Hahó Lányok!
Erika, baromira irigyellek. Komolyan én úgy elkeseredtem.

Most is olyan fájdalmaim vannak (persze 0 rendszerességgel), hgy csak pislogok és akkor ma közölte a dokim, hogy semmi változás, 1 ujjnyira vagyok ugyanúgy nyitva és 2cm a méhszáj. Az, hogy eltűnt nálad Erika, azt jelenti, hogy már nincs 2 cm sem???
Kicsit kezdem már unni a dolgot, mert legalább ne fájna, mert így tök értelmetlennek érzem a "szenvedést".
Hozzánk sem fog senki jönni az ziher (nagyszülők kivétel), de szerencsére nincs is senki aki ilyen tolakodó lenne... Nekem anno az volt a szerencse, hogy egy ágyas szállodai szinvonalú szobában voltam, oda hívtam mindenkit, mert nappal úgysem tudtam volna pihenni a jövés-menéstől (takarítás, visitek, stb.), meg nem is voltam álmos. Ott viszonylag mindenki keveset maradt, mindig hoztak valamit

és nem kellett körülugrálni őket. SZóval kényelmes volt. Viszont ha nem babaszobában lettem volna, kétlem, hogy szívesen kitologatom szegény gyereket állandóan a folyosóra.
Katuska, tényleg szép a fotó! Ehhez kell valami program?
Na megyek, mert ma nincs jó kedvem. Kifutott a paradicsomlevesem, leégettem a zsemlemorzsát... és még a vevőnk is visszalépett, aki úgy volt megveszi végre a lakást.
Este jövök.
Barti