A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Judit!

Szőlőhéj mehet (ha nem túl vastag), max nem emésztik meg, de az enyémek például kiköpik :lol:
De rád van bízva.

Dóri
Vendég

Dóri köszi!

Na, ha ezt tudom :wink:
És el is tudnád mesélni, hogy hogyan kell?

Judit

jucicuki

Judit!

Hozz létre két réteget (layer), az egyiken, az új rétegen a saturációt vedd le 0-ra, és az opacity legyen 100%.
Ha ez megvan radírral kezd el eltűntetni arról a részről a fekete fehér réteget, amelynél a szín szeretnéd, úgy hogy a széleken az Opacity 10% legyen max. ,kis méretű legyen a kör átmérője amivel dolgozol (brush), majd középen nyugodtan mehet 90-95%-al, egymáson többször is áthaladva.
Nem tudom mennyire ismered a programot.

Tonti!

Képet rámásolni megnyitod mintkét képet, amiit másolni szeretnél ctrlC + ctrlV paranccsal beilleszted.
Majd kiválasztod a marquee tool-t és jobb klikkel a free transform paranccsal itt tudod méretre szabni, forgatni...
Vendég

Anny, édesek a lánykáid! akkor hasonlóan jártál mint én, de én legalább vissza tudtam küldeni.
valaki írta, h. szerinte nem bírja meg őket. vannak aluból készültek, pl a Pikolo, meg a Little Shield(az ikreseken volt egy amit majdnem megvettem, de előzőleg az eladó kicsit leszólta, így elálltam a vásárlástól). de a Hauck, Esprit, Kraft, ezek acélcsőből vannak, és tök stabilok.
Amit Lanyané írt, az sztem jó, mert acélcsőből van, de arra nincs kupola, nekem meg az kell, mert Fanni arca széjjel égne nyáron...

Kész a szülinapi video :) már csak fel kéne tenni, de konvertálni kell előtte.én ezzel szenvedek....

Zöldborsó: nekem senki nem mondta akkoriban hogy azt passzíroznom kellene, így nem tettem.és kb fél évesen olyan zöldborsót kaptak. és semi bajuk nem lett tőle. mondjuk nem fél kiloval kezdtem :)

zsuzska80
Szombathely

Dóri, nem igazán :cry: azt tudom, hogy a fekete-fehér képet hol kell készíteni vele :lol:

jucicuki

csjok ha használ valaki NUVARING(organon)márkájú hüvelygyűrűt szivesen nekiajándékozom van 1 origi 1db-os kiváltottam de nem kell.azt írják kiadástól számítva 4hóig jó,még van rajta másfél hónap nincs szívem kidobni majdnem 4ezer volt inkább odaadom.

lanyané

Dóri!

Addig eljutottam, hogy megvan a két réteg, de nem tudok valamiért radírozni :?

jucicuki

tonti! hat elege ki buktam, marcius elejen meg csinalom a kervenyeket es ha ilyen draga lesz, nem adom oket egyenlore, hanem majd csak oviba 3eves koruktol, te dolgoztal a terheseg elot? ti hany honapig kapjatok a gyest?

petricsek! en mar marcius 16-tol megyek dolgozni (4 orat es 8-at leszek fizetve meg a babak 1 evesek lesznek) sajna 30% fizuval nem birjuk, ugy hogy anyukam fog rajuk vigyazni meg melozni vagyok, igy is eleg ronda a helyzet mert fonok csere volt pont akor mikor engem haza rendeltek 3-ik honaposan mint veszelyeztetett terheseg es elege ki van ram :cry: na de majd meg latyuk :?:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

petricsek! nagyon mokasak a kapucnival es a nagy labdaval, ki tudja te mire akarod hasznalni??? :lol: :lol: :lol:

anyi! nagyon szepsegesek a lanyok es jol al neki a kek cumi :wink: ez nar egy fel csok a kis szomszedal :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

tonti! milyen kislanyos hangod van, az enyemtol el lehet ajulni, olyan nyafi fajta, nagyon edeik a babak de Anna le vesz mindenkit a labarol

ja jut eszmbe, nem irt nekem senki a fulcsirol (tuncsi kivetelevel), nagyon faj??? mikor jobb ki furatni?

Kép

demoniq13

Szia!

Köszi Mindenkinek a segítséget babaülés ügyben. Ma voltunk tornán ésa tornászcsaj is mondta, hogy nyugodtan lecserélhetem. Egyenlőre csak Adrinak tervezem, mert Zsófi még kicsi, csak 6 kg, és ő el is fér a régiben. Azt még nem tudom megvesszük-e egyszerre a 2-t, mert már nincs hova rakni.
Na ezt még jól át kell majd gondolnunk.

Hú Dóri, Te nagyon profi vagy photoshopban.
Judit, majd tedd fel légyszi, amit alkottál.

Kaja! Már most adhatok pörit nekik tésztával. Még csak 11 hónaposak. Mikortól lehet bevezetni a paprikát, tejfölt és tejszínt?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

dragonfly! mivel te szoptatsz inkab a maszit javasolom meg a homerot, nalunk jol be jott, most nalunk 100% tap van es kapnak gyenge kamilla teat es 1szer/nap van kaki :D, de az sem baj ha nincs mindennap, csak az ember sajnalja a dragakat :cry:

Kép

demoniq13

Demoniq! Mit dolgozol Te?

zsuzska80
Szombathely

Ancsi!
Mi is Römer Kinget vettünk,én nagyon szeretem,de egyelőre csak Marcinak raktuk be az autóba,mert Majus még elfér a hordozóban.

Móni!
Én nem furatom ki Maja fülét,amíg ilyen kicsi,mert ő mindig hason alszik és biztos nyomná szegénykémet.Nekem is azért nincs,mert engem is zavar hasonfekvésnél.

Dragonfly!
Nincs valami székletlágyító homeopatikum? :roll:

Na,megvolt a paszírozatlan zöldborsó-ebéd.Gyerekek eddig jól bírják,mindkettő az ágyában fekszik,de a biztonság kedvéért odakötöttem a bokájukat az ágyhoz,hogyha felfújódnának,mint egy lufi,akkor nehogy ne érjem el őket a plafonon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Itt a táblázat: 1231422916.6044.htm

binyek

zsuzska! egy noi ruhagyarto cegnel az irodan dolgozom, de a sok kinai cucc miatt + a vilag valsag miatt eleg roszul megy a ceg :cry: es miutan a babaik be toltik az 1 evet esetleg ki is tehetnek :cry: :cry: :cry:

binyek! az en aproim is hason alszanak es en is feltem kifuratni Michellkenek,engem nem zavab ( a bal fulemben pedig 3 db van :D )
koszi a tablat

Kép

demoniq13

binyek! nagyon vicces ez a gyerek ki kotos otlet, ne hogy el ropuljon :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Hello!

Nekem megy ez a photoshoppolas :cry: nem is talalok alyan feliratokat mint amit Dori ir. :oops:

Binyek: kikotni a gyereket hogy el ne repuljon? :shock: :lol: :lol:

Enyemek ma frankfurti levest ettek es rizsfelfujtat, hatalmas adaggal bevagtak belole. :D

KépKép
KépKép
tontica

Moni: 6 eve hogy nem dolgozok, szerencsere nem is kell, tanulni szeretnek lakberendezest majd egyszer ha idom engedi. Itt nincs havi segitseg a gyerekek utan csak egyszeri 2500 euros segely.

KépKép
KépKép
tontica

Sziaszok!
Egy kicsit lemaradtam :oops:
Kaptam Apától egy jó kis fényképezőgépet :D 8) Nagyon komoly,legalábbis nekem :oops: egyenlőre úgy tűnik ő a legokosabb a családban :lol: Szóval mást se csinálok mint fényképezek,most töltődik az akksi :lol: :lol: :lol:
Banika!
Örülök,hogy nincs gond!!!
Fanni!
Köszi :wink: Szeretném azt hinni,hogy azért miattunk is okos a Nóri nem csak szerencsénk van :wink: Tényleg jó gyerekek mind ketten,bár néha vannak hisztik,de a komolyabb dolgokban nem nagyon van vita.Tudják,hogy vannak dolgok amin nem érdemes hisztizni(pl gyógyszer bevétel,vagy a szemüveg),mert muszáj!Én is így kezdtem mint Te,hogy mindig mindent elmondtam nekik :lol:
Binyek!
Nagyon jók a "szobrok"!
Myra!
Hááááát én sem látom a különbséget :lol: :lol: :lol: Remélem Kyra jól fogja viselni az új szemüveget is!!!
Tonti!
Nagyon husik!Jók a képek a felvonulásról,de Rate huszárbajsza a legjobb :lol: :lol: :lol:
Demoniq!
Nem semmi a bölcsi ára :evil:
Petricsek!
Nálatok sem egyszerű ha nem egy gyereket akarsz kétszer fürdetni :lol: :lol: annyira hasonlítanak a fiúk!!Ez csak onnan jön hogy az egyik ismerősömnél a nagymamára bízták az ikreket és ő tényleg megfürdette kétszer ugyanazt a gyereket :lol: :lol:

Rebe??

bognartundi0727

lanyané
3 napos láz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már semmi baja,csak pötyi.

szorulásra nekünk a kamilla tea bejött anno,illetve a dokinéni mondta,hogy agy kiskanál cukrot karamellizáljak :lol: oldja fel fél deci vízben és etetés előtt adjak neki néhány kanállal.Régi népi módszer,hatásos és nem durván hashajtó.
Vendég

Tontica!

Rakok magamról képet, csak Neked :wink:

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ismét előkerültem :oops:
Az elmúlt három napban minden szabadidőmet azzal töltöttem, hogy úgy november közepétől behoztam a lemaradásomat, és végigolvastam mindent, hogy újra tudjak csatlakozni :) Kicsit zsong most a fejem :shock: Úgy akartam visszajönni, hogy beállok a sor végére :arrow: :arrow: :arrow: , mert nekem a legkisebbek a babáim, de Vanda beelőzött. 8) Ezúton is gratulálok, és szorítok, hogy minden rendben legyen, és mielőbb hazamehessetek.

Mi jól vagyunk, a csajok szépen fejlődnek méretben és egyébként is. Már nagyokat vigyorognak, meg élvezik az ágyuk felett a forgót, egyre aranyosabbak :)

Írogatok egy blogot, amikor időm engedi. http://illesikrek.blog.hu/ Ott van egy rakat kép, de azért felteszem ide a kedvencemet. :)

Kép

Myra
A két kép most az a játék, hogy találjuk meg az 1 különbséget a kép két oldala között? :D :D :D

dragonfly
Biztos, hogy a kaki miatt van? A mi csajaink is csináltak olyat, hogy esténként napokig hiszti volt. Folyamatosan üvöltöttek, feszítették magukat, erőlködtek. Azt hittük amiatt, hogy nem tudnak kakilni. Aztán olvastam Binyek egy korábbi bejegyzésében, hogy ha sírnak a gyerekek 90%-ban azért, mert éhesek, és kipróbáltuk. Tényleg éhesek voltak, azóta nincs is semmi gond. Többet esznek, mint az "előírás", de úgy látszik, nekik ennyi kell. Kaki nálunk kb. 2 naponta van. Mi tápszeresek vagyunk, nem tudom, ti mit esztek. Anyatejeseknél elvileg teljesen normális az is, ha heti egyszer van kaki, mert a babák szinte teljesen meg tudják emészteni a tejet, nincs annyi salakanyag, mint a tápszernél.

demoniq
Én egyszer régen azt olvastam, hogy a füllyukasztásnak van egy olyan veszélye, hogy esetleg eltalálhatnak egy akupunktúrás pontot, ami hátrányos lehet a fejlődésüknél, úgyhogy én majd akkor lyukasztatok, ha ők akarnak fülbevalót. Másrészt viszont azt mondják, hogy pici korban jobb, mert jobban viselik. Mindenesetre a húgomnak 6 éves a kislánya, most lyukasztották, és túlélte :D

Elnézést, hogy nem írok mindenkinek, de most kicsit sok volt az infó egyszerre :)
szamy

Banika: Szorulásos tipp nekem is jól jöhet. Jázmin se tegnap, se ma nem kakilt. Nem értem miért. Előtte naponta többször.

Myra: Tényleg nincs sok különbség a fotó malapján. Nekem amúgy mindig azt mondja a doki: azért hasonlítanak. :D Jó vicc :lol:

Ma megkapták a második prevenart. Elég jól viselték. Remélem nem lesznek lázasak.

Azt mondjátok meg nekem, hogy miért nem lehet bélelt kord gatyót kapni lányokra??? MIért csak fiú van mindenhol??
Vendég

Fülbevaló: Enyémeknek már megvan (anyósék ajándéka), de megmondtam, hogy még legalább 2 év, mire belövetem. Ugyanis tuti kirépnék enymás füléből. A csatot is kiszedik, de azért az nem ugyanaz.
Vendég

Ha minden igaz,Esztiék holnap hazamehetnek.
Vendég

Anny, én kértem a képet, de mindegy. Úgysincs időm jönni... :( :oops: azért köszi :wink:

Kép
an°°di

Andi: Ne haríííz!!! Tontinál láttam utoljára, hogy azt írta, hogy magamról sosem rakok. Az előző oldalon van, és ez maradt meg a fejemben! :oops: Meg leragadtam annál a photoshopos dolognál, amit Dóri írt, és mivel ezen akadt meg a szemem mikor megnyitottam az oldalt, hitelen azt sem tudtam jó helyen nézelődök e :lol:

De akkor neked is küldtem a magam-képeket :wink:
Vendég

Andi,
miért nincs időd?

Anny,
volt kitől örökölniük a szép kis pofijukat :wink:

ki is kérdezte, h mit ehetnek a nagybabák?
én pl. egyszerű kajákat csinálok magunknak is, azt eszik ők is, pl. ,ma lencsefőzelék, csirkecomb (húst kis cafatokra bontva), máskor rakottkrumplit vagy krumplifőzeléket natúr csirkemellel vagy spenótot hallal vagy karfiollevest, most ezek jutottak eszembe. pirospaprikát, tejfölt, tejszínt én csak egy év után kezdtem, előtte mindenbe joghurtot, kefírt tettem, de valószínűleg ezt fölösleges így betartani, csak gondolom a tejföl, tejszín nehezebb.

KépKép
lili73

sziasztok!
a babák egészségi állapotában továbbra sincs változás.
Réka követeli magának a kaját, nagyon akar, nagyon elszánt, evés közben még a kis kezét is ökölbe szorítja, annyira küzd:-)
Daninak ma volt egy kis légzési rendellenessége, kap rá gyógyszert, más kezelés nem szükséges. amilyen ügyesen evett az elején, most annyira kezd ellustulni, emiatt a cumiztatás elmaradt, szondán keresztül etetik (bár az este 8-as kajáláson már Vanda etette, mert ha éhes, akkor kegyetlenül tud sírni), az adagját is csökkentették, jelenleg mindketten 12-12 grammokat kapnak.
Vanda kezdi összeszedni magát, jót tesz neki, ahogy egyre több mindent csinálhat az ikrekkel....
1szálpasi

1szálpasi,
minden rendben lesz! emlékszem milyen ideges voltam, amikor szondán át etették Barnust. meg is kérdeztem, miért nem erőltetik a cumizást, így soha nem fogja megtanulni. már tudom, hogy türelmesnek kell lenni, fel kell erősödnie előbb, és ezt csak így tudják elérni. szóval, kitartás, ki kell bírni, aztán majd csak kósza emlék marad a bent töltött idő.

KépKép
lili73

Fura hely ez a PIC. Nekem mindkettő evett szondán, de sokszor azért, mert a nővérnek nem volt ideje. Meg az is szenyaság, hogy az ikres anyuka ugyan úgy csak fél órát lehetett bent etetni, mint az 1 gyerekesek. Nekünk meg az sokszor kevés volt. A tápszert hiába kértem, hogy kicsit előbb adják oda (ne 10 perccel a látogatás vége előtt), sokszor mi voltunk az utolsók, aztán meg vágták a pofákat egyes nővérek, hogy miért vagyunk lassúak :evil: Aztán jöttek, és fél másodperc alatt benyomták a hamit. Nem szép lassan, ahogy kell.

Szóval kitartás! Mást nem is tehettek...
Vendég

Hello-bello!

Anny: milyen gyonyoru kislany voltal, micsoda furtok!!! :D Ezek szerint a lanyok az apjukra hasonlitanak, nem? Ok is gyonyoruek csak a hajuk miatt mondom! Azert mostani kepet is rakhatnal! :wink:

Tundi: fenykepezogep, szuper!!! :D Most aztan rakd a kepeket az albumba minden nap! :wink:

Nekem a gepen 2 ev alatt tobb mint 4000 foto gyult ossze. :oops:

Szamy: nagyon cukik, milyen kicsikek! :D Beneztem a blogba, jokat mosolyogtam, nagyon jok a kepek.

Pasi: jo hirek, szupi! :D

Moni: Annanak ket honaposan lovettuk be a fulet es nagyon jol viselte, nem sirt, semmiseg az egesz. Azota sem volt gond (bar egyszer kiesett es elveszett az egyik en meg azt hittem lenyelte :oops: de kapott olyat ami kivehetetlen).
Szerintem jobb minnel hamarabb de latom sokan nem igy gondoljak.

KépKép
KépKép
tontica

Eszti, de jó lenne, ha holnap tényleg ... :P

Pasi: ezek azért jó hírek. :) emlékszem milyen pici volt az az 5 milli, amikor elkezdték a fiaim az evést. amikor meg nem ment, akkor meg szonda. jaj, de rossz volt nekem is, de hamar túl lesztek rajta. :)

Móni, Te kis 8) hát én a labda csöcseibe kapaszkodni akarok! amire Te gondolsz, arra ott van apa! :wink: ... gondolom az álláskeresés ott sem egyszerű. :roll: azért reméljük szépen lassan, de beindul a bolt és nem kell aggódnod a munkahelyed miatt.

szamy: de drága kis babszemek! :P

binyek: :lol: :lol: :lol: :lol:

anny: marhára aranyos képek Rólad! :lol:

juci: köszi az infót!

Csakhogy a betegeskedést mi se kerüljük el, Zsombi ma délutánra belázasodott. :( Kapott kúpot, most húzzák a lóbőrt ... remélem jó sokáig és kiizzadja magát.

Petra
Kép
petricsek

Tonti:
Állítólag rám hasonlítanak. Nekik is göndör különben, de csak hátul egyenlőre. Én meg 2 éves koromra bebarnultam. Most ugyan olyan színű a hajam mint az övéké. A szemszín valóban nem az enyém. Ők barnák én zöld vagyok.
Vendég

Tonti:
Állítólag rám hasonlítanak. Nekik is göndör különben, de csak hátul egyenlőre. Én meg 2 éves koromra bebarnultam. Most ugyan olyan színű a hajam mint az övéké. A szemszín valóban nem az enyém. Ők barnák én zöld vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Binyek: nagyon jók a szobrocskák! Ügyesek vagytok, hogy megcsináltátok. Ilyenkor úgy szégyellem, hogy mi mindig halogatjuk a lenyomat készítést. :roll:

Tünci: aranyos a férjed, hogy ilyen szép ajándékot kaptál. Sok örömöt a hsználatához. Aztán kérünk ide sok képet felrakni :D

Demoniq: hűha, micsoda árak vannak nálatok. Sajnálom, hogy ilyen hamar vissza kell menned dolgozni. Az aazért jó, hogy csak 4 órában és 8 órát fizetnek.

Szamy: gratulálok a lányokhoz!!! Nagyon szépek!

Anny: pedig nekem a Te lányaid tünnek egyformának. Nagyon szépek! Te is csodaszép kislány voltál. Azok a fürtök és az a bájos arcocska. :D

Tontica: édesek a kis ablakmosóid!

Hasonlóság: úgy látszik tényleg igaz, hogy a szülők teljesen különbözőnek látják a gyereket, de mások számára
ugyanolyanok. :P

Esztiéknek szorítok, hogy mehessenek haza holnap.

Petricsek: jobbulást Zsombinak!

1szalpasi: kitartás. A 12 ml már egész jó kis mennyiség. Az én lányaim 3 ml-vel kezdték és egy hét volt mire 15 ml lett. De onnantól már egész gyorsan növelték az adagokat. Szóval most már egyre jobb lesz.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok,

Koszonom mindenkinek a tippeket! Ugy latszik, hogy csak ki kellett varni mert a delelotti nagy zabalasnak meg is lett az eredmenye a pelusban!!!! Reg nem orultem ennyire valaminek... :lol: :oops: igy ugy latszik, Cassiannek minden 3.nap van kakija....
Azert vettem kupot, vmi glycerines neve van, masszirozni szoktuk, meg terd/ labhuzogatast, de nem eleg szegenyeknek... vizet/kamilla teat ti mikor adnatok? Kaja elott? Es mennyit?

Szamy, edesek a csajok :) hogy van idod blogot irni?! :shock: le a kalappal! koszi az otletet, mar en is rajottem, hogy amikor nem lehetnek, akkor is ehesek... :wink: Mi nagyreszt anyatejesek vagyunk, azt nem merem, hogy mennyit esznek, de a tapibol egyre tobbet esznek, bar meg nem annyit mint a dobozon eloirt lenne..... Moni, ti is sokkkal tobbet esztek, enyem fiuk kb 150ml-t egyszerre..... es igy is sokszor bealszanak kozben es 2 reszletben eszik meg....

Anny milyen szep kislany voltal!!! Es nagyon hasonlitanak a csajok rad!

Tonti, Anna nagyon edesen tatog hal modjara, es milyen szep!!!

Munka nalunk 9 honapig van gyes, amirol en pont lemaradtam, nem volt hozza eleg munkaviszonyom az elmult evben, mert babak ota ersd. beultetes nem dolgzotam hivatalosan... igy kapunk figyiszt 125 fontot havonta babankent, illetve Luka utan (mert o a masodik gyerek... :shock: ) csak 90-et....
En nem tervezem, hogy visszamegyek dolgozni, annyira draga a bolcsi 2 gyerekre, (nincs is igazi bolcsi, hanem vagy nanny-t fogadsz vagy gyerekvigyazohoz viszed a gyereket, aki kb 4-5 gyerekre vigyaz a sajat hazaban, van papirja miegymasa hozza) hogy az en egesz fizum arra menne, annak meg semmi ertelme... igy maradok babazni, szerencsere a ferjem jol keres, es igy megengedhetjuk magunknak... csak nyaralni nem lesz majd keret.. :cry: :roll: majd nyaralunk a kertben :wink:
Mi majd 6 evet vartunk a babakra, es ezt belekalkulaltam...

Baratnom most fog szulni Spanyolo.-ban, es borzaszto, de 4 honap utan vissza kell mennie majd dolgzoni, mert ez van, es anyos fog a babara vigyazni.... en ha belegondolok, hogy 2 honap mulva itt kene hagyjam a fiukat vki masra, mint en vagy Papa, haaaaaat, a hidegviz kiver..... :(

juj, bocsi, soooook voltam...... (szajatberagasztos szmajli..)

dragonfly

Anny, már tudom, miért olyan szépek a lányaid!

1szálpasi, szerintem is szép mennyiség a 12 ml, csak így tovább.

Anny, itt Fehérváron 45 perc van egy etetésre, és az ikresek negyed órával korábban mehettek, akkor itt egész jó a helyzet. Bár sokszor az is kevésnek tűnt.

Eszti, remélem jöhettek haza!!!!!!!!! Csuriban vagyok!

Szamy, alvó manók édesek!

Remélem nem hagytam ki senkit, kicsit késő van már, és fosok a holnap miatt....

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Binyek, en is homeo-bogyora gondoltam, de nagyon nem vagyok benne........ majd utana nezek a bioboltban.....

Egyszalpasi! drukk-drukk es nagy pusz Vandanak!!!

dragonfly

Juci: minden rendben lesz! Azt nem mondom, hogy nyugodj meg, mert magamból kiindulva ilyenkor úgysem tud az ember, De nem lesz semmi gond!

Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok lányok!

Megvagyunk mi is, csak nehéz napjaink voltak....frankó kis mellgyulladás szilveszter előtt, bébik kigyógyítottak, de annyira szívták, hogy vérzett a mellbimbóm utána....de most már okés.

GRATULÁLOK VANDÁNAK ÉS 1SZÁLPASINAK A KICSIKHEZ!! -és a mosáshoz is :D , kitartás, segíts sokat Vandának, mondd neki sokszor milyen ügyes és hogy mindent jól csinál!! Nekem anno ha ezt mondták, tök jól esett!

Szamy! Nagyon aranyosak a babák! :)

Banika! Én is ettem tyúkszart állítólag :P , bár sztem csak úgy mondják....én arra emlékszem, h csak gyűjtöttem azokat... :roll:

Anny! Nagyon hasonlítanak a csajok rád, és milyen nagy már a hajuk!

Judit! Jók a képek nagyon!

Petricsek, Esztiék! Jobbulást!!

Lanyané! Édes! :P Léna is üti a gépet ezerrel...

húúúúú, sok mindenről volt itt szó, nem tudok mindenkinek írni, mert mire végigolvastam, a fele kiment a fejemből, amit akartam, jah, hülye vagyok... :?

Kép
riddencs

Mi megkaptuk a 3 prev-t, így egy darabig nincs bökködés.
Binyek, a táblában már nem igazán aktuálisak az adataink, frissítek :P :

Léna: 7800 g, Levi 7850 g ( Levi fél kilóval kisebb volt születéskor...)
kaja: anyatej 5-6, 9-10, 13-14, 16-17, 20-21 h körül
gyümölcs 14-15 h körül (reszelt almát és őszibarackot ettek)
ébredés:9 h, elalvás 21 h
nappal alvás: de 1-1,5 h, du 1,5-2 h, néha fürcsi előtt is
éjszaka átalvása: Léna 5 hósan, Levi ébred ált egyszer 12-1 h között ( mér'...?), akkor eszik is...
Ja és Léna kúszva tolat hátrafelé :P , marha vicces

Kaki: mind2 gyerek pénteken kakilt utoljára, én is beszereztem mára glicerines kúpot, de besz@rhattak tőle :) , mert ma végre sikerült produkálniuk...úgy fájt szegény Lénának, potyogtak a könnyei.... :cry: , nálunk a vastól nem volt, úgyhogy most nem is adok többet, de az at-es babáknál norm., ha csak 2-3-4 naponta van széklet.

Húztam teregetni....aztán Levi úgyis kel....kis zabagép....

Jó éjt!

Kép
riddencs

Dragonfly: igen, itt 3-4 honap mulva mennek vissza az anyak dolgozni a gyerekekre meg vigyaz a nagymama vagy a bebiszitter. Szerencserere az en uram is jol keres igy nem kell dolgoznom de nem is tudnak a 3 gyerek mellett meg akkor sem ha bolcsibe jarnanak. Te urad mit dolgozik? Enyemnek kerteszeti vallalkozasa van.

Riddencs: Levi szepen behozta a tesojak sullyilag! :wink: Sajnalom a mellgyuszit, Te egy hos vagy hogy meg mindig szoptasz!

Juci: minden rendben van a Lanyokkal ne izgulj! Lemerted Oket? En tegnap mertem Annat es 77 cm. Alex meg 2-3 cm-el magasabb. Sulyt nem tudok.

KépKép
KépKép
tontica

szami gratula de édikék pici kis falatkák :D
vivi komoly kislány voltál :shock: gyönyörű,de én láttam rólad fotót aszem te raktad,h mekkora pocid volt :D
riddencs szupi sűlyok,és hátrafelé :shock: :D
1szálpasi mindjárt vége a kórházasdinak kitartást :!:
banika :D jajj de jó akkor semmi
én is kivoltam,hogy ott szenvedtem próbáltam ciciztetni őket,alig volt tejem bénáztak is a kicsinyeim és letelt a fél óra néztek rám,hogy menjek már :cry:
sotskét várjuk noa reméljük jól van

lanyané

szép jó reggelt!

Remélem hamarosan bejelentkezik Eszti is.

Anny!sztem sem hasonlítanak Rád :shock: Apukát is kéne látni :):)
Neked most is ilyen göndör a hajad?
nekem igen... :? :? :?
Gergő örökölte is tőlem, de neki sztem olyan mint egy bantu négeré :) de tegnap egy tettet követtünk el rajta... anyum ha meglátja, elájul :)

Kép tegnapelőtt

Kép

Juci, várjuk a beszámolót!

zsuzska80
Szombathely

tonti! jo hogy nem kel dolgozal, letet hogy majd sikerul tanulni is ha az aprok mar nem lesznek anyira aprok :D, jol hangzik ez a segely nalatok, itt igertek valami 1000-t, de nem lett belole semmi, csak valasztasi humbuk volt :cry:

anny! de gyonyoru csaj vagy :D nem csoda hogy nagyon szepek a lanyais is :D nalunk is anyosektol van a fulcsi, meg karperecet es lancot is kapot mind a 2, de minek ilyen kicsi babanak, mire majd meg nonek, meg nem fog nekik tetszeni, mert regi...

szamy! edesek a kis hajas babak :D

tonti! de Anna a hasan aludt? mert Michelle mindig, nem is attol felek mikor be lovik, hanem meg a fule meg szokja :roll:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Fülbevaló! Nálunk a lányoknak van. Én ragaszkodtam hozzá, mert nekem nem volt kiskoromban, és 10 éves voltam mikor kilyukasztották a fülem, és nagyon szar volt. Aztán csak az arnyat bírta , atöbbitől begyuladt, most meg már emmilyen sincs, mert benőtt és azóta sem bírom rászánni magam, hogy újra kilyukasztassam.
A csajok jól viselték, nekik rendes lyukasztás volt tűvel. Zsófinak teljesen jó, nem is piszkálják, viszont úgy tűnik Adri olyan mint én mert az egyyik füle begyulladt. Most abban nincs fülbevaló, mert a doki azt mondta várjun 1 évet és utána próbálkozzunk megint. A másikat bent hagytam, hogy az nehogy benőjjön.

Szamy! Édesek a babák!

Riddencs! Gratula súlyokhoz és a visszafele kúszáshoz.

Zsuzska! Nagyon vagány lett Gergő. :D

Judit! Biztos minden rendben lesz, olyan ügyik a lányok a videókon.

1szálpasi & Vanda! Kitartás, most már biztos hamar mehettek haza. 12 ml szép kis mennyiség, nálunk volt mikor vissztértek cukros vízre, mert nem bírta a pocakjuk! Ez már nagy haladás előre, hogy így esznek.

Anny! Nagyon vagány a kép rólad!

Lili! Köszi a tippet a kajáról, én kérdeztem.

Lanyané! Úgye jól láttam, hogy Pierre C. gyerekülést vettetek? Mi is azt néztük ki régen. Te hol rendelted, hogy 23e volt, mert én mindenhol 25e-ért találtam.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Riddencs!
Csak hogy előkerültél!Már hiányoltalak!Átírtam a táblázatot.Tényleg csúcs,hogy még szoptatsz! :lol:

Anny!
Az én nagylányomnak is ilyen gyönyörű haja volt ennyi idősen!Most meg katasztrófa!
Bár nem csak a haja,hanem őmaga is! :evil: :evil: :evil:
Csajok!Ha elfogadtok egy jótanácsot,akkor mire az ikreitek 10 évesek lesznek,addigra kerestek nekik egy jó befogadó családot,mert ha nem akkor megtudjátok Ti is hogy milyen f@sza a tinikor,pláne duplán! :?
Én már intézem az enyémeknek! :wink: :lol: :lol:

Szamy!
Nagyon szépek a babók!Gyere gyakrabban és mesélj!

binyek

Jo reggelt!

Zsuzska: hat Barni nagyon komoly lett. :lol: Olyan jot mosolyogtam rajta, kb. az en fimnak is ilen a "frizuraja". Nekem azt mondtak min. 2-3-szor le kell vagni kopaszra hogy erosodjon es utana lehet meghagyni hosszabbra. Annanak nem volt szivem levagni. :oops:

Moni: igen, szuper jol jott az 5000 euro de hamar elment. :roll: Minden evben adhatnanak ennyit. :lol:
Anna nem aludt soha hason vagy csak nagyon ritkan de annyira kicsi a fulbevalo hogy az egyaltalan nem zavarhatja.

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: