehet azért kicsit távolságtartobb a kutyi. de amy ért ehhez nagyon.

Kép
Kép
nicko

Zsu: 27 :), nekem ez a szerencseszámom születésem óta (ápr. 27.), plusz a 9-es, és rengetegszer visszaköszöntek az életem során... Ezért gondoltam én is vagy jan. 27., de a jan az 1-es, vagy ugye: '09. 02. 07. Kicsit se vagyok lökött... :lol:

Nektek is még mindig sokat csuklik a picuri? Én úgy vettem észre, hogy nálunk egyre hosszabbak a csuklások, és úgy sajnálom ilyenkor. Az előbb is vagy 10 percig ugrált a hasam, simogattam, erre jól kinyomta valamilyét a tenyerembe és néhány perc múlva elaludt (gondolom én, mert megszűnt a mozgolódás... amikor csuklik akkor bugi is van mellé). Csatlakozom én is az IMÁDOM A KISFIAM táborhoz! :D

Kép
Kép
elif

stelly: szerintem nincs igazad... Én olyan aktívan el tudok futni a konyhaszekrényig a csokis kekszemért, hogy öröm nézni!!! :lol:

Ja, és a kutyusok: már több olyan műsort is láttam (asszem a Spektrumon), hogy a kutyák megérzik a megváltozott állapotokat. Nem a terhességről volt szó, hanem arról, hogy pl. képesek felismerni a rákos daganatokat szagról. Szóval ezen az alapon a te testi változásaidat (hormonok vagy ilyesmi) is tutira érzékelik. Logikusan tehát: igen, hasban baba nélkül vissza fog állni a rend!!

Na most megyek körülnézni, milyen a helyzet influenza ügyben a házorvosomnál!!

ladmon

Elif: Remélem nekünk is bejön a 27! :wink: :lol:
Nekem is sokat csuklik Bencus még mindig, és olyankor jó mérges lesz szerintem, mert óriásiakat rugdos! :)
zsu83

Hűűűűűűűű de sokan írtatok.

Elif: nyugi, el fogod érni a 36. hetet gond nélkül utána meg bármi lehet.

Stelly: köszi a táblázatot.

Julcsi: mára kicsit jobb a lelkem, délelött voltam védőnőnél, kicsit ő is az agyamra ment, de délután UH, hátha látunk még valamit Fügéből. Hétfőn megyek a dokinőhöz majd meglátjuk milyen passzban lesz ő is és én is. Ismét mondom ő nem tudja hogy bunkó.

Iricc: köszi. :)

Nicko: igazad van, minden kismama szép, márcsak azért is,mert az arcunk sugárzik a babó miatt, a többi meg le van ejtve.

A férjem...hát igen, nagyon rendes és ténleg próbál támogatni, van hibája de kinek nincs. Remélem bejön velem a szülésre, mert nagy segítség lenne. Itt ül nem messze tőlem és kérdezte hogy mit írtam róla,majd közölte hogy dícsérhetném jobban is. :D . Szeretem!!!

A torna: hát én hiába Rékázom, vagy Kállaizom az alvás nem megy jobban. A jógát próbáltam de nem nekem való, pörgösebb vagyok, ezt munkahelyi alkalmasságin a pszichomókus is megmondta, hogy inkább boxolni vagy futni menjek... :D

Reflux: évek óta küzdök vele, gyógyszert szedtem, de tükrözést sose vállaltam be. Kb. 2-3 éve elmentem egy homeopátiás csajszihoz aki un. MORA géppel megvizsgált adott szereket és azóta gyógyszert nem szedek. A terhesség alatt nem hogy jobban előjött volna, teljesen eltűnt. Amit évekig nembírtam most azokat tömöm tonna számra (narancs, paprika..). Remélem ez megmarad szülés utánra is. [
már megint megszaladt a kezem

Én is csatlakozom: boldog szülinapot mindenkinek!!!!!!!![/b]

Kép
budabo

zsu: a védőnő semmi extrát nem mondott, a hízásról egy szót sem, a strepto B-ről sem. Kérdezte, hogy szédülés, vizesedés, bármi panasz, mondtam hogy semmi. A csecsemősökről én is hasonlókat hallottam :(.
Ti hogy érzitek azt ha csuklik a baba? Én nem szoktam, vagyis biztos nem tudom, hogy az az.

Kép
budabo

stelly: Én is észrevettem változást a kuttyomon egy ideig (néhány hónap), viszont egyértelműen azt tapasztaltam hogy hozzászokott a dologhoz így mostanra már felhagyott a "kíméljük a gazdit és ne nyomakodjunk a hasához" mentalitással, ugyanolyan szeleburdi mint előtte :? . Amikor meg feküdnöm kellett és párom vitte le mindig tiszta Nicko-s helyzet volt, ő lett a mindene, rám messze nem hallgatott úgy, mint előtte. Pedig először úgy kellett neki levonszolnia, mert annyira hozzám volt szokva. :)

budabo: a csuklás nálam olyan, hogy amerre a feje található (+ mellkasa), arra ütemesen ugrál a hasam, kb. 1-2 másodpercenként egyet-egyet (sokáig). A többi rugdosás nem ilyen ütemes, régebben gyengébben éreztem mint a mozgásokat, de mostanra szinte ez lett az erősebb érzés, gondolom mert úgy kitölti Efe a pocakot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.01.09 12:30-kor.

Kép
Kép
elif

Budabo: Meglátod majd délután hogy felvidulsz az uh-n! :lol:
A csuklást én úgy érzem, hogy rázkódik Bencus, ahol a felső teste van és a feje! :roll:
zsu83

hmmm, mondom én biztos hogy volt már csak nem tudtam.
Kíváncsi leszek mit látunk még az UH-n.

Zsu: kipihezted magad?

Kép
budabo

Bogi: Köszi, kipihentem a tegnapi nagy mászkálást!
Csak reggel 5 óta nem tudtam aludni! :? Most gondolkodom rajta, hogy lepihenek, de akkor meg este nem fogok tudni elaludni! :?
zsu83

Zsu: akkor csak bóbiskolj, azzal is érsz valamit. Nekem is kéne a kórház csomit összerakni de nemmmmmmmm, majd holnap. Addig húzom....

Kép
budabo

Zsu!
Megvan!!Akkor ha éjszaka mennénk a kórházba hol érdemes parkolni?A főbejáratnál ?Ott belehet menni éjjel?Vagy oldalt (Bártfai)parkolóban?Vagy belehet menni a kórház területére?Na jó bonyi lettem..... :oops: :oops: :oops:

Kép
zümis

zümis: na nekem ez sem jutott eszembe, pedig lényeges.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mit felejtek még el. :oops:

Kép
budabo

Nálam is "mit felejtek még el???"-para van egy ideje, és persze szinte minden nap derül ki valami, amire eddig nem gondoltam. A parkolás kérdése pl eddig fel se merült bennem... :roll: pedig így is kilométeres listák vannak kihelyezve a lakás különböző pontjain a teendőkről/beszerzendőkről.

KépKép

KépKép
stelly

ladmon: köszi! eddig nekem is ez volt, de most éjszaka az egész hasam fáj kb. 10 percen belül 2X. De akkor biztos, csak a belek üztek rossz tréfát velem:(
A mensi szerűeket én is büszkán mondogatom mindenkinek;)

Iricc: ne félj a császártól, gondolj arra, hogy Milos így mennyivel nagyobb biztonságban jön a világra. (gondolom ezért döntött az orvosod is a császár mellett)

Babanyúl: az érfalgyengeségnek mik voltak a küslő, szemmelláthaót jelei?

Stelly: ugyan nem kutya, de nekem a cicám csinálja ugyanezt. Nem velünk van, hanem otthon anyukámnál így eleve csak 2 hetente látott, most meg már ritkábban, de azért mindig szeretett bújni. Most viszont, szószerint vizslatja a hasamat. Odajön, ahogy fekszek, megközelíti is vizslatja. Tutira érzik ők ezt.

Elif: a csuklással én is pont így vagyok. Úgy sajnálom közben:(

Hétvégén mi is csomagot pakolunk. A párom azt mondta nem bírja tovább idegekkel, hogy csak halogatom a dolgot és magunkat ismerve nem lesz mit felkapni a sarokból, ha indulni kell :D

Orsi

Kép
bjuti

Szisztok Lányok!

Nálunk ezerrel süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó végre egy kis fényt látni,kedvem is támadt egy kis sétához.

Már tegnap is akartam írni,de az már folytatásos regény lett volna, ezért ma elmesélem az álmomat,olvsatam,hogy sokaknak vannak álmaik babával,gondolom ez normális is terhesség vége felé.Szóval:elmentem dokihoz és a bácsi oldalt felvágta hasamat-egy cseppet sem fájt és vér sem volt-majd oldalra hajtotta,kivette Kisbalázst megmutatta,aranyos volt ,ducika és kopasz,szép rózsaszínű bőre volt,de a köldökzsinórt nem vágta el,megvizsgálta,mindent rendben talált,majd visszatette a hasamra,beigazgatta fejjel lefelé, és ráhajtotta a pocimat szépen visszacipzározta a bőrömet.Aztán kérdeztem a dokitól,hogy mi lesz most a magzatvízzel,azt mondta,hogy a köldökömön keresztül tölt bele és kész.Mikor meséltem páromnak,nagyon tetszett neki,ő előtte egy-két nappal azt álmodta,hogy egyszercsak átlátszó lett pocim bőre és mint egy akváriumbam lehetett látni a bébinket.
Én egy két npig rendesen az álmon hatása altt voltam.

És még egy jó sztori,remélem kinek rossz kedve az egy kicsit felvidul tőle:nem tudom,hogy ki hogyan oldja meg a szőrtelenítést az alvázán,de nekem nehezem megy már.Vettem egy kis műanyag széket amit beállítok a zuhanykabinba és idáig szépen ment is borotválás,leültem rá és megoldottam, párom már ezen szakadt a röhögéstől,ma ő is használatba vette a széket-nehogy kimaradjon valamiből-szép hosszú már a haja és én szoktam mosni,mostanság már úgy hogy ő ül a széken és simizi a pocimat és pedig mosom haját-most jön a java:múltkor felajánlotta,hogy ne vakon kelljen borotválkozni-mert már csak tükörből lehet látni az alvázam-majd ő megborotvál,hozzá kell tenni,hogy annyira nem szőrös lelkem,hogy havonta 2x borotválkozik,tehát rutinja az semmi neki ezen a téren,de nagy lelkesen neki is állt,leült székre én álltam előtte és ngy komolyan neki veselkedett dolognak-akkor kaptam röhögőgörcsöt,mert elképzeltem a látványt aza jtóból-nagyon vizuális tipus vagyok,mire ő felemelte a hulla sápatag arcát és közölte,hogy nem tud megbírkózni feladttal,mert fél hogy elvágja a berendezésemet és megpróbálta méltóságteljesen elhagyni kabint,én még mindig röhögtem,és tök komolyan közölte,hogy a szülésnél számíthatok rá,mert ott nem lesz szerszám kezében és nem fog elájulni sem megígéri.
Remélem előttetek van jelenet....és bocsi hogy rátok tukmálok ilyeneket,és remélem senkinek sem sérti jó izlését sztori.De mi azóta is szakadunk rajta és remélem sikerült egy kis mosolyt csalni z arcotokra

:oops:

Minden januárinak én is boldog szülinapot kívánok!
Zetibébinek még mindig küldöm z energiát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen szép napotok én most elhúzok levegőre kicsit,pápá!

Kép
nilabali

Bogi, Zümis: Na ez az amit mi is elfelejtettünk megkérdezni, nagy izgalmunkba, úgyhogy már fel is írtuk a kérdezős papírunkra, nekünk is tegnap esett le, hogy ezt nem is beszéltük át! :?
Szerdán megtudom, és írok!
zsu83

Nilabali: az én ízlésemet biztos nem sérti, nálunk is hasonló volt a szitu, de aztán a férjem is feladta, mert félt hogy belevág! :lol:
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 06:55-kor.
Vendég

Zsu még egy kérdés foglalkoztat aztán befejezem....A születési anyakönyvi kivonatót a kórházban kapjuk meg vagy el kell menni az önkormányzatba?Tudom a taj kártyát megy egyéb más iratot később kapjuk meg vagy lehet személyesen intézni.

Kép
zümis

Nilabali, Zsu: Nekünk tegnap jött elő a téma :D Én már nagyon kínlódok, na jó semmit sem látok, vaktában lövöldözök egy féltenyérnyi tükörrel és ezt látta meg a párom, mire rögvest fel is ajánlotta, hogy majd segít. Na hát én kértem egy kis gondolkodási időt, pláne mikor bedobta az ötletet, hogy esetleg a borotva helyett egystzerűbb lenne a nullásgépével (amivel hajat nyír). HÁT MEG AKAR ENGEM ÖLNI :D :D

Vkinek van esetleg megoldási javaslata a helyzetre?

Orsi

Kép
bjuti

nilabali: tényleg jot mosolyogtam most. mi tükörrel oldjuk meg a problémát, a férjem tartja én meg csinálom a dolgot. ajánlom mindenkinek. :D :D :D

bjuti: tükör!! nagyon jol müködik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.01.09 14:16-kor.

Kép
Kép
nicko

Nekem azóta javasolta a párom,hogy menjek el gyantáztatni.........olyan aranyos nem?Mondtam neki hogy csak őutána,erre ő,azt mondta,hogy ekkor fájdalmat kívánok neki?mire én csak néztem rá,amikor leesett neki dolog....aztán röhögés megint,majd kitalálta,hogy oké,akkor növesszem meg a bundát és ő majd különféle frizurákat alkot belőle és szülésnél majd úgyis borotválnak....hát körülbelül itt tartunk,de ötleteket mi is szívesen veszünk!

Kép
nilabali

Kutyatémához:a párom kutyuja az anyukájánál lakik,mert mi társasházban lakunk-ő is érez valmit mert kicsit visszafogottab velem.Viszont én a leendő keresztlányomnál tapasztalom,hogy sokkal inkább páromat részesíti előnyben engem inkább csak kerülget és jó fél óra múlva hajlndó csak kommunikálni velem és tüntetően nem veszi észre pocimat.

Kép
nilabali

Most látogattam meg szülés előtt utoljára a védőnőt :D Éééés pozitív az élmény! Az elején megjegyezte, hogy végre látszik már a pocim, de ne ijedjek meg, nem nagy, csak szűk a csípőm attól látszik nagynak. Megmért, plusz 10 kiló jött fel rám, így 65,5 kg, szerinte ez tökéletes. Az éhgyomri cukorleletem szerinte túl alacsony, ami nem jó, tehát egyek több sütit :shock: . Amikor megjegyeztem, hogy az első gyereknél terhességi cukrom volt, és talán inkább nem kockáztatnék, rávágta, hogy az a dolog túl volt lihegve :shock: Ha jobban belegondolok, ez a jó hozzáállás. Most az utolsó hónapban minek keserítsen el, rikasson meg, azzal, hogy kövér vagyok-bálna vagyok-fogyózzam?!
Szóval hazajöttem, jól bekajáltam, megettem 2 kocka csokit, és most intenzíven szégyellem magam :oops:

Kép
kangu

Borotválkozás: Már az első gyereknél kiderült, hogy ebben nem számíthatok a férjemre. :D Most növesztem :oops:

Kép
kangu

Zümis: az anyakönyvi kivonatot a kórház intézi, elviszik a házasságit, a te személyes okmányaidat, de előfordulhat, hogy okmányok nélkül kell hazamenned, mert pl. ha a hétvége is beleesik, akkor nem biztos hogy el tudják intézni az önkormányzatnál, de amint megvan telefonálnak, és Apa bemegy a kórházba az irataidért, és az anyakönyvért! Bocs, hogy ezt nem írtam le :oops: , de annyira a csomag járt a fejembe!

Orsi: Na ez a 0-ás gép is jó sztori! :lol:
De tényleg nagyon nehéz már ez a szőrtelenítés! De azért becsülendő az Apukákba, hogy ebbe is próbálnak besegíteni! :D

Nilabali: A növesztéssel én is próbálkoztam már, de minden bajom volt tőle! :)
zsu83

Én a borotválkozást emlékezetből/látatlanban csinálom (nincs kézitükröm). A párom szokott is rajta nevetni, hogy néhol össze-vissza van nyírva. :P

Kangu: örülök, hogy pozitív élménnyel tértél haza! Egyébként el tudom képzelni, hogy ha nem emelkedik meg a vérnyomása az embernek meg nem kezd el nagyon vizesedni, meg nem lesz toxémiás, akkor így az utolsó hónapban nem szekálják az embert a súlyával... Egyébként nagyon ügyi vagy a 10 kg gyarapodással, szerintem a szülésnél le is olvad rögtön!! :wink:

Nekem az éjjel két pisijárat volt, utána negyed hétkor felkeltem amikor a párom elindult dolgozni, visszafeküdtem, és fél tízig aludtam! :shock: Úgyhogy ma tuti hogy álmatlan éjszaka következik!!

Kép
cserkészkolbász

Sajna az előzőeknél is mindig 10 kg körüli volt a hízás, és 2-2 kiló rajtam is maradt belőle. Hiába, az anyaság... :roll: Na persze nem is tettem semmit annak érdekében, hogy a maradék 2-2 kiló lemenjen :oops:

Kép
kangu

Huhh, van termelés.... Stellynek igaza lehet, nem főztök, hanem írtok. :lol: :lol: :lol:

Kangu: Két kiló, az meg micsoda???? Minden szépen le fog menni három gyerekkel, abban én biztos vagyok. :) Egyél csak csokit. :)

Bjuti: Tükör, bizony. Én beállok a tükörbe, és megcsinálom úgy. Nem egyxszerű mondjuk, de sikeres a hadművelet. :) Drága Férjem a saját arcát is mindig megvágja, szóval ódzkodom tőle....

Babanyul: Persze, így teljesen érthető a császár. Beírod az időpontját a közösbe? Persze biztosan nem feledkezünk azért meg róla...

Iricc:
Huhh, szegénykém, rémes lehetett ez az álom. :? :shock:
Hihetelen üzenetértéke lehetett....

Kutyakérdéshez nem értek, de az mindenesetre érdekes, hogy a Tesóm kislánya, Adél ma délelőtt úgy nézegette a pocimat, mintha látna bent valakit. :o Hihetelen volt. :) Mondtuk is, hogy ez az unokatesód, Marci. Én hallottam már, hogy a gyerekek megérzik egymást méhen belül is...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu, Elif: Azért ha valamelyikőtök 27-én szülne, akkor néznék egy nagyot. :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

JAJ, JAJ, JAJ!!!.....Tegnap este hazafele csak ezt hajtogattam az autóban, miután tudatosult bennem, hogy nemsokára szülök és jól beijedtem.... A párom csak nevetett rajtam és örült, hogy nemsokára megérkezik Hannácska... :) Az előzmény a következő volt: voltam még este a dokinál, aki megvizsgált és közölte, hogy bár a méhszáj még teljesen zárt, a méhnyak 1 hét alatt nagyon megrövidült és megpuhult és valószínüleg már januárban szülni fogok.... :shock: Én megkérdeztem tőle, hogy mégis mit gondol, hogy mikor, erre ő azt válaszolta, hogy ezt nem lehet pontosan megmondani, de úgy tűnik, hogy bármikor és bármitől beindulhat.... :shock: Azt hiszem ezek után tudatosult bennem, hogy nagyon közel van a nagy nap.... :)
Ezért ma el is rohantam a maradék dolgok egy részét beszerezni, most meg megyek babaruhát vasalni és mosni....
Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön be a jóslata.... :)

Ja igen, még azt is mondta, hogy feküdjek sokat és igyak meg minden nap egy pohár sört, hátha ez segít, hogy kihúzzuk februárig... :)

Panna
pandusika

Kérdés: tudom, hogy korábban már valaki írt a málnalevél teával kapcsolatban, de most nem találom. Hányszor és mennyit kell inni egy nap? Akinek van infója, megírná?
A nővérem azt mondta, hogy egy kiskanálnyit kb. 2-3 dl vízzel leforrázott és annyit ivott naponta, de aztán azt mondta neki később a szülésznő, hogy nagyon töményen itta... :?

Panna
pandusika

Panna: :shock: azta mik történhetnek 1 hét alatt. Akkor csak hajrá a készülődéshez, de az is lehet, hogy ez csak egy jel volt nektek, hogy mostmár ideje komolyanvenni, hogy baba érkezik. :wink: Sörkúra :D , ez új nekem.

Julcsi: én majd 7-én, meglásd! :D

kangu: most aztán irigy vagyok, nálam egy vizsgaidőszak átlag +5 kg, nálad egy gyerkőc +2... neked bejött az élet! :D

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Képzeljétek, ma hajnali 4-kor keltem, mondjuk aztán délelőtt még ráhúztam 2 órácskát, miután a férjem elment dolgozóba. :wink:

A 20-ai tanfolyamra én is beneveznék, majd még egyeztessünk!

Erika: köszi a gyógyszertáros infót!

Panna: nálatok már kezd forró lenni a helyzet!!

Ez a szőrtelenítés-téma egyre viccesebb nálunk is, de azért küzdök én is :) Tükör rulez!!

Elif: nyugi, még nem jön Efe, rendes kisfiú az, tudja, hogy még jó helyen van!!

Én ma dolgozgatok, aztán meg még tanulnom is kellene, de nincs meg az ihlet hozzá 8)

Ráadásul Marcell ma hiperaktív, annyit rugizik, hogy csak na, biztos a tegnapi lustázását akarja bepótolni. Csuklásból meg már a napi harmadik is megvolt :)

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi, köszi, írom a listát.:)

Pandus: Azta, reméljük azért még marad picit Hannácska.:) A sör nekem is új, de most megkívántam...oppsz. :oops: Ciki délután terhesen sört inni? :lol:

Elif: Bocs, 7-e. Huhh, azért nagyon kiváncsi leszek. :D Jah, szóval meg akarsz előzni, ejnye. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ezt a szőrtelenítés témát már én is akartam kérdezni.
Nilabali, vicces lehetett a jelenet, igyekeztem elképzelni :lol:

Én egyszer jegyeztem meg a páromnak, hogy segíthetene, úgy nézett rám, mintha valami űrlény lennék... hogy ő ezt nem tudná megcsinálni... msot nem tudom, hogy esetleg prűdségből, vagy miért, de belegondoltam, hogy én sem biztos, hogy szívesen venném, ha ott matatna egy borotvával.
Én is tükörből próbálkozom, de csak szigorúan dokilátogatás előtt, amúgy meg hagyom, mert minden alkalommal egy kínszenvedés, és elég viccesre is sikerül a dolog.

Nekünk két kinti kutyus van, ők nem nagyon foglalkoznak a pocakommal. Bent van egy kis majom, ő néha jól megnézi, különösen ha vetkőzöm éppen fürdéshez. Akkor elém áll, és összerácolt homlokkal bámul. :)
Szegénykét kedden elvittem kozmetikushoz, és holt kopaszra lenyirattam, úgyis mindig bent van, mert már nagyon idegesített, hogy rengeteg szőr van a lakásban.

Érdekes, hogy mennyien álmodtok a babóval, én egyáltalán nem szoktam.
Akkor álmodtam vele sokat, mikor az amniocentézis körüli idegeskedés volt, de aztán, ahogy megnyugodtam a jó eredmény miatt, elmúltak az álmok.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Babanyúl: és ezekkel a bevérzésekkel kihez mentél? Mert nekem pont ilyen kis piros bevérzések vannak. Nekem csak az tűnt fel, hogy milyen sok van a mellkasomon, meg a karjaimon és a bőrgyógyász mondta még novemberben, hogy ezek az érrel vannak összefüggésben. Nem is foglalkoztam vele. Most akkor menjek vele orvoshoz???? Bocsi, hogy téged zaklatlak vele.

Anna: Sört???? Na persze,a némt hagyományok:) (Én többek között német nyelvtanár is vagyok)

Én mostanában hetente 1X nagyon picit borozok és nagyon jóóóó;)
Elif: csatlakozom Julcsihoz, előzni szeretnél mi :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Julcsi, bjuti: ahha, előzhetnékem van, de azért nem szeretném túlzásba vinni (és mindenkit beelőzni) nehogy megszóljatok, hogy telhetetlen vagyok. :lol:

Kép
Kép
elif

Nilabali :lol: :lol: :lol: szép kis jelenet lehetett :lol: :lol: :lol: amúgy nekem már vagy két hónapja férjem intézi, mert nemcsak nem látom, de a pocakomtól nehezen is érem el... a növesztéssel nem vagyok megbékélve, nekem az nagyon kényelmetlen, szóval muszáj volt. Elsőre végigröhögtük, de mostmár hozzászoktunk a helyzethez :)

Panna, sör-kúra orvosi javallatra? :D kicsit irigykedem... mondjuk néha egy alkoholmentessel kárpótolom magam :D állítólag az tejszaporításra is jó! :D

Andus, nem voltál kicsit kegyetlen szegény kutyival? :lol: és most bujkál szégyenében valamelyik sarokban? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Hát lányok, remélem hogy a doki tévedett... Én azért még kivárnám ezt a 3 hetet, ami még hátravan... Amúgy is február 8-át néztem ki magunknak, mert úgy éreztem, hogy később fogok szülni.

Sör... félig viccelődve mondta, de Én azért inkább kihagynám... :)
Julcsi: egyébként egyáltalán nem ciki és azt mondta, hogy jót is tesz 1 dl... és a baba semmit nem is érez belőle, viszont a méhet ellazítja. :)

Panna
pandusika

Hello csajok!

Mintha nem is kismamis fórumot olvasgatnék:sör és bor a téma?!
Nekem azt mondta az orvos és mások is,hogy napi 1pohárka igazi vörösbor a legjobb vasképző és görcsoldó-nem iszom minden nap,de hetente 3x szoktam,sőt néha kaja után egy kis pohárka sör is lecsúszik,segít emészteni és jókat lehet böfikézni tőle :oops: na szép mi?
Julcsi:nevetni fogsz,de én éppen söröcskét kortyolgatok a brassói után,mert persze annyit volt róla szó,hogy én is csináltam,ja és nem alkoholmenteset és Kisbalázs is szereti,mert őrült rugizásba kezdett!
Úgyhogy,egészségedre,és virtuális koccccccc :oops: :twisted:

Van jó hírem is,megjött a laboros vércuki eredményem és minden oké,csak egyszeri eset volt vizeletben a cukor,ennek örömére már ettem is egy kindercsokit,hmmmmm!

Babanyúl:nekem is van olyan véráláfutásszerűen ellpattant ér hátul a derekamon,de a párom azt mondja,hogy egyik nap ott van a másikon pedig nincs,én azt gondoltam,hogy a baba nyomhat valamit,mit mondott a dokid?

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 06:57-kor.
Vendég

Újra itt, aludtam egy nagyot, pedig csak pihizni akartam, de elnyomott az álom! Remélem azért este is sikerül gond nélkül elaludnom! :roll:
Holnapi szülinapos tervünk változott, nem mi megyünk anyukámékhoz, hanem inkább ők jönnek délután! Legalább nem kell kimennem ebben a hidegben! Anyósomék meg már felköszöntöttek szerdán, amikor hazaértünk a szülésfelkészítőről, utána megleptek minket!

Kangu: Végre még egy védőnő aki nem a cseszegetős kategóriába tartozik! :D

Julcsi: Ez bizony így van, a barátnőm kislánya 10 hónapos volt, amikor látta a pocakomat, és le se vette róla a szemét, Bence pedig hihetetlenül aktív lett! Szerintem ők már kommunikáltak egymással! :) Hiszek az ilyesmibe!
Azért drukkolj a 27.-ére! :wink: :lol:

Panna: Megtudom érteni a pánikodat, velem ugyanez volt szerdán, amikor a ctg fájásokat mutatott, én is teljesen beijedtem, hogy akkor bármikor szülhetek! Remélem azért kihúzzuk január végéig! :wink:
Borral már találkoztam, dehogy sört is ajánljanak a kismamáknak!? :shock:

Málnalevél tea (szülésznőm javaslata):
1. nap: 2 dl
2. nap: 4 dl
3. nap: 8 dl
4. naptól: 1 liter naponta (elosztva)

Nilabali: Szuper, hogy jó lett a laboreredményed! :)
zsu83

Nilabali: Visszakocc, virtuálisan. :lol: Huhh, most nem gondolja rólam senki ugye, hogy állandóan sörözöm? :oops: :oops: :oops: Mert amúgy tényleg nem.

Zsu: Mi lenne velünk Nélküled? :) Mindig felkészült, tájékozott, segítőkész. Köszönjük! (Ezt a málnalevél infót külön.)
Ja, és nagyon drukkolok má a 27-ért. És még jobban fogok hinni az álmokban, ha bejön Neked. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: Nehogy már itt zavarba hozz! :oops: Nem csak én vagyok segítőkész, hanem Te is, és Mindenki ebben a topikban!
Hát jó lenne ha tényleg bejönne az álmom, volt már olyan ami bejött! :wink: Köszi a drukkot! :D
zsu83

lányok! vtam az orvosnál, hál istennek minden rendben van, ezek csak joslofájások. de azt mondta nyugiba legyek még 2 hétig aztán már akármi is jöhet. megálmodtam a feb 15. ugyh még eltart egy kis ideig :D
szép alvos éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
nicko

Nicko, örülök, hogy minden ok volt a dokinál! :)
zsu83

Én vagyok a világ legszerencsésebb embere!!!

A háziorvosnál előttem és utánam csupa gyógyszerfelírásra váró beteg. Húúú, ezt megúsztam!!

Nődokinál meg kiderült, hogy Esztike mégis tudja a dolgát és elfoglalta a megfelelő irányát! Én annyira boldog voltam, hogy majdnem megpuszilgattam a dokit... De persze azért visszafogtam magam!! :D

Szóval üzenem az ex- sorstársaimnak: négykézlábra emberek! Mert van remény! Amúgy semmi erőszakosabb mozgást nem éreztem azóta, hogy megfarosodott (azt pedig megéreztem, amikor úgy fordult), és mégis most rendben áll! Jól be is tojtam, hogy te jó ég, akkor mégis úgy kell szülnöm, ahogyan a Jóisten kitalálta!! De boldogságom határtalan!!!

Ja, persze egy kis gondom is akadt: dokibácsi szerint az nagy baromság, hogy jóslófájásaim vannak, mert akkor holnap szülnék is. Ő azt állította, hogy azok a feszülések csak a méh azon tevékenysége, amellyel felkészül a szülésre. És ez nagyon jó, hogy van, de a jóslók majd csak napokkal a szülés előtt jelentkeznek, és hogy ne aggódjak, a 4. gyerek után már jobban képben leszek! :)

Na erre varrjatok gombot!! (Miután nicko orvosa is jóslófájásoknak titulálta azt, amire az én dokim egyértelműen kijelentette, hogy nem az!!)

Bocsi, hogy hosszasan ecseteltem a történéseket, de muszáj volt megosztanom veletek az örömömet!! :D

ladmon

Ladmon: Hurrááááááááááá! Nagyon ügyes Eszti baba! Nagyon örülök, hogy megfordult! :lol:
Ezek szerint nekem se jóslóim vannak még!? :roll:
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: