A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Barti: szuper :wink:
Nem, a sorrend valóban nem számít :)
(Nem sürgős, de ha legközelebb a táblában jársz, egy évet dobnál majd rám? Már 34 vagyok :) tényleg ráér, bocsi, az előbb nem figyeltem, Leventével együtt van a szülinapunk :D)

Mágnes: a hétfő nekem is mumus... Apus a világ túlsó végén lesz... szóval csatlakozom a "neszüljünkhétfőn" társasághoz (egyelőre 2 fővel)

Csöre
csöre74

Csöre! köszönöm, így egyszerűbb volt!!! :D

Vickybabe! Hú, ez tényleg nehéz volt... Legyél nagyon büszke magadra, no meg a Családodra!
A párod tényleg szuperül segített, Levente meg ügyesen helytállt!!! Az anyukájáról nem is beszélve... :D
A szülésznő meg tényleg jó lehetett...

Bartika! Viki tényleg bent maradt. Jesszusom! Már 3 babánk van!
Az enyémre tekintve azt nézem, hogy nekem 6-7 nappal előbb megszületik Bori... Ha a doktor nénim is úgy rendeli... Szegénykémnek mindig mondom: 13-án készüljön a születésére... :( :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mágnes: nagyon szorítok, hogy kibújjon Bence és a lehető legjobban alakuljanak a dolgok! Ajánlkoznék én is Anna felügyeletére, de ki tudja, nálunk hogy alakul a menet :roll: De ha semmi, akkor szívesen! Jöhet macskázni :wink:

Picuranyu: nagyon drukkolok neked is, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelted!!

Bartika: szuper a tábla, köszi! Azért a te 2.5 óráddal bizony kiegyeznék :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Vickybabe: fantasztikusak voltatok!!!! Mégegyszer gratulálok!!!

Mágnes: szorítok!!!!!! Apás szülés lesz és kész!!!!

40 heteseknek megy a nagy drukk!!!!!!! Remélem mindenkinek csodálatos szülése lesz!!!!

Kép
jandrea

Mágnes! Azért ez nem semmi! Ez nem úgy működik... Nem lehet rendelésre szülni... Most az egyszer nem lehet megoldani, hogy Anna is ott legyen? Vagy menjen Annával az oviba...

Mondjuk nekem ebből a szempontból tök jó a császár, mert előre tudjuk majd, mikorra kell befeküdnöm, mikor lesz meg Bori, addig a kölkek meg oviben és iskolában lesznek, remélhetőleg délelőtt fogják kikapni a kiscsajt... Meg már azt is megszoktam, hogy nem nagyon kísérgettek éngem a vizsgálatokra. Az is megeshet, hogy egyedül leszek majd a nagy napon, ami vicces lesz, mert 6 óráig nem kelhetek majd fel, stb, stb...

Most csak az fog bekavani, ha apósomnak pont aznap lesz a temetése (bocsánat, hogy ilyenre is gondolok már előre, de hát ez van, nem tudok mit csinálni...). Akkor aztán tényleg meg leszünk lőve... Legfeljebb bejönnek a gyerekek is hozzám a kórházba...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

lányok kinek is lesz még tervezett császárja rajtam kívül????
erzsebet0312

Gyors helyzetjelentés: görcsök még mindig megvannak, de kicsit enyhültek: szóval vagy megint vaklármázunk, vagy szép hosszú fokozatos vajúdásom lesz.

Mindjárt visszaolvasok, odáig még nem jutottam el :)
kisbogacs

Vickybabe! Olyan szép és megható az egész szüléstörténeted, itt pityergek! Nagyon ügyes voltál!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes, van még egy ötletem: bemegyünk mi veled fórumos csajok! :lol: Viszünk zenét, borogatást... :wink:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Erzsébet: Nekem lesz tervezett császárom!

Mágnes: megértem....a gyerekek nem csípik feltétlenül az idegeneket....drukkolok, hogy összejöjjön az apás szülés de ha mégis úgy alakul ne fogd vissza magad, jelezd, segítek.

Én úgy gondoltam hogy a tervezett császár előtti nap (8.-a vagy 9.-e) 5.-én dől el a végleges dátum leviszem Somát vidékre szüleimhez, ott fogja tölteni a korházi 5 napot, utána hazahozzák a nagyszülők! Szerencsére ebben tudok rájuk számítani.

KépKép
peni

Nagyon édesek vagytok, köszönöm :)
Jöhettek szülni, kaptok kis ízelítőt, aki meg már szült, annak jó nosztalgia :)
(Anyósomat, ha lehet, nem kommentálom, nagyon rosszul esik/esett, amit művel, tudtam, hogy Anna mindig csak a második, na de azért reméltem, hogy most majd számíthatunk rá...)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erzsébet0312!

Nekem is... :) :(

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

mágnes:drukkolok hogy hétföig kibújjon Bence baba,és ne kelljen befeküdnöd :D vickybabe:én is megkönnyeztem a szüléstörténetedet szülés:Amandánál szenteste vittek a kórházba mert elment a nyákdugó,meg 5 perces fájásaim voltak(na nem olyan borzasztóak,mert tudtam aludni is éjjel)aztán délelött 8 körül elment a magzatviz,talán utánna kezdett el fájni és 4-5 nyomás után 10-kor megszületett Amanda :D viszont Boginál 10.-e hajnal 2-kor elment a magzatviz még összekészülödtünk fuvarost hivtunk aztán go be a kórházba,hajnal 5 óra tágulás csak egy fél kisujjnyi fájás a mérő szerint volt (de én nem éreztem)csak az volt a baj hogy nem volt rendszeres hol 15 hol 20 perc :roll: aztán beöntés ,majd fel a szülőágyra bekötötték az oxytocint meg kaptam antibiotikumot(hajnal 6 óra)az ágyról már nem engedtek felkelni mondván hogy elment a magzatviz igy nem mászkálhatok,8 körül kaptam még méhszájlazitó injekciót is mert nagyon lassan tágultam,doki kb 2 óránként jött be nézni a méhszájat de velem sosem közölte hogy hol tartunk :roll: iszonyú fájások jöttek az oxytocintól néha megpróbáltam felülni mert nagyon rossz volt már háton fekve,de akkor meg a szülésznő volt kiakadva hogy mit képzelek igy nyomom a baba fejét...aztán délután 3-kor láttam hogy a szülésznő már öltözködik akkor megnyugodtam mert tudtam nem sokára akció lessz,jött a doki is, tolófájás de erőm már nem nagyon volt a doki a fél karjával a hasamban könyökölt igy próbált segiteni,aztán 3 óra 20 perckor megszületett Bogika :D bocs hogy ilyen sokat irtam....

Kép
gizella82

Mágnes: elhiszem hogy bánt, hogy anyósod ilyen......
AZ én anyósom sem domborított soha mint nagymama...no komment. Nem is számolok vele. Olyan mintha nem is lenne sajnos.

A barátnőmnek olyan szuper csaj az anyósa....jobb viszonyban van vele mint a saját anyjával...tényleg szupi az öregcsaj. Hát kinek mi jut.... :roll: .

KépKép
peni

Lányok! Az én anyósom imád, legalábis tuti, hogy szeret, mégis Julcsi születése után azt mondta: "Ugye nem haragszol Katikám, ha Julcsinál nem segítek, mert nekem az én lányom mellett kell helytállnom, neki nincs anyósa." (a férje szülei már nem élnek...), úgyhogy nekem itt kell helytállnom. "Neked úgyis ott van anyukád."
Válasz: "Hát persze, Éva mama, semmi gond..." (Basszus, mit mondhattam volna?!

No, most már nincs anyukám, de anyósomra (még ha Nagypapától tudnám is) mégsem akarok támaszkodni. Minek? A gyerekeimmel sosem volt olyan mély és meleg viszonya, mint anyukámnak (a gyerekek megérzik, hogy ki fordít több időt rájuk...).
Nem tudom, hogy igazából kitől is tudnám elfogadni a segítséget a családból.
Amióta anyukám elment, nincs igazából senki, akiben bíznék, kivéve a páromat... (meg talán magamat...)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hát Batkata nem lehet egyszerű.........nekem soha nem segített az anyósom semmit. 1 percet nem vigyázott Somára soha.

Az anyukám segítene de ő még fiatal hál'istennek és dolgozik. Meg mellette szeretnek a papámmal utazni, uszodába járni, szaunázni, tornázni jár...spinningre...........nem egy tipikus nagymami:-) Mondhatnám úgy is, hogy túl jó nő az anyám:-).

Marad a bébiszitter........

KépKép
peni

Erzsébet: nekem is tervezett császárom lesz. Hú... így nézve, nem olyan ritka esemény ez a tervezett császár. :-)
Eddig: Batkata, Peni, te és én. Vagy kihagytam valakit???

Kép
jandrea

Csöre! Köszi! Hétfőn kell befeküdnöm, ha addig nem indul be magától. Hétfőn oxitocinproba, ha jól reagál várnak szerdáig, szerdán meg indítás, ha addig semmi.
Mára terveztem a bábakoktélt, de teljesen teltház van a szülőszobán és a gyerekágyon is! Nem is tudom mit csináljak! :shock:

Kata! Ezt a kiterjesztésmódosítást nem tudom hogy lehet megcsinálni. Pedig pár évvel ezelőtt még csináltam ilyet, mióta a fiammal itthon vagyok csak butulok! :oops:

Katuska! Hogy csiálod, hogy Máté olyan sokáig alszik?

Mági! Fel a fejjel, lehet hogy együtt szülünk! Mostanában egyre könnyebben viselem a terhességet, éjszaka is néha meg is feledkezem ról, aztán hirtelen fordulok át a másik oldalamra- na akkor észreveszem! :D
Nagyon sajnálom, hogy nem segít a család! A barátnőd nem vállalná be Annát?

Bartika! Engem is beírnál a táblátokba, mert mostmár tuti januári baba lesz Milán

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
a barátnőim szintén babások, és ezt nehéz kivitelezni, hogy 2 gyerekt altasson etessen, stb. Szóval nem várhatom el tőlük, más az, ha a sajátjait nevelgeti együtt az ember, és más, ha a másét... 1-2 óra még beleférne, de ez sztem több lesz...
Bár én is 2 és fél óra alatt szültem Annát :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Batkata! Neked azért mennek a drukkok, hogy apósod még kitartson, legalább lássa az unókáját! Olyan szomorú, hogy anyukád már nem él!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lányok akinek több gyereke van írjon egy pár sort....hogy működik ez a testvérféltékenység dolog?
Hogy fogja vajon viselni az én kis 5 évesen hogy konkurencia érkezik??

KépKép
peni

Mágnes! döbbenet a mama viselkedése.....én a helyedben keresnék egy bébiszittert ha minden kötél szakad! Nincs sok idő rá de biztos van oylan akit ajánlanak! Hid el Anna is ellenne idegennel ha nem lát! Már rájöttem, hogy nálunk is csak addig van a hiszti amíg engem lát....

Enikő! úgy aludt iylen sokáig Máté, hogy tegnap kicsit felborult a napirend. Nem aludt délután, aztán este hatkor elaludt 7-ig, aztán meg nem akart aludni csak 11-kor! Erőszakkal :twisted: :twisted: . Így persze, hogy aludt másnap sokáig...főleg ha odabújhat akkor sokáig alszik mindig. Ha a helyén marad akkor Ő is fent van korán, de jön minden hajnalban bújni :)
katuska79

Peni! lehet nem is lesz féltékenység! Ezen én is izgulok mert Máté még kicsi és nem érti ami történik....de hátha nem lesz baj mert Ő nagyon nagyon szereti a gyerektársaságot, a babákat. Inkább a túlbuzgóságától meg a hirtelen felindulásaitól félek amikor üt vág dobálózik....
katuska79

Enikő! Pont most gondoltam át, hogy Te kimaradtál... :? :oops:
Mindjárt beteszlek.
Nekem nagyon nagy mázlim van anyósommal is. Mivel ő a nyugdíjas és nem anyum, most ő fog jönni, amíg bent vagyunk.

De ha éjjel/este indulunk neki (anyósom szolnoki), akkor viszont a barátnőm jöhetne a szomszédból, noha ott már 2 gyerek van, de nagy haverok Pötyivel. Már egy ideje úgyis kérik, hogy hadd aludjanak egy éjjel együtt (pizsamaparty 3 évesen? :shock: ). De Pötyi keresztanyja is itt lakik nem messze, szóval nálunk van A, B, C terv. :lol: A leggázosabb akkor lesz, ha nappal jön rám a szülés és a férjecském dolgozik Budaörsön. :?

Ma én is folyamatosan enyhén görcsölgetek, de már nem is veszem komolyan. :roll:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Katuska: bár igazad lenne......
SOma 2 hete (amióta nincs ovi és folyton itthon van) teljesen visszament bébibe..........gőgicsél...nyávog úgy csinál mint aki sír.......rohangál körbe a házba hogy bekakil adjak rá pelust.......látványosan cumizza az ujját (amit korábban sosem tett)....és még meg sem született a kistesó.....mi lesz ha itthon lesz már!!!
Azért én úgy tartok ettől hogy a nagyobb hogyan fogja viselni a kicsit..............

KépKép
peni

Egyébként meg visszatérve a remek nagyszülőhöz, majd vissza fogják ezt az egész hozzáálllást kapni kamatostul....eljön majd az az idő mikor egyedül lesznek talán ágyhoz kötve és a kutya nem nyitja rájuk az ajtót....csak akkor már késő elgondolkodni azon vajon miért is?

Peni! Biztos érzi Soma is, hoyg valami nagy dolog fog történni de biztos helyre áll a rend ha ráébred attól Őt még ugyanúgy szeretitek. A legtöbb gyerek visszamegy iylenkor bébibe....vegyyünk magunkra egy nagy adag türelmet mert biztosan nagyon sok kell majd belőle!

Persze, hogy tartunk tőle és meg is értem ha féltékeny lesz, én is az lennék ha hirtelen ide állítana egy másik asszony....
katuska79

Testvérféltékenység: hát, igazi tapasztalatom nincs... Mesi 18 hónapos volt, amikor Zaza született, de ő egy tündér, imádta a babát, igyekezett már olyan pici korában is olyan jól viselkedni, ahogy tőle telik, nem zavarni a picit, de szeretgetni időnként... na, ami befigyelt, hogy visszaszokott a cicire... és még egy évig nyomta... ez van :D Most kicsit jobban tartok a helyzettől, nem Mesi miatt, mert ő maradt olyan, amilyen volt, egy tündér, este puszit ad Sacinak is, kérdezgeti, hogy hogy van, biztos nagy segítségem lesz... Zaza, nos, ő nehezen viseli a változásokat. Most is lent legózik a régi szobájában, az újat nem használja... őt nagyon nehéz kizökkenteni a megszokott kerékvágásból, és az mindig trauma neki :? meglátjuk. Nekem az a véleményem, hogy nagyon sok múlik a gyerek természetén, illetve azon, hogy van neki az új helyzet "tálalva". Ha kicsit is érzi, hogy lelkiismeret furdalásunk van, mert rá kevesebb idő jut, stb... akkor abban a pillanatban kihasználja.
Ja, és nem szoktam emlegetni Sacit Zazának, hagyom, hogy ő hozza fel... előfordul, nem gyakran, de így olyan ütemben készül rá, ahogy neki kényelmes... (érzem rajta, hogy kezd nagyon ideges lenni, fél éjszaka, pedig nem szokott, és át akart jönni aludni, ilyenkor megnyugtatom, de nem engedem már közénk...).

Hú, Enikő, mindenki most szül?! nemá' én nyugis szülést szeretnék, olyat, amikor üres a szülészet és a gyerekágyas osztály... :roll: tudom, ne is álmodjak :roll:

Mágnes: sajnálom az anyós problémát, de azt hiszem, teljesen igaza van Katuskának, majd megtudja... láttam/látok magányos öregeket, akikhez a kutya sem néz be, nem véletlenül...

Batkata :(

Peni: nekem is dolgozik még Anyu, nem is tudom, hány éve van még nyugdíjig... nem 1-2, az biztos... most iskolázták be január - márciusra... de igazából én azt kértem, hogy a megfázós, vírusos időszakban minimális legyen a látogatások száma... csak, ami nagyon kell. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
Anyós nyugdíjas, ő sem jön, pont emiatt...

Csöre
csöre74

Jandrea: és neked kivárják az időt vagy előbb befejezik? nekem a 38. héten megcsinálják a császárt és úgy látszik néhány nap múlva már a karjaimban tarthatom Nellikét :D addig ctg és uh majdnem minden másnap :D
erzsebet0312

Katuska!
Igazad van a nagyszülőkkel kapcsolatban!

Testvérféltékenység: huh!
Marcinál most jön elő, hogy tökre fél kistesótól. Én pl. előre tudom, hogy Julcsi megint be fog pisilni, Marci folyamatosan nyaggatni fog és szemtelen lesz, s minden kérésemre azt fogja válaszolni pimaszul: "Jó kérdés!" Katuska ebben az ügyben is igazad van: kb. olyan, mintha belépne az életünkbe egy új asszony, aki osztozna Apával az asztalon-ágyon-mindenen...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hát én el sem tudom képzelni ezt a testvérféltékenységet de rettegek hogy SOma rosszul fogja viselni a picit. Igyekszem majd mindenbe bevonni....meg úgy alakítani a dolgokat hogy amennyire lehet a kicsi ne zavarja az ő "köreit" de ez úgyis lehetetlen..........
Kíváncsi vagyok mi lesz....
Mondjuk SOma oviban van napközben...de gondolom az esték így is elég rázósak lesznek.
Egy ismerős mesélte hogy a 3 évese össze vissza harapdálta a kisbabát amikor hazavitték a kórházból....... :roll: . Mondjuk ez elég fura.....hogy az anyja nem veszi észre, de nem mondok semmit még nem volt 2 gyerekem......viszont a jövő héttől lesz :lol: .

KépKép
peni

Erzsébet: mi az oka, hogy a 38. héten megcsinálják a császárt? Bár gondolom nem bánod......nekem a doki jövő héten csütörtököt vagy pénteket mondott...az a 39 hét vége nekem....
Jó lenne ott tartani!

KépKép
peni

Erzsébet: miért van uh és ctg minden másnap? Nézik, hogy befordult-e? Csak, mert nekem hetente van, ultrahang meg már nem is lesz.
Nálunk anya lesz a segítség. Jobb is, neki megmondom, ha elég volt a túlbuzgóság.
Az első hetekben nem lenne jó a nagy jövés-menés. Max. nagyszülők. Nem tudom, hogy az unatkozó, gyerektelen barátnőmet hogy szereljem le. Nehezen érti, hogy nem "vakáció" lesz az első pár hét.

Voltunk Ikeázni. Még egy-két apóság hiányzott, ami persze csak Budaörsön volt. Ezren voltak. Hol az a világválság???

krisz78

csak gyorsan benéztem mi a helyzet itt.

De látom mindenki sztrájkol. :lol: Vagy legalábbis a babák.

Vicky, én is majdnem sírtam a szüléstörténeteden, kicsit be is paráztam, hogy nagyon nehéz lesz. De megéri. :D

Kép
Kép
cs_erika

Peni: mert a lepényem olyan érett mint egy jól megtermett körte és a dr nő már nem akar várni. Mondjuk tényleg nem bánom. Krisz: azért van minden másnap ctg, mert ha valamilyen eredményem nem jó akkor már haza sem jöhetek. Már nem fordul meg mert kevesebb egy kicsit a magzatvíz és már nem nagyon van helye.
erzsebet0312

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 07:44-kor.
Vendég

Erzsébet!
Nekem se várják ki a 40 hetet, jan. 19-re vagyok kiírva, mégis jan. 13 körül kiveszik Borit...

Ha minden OK, elvileg akkor már teljesen érettek a születésre ezek a babócák.
A várandós naptárban is ezt írják:
37. hét:
"A hét végére a kisbabád már tökéletesen érettnek tekinthető, mivel a terhesség tulajdonképpen már véget is ért. (Tekintve, hogy a fogantatás időpontja akár a középidőtől számított 2 héttel korábbra is eshetett?)"

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Krisz: karácsony óta kétszer voltunk az IKEÁ-ban, mert a karácsony előtti tömegben nem akartuk intézni az összes bútort a gyerekek szobájába, és csak most jött össze annyi... hát, mindkét alkalommal tömegnyomor :shock: úgy látszik, mindenki így van vele... vagy sokan kaptak karácsonyra IKEA vásárlási utalványt....
Nekem is ritkábban van UH és CTG, mint Erzsébetnek, úgy látszik, a dokin is sok múlik... mennyire nyomja ezeket a vizsgálatokat, én nem bánom, hogy nem kell annyit utazni és sorban állni, még akkor is, ha ez nem hangzik valami jól részemről :roll:
Próbáltam pihenni :? Mesi végignyöszörögte, hogy ő már fáradt, nem akar tanulni... mondtam neki, hogy pihenjen (és hagyjon engem is pihenni), de ő csak nyöszörgött... :?

Csöre
csöre74

Jaj, Csöre, ne is mondd!!!

Mindjárt jönnek haza a gyerekek, már úton vannak (szerintem az 1-es villamoson nyavalyognak félúton... :D), s ha hazaérnek, Marcinál el kell kezdeni a gyűlölt témát: mi volt a lecke, ne hagyd az utolsó napra, bla,bla,bla...

Hogy én hogy gyűlölöm ezt a témát! Úgyhogy a nyaggatást már egy ideje Apára hagyom... (hogy milyen szemét vagyok...)
:twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Erzsébet: és neked mit mondott a doki, mitől ilyen érett a méhlepényed? Mert az enyém is III. fokú. De nem mondta, hogy gyakrabban kellene mennem vizsgálatra a heti egynél. Vicky is azt mondta, hogy a 36.hét után már lehet III. fokú. Többiek: nektek mennyi?

krisz78

Krisz: nekem azt mondta a doki, hogy érett, de nem meszes, homogén... hogy ez hanyad fokú :roll: gőzöm nincs...

Batkata: mi kórusban próbálunk hatni :roll: de szerintem lehetetlen megcsinálni: összesen 13 oldal Hajdu könyv + Kisszámoló matekból, egy csomó olvasás, némi nyelvtan :? igaz, egy hetet hiányzott, de akkor is sok :?

Csöre
csöre74

krisz78: nekem még 0. fokban van.
Vendég

babanyul:
én nem, de asszem az előző oldalon van a táblázatunk, ott esetleg utána tudsz nézni, hogy szül-e ott valaki.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én sem tudom miylen a lepényem...majd csak 9-én megyek UH-ra. Gondolom akinek III. fokú és baj lenne akkor már rég itt lenne a baba a kezében nem?
katuska79

Erzsébet: nekem még nincs konkrét időpont megbeszélve, de a dokim azt mondta, hogy kb. a 40. hét elején, szóval a betöltött 39. hét után lesz. Január 15-én én még megyek terhesgondozásra (jan. 25-re vagyok eredetileg kiírva), gondolom akkor fogunk majd egyeztetni. Addig is minden héten CTG.

Krisz: Én nem tudom, milyen érett a lepény, nekem sosem mondta a dokim.... Azt mikor szokta megállapítani??? Uh-on??? Nekem már az sem lesz! Legalábbis úgy tudom.

Kép
jandrea

Sziasztok!
Ma minden tök jó! Vihar előtti csend? :wink:

sahli

Holnap megyek a dokimhoz vizsgálatra és UH-ra!
Mágnes : mikor tartanak bennt vizsgálat után?

sahli

Sahli: :lol:

Andrea: UH-on állapítják meg, gondolom, a dokid úgy gondolkodik, mint az enyém: nem mondja, ha rendben van.... (én legutóbb rákérdeztem, mert annyit írtok róla, hogy már kíváncsi voltam, innen tudom, hogy nem meszes, de érett), de egyetértek (megint csak) Katuskával: ha gond lenne, szólt volna a doki :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok mi is meg egeszbe, sajna.... huh pedig elkezdtem striasodni, es nagyon jo lenne ha nem lenne tobb, mert eddig csak a melleimen volt egy pici most meg mar az oriasi pocakon jonnek a striak, jo lenne ha megallna novesbe a pocim, vagyis vissza fele none:))))
Pedig nekem meg jocskan van idom:( csak a borom nem birja mar a megfeszitest.
Vicky gratula megegyszer a babahoz, azert vigasztal, hogy negy nap mulva mar elfelejtetted a sok szenvedest, erot ad:)
Tul hordoknak es mindnekinek kitartast
sajna nem tudok rendesen mindent vissza olvasni ezert nem is reagalok sok mindenre :oops: puszi

Kép
brestovsky

sahli:
hétfőn a dokimnál kezdek, ő megmondja, hogy a szülőszobára menjek, vagy a patológiára.....

Kép
Kép
Kép
mágnes

krisz: hát nekem a papíron a lepény II-III fokban érettnek írták de ahogy most néztem az uh-ot tök rücskös volt a széle és olvastam hogy akkor már kezd meszesedni. Hát akkor sokan szülünk 12-e 13-a körül nekem is azt az időpontot adták egyenlőre de az a legkésőbb annál csak előbb érkezhet kismanó. Lányok akinek volt már császárja hogy adják be az epidurált??? és ez mennyi idő kb? ja és a katéter felhelyezése az fáj??? bocs a sok kérdésért de aggályaim vannak ez ügyben :wink: Csöre: lehet tényleg együtt leszünk a 3.-on :wink: :D
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: