Sziasztok!
[color=indigo]
Gremesének nagy gratu a babához!
Vickybabe: annyira cuki Levente, teljesen odavagyok
Vcrane: Alextól is elolvadok, már alig várom, hogy én is babázzak.
Mágnes: anyósod egy "szent" - forró ólomba kéne önteni
Hanna: Az első szó, ami eszembe jutott (és ki is mondtam hangosan), ahogy olvastam a kocsilopást, az a bizonyos b-vel kezdődő volt, aminek aszd meg a vége. Rohadjon le a keze azoknak a köcsögöknek, akik ezt teszik. Ha nekem valaki kárt okozna, és megtudnám ki az, tuti agyon verném, vagy megrugdosnám.
Az, hogy más autót is kötöttek el, annyiból jó, hogy jobban körbejárják a témát, de igazából tű a szénakazalban... A casco sokat számít! Nagyon sajnálom, és tényleg próbálj megnyugodni, bár valószínűleg én sem tudnék...
gombócmakka: nem kell 60 napot várni, előbb le lehet zárni, és le is szokták, ha nincs semmi nyom...
jandrea: miért írod, hogy tojnak rá? mit léptetek az ügyben?
Katuska: Sajnálom a vérképet. Én csütörtökön megyek, és szólnom is kell, hogy antibiotikumot szedek, mert az szépen megkavarja majd a dolgokat... A kenetet is levette a doki pénteken, és szólt az asszisztensnek ha kell, jelezze, hogy gyógyit szedek. Kíváncsi vagyok milyen csuda eredményeim lesznek. Nagyon cuki Máté kómázós képe
Kata: Na, végre valami, már kezdtem azt hinni, hogy megvárod január végét
Erika: szép méretek
picuranyu: te már nagyon készülődsz, én sokkot kapnék, ha Milán két héten belül megszületne, még sehol sem állok. Bár a kórházi csomag kezd összeállni (én vettem olyan betétes bugyit, kíváncsi leszek beválik-e), igaz még minden szanaszét a lakásban

A babaruhák mosása is folyamatban van. Nem kapkodunk el semmit, de az igazat megvallva, az utóbbi időben volt min idegeskedni, és menni-menni. Engem az zavar, hogy amikor fújom az orrom teljesen befeszül a pocak, és Babót borzasztóan zavarhatja, ahogy a köhögés is, amikor mindenem összerándul. Remélem nem akar emiatt előbb kijönni, hogy szemrehányást tegyen az anyjának...
A takonykórom nem akar szűnni, éjjel már végre alszom, de 3-szor ébredek arra, hogy nem kapok levegőt, aztán valahogy sikerül egy orrlukat kiszabadítanom, de kezdem azt hinni, sose fogok normálisan levegőt kapni. Anyum drága közölte is, hogy a megduzzadt nyálkahártyák miatt, szerinte csak szülés után fog megszűnni ez az egész. Hát az lenne még szép, hogy úgy megyek szülni, hogy még én sem kapok rendesen levegőt, nem hogy még úgy lélegezzek, hogy azzal jobban is nyomjak... Szép kis baleset lenne, nincs egy olyan nyílásom, amin levegőt vegyek

A hozadéka az egésznek, hogy állítólag úgy horkolok, hogy az már zajártalom...
Batkata: mizu?
Sahli:
Babaképek: már talán írtam korábban, hogy enyém Apa bejelentette adjam meg a kódomat, aztán ő tesz fel képet Milánunkról, ha megszületett, és hozza az infókat
Ő és hagy büszkélkedjek én Apácskával, képzeljétek ő is segédkezett az ország karácsonyfájának felállításában, de ami igazán büszkeséggel tölt el, hogy a tegnapi lakástűzből ő hozta ki az egyik embert. Tudom, hogy ez a munkája, de akkor is olyan jó, hogy látom, mennyire boldog az ilyen történések után, és ezek adják vissza a hitét, hogy van értelme csinálni alamizsnáért. Úgy, hogy közben őket is folyamatosan támadják, hogy nem csinálnak semmit egész nap, és még képes egy újságíró is beköltözni 24 órára, hogy megnézze miből áll a munkájuk, mit csinálnak egész nap...
Na, megyek megint nem kapok levegőt.
Jobbulást mindenkinek, és könnyű, gyors szülést a finisben lévőknek