vucuska Üdv neked, és gratula a babákhoz

Nekünk is egymás mögötti Peg Perego van, mert nekem fontos volt, hogy olyan legyen, amire a hordozót rá lehet pattintani. Mi használtan vettük. A kocsi, a két hordozó meg a két talp a kocsiba a hordozóknak összesen 70e Ft volt. Arra azért ne nagyon számíts, hogy iker kocsival - akár egymás melletti, akár egymás mögötti, sok helyre be fogsz férni
A keményedés nekem valahogy olyan volt, minha felfújtak volna a hasamban egy lufit, és aztán egy súlyt akasztottak volna rá, ami lefelé húzta. Nem mondanám, hogy fájt, de kellemetlen volt. Egyébként a terhesség alatt, én állandóan ezen bosszankodtam, hogy írják, hogy keményedés, meg elfolyik a magzatvíz, meg méhösszehúzódás, de sehol nem írták le, hogy ez milyen érzés

Enyém csajok 37+3-ra születtek, és szoptatni sajnos nem tudtam

Nálunk az első pillanattól külön szobában vannak, de az ajtó nyitva van, és folyamatosan megy alattuk a légzésfigyelő.
Tonti Most láttam a fülbevalót, nagyon csini. Lehet, hogy én is elcsábulok, és hamarabb lesz a csajoknak?
binyek Én mindigis imádtam göndör lenni

Nem kellett beszárítani, mert hajszárítás után egyből volt frizurám (hosszú hajam volt mindig), nem kellett csak hetente egyszer fésülködni (ha gyakrabban próbáltam, olyan lettem, mint egy oroszlán

). Egyszer száríttattam ki egyenesre, na azt élveztem, hogy naponta tudok fésülködni
rebe gyönyörűek

Akkor mostmár mindjárt futhatsz velük/utánuk

Akárcsak magamat hallanám a szüléssel kapcsolatban

Nálunk is pont ez volt a helyzet. A vége felé kicsit meg is ijedtem, amikor eszembe jutott, hogy mi van, ha természetes szülés lesz, nekem meg fogalmam sincs, hogy hogy kell
lili Nekem ugyanezt mondta a dokim. Meg azt, hogy ha megígérem, hogy fekszem itthon, akkor nem fektet be a kórházba, csak a legvégén. Persze nem nagyon tudtam betartani.

De szerencsére jó sokáig bent maradtak