A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Katuska: :D Mindenki megszül előttünk.
Én 12 kg-ot híztam eddig. Nem baj lányok. Nyáron már dögös, bikinis anyukák leszünk. :lol:

krisz78

Peni! Nekem is nagyon szimpi a péntek.

Csajok! Szombaton telihold és hidegfront!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Peni, Erika, Katuska: megnyugtattatok!! :D Mondjuk a nyári bikinis mamaságot nem hiszem, hogy bevállalnám :) (még a végén állatvédők visszatuszkolnának a tengerbe :))

Katáról van hír???

Hanna: köszönöm a táblát!!
magdolnasz

Magdolnasz. :) :) :)
Kata nem írt azóta. Ha bármi van, megírom.
Írtam Batkatának sms-t, de nem válaszolt.
Szivi a táblát.
:wink:

Kép
hanna30

Na lányok, mára búcsúzom. Holnap ugyan itt. :D

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Jó pihit.

Batkata írt sms-t. Este jön. Csak rohangál és sok dolga van.

Kép
hanna30

Lányok a párom nem akar bejönni a csaszira pedig lehet bejöhetne én úgy szeretném mert erőt adna ha ott fogná a kezem és együtt élhetnénk át amikor kiveszik a picit, nem akarom eröltetni de ő úgysem látna semmi véreset mert csak a fejemnél lenne nem tudom remélem meggondolja magát.... :cry:
erzsebet0312

erzsébet: ha tudja, hogy szükséged van rá, biztosan bemegy majd!!!
magdolnasz

Hú, csinosak a pocakok!

Még elolvastam ezt a két oldalt, addig kétszer dobott le...
teljesen elfelejtettem mire akartam reagálni :(

Málnalevél tea: nekem a szülésznőm azt mondta, hogy a betöltött 37. héttől igyam..., hopp, akkor már ihatnám. :shock:

Hanna, max. nem használ és úgy iszod, na bumm.

Pocak lent vagy fent. Az enyém kicsit lement pár napja, erre a ma éjszakai rohangálása után visszamászott fel. Tehát azért szerintem tudnak még vándorolni, nem hiszem, hogy a mi lányunk lenne különleges:)

Kép
gombócmakka

Hát, nálunk az is kétséges, hogy a simának tervezett szülésemre bejön-e férjem. Most ott tartunk, ha én majd adott helyzetben akarom, akkor bejön, de magától nem sok kedvet érez.

Nem kell szerintem erőltetni, ha nekik nem esik jól. Viszont, ha neked nagyon fontos Erzsébet, akkor biztos érzi ő is, és bejön.

Kép
gombócmakka

Anyós ma jött, szépen kitakarított, még a hűtőt is kimosattam vele.
Én meg csináltam egy rakott zöldbabot, hogy legyen valami értelme is a napnak.

Viszont anyós teljesen padlót fogott, hogy férjem nem visz el a CTG-re holnap. Izé, titeket se kisérgett senki, nem?
Én csak a ház mögött felmászok a buszra, és a kórháznál lemászok a buszról. Ennyire még képesek vagyunk, nem?
Valahogy én nem érzem szükségét, pláne, hogy holnap olyan napja van, hogy nem is tudna elvinni.

És olyan rendesek a buszsofőrök, mindig megvárják míg leülök a buszon, csak aztán hajtanak ki a megállóból. Már kabátban is látszódnak ipari méreteim:)

Kép
gombócmakka

Látogatók: hát, én eleve nem várok senkit a szűk családon kívül.
Remélem senki barát és távoli rokon nem érzi azt, hogy ide kellene jönnie.
Anyámék, öcsém, anyós jöhetnek, elvégre tuti kiváncsiak, és a kaját is szállítani kell valakinek:D

Anyám ma hívott, hogy ha akarom ő szívesen bejön a szülésre. Vagy apám. Vagy az öcsém. Elhárítottam az ötletet.
És szeretne a folyosón izgulni. Ezt se pártoltam, mivel ha a férjem a folyósón izgulva tölti a szülésem, nem hiszem, hogy anyámra lenne szüksége :twisted:

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Szép óriás pocakok. Nekem a képek még nincsenek a gépen, de majd csináltatok Apával a héten újabbat, és teszek fel, jó régen nem mutattam már meg Milán baba lakját.

Hogy mennyire kedvet kapott mindenki a szüléshez :shock: Én továbbra is tartom magam, hogy 21-e előtt nem jöhet Milán. Megdumáltam vele. ;) Telihold, frontok ide vagy oda... :roll: Legyen csak vízöntő, és amúgy is nőjön még, mert nem repestem, amikor a gép 1 héttel kisebbnek kalkulálta legutóbb. (Oké, tudom, hogy csalnak a gépek, meg doki is mondta, hogy minden oké, de akkor is.)

Vicky: Hülye egy rokon. :evil: Kérünk képet Leventéről!!!! ;)

Katának mennek a drukkok! Olyan izgi, hogy milyen bébi-bumm van mostanában :lol:

magdolnasz: :lol: Én + 18 kilónál járok :roll: Ebben benne van a pocak, mellek (óriásiak lettek magamhoz képest :shock:), fenék és comb. Ja és a karom is megizmosodott, volt olyan kismami felső, ami a felkaromon úgy feszült, mint valami izompóló. Mókás volt :D
A bikini nekem is kérdés, főleg hogy becsíkosodtam... Engem nem a tengerbe vinnének vissza az állatvédők, hanem a Szavannára oroszlán eledelnek :roll: :lol:

Katuska: Ez a sportkupakos ital jó ötlet, majd olyat veszek Apának a kórházi csomagba, aztán lenyúlom ;) Máté olyan angyal volt, amikor palacsintáztunk, nem is értem, hogy tud igazi kis ördög lenni, de tetszik, hogy nem egy elveszett kiskrapek ;)

Hanna: Örülök, hogy sikerült teát venni Lacának. Ami a kérdését illeti remélem alapos választ adok, Apa kiokosított (bár volt, amit tudtam): szóval Budapesten kerületek vannak, ez a sisakon látható római számból látható, aztán vannak még Pesten R1 és R2 "fehér" sisakkal, ők a roham, ők is rendes vonulós tűzoltók, de ők egész Budapesten illetékesek. Aztán van TCS1, TCS2 tűzoltási csoport bordó sisakkal, ők a főnökök a helyszíneken. Talán rájuk gondolt Laca. Ha nem, és csak sima CS volt "fehér" sisakon, akkor valamelyik vidéki város lehetett, de azt passzolta enyém Apa, hogy melyiké... Pesten amúgy vannak még doktorok, kék sisakkal. Narancssárgával és BT-vel, a biztonsági tisztek, ők ilyen felügyelők, megfigyelők, de csak a komolyabb balhéknál vannak kint. A fehér sisakon még láthattok hátul piros csíkokat, erről lehet tudni, hogy ki az adott kerület szolgálatparancsnoka és helyettese. Igazából akiknek csak kerületjelzése van, és semmi más, na ők végzik a tényleges munkát. Na, most aztán képbe kerültetek, pedig ezek nem is voltak kérdések :oops: Bocsi, hogy ilyen kimerítő voltam... :roll:

Bartika: Kicsi fiad nem siet, ahhoz képest, hogy mennyire kellett vigyázni, nehogy ideje korán kibújjon. Vevő :twisted: Lassan mi is meghirdetjük a kecót, mert valamiből építkezni kell majd. Hanna én lehet szavadon foglak majd, már ami a segítséget illeti. Jó lenne reális áron elnyomni a lakást, nem ár alatt, és nem fizetni százezreket az ügynököknek :?

Jaj, csajok délelőtt Apával ügyeket intéztünk, aztán hazaértünk, és tanulás helyett aludtam 3 órát. Éjjel itt fogok kukorékolni :roll:

biga.csiga

Nyárom bikiniben: hát, nem tudom. Szerintem nem gyártottak még akkora bikinit, amibe a melleim beleférnek. :oops:
Nem híztam sokat, de a melleim a 80 aligC-ből benőtték magukat a 80E-be. Csak nem kaptam még 80 E-st. És az utóbbi két napban megint nőttek, így aggódom, hogy egyáltalán E-sek? Két melltartóm van, szorongok bennük, és a sportmelltartómat (amit akkor hordtam, amikor két kilóval kevesebb voltam, mint most, csak nem terhes) se nagyon érdemes már felhúzni.

Buta kérdés, de nem lehet melltartó nélkül lenni a kórházban? Majd ha véglegesedtek a méretek, akkor veszek valamit, de most elég váltózóban vagyok.

És elkezdtem zsírpárnákat gyűjteni. A derekam fölött, hátul, egy kis tevényi zsír figyel. Remélem a szervezetem a szoptatásra raktározta el, mert az a zsírréteg nekem nem kell!

Kép
gombócmakka

Hát, telihold ide, front oda, mi úgy gondoltuk, hogy a kisasszonyra bízzuk vízöntő vagy bak akar lenni:)

És január 26-án fordul a kínai újév, így választhat a patkány és a bivaly között. ( A férjem bivaly, hát, lehet, hogy abból elég nekem egy is, csak annak még nem néztem utána mit írnak a patkányról :twisted: )

Kép
gombócmakka

Biga.csiga, megnyugtató, hogy másnak is nőnek a mellei!

Én csak a melleimnél csíkosodtam be, mint egy szép, kövér zebrahas, úgy néznek ki. :oops:

Kép
gombócmakka

gombócmakka: Enyém Apa, amikor nincs szoliban jön velem mindenhova. Még a cukros terhelésre is jött, és nem evett, mert szolidáris volt velem. Azután durrant el az agya, amikor már látható pocakosan a távolsági buszon egyszer Egerig ültem a lépcsőn, másnap meg Gyöngyösig álltam, mert senki nem adta át a helyet, a sofőr meg közölte, hogy ő nem állíthat fel senkit, próbálkozzak én. Ezután már a BKV-zni sem hagy, mert egy kezemen meg tudom számolni hányszor adták át a helyet. Mondjuk én igénylem is, hogy a fontosabb eseményeknél ott legyen, mert szeretném, ha ő is megélné ezeket a dolgokat.

erzsébet: bizta bemegy veled, ha tudja, hogy szükséged van rá. Beszélj vele, hogy mitől félsz, vagy véletlenül hagyj a gépen valami apás szüléses honlapot nyitva, amikor ő odaül, hátha veszi a lapot :roll:

Na, megyek málnalevél teát főzni ;)

biga.csiga

gombócmakka: Nekem a hátsóm és a combom is zebra lett. A melleim a 75B-ről ugrottak fel 85-90C-re, hát nekem ez is sok(k). Nem irigyellek, hátad nem fáj?

biga.csiga

Erzsébet! Én nem erőltetném, ha nem akar bejönni.
Enyém Apa nagyon lelkes. A szülésznő szombaton megígérte neki, hogy az ő mellkasára is rá lehet tenni szülés után a babát.
Teljesen odavan azóta.

Gombócmakka! Mázlista vagy. :)
Jó lenne nekem is néha a segítség. Laca annyit melózik. :(
Én magamtól mentem volna dokihoz, de a kocsimnak annyi. :(
Így Laca visz majd csütörtökön. Nekem körülményes lenne BKV-val.
A szülőszobán a családomat nem tudnám elképzelni. :oops:

Biga.Csiga! Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Az én kisfiam tuti tűzoltó fun lesz, mivel mellettünk vonulnak.
Jól tetted, hogy pihentél. Milán baba meg nagyon ügyes. Ha megbeszélted a dátumot, akkor tuti tartja is. :wink:

Kép
hanna30

Biga.Csiga! Velem is jön Laca mindig.
1x nem jött a dokihoz, mert rosszúl volt. Na azóta is hallgatja a dokinéninktől.

Kép
hanna30

gombócmakka: férjem mindig mindenhova jön velem. De nekünk viszonylag könnyű, általában délután vagy este dolgozik és tud rugalmas lenni. Meg ebben a kisvárosban nem egész napos program egy-egy vizsgálat.
Talán a szivárgás miatt nem jó, ha melltartó nélkül vagy. Én itthon is mindig abban vagyok, ahogy leveszem, megindul az előtej, vagy valami.

mellek: 75D-ről 95 D, de nem tudom mi lesz, ha tejet is fogok benne tartani :shock: Nekem a hasam brutálisan csíkos.
magdolnasz

Óóóó, hát, lehet, hogyha nekem fontosabb lenne, hogy jöjjön, akkor jönne. Csak én magam is unom az orvost, a vizsgálatokat, így valahogy nem csinltam neki kedvet. Meg ő egy "hagyományos" férfi, hülyén is érezné magát.

Igaz, a 4D-s ultrahangot élvezte nagyon:)

De az jó, hogy mennek veletek :)

Nem, a hátam nem fáj, de egészen eddig a havas időig MBT cipőben jártam, az elvileg megerősíti a hátat. De kicsit aggódom, hogy ha ezekbe még tej is lesz, akkor mi lesz?

Hát, lehet, hogy a hátsómra csak nem látok rá, de a combom és a hasam nem zebrásodott.

Kép
gombócmakka

Velem sem szokott jönni a párom dokihoz. Mondjuk nekem sem kell messzire mennem. Mátéval elvitt mindig mert messzire jártam, bár félidő környékén oda is egyedül jártam, de a végén már jött Ő is. Hétfőre lehet megkérem kísérjenek el. Mégiscsak a finis....

Gombócmakka! egyáltalán nem kötelező a melltartó! Rajtam sem volt.... akkor még nem folyt a tej sem orrba szájba, hogy betét is kelljen. Mondjuk ha folyt volna sme érdekelt volna akkor ott.

Annó az én párom sem akart bejönni a szülésre aztán ott ragadt, elsodorták az események meg nagyon féltett is. Azóta is emlegeti és ma már fel sem merül benne, hogy másként is lehetne. NA a családomból én sem tudnék senkit elképzelni odabent....ez oylan intim nem? Amikor készült akkor sem voltak ott.... :twisted:
katuska79

Magdolnasz, akkor a tied is szépen nőtt!

Igaz, ha nincs melltartó, mibe rakom a melltartó betétet?
A fjancba...

Nekem még nincs előtejem, semmi szivárgás.

Kép
gombócmakka

Katuska, hát, mi is annyiban maradtunk, hogyja úgy érzem, kell, szükségem van rá, akkor marad. Ha megelégszem a szülésznővel és a dokival, akkor ő szívesen izgul a folyosón. De anyámat, vagy apámat nem tudom ott elképzelni. Nem is értem, hogy jutott ez anyám eszébe, anno, amikor minket szült, ez még fel se merült.

Pláne, hogy a szüléseiről azt mesélte mindig, hogy teljesen szégyellte magát a hányás miatt és csak elnézést kért végig a nővérektől....

Pl, ha én is végighányom az egészet, akkor ezt minél kisebb közönség előtt tenném...

Kép
gombócmakka

sziasztok.hát az én párom is jön velem mindig mindenhova,sőt ahova most járunk ctg-re ott bent lehet velem és ő nagyon élvezi,a szülésnél is bent lesz legalábbis reméljük hogy úgy alakul hogy be tud velem jönni :roll: csíkok:nekem már bogival eleve nagyon csikos lett a hasam egészen fel a köldökömig így most csak 2 új csíkom van :D bikinit már nekem sem kell hordanom :lol: ahogy magdolnasz is mondja jó ha van melltartó mert ha megindul a tejcsi.... :roll: erzsébet:remélem meggondolja magát a férjed,bár eröltetni sem túl jó...engem is úgy beparáztattak hogy de hülye vagyok hogy megengedem hogy bent legyen mert mi van ha eltávolodik tőlem vagy a babától..de én bizom benne hogy nem így lessz

Kép
gizella82

katuska:kössz a biztatást,megnyugodtam hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nincs fogadott dokija :D csak nem vagyok vele tisztában hogy ilyenkor mi a teendő ,fel kell hivni elötte a kórházat hogy megyek,vagy csak úgy beállitsunk hogy hahóó jöttünk szülni :roll: még azt se döntöttük el hogyha megindul akkor mentöt hivjunk vagy be merjünk indulni kocsival :roll:

Kép
gizella82

gombócmakka: Nekem mindenhová jön velem Apa aminek köze van Kristófhoz. UH, házidoki, vérvétel, stb. CTG-re is jön, ott ül mellettem és beszélgetünk. Semmit sem hagyna ki, aminek köze van a kicsihez, szerencsére. ;)
Remélem a szülésnél is ott tud majd lenni. Mert nálunk a szitu az, hogy vagy ott tud lenni, vagy csak már akkor fog beérni mikor túl vagyunk rajta.
A mellem nekem semmit sem nőtt, max. egy kicsit teltebb lett, még mindig a legkisebb melltartóméretet hordom. Azt viszont muszáj, a melltartóbetét miatt, különben átázok az előtej miatt.

Hát, én nem tudom nyáron hogy fogok kinézni bikiniben. A hasam, derekam nem lett csíkos, viszont a combom és a csípőm igen. :oops: Remélem halványodnak majd, mert elég gázosak.
Én amúgy 11-12 kg-nál tartok.
Állítólag a 37. hét után már a legtöbb kismama súlya stagnál, vagy egy kicsit fogy, kíváncsi leszek rá. :)
Vendég

picuranyu: nekem a szülésznőm azt mondta, az utolsó 4 hétben felugrik még egy 5-ös...

Hanna: jófej doki néni :D Mi dokinkkal is jól kijön Apa, most kétszer nem tudott jönni, de legutóbb volt, jókat szoktak vigyorogni a dokival. Nekem nagyon fontos volt, hogy Apának szimpi legyen, elvégre csak egy másik pasi lát és fogdos intim helyeken :oops:

csajok: nekem egyelőre a pocak nem csíkos, remélem nem is lesz, így van rajtam elég... engem baromira zavar, de Apát nem, neki az a fura, hogy már nem pici cici van, na nem mintha én örülnék az új méreteknek, remélem szépen visszamegy majd, mert én ehhez nem szoktam hozzá :oops:

Na, most már tényleg megyek, megnyírom Apát, szerinte már hosszú a haja, na ja kb. 2,5 centi :lol:

biga.csiga

Hízás: szerintem ez alkati. Én képes vagyok egy hétvégén 2 kilót hízni :oops:

Mondtam a férjemnek, hogy szükségem van rá a szülés alatt, nem is tiltakozott. Most úgy érzem, nélküle nem tudnám végigcsinálni. De más családtagra nem vágynék
magdolnasz

Bigacsiga, Hanna: köszike a választ nem fogom eröltetni de majd trükkösen ezt is megoldom :D Magdolnasz: én is úgy vagyok vele egyébként hogy szeretem a családom de én sem szeretném hogy az első nap beözönljenek lesz nekem akkor épp elég fájdalmam szerintem, csak a férjem meg anyumék jöjjenek be. Anyósomékat sem nagyon akarom nem tudom miért rendesek meg minden de anyósom kicsit olyan értetlen és nem akarom felhúzni magam ha valamit nem ért.... és akkor meg magyarázkodhatok...... :wink: tudom tiszta hülye vagyok de kezd bennem feléledni az anyatigris aki kézzel-lábbal védelmezi csemetéjét.... :D
erzsebet0312

Visszajöttem egy kicsit, aztán tényleg megyek.

Megint a wiw-en garázdálkodtam. Ha minden igaz bejelöltem katát, és Hannát.
Lassan meglesztek. :D

Apás szülés: velem ott lesz férjecském. Azt mondta, hogy ha szeretném ő ott lesz. Erre én, hogy de nem akarom erre kényszeríteni, viszont rengeteget tud segíteni. Azt mondta, hogy ő csak attól fél, hogy szenvedni lát. Azt nem tudja hogyan fogja elviselni. Hát erre most mit mondjak neki.
Ha nem vállalta volna, akkor egyetlen embert tudtam volna elképzelni magam mellett. A gyerekkori barátnőmet. Ő mondta is, ha egyedül maradnék akkor szívesen jön. Ő már túl van kettőn. Ezt is mondtam a drágámnak, hogy ne érezze kényszernek, mert nem maradnék egyedül.

Nekem a combomon vannak csíkok, de azok már tini korom óta. A hasam még totál csíktalan, és több sem keletkezett szerencsére. Ez is alkati kérdés. Kenheted a legszuperebb krémmel, ha hajlamos vagy rá.

Mellméretek. Terhesség előtt 75-80 B-s volt. Most 85-90 C-s, de a 85 B-s is kényelmes. Én nem észleltem nagy változást igazából. Nekem is inkább teltebb lett. És nekem sincs semmilyen előtejem.

Kép
Kép
cs_erika

Erzsébet! Nem is kell erőltetni. Amikor ott lesz, akkor hidd el megváltozik. :)

Csíkom még nekem sincs. Súlyról nem is akarok hallani. :oops:
Nem is méregetem magam. Amiről nem tudok, nem fáj.

Eltünt kismamikról van valakinek valami híre?????????????

Kép
hanna30

erika: írtam pü-t
magdolnasz

Itt Patrik Apukája jelentkezik.
Babánk paraméterei: 4200g 58cm 4 felsőfokú nyelvvizsga
Mindketten jól vannak. A szülés hétfőn délben volt.

Kép

sahli

Patrik apuka: GRATULÁLOK!!! Gyönyörű kis husis! Hatalmas méretek!
magdolnasz

Újra itt!
Csíkok: szerencsére nekem sem vészes, kijött egy kb. 2 cm-es a hasamon és két 1 cm-es a csípőmön. Először nem is tudtam, mik azok, pedig már nekem is van 1-2, azt hittem ezek mindig hosszabbak.

Cici: régen: 80C, most: 85D, de az épphogy. Nem szeretem!!!! Nem szépek!!!! Remélem nem fog tovább nőni.

Kilókról meg inkább ne is beszéljünk. Jó lenne, ha már nem jönne fel több, de az eddigiekből kiindulva.... Már alig várom, hogy leadhassam a felesleget és újra jól érezzem magam a bőrömben. Csak én általában ezt koplalással érem el, amit a szoptatás alatt ugyebár nem lehet. Egy biztos: a baba a legfontosabb. Én leszek a legboldogabb, ha amiatt nem fogyózhatok, mert sokáig szopik a pici.

Az természetes, hogy ma úgy kb. dél óta szinte egyfolytában görcsöl az alhasam??? Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán összefügg a terhességgel, mert már régen volt hasonló, de mióta terhes vagyok, soha.

Kép
jandrea

Gratulálok "Patrik apuka". :) Patrik gyönyörű és fantasztikus méretekkel született.
(Hű, akkor rá valószínűleg nem is jók az 56-os rucik. :D )
Vendég

Patrika apuka: gratulálunk!!!!
Gyönyörű a kisfiatok!!!!!! Sok boldogságot nektek!!!!!!

Kép
jandrea

Kata hír:
Fájogat, de még egyben vannak.
Ha bármi van, akkor üzen nekem.
Hajráá Kata és Martin baba!

Kép
hanna30

Nagyon köszönöm a gratulációkat mindkettőnk nevében! :wink:

sahli

Patrik Apuka! Gratulálunk!
Csodaszép Patrik!!!!!
Örülök, hogy Melinda is jól van!

Kép
hanna30

Katának drukk!

Én most itt bőgök. Láttátok a 4-es ikreket a Fókuszban? Milyen picikék voltak. :cry:
Vendég

Sziasztok!

PATRIK APUKA: nagy gratula, gyönyörű a nagyfiatok......egyből mehet oviba olyan szép nagy:-).

Nekem akkora melleim vannak, hogy Dolly Buster elmehet nyugdíjba nyugodtan át tudom venni a munkáit...... :roll: :roll:

Picuranyu: láttam én is a négyesikreket.....milyen helyesek és milyen picik te szent ég. Azért hálás vagyok a sorsnak hogy nekem csak 1 lesz......nemis tudom mit kezdenék 4 ilyen picivel........állati meló lehet ellátni őket. 1 babát ellátni sem semmi......éjjel nappal mindig topon lenni de négy babával el sem tudom képzelni hogyan lehet a felmerülő feladatokat megoldani. Biztosan komoly segítség kell hozzá...........

KépKép
peni

Picuranyu! Igen, láttam.
Én meg olyan kis büszke vagyok, mert az én dokijaim művei egy picit. :oops:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hosszú szünet után itt vagyok!

Nem sok időm volt visszaolvasni, nem hagynak a büdös kölkek... Bár most Marci híradót néz, Juli még rajzol.
Túl vagyunk a fürdésen, fogmosáson, mostmár csak a mese és a jóéjtpuszi van hátr - nekik.
nekem még van egy kis dolgom...

gyors reagálások a teljesség igénye nélkül:

sahli! Gratula, aztaaa, hatalmas babaméreteket produkáltatok! Ez aztán szép.
Gyors felépülést és sok-sok tejet, nyugalmas éjszakákat és meghitt ismerkedős időszakot kívánok Nektek!
Gyönyörű Patrik!
A 4 nyelvizsga meg valószínűleg: oá-oá, le-le-le, hü-le-hü-le-hü-le, valamint a hlk-hlk-hlk (szopizós hang) lehet, nem? )

Hanna! Hát tényleg mostmár leszáradhatna a keze annak a galádnak, aki elkötötte a kocsit, az anyja mindenit!!! Bunkó állatja.
Bocsánat, de én annyira kiadkadok az ilyenekre! Iszonyat indulat tud kitörni ilyenkor belőlem, akár a máséról, akár az enyémről van szó...
Remélem, azóta sikerült megnyugodnotok.
Olivérre vigyázz!!!

Katuska! Édes Máté! Az oltás nem jó dolog, Olyan szar tud lenni nekik ilyenkor... :( Azért a palacsinta mennyisége emberes!!! :D

Ági baba: igazi hajasbaba, és milyen kis helyes!!! Mutattam a gyerekeknek is, ők is el voltak olvadva tőle, már alig várják a kistesót...
Huh, lányok, nemsokára mindenki babázni fog!!! :shock: :lol: :D

Magunkról gyorsan:
háziorvos: tegnaptól ismét táppénzen vagyok, de a házidokit nem volt egyszerű elérni, próbáltam telefonon felhívni, hogy ne kelljen már bemenni hozzá, hanem majdan besétál az uram a doktornénim kis igazolásával.
Persze nem lehetett elérni őket, úgyhogy be kellett battyogjak! Nem volt nagy kedvem hozzá, mert nagyon fáradt voltam a hasmars miatt... (azóta már eljutottam a vajaskrumpliig... :D)

Délután a CTG-re 4 (!) órát vártam, de a doktornénim rendelt, így meg is vizsgált... méhszáj zárt, minden OK, viszont: a CTG-n jó kis fájásokat mértek.
A dokinénim elkezdett parázni, de mondtam neki, muszáj a hetet kibírnom, mert különben a gyerekeim vagy bejönnke a kórházba vagy mennek Apával dolgozni este 10-ig... :D
Megvan a császáros időpont is: jan. 13-án, Veronika napján fogják kivenni Pötyikét! :) És igen, délelőtt veszik ki, de a pontos időpontot még nem tudom, ezügyben még fel kell hívni dokinénit...
Utána elgurultam a gyerkekeért, s tartottam a frontot este...

Ma:
Elaludtunk, megdönötttük a felkelés-öltözés-szendvicskészítés-elindulás rekodot: összesen 19 perc, mindez 3 főre... Huh, beértek időben az iskolába, óvodába...
9:30: UH a kórházban, erre elkísért Apa is, mert eddig még azt sem tudta, hol van a bejárata a kórháznak.
De most úgy gondoltam, bemutatom neki a helyszínt...
Na, az UH-ra be is jutottunk 10:20 körül úgy, hogy én voltam az első...
Mivel egy kicsi lukban votl a vizsgáló, így a párom be sem fért volna, arra gondoltam, mostmár ezt a hetet kibírja. Ez jó is volt, mert nem kellett a nagy pakkal beguruljak... Ráadásul a doki súlya kb. 110 kilónál kezdődött, szóval két nagy pocak egymás mellett...
Na a méretek:
BPD: 94 mm
HC: 322 mm
AC: 349 mm
Fl: 73 mm
A baba súlyát a gép nem mutatta (magyarul korszerű volt a cucc...), viszont rendes volt a doki, mert újra megnézte a babát, és ismét azt mondta, lány...
Én nagyon megnyugodtam, hogy Apósomnak valószínűleg jót mondtam.
Apának meg azt mondtam: valószínűleg B-vel fog kezdődni a neve (Borbála vagy Benedek)
Utána elgurultunk a DM-be, megvettük a maradék kellékeket, aztán végigsétáltnk a Mester utcán hazáig (jó kis menet volt...), de megérte, mert Apa utána főzött vajaskrumplit nekünk... :D
Majd elgurultam a kölykekért, utána haza, vacsi, stb, stb.

Most meg felhívom anyósomat, mi van Apóssal...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Én meg arra gondoltam, mikor mondták a súlyukat (2200 gramm), hogy Kristóf már több, mint 2500 gramm. És csak néztem a pici testeket, és persze arra gondoltam, az én kicsi fiam mekkora lehet már. :)
Emlékszem, mikor először voltam UH-n, izgatottan kérdeztem, hogy egyedül van-e. :lol:
4 gyerkőccel, plusz még a másik 2 nagyobbal nem lehet most nekik olyan könnyű. Még belegondolni sem lehet milyen fáradtak lehetnek.

batkata: szép méretek. :)
Vendég

Batkata! Nem semmi napo volt.
Örülök, hogy jelentkeztél.
Szép nap a 13. én is 13.-án születtem. :wink:

Kép
hanna30

Na én megyek, elmosogatok, megcsinálom a málnalevélteámat, fürcsi és dőlök is az ágyba. :)

Katának drukkolok!

Remélem holnap már lesz hír Mágnesről.

Eltűnt kismamik, ha olvastok minket, tessék jelentkezni! :)

Jó éjszakát mindenkinek! Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Az előbb már írtam egyet, és elszállt :(

Szóval ma estehazaértünk, császárhoz képest igen hamar.
Manó sárgulgat, én tanulok újra járni és ágyból kiszállni (kicsit átváltoztam én is hátán fekvő tehetetlen bogárrá, mint abban a ronda kötelező olvasmányban gimiben), de a világ mindezekkel együtt fantasztikus, tökéletes és csodálatos.
Manó most evett, én még "gyorsan" elvégzem az etetés utáni házi feladatot: a fejést. (Nagyon nem megy még!)
Idővel ahogy lassanként beállt a napirendünk igyekszem felvenni a fonalat, és be-be jelentkezni.

Remélem mindenki jól van, akár 2 in 1 még, akár kezében tartja már a Csodát...

Hazamenet összefutottam Sahlival a folyosón, gyorsan bemutatkoztunk egymásnak :D Bár még nehezen hisz a császár utáni felépülésben (én is így éreztem magam az első 48 órában), egészen jó színben van :)
kisbogacs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: