Sziasztok,
Koszonom
mindenkinek a tippeket! Ugy latszik, hogy csak ki kellett varni mert a delelotti nagy zabalasnak meg is lett az eredmenye a pelusban!!!! Reg nem orultem ennyire valaminek...

igy ugy latszik, Cassiannek minden 3.nap van kakija....
Azert vettem kupot, vmi glycerines neve van, masszirozni szoktuk, meg terd/ labhuzogatast, de nem eleg szegenyeknek... vizet/kamilla teat ti mikor adnatok? Kaja elott? Es mennyit?
Szamy, edesek a csajok

hogy van idod blogot irni?!

le a kalappal! koszi az otletet, mar en is rajottem, hogy amikor nem lehetnek, akkor is ehesek...

Mi nagyreszt anyatejesek vagyunk, azt nem merem, hogy mennyit esznek, de a tapibol egyre tobbet esznek, bar meg nem annyit mint a dobozon eloirt lenne.....
Moni, ti is sokkkal tobbet esztek, enyem fiuk kb 150ml-t egyszerre..... es igy is sokszor bealszanak kozben es 2 reszletben eszik meg....
Anny milyen szep kislany voltal!!! Es nagyon hasonlitanak a csajok rad!
Tonti, Anna nagyon edesen tatog hal modjara, es milyen szep!!!
Munka nalunk 9 honapig van gyes, amirol en pont lemaradtam, nem volt hozza eleg munkaviszonyom az elmult evben, mert babak ota ersd. beultetes nem dolgzotam hivatalosan... igy kapunk figyiszt 125 fontot havonta babankent, illetve Luka utan (mert o a masodik gyerek...

) csak 90-et....
En nem tervezem, hogy visszamegyek dolgozni, annyira draga a bolcsi 2 gyerekre, (nincs is igazi bolcsi, hanem vagy nanny-t fogadsz vagy gyerekvigyazohoz viszed a gyereket, aki kb 4-5 gyerekre vigyaz a sajat hazaban, van papirja miegymasa hozza) hogy az en egesz fizum arra menne, annak meg semmi ertelme... igy maradok babazni, szerencsere a ferjem jol keres, es igy megengedhetjuk magunknak... csak nyaralni nem lesz majd keret..

majd nyaralunk a kertben
Mi majd 6 evet vartunk a babakra, es ezt belekalkulaltam...
Baratnom most fog szulni Spanyolo.-ban, es borzaszto, de 4 honap utan vissza kell mennie majd dolgzoni, mert ez van, es anyos fog a babara vigyazni.... en ha belegondolok, hogy 2 honap mulva itt kene hagyjam a fiukat vki masra, mint en vagy Papa, haaaaaat, a hidegviz kiver.....
juj, bocsi, soooook voltam...... (szajatberagasztos szmajli..)