Szisztok Lányok!
Nálunk ezerrel süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó végre egy kis fényt látni,kedvem is támadt egy kis sétához.
Már tegnap is akartam írni,de az már folytatásos regény lett volna, ezért ma elmesélem az álmomat,olvsatam,hogy sokaknak vannak álmaik babával,gondolom ez normális is terhesség vége felé.Szóval:elmentem dokihoz és a bácsi oldalt felvágta hasamat-egy cseppet sem fájt és vér sem volt-majd oldalra hajtotta,kivette Kisbalázst megmutatta,aranyos volt ,ducika és kopasz,szép rózsaszínű bőre volt,de a köldökzsinórt nem vágta el,megvizsgálta,mindent rendben talált,majd visszatette a hasamra,beigazgatta fejjel lefelé, és ráhajtotta a pocimat szépen visszacipzározta a bőrömet.Aztán kérdeztem a dokitól,hogy mi lesz most a magzatvízzel,azt mondta,hogy a köldökömön keresztül tölt bele és kész.Mikor meséltem páromnak,nagyon tetszett neki,ő előtte egy-két nappal azt álmodta,hogy egyszercsak átlátszó lett pocim bőre és mint egy akváriumbam lehetett látni a bébinket.
Én egy két npig rendesen az álmon hatása altt voltam.
És még egy jó sztori,remélem kinek rossz kedve az egy kicsit felvidul tőle:nem tudom,hogy ki hogyan oldja meg a szőrtelenítést az alvázán,de nekem nehezem megy már.Vettem egy kis műanyag széket amit beállítok a zuhanykabinba és idáig szépen ment is borotválás,leültem rá és megoldottam, párom már ezen szakadt a röhögéstől,ma ő is használatba vette a széket-nehogy kimaradjon valamiből-szép hosszú már a haja és én szoktam mosni,mostanság már úgy hogy ő ül a széken és simizi a pocimat és pedig mosom haját-most jön a java:múltkor felajánlotta,hogy ne vakon kelljen borotválkozni-mert már csak tükörből lehet látni az alvázam-majd ő megborotvál,hozzá kell tenni,hogy annyira nem szőrös lelkem,hogy havonta 2x borotválkozik,tehát rutinja az semmi neki ezen a téren,de nagy lelkesen neki is állt,leült székre én álltam előtte és ngy komolyan neki veselkedett dolognak-akkor kaptam röhögőgörcsöt,mert elképzeltem a látványt aza jtóból-nagyon vizuális tipus vagyok,mire ő felemelte a hulla sápatag arcát és közölte,hogy nem tud megbírkózni feladttal,mert fél hogy elvágja a berendezésemet és megpróbálta méltóságteljesen elhagyni kabint,én még mindig röhögtem,és tök komolyan közölte,hogy a szülésnél számíthatok rá,mert ott nem lesz szerszám kezében és nem fog elájulni sem megígéri.
Remélem előttetek van jelenet....és bocsi hogy rátok tukmálok ilyeneket,és remélem senkinek sem sérti jó izlését sztori.De mi azóta is szakadunk rajta és remélem sikerült egy kis mosolyt csalni z arcotokra
Minden januárinak én is boldog szülinapot kívánok!
Zetibébinek még mindig küldöm z energiát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legyen szép napotok én most elhúzok levegőre kicsit,pápá!