Szia Bariiii! Hogy van Dávid boy? Le ne lépj, tessék mesélni!
Pironya: Szerintem tök mindegy mivel kezded

Ha az volt kéznél, akkor azzal. Remélem ízlett Csonginak és hamarosan ő is "minden" evő lesz

Általában a gyümileveket szokták kezdésnek javasolni, hát Csongi elmondhatja, hogy kivétel.
A kajcsi kóstoltatás nálunk úgy megy, hogy egyik nap kap az új ételből pár kanállal, 2 nap múlva pedig kap egy kicsit nagyobb adagot keverve valamivel. A következőre pedig teljes adagot adok neki.
Andóca: Te kérdezted a múltkor, hogy mit mivel variálj. Én azt szoktam csinálni, hogy ha kevésnek tűnik a kajcsi, akkor 2-3 zöldséget és husit keverek össze.
Pl. borsó-srépa, cékla-spenót (hú ennek nem nagyon bizalomgerjesztő a színe

), cékla-srépa, cukkini-srépa, cukkini-krumpli. A gesztenye és a sütőtök az egyetlen, amit nem nagyon keverek semmivel, csak husit adok hozzá

Egyébként bármit, bármivel képes vagyok összekotyvasztani neki. Eddig nem panaszkodott

Apa néha furcsán néz rám, hogy mi van a gyerek táljában, mert ő nem enné meg

Ja, a sütőtököt el tudom képzelni pl srépával, mással nem igen. De ez én vagyok
Jó, hogy a lánykádnak ízlik a pari

Én most fogok majd talán holnap adni neki parit krumplival. Tudod mi ízlett Bencének nagyon? Most kapott először sbarit kekszel (Kecskeméti). Megette az egész üveggel és még cuppogott, mint aki éhen akar halni, pedig 2 órával előtte ette meg az ebédjét, ami szintén nem volt kis adag

(kicsúsztunk az időből, ezért kapta olyan hamar az uzsit, utána aludt is, mint a tej

)
Jut eszembe, valaki említette, hogy vett gesztenyepürét. Olyat, ami nem ízesített? Hol lehet kapni, mi a gyártó neve? Mennyibe került? Bence imádja a gesztenyét, de most fogy el a fagyiból a házi készítésű, és hát nem volt egyszerű megcsinálni, nem pepecselek vele, ha emberi áron lehet natúr pürét kapni...
Mit akartam még? Kicsit szenilis vagyok
Jah, BÚÉK is, ha már bejelentkeztem
Ha eszembe jut a többi, nem tartom magamban