Halihó!
Vindo, Drága megvagyok, megvagyunk, csak annyira fáradt vagyok, hogy csak az olvasásig jutok. Előző éjszaka 1-től 6-ig, hatszor, ma éjszaka meg tízig számoltam, aztán abbahagytam az ébredések számát. Jó sokat sikerült aludnom. Közben meg Gergő is itthon van táppénzen orr-melléküreggyulladással.

Na, meg én sem vagyok még jól, bár ma már mintha kevésbé fájna az arcom, pontosabban az arcüregem. Tegnap még el kellett mennem a kicsivel a gyógyszerekért, többször havat sepertem a ház előtt, majd az udvaron is lapátoltunk, megszánkóztattam kicsit Gergőt és Bercót. Muszáj volt így, mert féltem, hogy Bercó leesik, nem tudom hova tünt a karfa.
A nevek nagyon érdekesek, mi a három gyereknél háromféle lánynévvel álltunk elő. (Mindig lányokra készültünk.

) Fiúnévben csak azt tudtam, hogy egyszer szeretnék egy Gergőt. A Kedvesnek nem tetszett igazán, de a másodiknál végül rámhagyta, nem bánta meg. Kicsi Albert meg az én kérésemre kapta a nevét, bár én örültem volna a Botondnak is. Az a Kedves második neve. Nem tudom, de mi mindit egy nevet adtunk. Azt sem tudom mennyire igaz, de az asztrológus barátnőm azt mondja, hogy két névnél összekeverednek a sorsfeladatok.
A Fruzsina egyébként gyönyörű, főleg a jelentése, ha jól tudom azt jelenti: ajándék.
A különleges nevek meg az öregebbeknek jelentenek nehézséget szerintem. MI a családban már teljesen jól fogadunk mindent, az unokatesóim gyerekei között van Aletta, Leonetta, Lora Kisó, Huba. Tényleg volt olyan, hogy a nagyszülők szégyenszemre meg sem tudták jegyezni az unokák nevét.

De aztán szépen megszokták. Hurrogás meg nincs egyáltalán, az elején egy kicsit szokta mindenki, aztán meg örültünk, örültek a szépséges, egészséges kicsiknek.
Na látom a lepcsánk (itt így is mondják)

mindenhol kedvenc. Tegnap akkorát nevettem, mert mára én is azt terveztem, már jól is laktam vele. Holnap meg lángost készülök sütni. Egyébként ma még sóskaleves van. Az marad holnapra is. A Mátrában meg valami mocoknak, v. macoknak hívják. Én olykor a krumpli mellé valamilyen más zöldségfélét is csempészek bele, leginkább cukkinit, úgy is szeretik a fiúk. A nyáron meg a Balatonnál tócsiban sült tarját ettek, ennek a mintájára már én is csináltam hasonlót, csak én fűszeres csirkemellcsíkokkal töltöttem meg. Nagyon jó lett, csak akkor is felturbóztam a cukkini mellé még sütőtököt is reszeltem bele, az nem tetszett annyira a férfinépnek, de magát az ötletet díjazták nagyon.
Regi, örülök, hogy ízlett a bakonyi csirke.
Betegecskéknek gyors gyógyulást kívánok, a most szurit kapóknak meg tünetmentességet!
Építkezéshez, bővítéshez, stb. sok erőt, kitartást. Jó volt ez a téglás tudósítás Vindo!!!! (Jól lerövidítettük a nick-nevedet.

)
Most megyek kicsit pihizni, betettem egy kis Jóbarátokat, bár lehet, hogy elalszom.