A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok csajok!

Sajnos az elmúlt napokban nem tudtam jönni mert valaki mindíg
volt a gép előtt.

De ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
Mesi hajrá-hajrá ügyi legyél, megy a drukk,hogy Gegi kibújjon.!! :D

A képek nagyon-nagyon jók :D
Ha tudok én is rakok.

Maggie,Vindo utólag,Panndi Boldog Születésnapot!

Péternek és Ádinak Gratulálok a járáshoz!

Kis náthát leszámítva jól vagyunk.
Ildinek kandikál a 12. fogacska.
Ha jól emlékszem Virankate kérdezted a össze-vissza bújó fogakat Ildinek még a szemfogak nincsenek de felül már egy-egy rágófoga kinn van és most egy alul.

Most:arrow: mert a kis fiam pakol.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mesi! Hajrááááá!!!! Ez az lesz, nekem is így kezdődött Máténál :)

Maggie, Vindo, Panndi! Isten éltessen Benneteket!

Kép

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Ez végtelenül izgalmas, csak azt sajnálom, hogy nem jöttem előbb:

GREMESE, MINDEN BELE, HAJRÁ, GEGI!!! LÉLEKBEN MIND VELETEK VAGYUNK!

Kép
Kép
irina

Köszi mindenkinek a jókívánságot (járás), olyan jó, hogy velünk örültök!

Panndi: Isten éltessen sokáig!!!

Granda: de jó, hogy jöttél! Lindus továbbra is gyönyörű!
Köszi a fogyis infót, hát meg sem mozdultam még és ez nem esik nehezemre! :-)
Milyen oldalakra kattantál rá a neten? Én a blogoktól tartom távol magam, mert az teljes függőséget okozhat, kiválasztottam egyet, és azt nézem, szerencsére nem ír naponta az illető :-)

No :arrow: [/b]

Kép
Kép
irina

Panndi - boldog szülinapot!

Emese - mindent bele!!!!! Szerencsére jó az időzítés is :wink:

Irina - én meg csak Péterkének gratuláltam a járáshoz, szerintem Ti kimaradtatok.

Ha jól emlékszem, ötödikére volt szavazat :roll: Negyedikét nem tudom... Jól lemaradtunk a csokiról :roll:

Nikolett - kis aranyos :lol: A képeket photospohban lehet nagyítani, az "image size" címszó alatt. A nagyobbik élének kisebbnek kell lennie, mint 600, azt hiszem. És akkor nagyobb lesz a kép. Rugónak is kis ritkás haja van. De én nem vágatom. Az enyém is ilyen, meg a Gáboré is. Azt olvastam egyszer, hogy a borotválás sem erősíti szőrszálakat, mert a hagymák attól ugyanakkora szálakat termelnek. Csak a tövénél mindig vastagabb a szőr, ezért tűnik úgy, mintha erősítené... De ez nem biztos, csak olvastam.

Na, most már nézegethetem a babanetet óránként :lol: Akkor Virankának megy az sms? :lol:

Kép
vindolanda

vindo: én december 17-én délután szavaztam negyedikére :wink:
Vendég

Mesii, hajrááááá, jaj de kíváncsi vagyok:)
Drukkolokkkkkkkkkkkkkk!

Kép
Kép
nektarin

Ooooóóóó! Emese Drága, ez lesz a Ti napotok!!!!! Küldjük a pozitív energiát, mindjárt találkozol a kisfiaddal. (De miért én könnyezek???)
Panndi! Drága, Isten éltessen!!!!

Ádónak óriási gratula a járáshoz!!!!
dmaggie

Igyekszem én is sűrűn benézni, bár most majd el kell mennünk kicsikét vásárolni, meg Dávidot el kell furikázni a szerelméhez. Már lassan két órája írta Emese az üzit, ha olyan lesz, mint Zsozsinál, akkor már babázik is. :wink: :lol:
dmaggie

Még nincs hírem :wink:

lesem folyamatosan a telómat,és izgulok de nagyon :) de még semmi :(

Heni!
gratula Péterkének :) a kis hamis :) így titkolja h. milyen profi :)

Granda!
de jó h. jelentkeztél :) Linda nagyon szép :)

Nikolett!
Bálint speckó tejérzékenyeknek való tápit kap :) s van h. csak napokig azon élt/él :? olyankor jön a foga(mint rájöttem )
hajvágásról én úgy tudom nem segít,nem lesz dúsabb,erősebb a haja :( de nagyon édes Noémi :)

tényleg kibújt még1 foga Mágneskémnek :) rendeződni kezd a fogsora :)
s olyan betyár pasi :) egyik reggel bekakilt,pelust cseréltem,erre a kis lükedék befogta az orrát :shock: :lol: és úgy járkált :) ezt kitől látta(sejtésem azért van 8) )

KépKép
viranka

Panndi, boldog szülinapot!!

Mesi, Gegi!!!!! Hajrá, ügyesek lesztek!!!!!!!!! Gyors és könnyű szülést/születést, jajjj, de izgulunk Értetek :D !!!!! Nekem is így kezdődött mindkettő :D !!

Viranka, várjuk a híreket!!! :D

Mi most jöttünk haza Abonyból, Bencével, kisoroszlánt símogattunk, babusgattunk :D , Bence rettentően élvezte, beteg kicsi Pankusz itthon maradt becsípődött hátú apájával :? .
Köszönjük a ránkgondolást, hasmenés még megvan, gyógyszereket abbahagytam, mert nem tudom, melyiktől lehet, de nekem gyanús a Nurofen :? . Citrusféléket nem adok, csipkebogyóteát iszik, és háztartási kekszet eszik :roll: , délelőtt puci popival rohangált, és most kicsit jobb :roll: ...
dettyk

Hajráááááá, Mesi!!! Mindent bele! Megy a vudu +++++++++

Granda, a 2-3 hétig való sportmentes létet garantáltan be tudom tartani :wink:

Kép
dotildi

Dettyk - a pucin rohangálás nálunk is nagyon bejön, és mikor gombás volt Rugó feneke, használt is :wink: Akkor javultok lassan, ugye? :roll:

Dotildi, írtam a halakkal kapcsolatban máshová, mert tegnap éjjel éppen ott jártam.

Mesi, hajrá, hajrá.

Kép
vindolanda

MESI SZORÍTOK!!!!
Már jó ideje írta, h elindulnak...ajjaj Gegi nem akar kipotyogni ....remélem minden ok velük.

KépKép
KépKép
fleur

elindulnak=elindultak

KépKép
KépKép
fleur

Mindenki izgalomban van, stresszűzőül egy kép :wink: :
Kép Oroszlán az ölben :D
dettyk

Elég husi egy oroszlán :lol:

Kép
vindolanda

jó ez a kép......:-) 2 percenként frissítek...hátha jön a hír......:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi írta:

Jan. 04-én 11:46-kor 4510 g-mal, 57 cm-rel és nagy hajjal megszületett Kicsi Gegi. Kőkemény menet volt, most már jól vagyunk!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Remélem nem baj, hogy én hoztam a hírt. Éppen gépnél voltam amikor írta.

Gratulálunk!!!!!!Nem semmi nagyfiú!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kicsi Gegi üdvözlünk szeretettel!!!!!
Anyukádnak nagy nagy gratula!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hatalmas nagy legény..nem csoda hogy ekkora volt a pocid Mesi.....azt hiszem az 56-os rucik kilőve
:-)

Reméljük jól vagy!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi nagy gratula nektek !
Ügyes csaj vagy ! Sok tejcsit a nem is kicsi Geginek
20200310173350

Mesi!

Hatalmas gratula a nem is olyan kicsi Gegéhez :)

miléna megelőztél(pont ebédeltünk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.01.04 14:18-kor.

KépKép
viranka

Jaj, úgy örülök! Ekkora babát megszülni... :shock: :D Gyorsan visszaolvasom a reggeli beírásokat.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

A nagy hírre ideértem én is........vagyis a várakozásra!

Hétfőtől beindul az ovi, apának munka, úgyhogy én is újra itt leszek!

És mivel még idén -és tavaly is régen - jelentkeztem, kívánok utólag is nagyon boldog új évet mindenkinek!

HAJ-RÁ ME-SI! HAJ-RÁ GER-GŐ!

KépKépKép
bongyi

Gratulálok a nagy legényhez :lol: :lol: :lol:

Ügyes voltál Mesi, ez is gyors menet volt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ma kicsit hulla vagyok, mert későn feküdtem és pont onnantól volt Lillának rossz az éjszakája. Pedig 1-től már köztünk aludt, de akkor sem lett jobb.
Azt hiszem megint fog....

Mesi, Maggie, Timi
Puszi a kis betegeknek!
Mesi neked külön is sok kitartást, hogy így minden órásan ilyen hősiesen tartod a frontot beteg gyerkőccel.

Móni
Jó a Gréti jelmeze :)

Timi
Hál' Istennek, hogy nyugodtságban.

Heni, Irina
HURRÁ! Gratulálok :) szerintem eddig is tudtak csak nem akartak :wink:

Panndi
Mit néztetek meg?

Kaqk
Aztaa nálatok van hó, vagy vettetek gyorsan egy műhó gyártó gépet??!! :)

Orrfújás: Ja Lilla is nagyon hatékonyan fújja...a szájával az orra helyett :lol:

Sense
Hát igen már te is a végét járod...de furi...olyan mintha csak most írtátok volna Mesivel, hogy jön a babó

Öltözés, pelusozás Lillus is "imádja" ha mondjuk neki, hogy öltözünk, pelenkázunk vagy ruhával közelítünk felé, sarkon fordul és elszalad :?
Mostanában meg már röhög, hogy megyek utána ő meg szalad előttem.... én is remélem, hogy ez nem marad így örökre vagy legalábbis rosszabb semmiképpen nem lesz.

Beszéd: nálunk a-pa, ányá van :) itt, ott, ide, oda, eszt (az kb egy milliószor) és azt hiszem slussz. Ezen kívül mostanában olyan halandzsa dumákat lenyom, hogy fekszünk a röhögéstől. De
teljesen olyan komolyan adja elő, mintha valami értelmeset mondana. Persze lehet mond is, csak mi nem értjük :) meg kellene már tanulni babául.
Ő inkább lelkesen mutogat mindent. Ja az enni meg az inni azért még van esz, meg isz.
Ma például teljesen magától kitalálva mutatta a nyuszit. Feltette a két kezét a feje fölé.

Amúgy irtó édes bújós cica tud lenne. Ma reggel apját úgy ébresztette, hogy megsimogatta az arcát. De napközben rengetegszer van olyan, hogy odajön és kapok két hatalmas puszit az arcomra (persze apa is)
Vagy simogatja a hátam. Este meg ha együtt fürdünk, akkor megmossa a hátam.
Ezek a pillanatok annyira el tudnak érzékenyíteni. Olyan jó érzés, hogy visszakapjuk mindazt a szeretetet, amit mi adunk neki.

Dotildi
Igen én is ezért kezdtem el a digitálisat, mert ha lehet még szebben meg lehet csinálni, mint a hagyományosat. Én is azt hittem nagyon nehéz, de képzeld nem.
A férjem javasolta, hogy ne a Photoshop-al kezdjek, hanem Paint.Net-el. Hasonló mint a Photoshop, de egyszerűbb kezelni az olyan felhasználóknak is, mint mi. Szerintem net-ről ingyenesen le tudod tölteni.
Majd, ha férjem a géphez enged felteszem neked a két próba oldalam.
Igen és simán fotó papírra nyomtatni. Én még nem nyomtattam ki egyet sem, mert hát csak most kezdtem. Innentől már csak fantázia kérdése hogyan fűzöd le.
Én is találtam egy két nagyon jó oldalt ahonnan ingyenes kit-ek letölthetőek (papírok, virágok, szalagok, kis kütyük) majd ez is a másik gépen van elmentve azt is küldöm. Ha elfelejtem szólj rám.

Dorka hogy van? Lillának is nagyon sokat segített a hársfa tea.

Nikolett
Milupa Junior Ital és a Nestlének is van ilyen, de már csak a tej sűrítésére használom. Mert már tejet iszik 220 ml x2 naponta.
Kajánál 1 tipp: gyümölcsös husi. Lehet is ilyeneket kapni.
Aranyos Noémi

Granda
Tényleg nagyon jó, hogy jöttél kicsit és tettél pár képet is. Ez a függő dolog ismerős csak nekem nem mindig net függőségem van, de én is mindent
éjszaka akarok elintézni, amikor Lilla alszik. :)
Azért jó lenne, ha néha ezt az oldalt is megnyitnád 16.-nak. :wink:

Dettyk
Gyógyulást Pankának és apjának is! (a hátbecsípődés nagyon sz@r lehet)

Panndi Boldog szülinapot!!
Kép

Már rágom a kefét, hogy mi van!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Gratulálok Mesi és Gergő! Amíg írtam, látom meg is jött a jó hír!

KépKépKép
bongyi

Még most is csak figyelek ki magamból.....ekkora babót megszülni.......Mesi Te egy hős vagy!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna!
meglehet :wink: csupán 1 cm-rel és 40grmal kisebb mint Bálint volt :)

s a délelőtti beírásom után csupán kicsivel többen mint 100 kukkoltak be a topikba :lol: :lol:

KépKép
viranka

Fleur most itt nem pü.
Akkor igen és majd csörgetlek

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nagyon, nagyon gratulálok!
Úgy örülök:)

Kép
Kép
nektarin

No így jár, aki nem frissít időben :lol:

Gratulálok! Most már várhatjuk az első képeket a hatalmas hajas babáról :)

A világ minden gyermekkel újra kezdődik…
Henry David Thoreau
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Emeském hatalmas gratula a nagyon nagy babácskádhoz!!!!!!
Jaj már alig várom, hogy láthassalak benneteket!

Heni
KépKép
heni81

Mesi

aztaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
"kicsi" Gegi megszületéséhez!!!!

Kép
granda

Mesi, Gegi, nagy-nagy gratula Nektek!!!!! Azta' mindenit, hatalmas baby :shock: :D !! Szerintem sem kell az 56-os rucikat elővenni :D !
dettyk

És persze Gergő apának és Zsozsinak is gratula :D !
dettyk

Aztaaa mekkora "kicsi" Gegi! :lol:
Szívből gratulálok Mesi nektek, jó egészséget és sok tejcsit! :)

Kép

KépKépKépKép
meryke

Mesi: gratulálok :lol: :lol: :lol:

Jó egészséget kicsi Geginek! Pont 26 év van köztünk, én délben érkeztem, 4250 grammal, a mai babák már csak ilyen nagyok :wink:
Vendég

Hűűű, de meghatódtam :oops: Hihetetlen, megint kezdődik a babahullám, tök jó :)
Vendég

Panndi boldog születésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Már alig vártam, hogy apa ide engedjen. Látom, nem hiába. :lol:

Isten hozta a pocaklakóból immár Földlakóvá lett legénykét! Szívből Gratulálok Mindannyiótoknak!!! Jó egészséget, gyors regenerálódást kívánok! Rettenetesen várom én is az első pocin kívüli képet a nagy emberről!
Pusszancs:
dmaggie

Sok Boldogságot Nektek Emese!!!! Nagyon ügyes voltál!! Gratulálok!!! :) :) :)
varga tünde

Maggie: zenebölcsi holnap? vagy még betegek vagytok?

KépKép
kaqk
Debrecen

Emese!
Szívből gratulálunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Kép
zebibaba

Emese, szívből gratulálok. Pihenj valamennyit, aztán ugorj fejest a kétgyermekes életbe!

Minden jót kicsi Geginek!

Még jó, hogy irkáltunk itt össze-vissza, hogy jók lehetnek azok az 56-os rucik... :roll:

Kép
vindolanda

Mesi hatalmas gratula Gegihez! Sok boldogságot és sok sok tejcsit!!

Annyira jó már én is alig vártam hogy ideülhessek és olvassam a híreket!!

Kép

Kép
agica1126

Még mindig Mesiéken jár az eszem. :D Olyan jó, ismét jönnek majd sorban a babák!

Nem találkoztam vele, hogy meg volt-e valakivel beszélve a baba érkezésének jelzése. Remélem senki lelkébe nem tiportam bele. Ha igen akkor bocsánat! De nem bírtam magamban tartani a jó hírt. Volt valakinek valami megbeszélve Mesivel? Ugye nem? Reménykedek, hogy nem....

Erről jut eszembe: a következő babások esetleg megadhatnának valakit hírvivőnek. Úgy tudnánk kit várjunk a hírrel.

Remélem hamarosan láthatunk képet is a trónörökösről. :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Van esetleg valaki,akinek mostanában harcol a gyermeke az elalvás ellen? Napok óta áll a bál ha aludni kell. Tegnap éjfélig visított Zéti, ment volna játszani. :shock: Nappal sem akar lefeküdni, ha próbálom altatni iszonyúan hisztizik. Mintha sajnálná az időt az alvásra. Valami tapasztalat, ötlet?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: