A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vickybabe! Tehetnél képet minta Levente babáról! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, nem zavarnál, sőt! Jófej látogatók nincsenek korlátozva :wink: Vagy ha párod erre jár, tényleg szívesen odaadom.
Családi balhé lesz, mert sajna közeli rokon. De ide nem jön többet, az biztos.

Szegény Olivér :( Miatta próbálj megnyugodni!
Teszek majd új képeket a blogomba, csak Apa másik gépén vannak, aki most éppen az éjszakai műszak fáradalmait piheni :lol:

Kép
vickybabe

Vickybabe! Sajnálom, ha ez családi dolog.
Én komolyan mondom, nem értem az embereket.
Megvárom, tud-e venni Laca, mert olyan édes volt, megigérte, hogy vesz. Látja rajtam, hogy most padlót fogtam.
Ha gondolod, priviben, msn-en beszélhetünk, de nyugodj meg kérlek!
Leventének sem jó, ha idegeskedsz!

Csajok! Ma a gyógyszertáros néni azt mondta, minek nekem a málnalevél tea már, mert hamarosan szülök, lent van a pocak. Szerintetek?

Kép
hanna30

Hanna, köszi. Asszem már megnyugodtam.
Szép a kisdinnyéd :lol: :wink:

Enyém ex-kisdinnye:

Kép

Kép

Kép
vickybabe

hanna:nem tudom az enyém elég régóta lent van még sem szültem még meg :D azért szerintem nem árt az a napi 1 csésze tea...a pocakod meg nagyon szép :D

Kép
gizella82

Vickybabe! Édes. :)
Ha visszamegy a pocid, rajtad egy kg felesleg sem lesz.

Gizella! Köszi! :)
Én azt sem tudom, mikor van lent, meg fent.
Hogy vagy?

Kép
hanna30

hanna:a fáradtságon kivül nem sok bajom van :D bár az én pici lányom is néha olyanokat bulizik a pocakban,hogy olyan érzésem van mindjárt kibújik :D nagyon kis eleven egyik lányom se volt ennyire :roll: ez a málnalevél tea nem is rossz,most ittam életemben elöször cukor nélküli teát :D

Kép
gizella82

Vickybabe! szépen húzódik vissza a pocakod! Nemsokára nyoma sem marad a dinnyének:) Nyáron már tuti újra lapos lesz és még csak lötyögni sem fog, ez látszik rajta!
Legalább már le tudsz hajolni rendesen....
A látogató meg tényleg bunkó volt... sem rád sem Leventére nem volt tekintettel. Miért nem lehet megérteni, hogy majd egy pár hét múlva már lehet bátrabban is közelíteni?????

Hanna! nem is kis dinnyéd van:)
katuska79

Gizella! Táncol lábú lánykád van. :)

Katuska! Köszi. :)

Kép
hanna30

Én dinnyém. Este fotózta apa

Kép
katuska79

Katuska! Aztaaaa... Csodaszép vagy!

Kép
hanna30

hát úgy látom mindenki dinnyéje jól meg nött már :D én is éppen mondtam apának hogy olyan mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét,azt mondja örülj neki hogy nem az ,mert mikor kifelé jönne nagy bajban lennél :lol:

Kép
gizella82

Micsoda profi fotók!!!!
Vicky: irigyellek, hogy te már kapsz levegőt. :lol: És tényleg lászik, hogy nem marad nyoma rajtad a terhességnek!!!

Kép
jandrea

jövő héten jön anyukám ha addigra nem szülnék,mert félek hogy olyan gyorsan jön az egész hogy a párom nem tud majd bent lenni velem,mert valakinek itthon kell maradni a lányokkal..most elöször szülök úgy hogy nincs fogadott dokim :roll: remélem igyis minden rendben lessz

Kép
gizella82

Vicky, én lenni nagyon irigy. Simán nem fog látszani semi, ha visstamegy a pocakod. Rajtam tuti fog maradni pár kg felesleg.
Azt remélem, hamar lemegy majd.

Egyébként most értem vissza dokibácsitól. Most már engem is késznek nyilvánítottak hivatalosan. :D
Az egyik nehéz részen egyébként túl vagyok. :D Méhszájam totálisan elsimulva, és bő ujjnyi. Azt mondta kapjam el apát. :lol:
CTG jó volt, bár az elején bealudt, amkor megpiszkáltam felébredt 1 percre, de aztán visszaaludt. A végére viszont rendesen felébredt szóval nem kellett ismételni. Ha nincs semmi, akkor jövő kedden ugyan ez a menet.

Kép
Kép
cs_erika

semi=semmi

Kép
Kép
cs_erika

Gizella! Tuti minden rendben lesz. :)
Ne aggódj. (mondom én)

Kép
hanna30

Erika! Hihetetlen izgalmas már nálatok is. :)

Kép
hanna30

pocakok nagyon szépek, rólam már régen készült, és szerintem jó ronda is vagyok most a képeken. Legalábis nem tetszem magamnak. :?

Kép
Kép
cs_erika

a helyesírási hibáimat nézzétek el. Azért van, mert nem nyomom rendesen a gombokat. :D

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Katuska, 8 palacsinta belefér Mátéba :shock: ? Nem semmi! Nagyon szép nagy pocid van. És a kép is szép.

Annyi szó esett már a palacsintáról, hogy ma én is sütök almásat.

Erika, majd gyere a hírekkel!

Gombócmakka, egy-egy nagy mocorgásnál én is mindig arra gondolok, hogy csak meg ne forduljon már itt a végefelé.

Hanna, mi karácsony előtt a Fogarasi úti Tesco előterében lévő herbáriában kaptunk málnalevél teát.
Szép nagy a dinnyéd. Én nem látom, hogy lent lenne. Szerintem egyébként akármikor is születik Olivér, azzal nem teszel rosszat, ha elkezded a teát. Maximum nem gyorsítja a tágulást.

Vickybabe, jó cipőpucolást :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
petne

nagyon kíváncsi vagyok Csöre beszámolójára, hogy milyen volt bent. (nem csak a szülésre, mindemre) Ő az ÁEK-s úttörő. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Megjöttünk a CTG-ről, meg a dokitól. Ma minden baba lustizott, elhúzódott az egész, sokan voltak. Az én kisbabám közepesen lustizott, úgyhogy jó eredményt produkált.
A méhszáj 2000. Eddig 3000 volt mindig, de azt mondta a doki, hogy szerinte még nem szülünk.
Ja, nem volt jó a lift az SZTK-ban, így lépcsőztem az 5.-re, majd le, aztán újra fel, mert a papírjaimat fenn felejtettem. (Ez vagyok én) :oops: Megvolt a mai edzés.

Szépek a pocakok!

Kata hol van? Csak nem? :lol:

krisz78

Erika! Én is kíváncsian várom Csörét. :)

Petne! Köszi az infót! Laca most hívott, hogy kapott teát.

Krisz! Akkor kisétáltad magad.
Azért nem semmi lehetett 2x az 5. emeletre. Hűűű

Ja, eltünt kismamik tessék jelentkezni!!!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

De szép pocakok!!!! És milyen irigy vagyok, hogy ennyire vékonykák vagytok! :oops: Rám felugrott 20 kiló és sajna nem csak a hasamra :shock:

Hanna: én nem tudom megállapítani, az én hasamra is anyósom hívta fel a figyelmemet, hogy lent van már.

Katuska: Máté megnyugodott? Az oltástól én is félek, hogyan fogom lefogni szegényt.

Vicky: kérünk még képet Leventéről!!!! Remélem, pár hét múlva mindenki ilyen mintababáról számolhat be!
magdolnasz

Krisz! 5.-re????? én ki is purcantam volna totál. Ha kihúzod addig akkor a kiírt napn ismételd meg hátha...:)

Gizella jót nevettem a görögdinnyén....tényleg nem lenne valmai mulatságos....ne aggódj, hogy nincs dokid. Nekem sincs...még a szülészetet sem tudom hol van. De nem fognak magunkra hagyni, meg szülni meg fogunk legyen ott bárki! NAgyon sok nőnek nincs fogadott dokija!

Hanna! akkor forrald a vizet :)

Petne! szerintem még egy kilencediket is betömött volna...sütiben és hasonlókban nem ismer tréfát és eleget....mondjuk finom is volt. Mákos meg diós. Kár, hogy elfogyott:(

Erika! akkor fel a szexi fehérneműt és hajrá!!!!

NAgy a csend Katánál....meg Batkatánál is. Remélem minden rendben van náluk!
katuska79

gombócmakka: :) Nekem csak hányingerem volt a 3-4. hónapban, de sosem hánytam. Most is mintha elmúlt volna. Szerintem csak a kialvatlanság miatt lehet.

Vicky: sajnálom, hogy ennyire felzaklattak! Mi már bejelentettük, hogy 6 hétig senkit sem akarunk látni, max a nagyszülők jöhetnek, de nem minden nap! Még szerencse, hogy kicsi a család :)
magdolnasz

Kata hírek:
Méhszáj nyitva, magzatvíz tiszta.
Nem tudja mikor kerül gép elé.
A dokija szerint ma vagy holnap szülés. :)

Hajrá Kata!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Hahó Lányok!

Erika, baromira irigyellek. Komolyan én úgy elkeseredtem. :cry: Most is olyan fájdalmaim vannak (persze 0 rendszerességgel), hgy csak pislogok és akkor ma közölte a dokim, hogy semmi változás, 1 ujjnyira vagyok ugyanúgy nyitva és 2cm a méhszáj. Az, hogy eltűnt nálad Erika, azt jelenti, hogy már nincs 2 cm sem??? :shock:

Kicsit kezdem már unni a dolgot, mert legalább ne fájna, mert így tök értelmetlennek érzem a "szenvedést". :evil:

Hozzánk sem fog senki jönni az ziher (nagyszülők kivétel), de szerencsére nincs is senki aki ilyen tolakodó lenne... Nekem anno az volt a szerencse, hogy egy ágyas szállodai szinvonalú szobában voltam, oda hívtam mindenkit, mert nappal úgysem tudtam volna pihenni a jövés-menéstől (takarítás, visitek, stb.), meg nem is voltam álmos. Ott viszonylag mindenki keveset maradt, mindig hoztak valamit :wink: és nem kellett körülugrálni őket. SZóval kényelmes volt. Viszont ha nem babaszobában lettem volna, kétlem, hogy szívesen kitologatom szegény gyereket állandóan a folyosóra. :roll:

Katuska, tényleg szép a fotó! Ehhez kell valami program? :o

Na megyek, mert ma nincs jó kedvem. Kifutott a paradicsomlevesem, leégettem a zsemlemorzsát... és még a vevőnk is visszalépett, aki úgy volt megveszi végre a lakást. :evil:

Este jövök.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BArti! én Néróval csináltam, de lehet Xnwiev.al vagy office picture manager-rel is. VAgy szinte bármelyik képszerkesztő programmal.
katuska79

Bartika! Nagy ölelés és nyugi!
Ez egy jó program:
http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

Én olyan jót aludtam most Csajok. :oops:

Kép
hanna30

Bartika! A Vevő sztorit is sajnálom.
Ha kell segítség ingatlan ügyben, szóljál.

Kép
hanna30

Sziasztok megjöttem a kórházból most úgy áll a helyzet hogy hétfőn újabb ctg. és akkor lesz a preferáló akkor néz meg a főorvos és akkor vagy hétfőn vagy kedden kettéválasztanak minket jelen állás szerint. Magdolnasz velem tartasz????
erzsebet0312

Erzsébet! Ez nem semmi. Pár nap és te is babázol. :)
Olyan szuper ez.

Kép
hanna30

Erzsébet, akkor már neked sincs sok hátra.

Krisz, a lépcsőzés ellenére sem ébredtek fel a babák? Még jó, hogy a tiéd legalább csak közepesen lustizott.

Én is voltam ma vizsgálaton. A CTG rendben volt, bár az elején nagy alvásban voltunk. Megsimogattam, a pocakon hagytam a kezem, és így szerencsére felébredt a kisasszony. A méhszájam még mindig zárva, de doki szerint most már bármikor kopogtathat. Csütörtökön megyünk újra, akkor UH is lesz.

Bartika, sajnálom.

Hajrá Kata!!!

Kép
petne

Bartika: :(

Erzsébet: holnap megyek CTG-re, ha rajtam múlik, Veled :)
magdolnasz

Erzsébet, jót nevettem a preferálón. :lol: Szóval az referáló, de nem csoda, hogy félrehallod, ha nincs értelme a referálónak. :D
De jó, hogy már babázhatsz majd, jól beelőzöl. 8)

Bartika, nyugi, meglesz annak az eredménye, hogy vannak fájásaid.
Igen, gyakorlatilag nincs nyakcsatorna, szóval már csak nyílnia kell innen ha beindul.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Hanna, katuska, gyönyörűek a pocik.

Vickybabe szintén. :) Csatlakozom az előttem szólókhoz, nyáron egyáltalán nem fog látszódni rajtad, hogy valaha volt gigapocakod is. :) Nagyon csini vagy!

Mágnesről van valami hír vagy csak én siklottam át fölötte? :oops:

Erika: :) Akkor hajrá!

Kata: Juj de izgi, szorítok, minden rendben lesz!!!!!
Vendég

cs erika: ja igen na ezekből a szakszavakból amit kivettem ez hallottam jó hülye vagyok hehe :D Petne, Hanna: jaj ne is mondjátok én már úgy várom és úgy tele van a gatyesz is remélem nem húzzák már tovább már úgy babáznék :D :D holnap még elmegyek fodrászhoz rendberakatom magam aztán egy darabig birni fogja :D :D
erzsebet0312

Petne! Julcsi is lustika. ;)

Picuranyu! Mágnesről nincs hírünk. Én nem merem zaklatni.

Erzsébet! Szépnek is kell lenni a nagy találkozáskor. :)

Kép
hanna30

Akkor jó. Mármint az nem jó, hogy nincs hír. Arra értettem, hogy akkor nem voltam figyelmetlen. :oops: Amúgy meg megértem, hogy senki sem zaklatja, én sem írtam neki. :(
Hű de nehéz eset vagyok ma. :lol: De értettétek gondolom. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Picuranyu! Értem én.

Hát Csajok! Én akkorát bőgtem most.
KisbogacsApu olyan szépet írt a blogban.

Kép
hanna30

Én is olvastam. :cry: Gyönyörűen megfogalmazta az érzéseit, gondolatait, történéseket. Szóval, én is jót bőgtem rajta.
És olyan hihetetlen, hogy mi még itt ülünk pocakosan, mások meg már babáznak.
Vendég

Sziasztok!

De szépek vagytok ezeken a fotókon.......Magdolnasz ne igzulj rám is felugrott egy huszas ami már közelebb van a harmincashoz mint a huszashoz.... :oops: :oops: :oops: :oops: .
Az elsővel is ennyit híztam .......hamar lement.........de most olyan vagyok mint a fehér bálna.........

Semmi jel hogy hamarabb jönne a kicsi mint a kiírt császár időpont, szóval pénteken leszünk külön-külön.......

Úgy izgulok.......már alig várom,hogy lássam........

Na elmegyek a nagyért az oviba! Puszi nektek, este jövök!!!

KépKép
peni

Picuranyu! Igen. Én is babáznék már.

(leállt a gázszállítás)

Kép
hanna30

Erzsébet, dehogy vagy hülye. :D Aki nem hallott még ilyeneket az simán félreértheti. :lol:

Hú, akkor mindjárt elolvasom kisbogács apu feljegyzését, én is sírni akarok. :D

Magdolnasz, rajtam most kb +15 kg van, de magamhoz képest + 5-el kezdtem az egész terhességet. Szóval az rögtön 20. Pont ma néztem a tükörben, míg a vetkőzőben várakoztam, hogy jól megcombosodtam. Pedig olyan piszkafa lábaim voltak. De hát láyok, ez legyen a legnagyobb problémánk, úgy is le fog menni. (én legalábbis ezzel bíztatom magam. :? )

Nekem is hihetetlen, hogy vannak akik már babáznak. De lassan mi is a célegyenesbe érünk. Már nincs sok hátra. Fel a fejjel mindenkinek!

Képzeljétek el, most volt kint a K&H-tól egy biztosítós csaj. Kár hogy az oldalukon nincs online kalkulátor, mert akkor ezt a kört megúszhatta volna. "csak" 10 ezer Ft-al adott rosszabb ajánlatot, mint az AB AEGON. És ott egy csomó kedvezmény van. Nagyon úgy néz ki, hogy tartozott egy úttal az ördögnek.

Az tuti, hogy az OTP GAranciához nem megyünk még 1x (bocs aki esetleg ott van, vagy dolgozik, vagy bármilyen kapcsolatban áll velük) A nyáron eláztattak, és alig tudtuk belőlük kiverni a pénzt. Hiába volt vízkárra biztosításunk. Na de mindegy ennek már vége. Most már szép kertes házunk lesz egyszercsak. Kíváncsi leszek mikor fogunk tudni beköltözni. Én hamar szeretném, de nem valószínü, hogy március előtt sikerülni fog.

Bocs hogy sok voltam

Kép
Kép
cs_erika

Én is úgy szeretnék már babázni!!! Erzsébet, Erika, mindketten utánam vagytok kiírva, mégis hamarabb láthatjátok majd a babátokat. Nálam még semmi jele a szülésnek. :cry: Napról-napra türelmetlenebb vagyok.
Én is olvastam a blogot. Nagyon megható.
Petne: az én fiacskám nagyon bírja a lépcsőzést. 8 hónapot végiglépcsőztem vele az iskolában. Remekül alszik ilyenkor. Ő a nyugit nem bírja. Azt mondta a szülésznő, hogy a párás, ködös időben mindig lustibbak a babák.
Kata: hajrá!

krisz78

Szerintem már mindannyian nagyon várjuk a végét. Nálunk még semmi jelét nem adja kisasszony, hogy szeretne kibújni. De hát még van is 12 napja! Mit sürgessem? Mindennek megvan a maga ideje.
katuska79

Krisz! Mi majd kézenfogva megyünk szülni. Igaz nem egy helyre....

Erika! rám is pont 15 jött fel és +5-el indítottam:)
katuska79

Hát elolvastam. Nagyon megható. Főleg egy apa szemszögéből olvasni.

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: