Megjöttem dokibácsitól...látszik a tegnapi fájások eredménye, a méhszájon, ctg szuper...
Magzatvízre háromszor is elmondta, hogy de szép tiszta, meg hogy lobogott Martin haja a vízben, látta ahogy bevilágított
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, olyan jól esik!!!
Katuska: én úgy hiszem,elengedtem már őt, hogy indulhasson, Apájával is kérleljük naponta! Bizti szoros lesz a kapcsolatunk és már nagyon szeretném őt látni, annyit magyarázom neki!!!
Egyébként indítás címén vagy méhszájzselé vagy burokrepesztés lesz, attól függ, tágulok-e addig még tovább. Szóval legkésőbb vasárnap a karomban lesz a kis fickó
Petra méretei pedig csodaszépek, tényleg lassan cuccolhat a leányzó!
Erzsébet: neked sem könnyebb, tudom....remélem, ha már kitűztétek a napot, akkor minden menetrendszerűen,rendben fog zajlani!!
Kisbogács: örülök, hogy ilyen rendben zajlik az életetek Ági babával, édes lehet, ahogy rácsodálkozik a világra! A fentléteket éjjel sajnálom, de ugye ez benne van a pakliban
Hanna: én is kíváncsi vagyok, mekkora lett Olivér!!
Csöre: de jó, hogy nektek is szépen telnek a napjaitok! Lovagi torna
Krisz: dokimban is felerült, hogy nem számolták-e el a terminust, de nem, tegnap leellenőrizte. Amúgy mensi alapján szerintem is itt a vége, meg ugye az embernek esetleg van egy halvány sejtése, hogy mikor sikerült be

Meg az UH adatok alapján is...Szóval,kis luti a lelkem
Vckybabe: sajnálom a pocifájást meg a nyöszörgést, remélem, nem fog Leventénél sem hosszan tartani ez az időszak!