Ma kicsit hulla vagyok, mert későn feküdtem és pont onnantól volt Lillának rossz az éjszakája. Pedig 1-től már köztünk aludt, de akkor sem lett jobb.
Azt hiszem megint fog....
Mesi, Maggie, Timi
Puszi a kis betegeknek!
Mesi neked külön is sok kitartást, hogy így minden órásan ilyen hősiesen tartod a frontot beteg gyerkőccel.
Móni
Jó a Gréti jelmeze
Timi
Hál' Istennek, hogy nyugodtságban.
Heni, Irina
HURRÁ! Gratulálok

szerintem eddig is tudtak csak nem akartak
Panndi
Mit néztetek meg?
Kaqk
Aztaa nálatok van hó, vagy vettetek gyorsan egy műhó gyártó gépet??!!
Orrfújás: Ja Lilla is nagyon hatékonyan fújja...a szájával az orra helyett
Sense
Hát igen már te is a végét járod...de furi...olyan mintha csak most írtátok volna Mesivel, hogy jön a babó
Öltözés, pelusozás Lillus is "imádja" ha mondjuk neki, hogy öltözünk, pelenkázunk vagy ruhával közelítünk felé, sarkon fordul és elszalad
Mostanában meg már röhög, hogy megyek utána ő meg szalad előttem.... én is remélem, hogy ez nem marad így örökre vagy legalábbis rosszabb semmiképpen nem lesz.
Beszéd: nálunk a-pa, ányá van

itt, ott, ide, oda, eszt (az kb egy milliószor) és azt hiszem slussz. Ezen kívül mostanában olyan halandzsa dumákat lenyom, hogy fekszünk a röhögéstől. De
teljesen olyan komolyan adja elő, mintha valami értelmeset mondana. Persze lehet mond is, csak mi nem értjük

meg kellene már tanulni babául.
Ő inkább lelkesen mutogat mindent. Ja az enni meg az inni azért még van esz, meg isz.
Ma például teljesen magától kitalálva mutatta a nyuszit. Feltette a két kezét a feje fölé.
Amúgy irtó édes bújós cica tud lenne. Ma reggel apját úgy ébresztette, hogy megsimogatta az arcát. De napközben rengetegszer van olyan, hogy odajön és kapok két hatalmas puszit az arcomra (persze apa is)
Vagy simogatja a hátam. Este meg ha együtt fürdünk, akkor megmossa a hátam.
Ezek a pillanatok annyira el tudnak érzékenyíteni. Olyan jó érzés, hogy visszakapjuk mindazt a szeretetet, amit mi adunk neki.
Dotildi
Igen én is ezért kezdtem el a digitálisat, mert ha lehet még szebben meg lehet csinálni, mint a hagyományosat. Én is azt hittem nagyon nehéz, de képzeld nem.
A férjem javasolta, hogy ne a Photoshop-al kezdjek, hanem Paint.Net-el. Hasonló mint a Photoshop, de egyszerűbb kezelni az olyan felhasználóknak is, mint mi. Szerintem net-ről ingyenesen le tudod tölteni.
Majd, ha férjem a géphez enged felteszem neked a két próba oldalam.
Igen és simán fotó papírra nyomtatni. Én még nem nyomtattam ki egyet sem, mert hát csak most kezdtem. Innentől már csak fantázia kérdése hogyan fűzöd le.
Én is találtam egy két nagyon jó oldalt ahonnan ingyenes kit-ek letölthetőek (papírok, virágok, szalagok, kis kütyük) majd ez is a másik gépen van elmentve azt is küldöm. Ha elfelejtem szólj rám.
Dorka hogy van? Lillának is nagyon sokat segített a hársfa tea.
Nikolett
Milupa Junior Ital és a Nestlének is van ilyen, de már csak a tej sűrítésére használom. Mert már tejet iszik 220 ml x2 naponta.
Kajánál 1 tipp: gyümölcsös husi. Lehet is ilyeneket kapni.
Aranyos Noémi
Granda
Tényleg nagyon jó, hogy jöttél kicsit és tettél pár képet is. Ez a függő dolog ismerős csak nekem nem mindig net függőségem van, de én is mindent
éjszaka akarok elintézni, amikor Lilla alszik.
Azért jó lenne, ha néha ezt az oldalt is megnyitnád 16.-nak.
Dettyk
Gyógyulást Pankának és apjának is! (a hátbecsípődés nagyon sz@r lehet)
Panndi Boldog szülinapot!!
Már rágom a kefét, hogy mi van!!!!!!