A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Talán a Szeréna :roll:

Kép
vindolanda

Kicsit bekapcsolódok a "neves" témába :wink: : mikor hallják, hogy a gyereket Pankának hívom, megkérdezik, mi az igazi neve :lol: , mikor mondom, hogy Panna: jó, jó, de hogyan van anyakönyvezve :shock: :lol: . Múltkor mondtam a piacon neki, hogy Panka, erre egy néni: ejnye, hát mit mond neked anya! :shock: :lol: Nem veszik be, hogy a Panna rendes név, mert sokat Pankázzák az egyébként teljesen más nevű kislányokat :wink: . Én Pankát Lujzinak szoktam hívni :wink: .
Bencét, mikor rosszalkodott, Bendegúznak hívtuk (Vindo), mert számunkra az egyetlen ismert Bendegúz a Regős, a Bakterházból :lol: . Mamám Bencikézi, na ettől égnek áll a hajam, de neki már megengedett, csoda, hogy emlékszik a nevére :roll: . Az egyetlen becézés, amit Bencénél elviselek, az a Bencus, de nekem csak Bence, vagy Buci (kiskorában így hívtuk :D ).
dettyk

Szerintem a Panna igenis szép név. Meg amúgyis, mi gyerekünk, Apának és nekem legyen jó, a többiek véleménye meg :arrow: :wink:
Vendég

A Panna tényleg szép.

Van egy kedves barátnőm, akit Panninak hívnak, ő meg Anna egyébként. De az Annát nem szereti, és teljesen meglepődtem, mikor kiderült, hogy neki ez a valódi neve. Csak a papírokon használja.

Kép
vindolanda

Nálunk Rebeka neve váltott ki nagy megrökönyödést. Anya teljesen ki volt akadva, próbált rábeszélni mindenféle más nevekre, de hajthatatlan voltam. A végén már azon imádkozott (mivel születéséig nem tudtuk a nemét), hogy inkább fiú legyen, mintsem ilyen nevet adjunk egy kislánynak. Bebukta... 8) de már megszokta.
Tesómék többek között ezért is titkolták a kisfiuk nevét a születéséig. Ott is kiakadt anya, hogy Zsófinak hívják a kislányt, így a fiút inkább nem mondták meg. Nekem fura név az Andor, de meg lehet szokni. Ja, a kislánynak meg beadták, hogy Ottónak fogják hívni a kistesót, mert ugye belőle ki lehetett szedni...láttátok volna anyám arcát!!! :lol: :lol: :lol:

Páromnak meg a Dániel név tetszik nagyon, így megsúgom nektek, hogy VikDan marad Viktorka, hátha egyszer úgy adódik, hogy lesz még egy csemete...ki tudja... :roll: Pssszt! :)

Kép
Kép
timi26

Érdekes, hogy a Zsófi mindenkinél kiverte a biztosítékot. Esküszöm, nem értem :roll:

Timi, a tesódék nagyon cselesek voltak :D Amúgy az Ottó akkor jobb lenne, mint az Andor? Már ha van egyáltalán értleme ilyeneket mondani...

Kép
vindolanda

Zsófit én sem értem :shock: , szerintem szuper név. Nekem is benne volt a top 3-ban, de barátnőmék hívták sokáig Zsófinak a pocaklakót, aki Tomi lett, 2.x pedig Zsófi helyett Szaffi, de mégsem akartam "lenyúlni" a nevüket :wink: .
Andor nálam azóta nem fura, mióta volt egy ilyen nevű kollégám. Ezt a nevet legalább nem tudják agyonbecézni :lol: ...
dettyk

Vindo: az Ottón kiakadtak volna. Bár szerintem a vezetéknevéhez jobban illik...de mindenkinek a Bajor Imrés vicc jut eszébe róla: "én, a Gyula, meg az Ottó...a Tóth Ottó!" :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Ja, még a tesómékról annyit, hogy a sógornőmet mintha kicserélték volna! Az a nő, aki Zsófi születése után (mindkettőt császárral szülte) hónapokig (!) fel sem kelt az ágyból, most 5 nappal a szülés után úgy jár-kel, mintha mi se történt volna! Csak lestünk amikor mentünk látogatni őket. Jókedvű, vidám, boldog! Ezt sosem gondoltam volna róla! :shock:

Kép
Kép
timi26

Hát az emberek szerencsére képesek változni, ez jó hír :D

Amúgy én sem tudom, mi baj van a Zsófival. Nekem tetszik és kész :)
Vendég

Még annyit, hogy sikerült olyan sz@r paprikás krumplit összerittyentenem, hogy alig várom a páromat hogy hazaérjen és elvigyen kajálni valahova! (Mert persze a hűtő is üres, este készülünk vásárolni... :roll: )

Kép
Kép
timi26

Megjöttünk az oltásról, Szeli már akkor elkezdett üvölteni, amikor meglátta a dokit... :? De túlvagyunk rajta. Bal karba kapta.
Doki szerint 1 hét múlva lehet hőemelkedése, láz nem jellemző (na, persze... ;)).

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

látom megy a "névvita".

Panndi, a Fruzsina szerintem nagyon szép név, ha nem az lenne a vezetéknevünk, mint ami, akkor tutira bejátszhatott volna nálunk is.

És Dettyk, nálunk a helyzet dettó a Lizával. "jó jó Liza, de mi a teljes neve?" hangzik a kérdés gyakran. Hát ennyi! :lol: Majd leelizabetezem a lányom, nem?

Ha fiú lett volna, akkor (valószínűleg) Erik, de gondban lennénk, ha most újra nevet kellene választani.

silka
silka

Timi - ja, értem akkor :wink:

Szegény Szelina.

Kép
vindolanda

...ja! Megnézettem azért a torkát, azt mondta a doki, hogy csak picit piros.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nincs még kép a nagyfiúról,már olyan kíváncsi vagyok :) No de sebaj nemsokára haza mennek,és Emese biztos rak fel képeket :)

Remélem már jól van mindenki,aki eddig beteg volt..

Megkaptuk az oltást Regi,csak mi tegnap.

Képzeljétek a tanácsadáson volt egy anyuka a kisfiával,aki 4hónapos ÉS 9,5kg!!!!! Csak anyatejes! Nem semmi,de olyan édes kis szumós.:D Azt mondja,hogy most húzza ki 4órákra az evést,hátha fogy valamit.

A mi súlyunk 10kg 710gr és 84,5 cm vagyunk. :) Nálunk sírás akkor volt,mikor megnézte a doktorbácsi a torkunkat. :)

Megkaptam a beígért képeket :) :

Kép Hát igen ő még talán nem is fogott ekkora gyerkőcöt.. :D

Kép :)

Kép A nagyfiú gyerekpezsivel.. :)

Kép Szülőkkel.. :)

Kép Domcsi csinatossan. :)
varga tünde

Nálunk Bence csoportjában most van hasmars és társai.. :?
varga tünde

Anitja! De jó, hogy már mocorog Kistesó!!!! :)
Szerintem is jó a vitamin a tápszerekben is, kár, hogy Szeli már nem kéri.

Most le is járt a szavatossága a folyékonynak (Lenkei vitamin), legközelebb rágótablettát rendelek. A homeósat is olyan ügyesen elszopogatja/elrágcsálja. :)

Dettyk! Remélem, Bence nem kapja el!!! +++++

Vettem Cefamadart! Holnap kezdem, majd beszámolok, hogy tényleg nem vagyok-e farkas éhes!!!
Ma megyünk Anyukámhoz, mert szülinapja van, azért csak holnap kezdem! Remélem, most több lemegy, mint a legutóbbi próbálkozásaimnál!!! Meg nem akarok égni a dokinál, hogy ennyit felszedtem... :?

Szeli is taknyos, de még szívni se nagyon kell az orrát, azért este szoktam biztos, ami biztos, de alig jön valami belőle, így nem akartam halogatni az oltást. Meg szerintem ez az egész tél ilyen, hogy taknyosak... :?

Vindo! :lol:
Barátnőm gyerekeit meg úgy hívják, hogy Bömi (Bömbölő – sose volt az egyébként), és Prüntyőke! :lol: (Hivatalosan Ádám és Adél.)

Szerintem a névválasztás, akár a becenév választása kizárólag a 2 szülőre tartozik... 8)

Pedig a Zsófi nekem is tetszett, azért nem azt adtuk, mert Zsolti, Zsozsó, Zsófi... már sok lett volna így együtt... :lol:
Gyerekkoromban egyébként is imádtam a Zsémbes Zsófi c. mesekönyvet! :)
Szaffi se rossz! Nekem tetszik! Na, majd ha lesz még 1 lányunk! ;)

Maggie! Bakonyi csirkét rendeltem mára, ízlett nekem is és Szelinek is! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Tündi! Hú, nagyon csinosak a fiúk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tünde, nagyon édesek a fiaid. Sőt a nagy már nem is édes, hanem helyes. Majd hamarosan körbezsongják a lányok. Nagyon csinos ruhákat sikerült venned.

Regi, lemaradtam. Ez a cefe..akármi valami étvágycsökkentő?Kíváncsi vagyok a hatásra.

silka
silka

Silka! Igen... remélem, nekem is használ, olvastam róla jókat fórumokon, de nem mindenkinek hat. Meg persze ugyanúgy fogyózni kell mellette, csak állítólag jobban ki lehet bírni.

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Vindo, Drága megvagyok, megvagyunk, csak annyira fáradt vagyok, hogy csak az olvasásig jutok. Előző éjszaka 1-től 6-ig, hatszor, ma éjszaka meg tízig számoltam, aztán abbahagytam az ébredések számát. Jó sokat sikerült aludnom. Közben meg Gergő is itthon van táppénzen orr-melléküreggyulladással. :cry: Na, meg én sem vagyok még jól, bár ma már mintha kevésbé fájna az arcom, pontosabban az arcüregem. Tegnap még el kellett mennem a kicsivel a gyógyszerekért, többször havat sepertem a ház előtt, majd az udvaron is lapátoltunk, megszánkóztattam kicsit Gergőt és Bercót. Muszáj volt így, mert féltem, hogy Bercó leesik, nem tudom hova tünt a karfa.

A nevek nagyon érdekesek, mi a három gyereknél háromféle lánynévvel álltunk elő. (Mindig lányokra készültünk. :oops: ) Fiúnévben csak azt tudtam, hogy egyszer szeretnék egy Gergőt. A Kedvesnek nem tetszett igazán, de a másodiknál végül rámhagyta, nem bánta meg. Kicsi Albert meg az én kérésemre kapta a nevét, bár én örültem volna a Botondnak is. Az a Kedves második neve. Nem tudom, de mi mindit egy nevet adtunk. Azt sem tudom mennyire igaz, de az asztrológus barátnőm azt mondja, hogy két névnél összekeverednek a sorsfeladatok. :roll: :?:
A Fruzsina egyébként gyönyörű, főleg a jelentése, ha jól tudom azt jelenti: ajándék.

A különleges nevek meg az öregebbeknek jelentenek nehézséget szerintem. MI a családban már teljesen jól fogadunk mindent, az unokatesóim gyerekei között van Aletta, Leonetta, Lora Kisó, Huba. Tényleg volt olyan, hogy a nagyszülők szégyenszemre meg sem tudták jegyezni az unokák nevét. :lol: De aztán szépen megszokták. Hurrogás meg nincs egyáltalán, az elején egy kicsit szokta mindenki, aztán meg örültünk, örültek a szépséges, egészséges kicsiknek.

Na látom a lepcsánk (itt így is mondják) :lol: mindenhol kedvenc. Tegnap akkorát nevettem, mert mára én is azt terveztem, már jól is laktam vele. Holnap meg lángost készülök sütni. Egyébként ma még sóskaleves van. Az marad holnapra is. A Mátrában meg valami mocoknak, v. macoknak hívják. Én olykor a krumpli mellé valamilyen más zöldségfélét is csempészek bele, leginkább cukkinit, úgy is szeretik a fiúk. A nyáron meg a Balatonnál tócsiban sült tarját ettek, ennek a mintájára már én is csináltam hasonlót, csak én fűszeres csirkemellcsíkokkal töltöttem meg. Nagyon jó lett, csak akkor is felturbóztam a cukkini mellé még sütőtököt is reszeltem bele, az nem tetszett annyira a férfinépnek, de magát az ötletet díjazták nagyon.

Regi, örülök, hogy ízlett a bakonyi csirke. :lol:

Betegecskéknek gyors gyógyulást kívánok, a most szurit kapóknak meg tünetmentességet!

Építkezéshez, bővítéshez, stb. sok erőt, kitartást. Jó volt ez a téglás tudósítás Vindo!!!! (Jól lerövidítettük a nick-nevedet. :wink: :lol: )
Most megyek kicsit pihizni, betettem egy kis Jóbarátokat, bár lehet, hogy elalszom. :oops:
dmaggie

Nem is írtam, voltam dokinál (belgyógyász-ideggyógyász) megvizsgált, kezelt is, de mondta, h kb 50 % az esély, h lefogyjak, mert a terhesség alatt teljesen megváltozott a szervezetem működése. Ezért is volt hatástalan a 6 hetes kőkemény fogyókúrám és edzésem. Mit mondjak, nem dobott föl a dolog... :?
Ja és tegnap hívott, h fogytam-e már (megígértem, h elkezdem). Finoman ecseteltem a karácsonyi ételválasztékot :)

silka
silka

Sziasztok!

Silka az 50 % az jó, itt mindenki úgy kezd hozzá :wink: :lol:
vagy fogy vagy nem :lol: :lol:
Amúgy nyugi, sikerülni fog csak lehet másfajta módszerrel mint amit eddig próbáltál.

Maggie jó pihenést és jobbulást neked meg Gergőnek is.

Vindo tudósítás tényleg jó volt :lol: :lol:

Tünde nagyon jók a képek, igazán csinosak voltak a fiúk :lol:

Én is fogyózom, 2.-án kezdtem.
2 kiló feljött az ünnepek alatt és nagyon rosszul érintett a mérleg állása :(
Most újra update :)
Úgyhogy lányok csatlakozom hozzátok.
Kitartást magunknak :wink: :lol:

Regi anyudnak boldog születésnapot :lol:

Nevek a Grétán is kiakadtak anyósomék. Hogy azt nem lehet becézni, meg csak egy rövidítés meg inkább adjunk neki olyan nevet ami nekik is tetszik. Bennünk meg fel sem merült a változtatás. Hisz Ő igazán Grétás :lol: :lol: :lol: A fiú névvel bajban lennénk most is. Zolinak a Lóránd tetszik én meg nem szeretnék papagáj nevet adni majdani fiunknak. A Kende az már jobb verzió de sehol sem találom a jelentését. Zoltánt meg max 2. névnek kapná mert engem idegesít, hogy minek hívják egyformán Őket mikor annyi más szép név van :roll:

Fleur képek csudajók :lol:
és tényleg szép volt a fa :lol:

Míg cica aludt és rendet raktam, most ébredt nemrég és játszik. Rend sehol. A játékok szétdobálva és épp egy dobozba mászik bele. Alagútnak használja 8) :lol:
Na el

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tünde - szépek voltak a fiúk!

Regina - hát, ezek a becenevek sem rosszak :wink: :lol:

Na, a második szomszédunkba hoztak egy kocsi fát, elkezdtek fűrészelni. Rugó már kétszer ébredt fel rá sírva :x 10-10 perc, mire visszaalszik :?

Kép
vindolanda

Hú, mire ezt az öt sort bepötyögtem, írtatok itt egész hosszú hozzászólásokat :shock:

Maggie - Huba nálunk is van a családban, de ő majdnem 70 éves :D Rajta kívül én csak egészen kicsi Hubákról hallottam :D Igaz, neki a testvére Botond (60 körüli), szóval megelőlegezték a mostani neveket.

Jobbulást Nektek!

Sajnos nekünk nincs szánkónk :roll:

Silka - nagyon lelkiismeretes a dokid.

Kép
vindolanda

Délutáni alvás nagy menet volt, de győztem! :)
Képzeljétek, Szeli már a hálózsákban is kijött utánam két lábon! Nem tudtam hirtelen sírjak-e (hogy nem alszik), vagy röhögjek (olyan vicces volt). :lol:
Visszamentem vele, aztán nagy nehezen elaludt. De ezt a tortúrát... Az esti alvás könnyebb!

Mesi! Nagyon várjuk a fotót és az élménybeszámolót!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Tényleg elmentél dokihoz? A nem fogyásod miatt???
Ja, egyébként valóban 50%... vagy lefogysz, vagy nem... ;) :lol:
De azért hajrá!!! :)

Na, látom LMóni is lelőtte a poént! :)
Móni! Köszi Anyum nevében! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hűű, alig várom, hogy Apa hazaérjen, ma kimenőt kaptam, végre megyek EGYEDÜL vásárolni :lol: Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára, pedig semmi extra nem kell, de már olyan jó lesz kicsit egyedül nézelődni meg ilyenek :)
Vendég

Sziasztok!

Gremese:Váltottunk ma sömösöt, azt írta tejcsi lassan alakul, egyre több van. Baba eszik-alszik, nagyon jó nyugodt baba. Holnap mennek haza, akkor jön majd képekkel. :D

folyt. köv.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Oldalt kezdtem. :D

Anikó: sok sikert a vizsgákhoz!

Anitja: annyira jó lehet érezni végre a mozgását!

Tünde: jók a képek!

Alvás: képzeljétek elaludt délben magától tegnap és ma. Kiságyba betettem, kicsit énekelt és lomolt aztán lefeküdt. Énekelt tovább aztán egyszercsak csend. :lol:

Nem akarom elkiabálni, de az utolsó két éjszaka is szupi volt. Ja és reggel akkor kel ha én ébredek. Ma negyed 10-kor. :oops: Este 9-től. Igaz nappal keveset alszik 2 körül.

Írtam :arrow:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

De jó hallani Mesiről, köszi, Miléna :D ! Tejcsi ügyben biztosan ügyi lesz, Zsozsival is jól mentek a dolgok :D .

Egy őszi kép, most került hozzám:
Kép Vad motorosok :D !

LMóni, Neked hogyan sikerült olyan nagy képet feltenned Grétiről a vonalzód mellé??? Én is akarooooook :oops: !
dettyk

Kicsit még írogatok magamban, aztán mindkét gyerekemmel megyünk bőrgyógyászhoz, mert Pankának, amióta taknyos, ekcémás foltok vannak a szemöldökein :shock: :roll: , és mindkét gyerekem feje koszmós , Bencéé is, és semmi nem használ...remélem, kapunk valami jó kenceficét :P .

Pankánál beszédfejlődésről még nemigen beszélhetünk, de mondja, hogy "ana", "ata", "hami", "vau", Bence még mindig "Dende", néha sikerül a "papa", egyfolytában "mamázik", úgyhogy szerintem ez nem tudatos (mármint nem tudja, mit jelent :wink: :lol: ), ha eldöntendő kérdést teszünk fel neki:
1. úgy bólogat, hogy majd' leesik a feje :lol: (de nem mond semmit mellé, mint Szeli)
2. rázza a fejét és baromi határozottan rávágja, hogy "nem, nem" :lol: .
Bármelyiket csinálja, meg kell zabálni :lol: . Apja időnként próbálja zavarba hozmi, és akkor látszik rajta, hogy pörög a kis agya :lol: .
Újabban pedig hátratett kézzel sétálgat, mint egy kis öreganyó, vagy egy iskolaigazgató :lol: ...
dettyk

Hú, Dettyk nagyon kreatív vagy ezekkel a vonalzókkal :shock:

A koszmóról van több fórum a neten, azt hiszem. Bár Te is biztos tudsz már róla mindenféléket. Rugóét hónapokon keresztül glicerineztük és fogkefével dörzsölgettük, mire megszabadultunk tőle. Komolyabb kencét valamiért nem kértem rá. Az okát már nem tudom.

Amúgy a szemöldökön is kijöhet, Hangának ott volt.

Akkor szorítunk Emesének, hogy minden klappoljon. Jó lesz képeket nézegetni.

Na, a fűrészeléssel négyszer keltették fel Rugót. Aztán rám mászott, úgy aludt, hogy a gép előtt ültem. Fel-fel riadt, de nem ébredt fel. Két órát aludt, majd felkelt - na persze, abbahagyták a fűrészelést is.

Angolozni alig tudtam :x

Kép
vindolanda

Sziasztok.

Hát amit szerettem volna kérdezni azt már ti ki is tárgyaltátok.
15-hos oltás. Mi is toljuk 14-re .
Azt mondja a doki nem baj.

Nálunk is van még koszmo.De csak egy kicsi.Egyébként sokáig volt a szemöldökén.

Hát ha nem baj folytatom szüléstörténetem.
Miután gyorsan megszültem nem is volt gond.De aztán ugy éreztem ,hogy lebénultam.Akkora fájdalmaim voltak deréktól lefele,hogy nem tudtam mozdítani a lábam.
3 napra szóltak ja ne lepődjek meg de összerobbant a húgyhójjagom
és környéke ,na bumm.
Na végre hazamentünk és lefekzünk aludni légzésfigyelő 2* is jele de gond nem volt.
Tejem szinte semmi de azért valamicske...
De kiderült első nap otthon,hogy Noémi nem egy nagy étkű képzeljétek hetekig csak napi 30ml evett.Azt hittem megörülök.
A nyaki hypotonia miatt gyógytornára jártunk ami nagyon sokat segített és Noémi teljesen rendbe jött.
De mára megy minden mint a karikacsapás kivéve amikor nem.....

Nevek érdekesek de nálunk is nyerő volt a:Zsófi,Dorina,Mira,Nádin
Fiú:Csak a Bence

Képzeljétek levágattuk ma Noémi haját géppel tök kopasz szegénykém.
Nem azért vágatom,hogy sűrűbb legyen hanem azért hogy egyenletesen nöljön.Most tök egyforma.

Bocsi ha sok lettem
talabér nikolett

Nikolett, ez elég szörnyen hangzik :? És Te hogyan gyógyultál meg? Maradt valami vissza?

Rugó haja is elég kusza, én majd olyan bilifrizurát tervezek neki, ha meg tudna ülni a helyén... De egyelőre képtelen rá.

Nekünk nem volt légzésfigyelőnk.

Nem lettél sok, én néha ennek a többszörösét is leírom, ha belelendülök.

Kép
vindolanda

Sziasztok, holnap megyünk oltásra, már félek előre.

Ma délután Péterke sétált kinn egy órát, bejöttünk ki is dőlt, még alszik, jaj mikor fog este elaludni???

Csajok annyira hihetetlen, de egész nap megy, meg sem áll.

Heni
KépKép
heni81

Heni - ez nagyon jó!

Rugó csak bent vitézkedik, kinn továbbra is ritkán jár önállóan. Pedig Péterke később kezdett járni :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Aki megkapta már a második prevenart segítene? Petrának ennyire piros és dagdva is van.Megmutatom.Más is tapasztalt ilyet? Kép

Az arca is tök piros tegnap óta :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Máté a karjába kapta a második Prevenar-t, nem okozott semmit. Nem akarok találgatni, de allergiás reakciónak tűnik, esetleg estére adhatnál neki Fenistil cseppet és holnap mutasd meg a dokinak. Ja és persze figyeld, hogy nem terjed-e tovább, szája nem dagad-e stb. :roll:

Amúgy a 15 hós oltásra nekünk azt mondta a doki bácsi, hogy a hetedik (ez van ma), nyolcadik napon lehet láz, kiütés,megfázásos tünetek. Hát Máté eddig csak kicsit nyűgösebb, mint máskor és folyik az orra, de az már vagy két hete.

Nevek: Mi is mind a kétszer kislányra készültünk (Maggie :wink:) Bence Flóra lett volna, Máté Réka :) A vezetéknév miatt nagyon egyszerű, rövid nevet kellett választanunk, így lettek Bence és Máté. :)

KépKépKépKép
meryke

Meryke: Köszi a tippet. Nekünk ezt azért comba kapta mert a 15 hóst adta a karjába.Igy is kivolt hogy egyszerre két szuri :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ja és Petra is 2 hete taknyi de mintha ma az is jobban neindult volna neki :roll: én már nem tudom :oops: mindegy :roll:

Kép

Kép
agica1126

neindult=beindult

Kép

Kép
agica1126

Mi is egyszerre kaptuk, csak a 15 hóst popsiba :lol:
Remélem nem lesz semmi ++++++ Majd írj holnap, hogy milyen volt az éjszakátok!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Ágica!
Puszi Petrának.

Tünde!
Aranyosak a fiúk.

Detti!
Jók a vonalzók.

Voltunk mérésen ha így halad a csajszi márciusra el éri a 10 k
most 8,80 és olyan 77 centi.Halad szépen nyugodtan. :D

Kérdés:
Ismeri valaki a Margit kórházat?

Heni!
Jól be indult Péter

Miléna!
Köszi a infot Mesiről.
:D

Nevek:Igazából nem nagyon gondolkodtam más neveken
Ildikénél a Nándorra.
A Zsófia nagyon szép név nekem az egyik mamám és a húgom
is ezt a nevet kapta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Én ott szültem Bencét, de azóta ugye megszüntették, majd újra indították, de a barátnőm múlt héten szült ott, milyen infó kell?

KépKépKépKép
meryke

Zsófi is egyszerre kapta a 15 hós oltást és az első prevenart, az egyiket a jobb karjába, a másikat a bal karjába :roll:
Vendég

Panndi: Akkor szegény ő s kivolt az első szúrás után gondolom :?

Kép

Kép
agica1126

Rettenetesen sírt :? De kifele a váróban már vigyorgott :) Remélem tünetei sem lesznek... Petra mikor kapta pontosan?
Vendég

Panndi: Petra tegnp 10:00-kor kapta de ő is addig sírt amíg ki nem értünk a váróba utána rám szólt az apja hogy ne tutujgassam mert azért sír.Hagyjam mert akkor nem sír :roll: És tényleg igy volt :D Már semmi baja nem volt elkezdte szétszedni a kiskönyvét :D

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: