Sziasztok!
Hosszú szünet után itt vagyok!
Nem sok időm volt visszaolvasni, nem hagynak a büdös kölkek... Bár most Marci híradót néz, Juli még rajzol.
Túl vagyunk a fürdésen, fogmosáson, mostmár csak a mese és a jóéjtpuszi van hátr - nekik.
nekem még van egy kis dolgom...
gyors reagálások a teljesség igénye nélkül:
sahli! Gratula, aztaaa, hatalmas babaméreteket produkáltatok! Ez aztán szép.
Gyors felépülést és sok-sok tejet, nyugalmas éjszakákat és meghitt ismerkedős időszakot kívánok Nektek!
Gyönyörű Patrik!
A 4 nyelvizsga meg valószínűleg: oá-oá, le-le-le, hü-le-hü-le-hü-le, valamint a hlk-hlk-hlk (szopizós hang) lehet, nem? )
Hanna! Hát tényleg mostmár leszáradhatna a keze annak a galádnak, aki elkötötte a kocsit, az anyja mindenit!!! Bunkó állatja.
Bocsánat, de én annyira kiadkadok az ilyenekre! Iszonyat indulat tud kitörni ilyenkor belőlem, akár a máséról, akár az enyémről van szó...
Remélem, azóta sikerült megnyugodnotok.
Olivérre vigyázz!!!
Katuska! Édes Máté! Az oltás nem jó dolog, Olyan szar tud lenni nekik ilyenkor...

Azért a palacsinta mennyisége emberes!!!
Ági baba: igazi hajasbaba, és milyen kis helyes!!! Mutattam a gyerekeknek is, ők is el voltak olvadva tőle, már alig várják a kistesót...
Huh, lányok, nemsokára mindenki babázni fog!!!
Magunkról gyorsan:
háziorvos: tegnaptól ismét táppénzen vagyok, de a házidokit nem volt egyszerű elérni, próbáltam telefonon felhívni, hogy ne kelljen már bemenni hozzá, hanem majdan besétál az uram a doktornénim kis igazolásával.
Persze nem lehetett elérni őket, úgyhogy be kellett battyogjak! Nem volt nagy kedvem hozzá, mert nagyon fáradt voltam a hasmars miatt... (azóta már eljutottam a vajaskrumpliig...

)
Délután a CTG-re 4 (!) órát vártam, de a doktornénim rendelt, így meg is vizsgált... méhszáj zárt, minden OK, viszont: a CTG-n jó kis fájásokat mértek.
A dokinénim elkezdett parázni, de mondtam neki, muszáj a hetet kibírnom, mert különben a gyerekeim vagy bejönnke a kórházba vagy mennek Apával dolgozni este 10-ig...
Megvan a császáros időpont is: jan. 13-án, Veronika napján fogják kivenni Pötyikét!

És igen, délelőtt veszik ki, de a pontos időpontot még nem tudom, ezügyben még fel kell hívni dokinénit...
Utána elgurultam a gyerkekeért, s tartottam a frontot este...
Ma:
Elaludtunk, megdönötttük a felkelés-öltözés-szendvicskészítés-elindulás rekodot: összesen 19 perc, mindez 3 főre... Huh, beértek időben az iskolába, óvodába...
9:30: UH a kórházban, erre elkísért Apa is, mert eddig még azt sem tudta, hol van a bejárata a kórháznak.
De most úgy gondoltam, bemutatom neki a helyszínt...
Na, az UH-ra be is jutottunk 10:20 körül úgy, hogy én voltam az első...
Mivel egy kicsi lukban votl a vizsgáló, így a párom be sem fért volna, arra gondoltam, mostmár ezt a hetet kibírja. Ez jó is volt, mert nem kellett a nagy pakkal beguruljak... Ráadásul a doki súlya kb. 110 kilónál kezdődött, szóval két nagy pocak egymás mellett...
Na a méretek:
BPD: 94 mm
HC: 322 mm
AC: 349 mm
Fl: 73 mm
A baba súlyát a gép nem mutatta (magyarul korszerű volt a cucc...), viszont rendes volt a doki, mert újra megnézte a babát, és ismét azt mondta, lány...
Én nagyon megnyugodtam, hogy Apósomnak valószínűleg jót mondtam.
Apának meg azt mondtam: valószínűleg B-vel fog kezdődni a neve (
Borbála vagy
Benedek)
Utána elgurultunk a DM-be, megvettük a maradék kellékeket, aztán végigsétáltnk a Mester utcán hazáig (jó kis menet volt...), de megérte, mert Apa utána főzött vajaskrumplit nekünk...
Majd elgurultam a kölykekért, utána haza, vacsi, stb, stb.
Most meg felhívom anyósomat, mi van Apóssal...