A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Piri!!
És eddig csak szopizott Csongi???
Ugye??? Mert ez szép. :lol: :lol: :lol:
Ügyi vagy. És egyből a zöldborsoval kezdted??? Nem mondod komolyan???

Soskát evett Milán ma:: ÉLJEN A SÓSKA!!!!!!!!!!!

Imádta. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uj lap uj téma!!!!!!
Nahhhh????????

Kata&Milán

oszman777

Jah és a testápolot is kérdeztem,de nem vállaszoltatok.

Kata&Milán

oszman777

HÉKÁS!!!
Jah,Milánnak adtam mülleres tejpépet kekszest,cumis üvegből,higan. Imádta. Sokkal finibb mint a hippes vagy bármék.

Kata&Milán

oszman777

Oszi: Tényleg! Ne hari! Én most a gyógyszertári hidratálót használom Bencének. Tök jó! De tényleg! Nekem iszonyat sz.r bőröm van, ilyenkor télen megőrülök, annyira kiszárad és fáj. Szóval még nekem is segít. Tök hamar beszívódik. Eddig Bencét Johnsonnal kentük, majd Nivea-val, de utóbbira sajna allergiás vagyok, így hagytuk a fenébe. Nem akarok reklámot csinálni a gyógyszertárinak, de örülök, hogy kiváltottuk most (doki anno nem írt ilyet, mikor megszületett Bence, csak azt a fürdetőt... :? )
Ja és a foltokra a popsikrém nagyon bevált. Hamarabb helyrejött tőle Bence bőre, mint attól a hidrokortizolos izétől. Nem emlékszem, ki ajánlotta, de köszi!!!! Nekem az arcomon szoktak ilyen foltok lenni, amire végülis a doki felírta ezt a kencét (hk krém), na popsikrémet fogok a pofimra is kenni :lol:

Léptem erre az évre :)

Megyek bedőlök apa mellé, alszunk egy jót erre az új évre :)
BÚÉK!

Kép

Kép
bettica

Éljen a zöldborsó, éljen a sóska!

ÉS B.U.É.K.!!!!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi! először Tőled kérek elnézést a most leírtak miatt!!!!!!

én a 615. oldaltól egy jópár hozzászólásomban leírtam a történteket, egyebet hozzátenni nem tudok és már nem is akarok!!!

Ő kb 3 hsz-t írt, egyikben sem volt EGY SZÓ megbánás sem!!!!
SEMMI!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tegnap jópáran rám támadtatok ezzel kapcsolatban, ami kicsit szarabbul esett mint gondoltam.

Nekem ezért nem fog elapadni a tejem, és nem lesz gyomoridegem sem!!! Mert annyit nem ér.
Inkább nem jövök egy darabig, vagy lehet, hogy soha többet!
Akivel akarok majd priviben beszélgetek, mint eddig is, vagy msn-en...

Csiri, Mia, Kriszta! - most boldogok lehettek!!!! én vagyok a 4. akit elüldöztetek, csak nekem még a pénzem is bánta!!!! Lehet, hogy hihetetlen, de nálunk számít 5700 ft!!!!
De megírtam Csiri, nem felejtem el!! :twisted: :twisted: SOHA!!!

Sziasztok!
bszilvi25

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri: gratulálunk Csonginak a kostihoz!

Mi ma reggel a paradicsomos krumplit kóstoltuk meg! Nagyon ízlett Kittinek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

buék

no ez nem jelenti azt hogy aktív tag leszek!!
csak egy köszönés ok!!!

látom ennyi vita után már hiányzik,hogy az evésről és a sírásről panaszkodjak... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hát akkor kezdem...
nyugi vicc volt!!
akkor minden jót2009-re :wink:
pápá :lol:
barika2008

Szia Barika 2008 :D

Üdvözlünk topicunkban :wink: (látom új felhasználó vagy :wink: ) Mesélj Magadról..... Magatokról... :wink: esetleg egy fotó????????? :roll: :roll:
Szerintem mindenki nagyon kíváncsi már.......

És természetesen BUÉK!!!!!!!!

(tudom, biztos nem tőlem vártad az első szavakat itt, bocsánat)
bluebox

Hello Bari!

Mi van Veletek? Remélem jól vagytok! Én pont nem írogattam amikor eltűntél, kerestelek is.....
Boldog Névnapot Dávidnak így utólag, és Nektek is Boldog Új Évet!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Bari!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca mi is paradicsomos tésztát cukkinivel, (bébikaját). De az Én Levim megint 2 napja nem akar enni főzelékeket. Gondolom a foga miatt! Vagy nem tudom. Pedig már olyan ügyesen ment neki a kanállal evés, erre most teljes hátra arc........ :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:12-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:12-kor.
pironya

....
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:13-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:13-kor.
pironya

Pironya: köszi! Igen, tanultam!!!!

Én sem 2 hét alatt váltottam ki egy kajcsit. Hanem mondjuk a 3.-4. kajára már úgy volt. és össze vissza adtam 1-2 dolgot.
Mi még napi 4* cicizünk, és 1* van más. (az sem minden nap)

Én is meglepődtem a borsón!!! Csak nem írtam! :oops:

Szia Bari! Ment pü! nem is egy !!!!!
bszilvi25

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:14-kor.
pironya

20??? :shock: :shock: :shock: :shock: honnan????

nekem most nem volt fogadalmam.

2008-ban nem cigiztem, fogyizni meg nem fogok amig cicizünk!
Tényleg! Márti!!!! nem szedem a gyógyszert!!!!!

de kívánni, kívántam !!!!! (:wink: :twisted: :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.01 17:43-kor.
bszilvi25

sziasztok csajok!
dehogynem márti miért mondod ezt?simán jól esett!!! :lol:
KÖSZI A PRIVIKET!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
na tényleg eldugulok,nehogy úgy járjak,hogy ideragadok a géphez.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vissza szinte semmit nem olvastam...max2oldalt.
tehát nem nagyon tudok semmit mondani,majd nézek képeket,hogy legalább tudjam ki milyen lett!!!
dávid:mit is mondjak...okos nagy szép.erős és simán föl is tudna állni csak nem akar :lol: :lol: :lol: :lol:
ülni is tudna de azt sem akar :lol: :lol: :lol: :lol:
evés:hihihi ez titok... :lol: :lol: :lol:
és köszi a köszöntéseket a névnapit is :lol: :lol:
barika2008

Szintén fogyi! :lol: Legalább 10 kg! Amíg szopi van óvatosan, aztán drasztikusan is! :) Csak valahogy rá kéne vennem magam a tornára, mert nem mindenhonnan kéne fogynom, csak comb, fenék, has. Mondjuk ez minden! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="vikianyuja"]n írta:vikianyujaem mindenhonnan kéne fogynom, csak comb, fenék, has. Mondjuk ez minden! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aki fogyni akar, az csak onnan szerintem!!!! :lol: :lol: én is!!!!
bszilvi25

Szia Bariiii! Hogy van Dávid boy? Le ne lépj, tessék mesélni! :)

Pironya: Szerintem tök mindegy mivel kezded ;) Ha az volt kéznél, akkor azzal. Remélem ízlett Csonginak és hamarosan ő is "minden" evő lesz :lol: Általában a gyümileveket szokták kezdésnek javasolni, hát Csongi elmondhatja, hogy kivétel. ;)

A kajcsi kóstoltatás nálunk úgy megy, hogy egyik nap kap az új ételből pár kanállal, 2 nap múlva pedig kap egy kicsit nagyobb adagot keverve valamivel. A következőre pedig teljes adagot adok neki.

Andóca: Te kérdezted a múltkor, hogy mit mivel variálj. Én azt szoktam csinálni, hogy ha kevésnek tűnik a kajcsi, akkor 2-3 zöldséget és husit keverek össze.
Pl. borsó-srépa, cékla-spenót (hú ennek nem nagyon bizalomgerjesztő a színe :) ), cékla-srépa, cukkini-srépa, cukkini-krumpli. A gesztenye és a sütőtök az egyetlen, amit nem nagyon keverek semmivel, csak husit adok hozzá ;) Egyébként bármit, bármivel képes vagyok összekotyvasztani neki. Eddig nem panaszkodott :lol: Apa néha furcsán néz rám, hogy mi van a gyerek táljában, mert ő nem enné meg :lol: Ja, a sütőtököt el tudom képzelni pl srépával, mással nem igen. De ez én vagyok :)
Jó, hogy a lánykádnak ízlik a pari :) Én most fogok majd talán holnap adni neki parit krumplival. Tudod mi ízlett Bencének nagyon? Most kapott először sbarit kekszel (Kecskeméti). Megette az egész üveggel és még cuppogott, mint aki éhen akar halni, pedig 2 órával előtte ette meg az ebédjét, ami szintén nem volt kis adag ;) (kicsúsztunk az időből, ezért kapta olyan hamar az uzsit, utána aludt is, mint a tej :) )
Jut eszembe, valaki említette, hogy vett gesztenyepürét. Olyat, ami nem ízesített? Hol lehet kapni, mi a gyártó neve? Mennyibe került? Bence imádja a gesztenyét, de most fogy el a fagyiból a házi készítésű, és hát nem volt egyszerű megcsinálni, nem pepecselek vele, ha emberi áron lehet natúr pürét kapni...

Mit akartam még? Kicsit szenilis vagyok :)

Jah, BÚÉK is, ha már bejelentkeztem :D

Ha eszembe jut a többi, nem tartom magamban :)

Kép

Kép
bettica

Akkor én kivétel vagyok, én hízni szeretnék. Mondjuk 2-3 kilóval megelégszem :lol: Már apa is tukmálja belém a jó kis kalória dús kajákat. Az esti nasik szinte kötelezőek :lol: Na jó, nem fájdítom a szívetek ;)

(Én is sütöttem palit és csináltam lencsét is, ezen ne múljon a gazdagságunk :lol: )

Kép

Kép
bettica

Betti utállak!!! Hízni! Grrrrrrrrrrrrrrr...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nem ám komolyan) :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri: ugyan én nem tartottam be a szoktatást, mármint hogy 3-4 napig ugyanazt adni, de azért a sorrendet próbáltam tartani, bár kicsit nagy léptekkel :wink: 1. alma, 2. barack, 3. krumpli és így jöttek szépen lassan a többi zöldség, gyümölcs, husi. Azért szegény Csongi gyormrocskája még nincs felkészűlve a "nehéz" kajcsikra. Gondolj bele, hogy neki azt most meg kell emésztenie. Hát a zöldborsó nem éppen a könnyen emészthető cuccok közé tartozik :wink: de a jelek szerint nagyon jól bírta :wink: szerintem próbálkozz a krumplival, majd drumpli és másmilyen zöldség vagy gyümi keverékével, aztán már simán belecsempészheted a husit is, persze óvatosan :wink: ez az én "véleményem" és egyben tanácsom, mert én így csináltam, és a gyerek még ÉL :lol: :lol:

Szilvi: most hogy nem szeded a gyógyszert van valami változás????

Bari: köszi :wink: azért pár kérdés: Dávidboy hány kiló, hány centi, mivel játszik, miket eszik, miket iszik, térdel?, totyog?, űl?, ácsorog? gagyog? azért ha van pár perced ránk, jó lenne, ha írnál valamit :wink: és két "nagyobbik" Kicsi??? :wink: Milyen volt a kari, a szilveszter????

Ja és hogy miért purcantam ki???? Hát ahhoz képest, hogy szerintem egyedűl én nem akartam készűlni a karácsonyra, nekem tartott a legtöbb ideig :lol: :lol: :lol: Sütöttem vagy 6 tepsi kaját, meg egy valag húst, tyúkhúslevest....... vigyorogtam a vendégeknek...... fát díszítettem, ajándékokért rohangáltam, a nagyobbik elcsalt kabátot vásárolni...... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó tiszta game over lettem :wink: Most regenerálódom :wink: Remélem :wink:
bluebox

Márti: van!!!
Tényleg!!!!!
1, nem érzem magam olyan felfújtnak :)
2, szerintem már ment is le valami. (vagy csak azért érzem, mert nem vagyok olyan felfújt!? :roll: :roll: :roll: ) ki tudja.

A lelkemnek már jó, és ez is sokat számít!!!
bszilvi25

blue..ráérek...itthon van dávid "cipelője"...az apukája.

sok kérdésre válsz sorban: :lol:
2nagy köszi jól vannak...szenvednek hogy jön a suli!! :x
dávid még nem ül nem áll...csak ha én fölültetem fölállitom!
6-hós mérésen8500gr és71cm-volt!
sokat forog kicsikét kúszik,de nem nevezném mászásnak.
játszani mindennel szeret,szines legyen,és szájbavehető :lol:
a hangot kiadó játékoktól fél,azt nem szereti csak elem nélkül :lol:
holdkompot kapott karira..üldögél benne,majd lassan rájön,hogy ez egy jármű,és hajtani is lehet :lol:
azt "mondja"hogy:baba bababab vavavava,plussz brümmög...olyankor nagyon édi feje van és repül a nyál :lol:
van két foga alul...már jó nagyok.fölül csak készülődik!
barika2008

No, hát akkor Ti már előrébb vagytok mint mi :wink: Nekünk ugyanis nincs fogacskánk, csak nagyon jönne már és felűl :wink: Kristóf is csak akkor űl, áll, ha mi segítünk :wink: Bár most az elmúlt két napban, hatalmas fejlődésen ment kersztűl :wink: Ülésből átmegy hasonfekvésbe, majd feltérdel elkezd hintázni, majd orraesik, ngyot ordít, mi megvígasztaljuk és kisírja magának, hogy felállitsuk, és akkor nagyon boldogságos :wink: Nem raksz fel képet????? Rég láttuk a "kölyköket" :wink: Az iwiwen meglestelek azért Benneteket :wink: A méretek azok stimmelnek :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:14-kor.
pironya

Szilvi: az tök jó, hogy legalább Te jobban érzed magad, mármint testileg.. én szedem a másik Melian nevezetű gyógyszert, hát úgy veszem észre, most nem úgy hat mint régebben.... de azt hiszem köze van a ciginek is hozzá..... :cry: én sem dohányzom mostmár 1 év 2 hónapja és iszonyatos, hogy folyamatosan majszolok valamit :cry:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:15-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:15-kor.
pironya

....
pironya

Fogyis mama topic???????????, Na azt én is megnézem. 14 kilótól kellene megszabadúlnom :?
bluebox

[quote="pironya"]S írta:pironyazilvi: hogy honnan??? Csak a fejemről lejöhetne 5 kg úgy hogy észre se vennétek :twisted: :twisted: :twisted: :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezzel én is így vagyok!!!!!

de majd most!!!!!!barátnőmmel spiningelni megyünk,és ha nem unom meg mint az erobikot,és nem halok meg infarktusban akkor naggyon sovány leszek!!!
barika2008

hihihihi én most írtam a fogyis topikba is!!!!gyertek ti is!!!
barika2008

milyen fogyis topic? én kerestem, de béna vagyok :cry:
bluebox

Sziasztok!

Nos,eljött az új év,nekünk sajnos betegséggel.Máté rettenetesen náthás,orr eldugulva,köhög nagyon. :cry: Éjszaka alig aludtunk. :(
Elvittük az ügyeletre és azt mondta a doki néni,hogy semmi komoly,nincs lerakódva semmi,picit piros a torka.Nem írt semmit.Csepegtessünk az orrába és szívjuk ki néha és sokat legyünk levegőn.
Le is mentünk kenguruval (így egyszerűbb) 25 percre.Jó volt neki,el is aludt a kenguruban. :lol:

Bari:máris itt vagy?Én örülök neki.
Egyből mindenki ír,hogy mi van veletek. :wink: :lol:

Kép
melike

Én sosem szoktam fogadkozni. :wink:

Mi sem úgy haladtunk a hozzátáplálással,ahogy "kéne".Sokkal gyorsabban. :lol:

Kép
melike

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:16-kor.
pironya

Piri:köszi.Én is nagyon remélem!

Én nem fogyózok! :D Igazából már csak 1 kiló van rajtam,minden régi ruha rám jön,de mégsem olyan az alakom,mint előtte.De nem érzem magam rosszul a bőrömben.A tervem,hogy majd a második baba után tornázom. :wink: :shock:

Kép
melike

Melike én is gyors gyógyulást kivánok máténak!!!!
remélem már nem köhög annyira mint délután ahogy msn-en írtad!!!

piri:simán tudsz csatlakozni a fogyiklubhoz,nem írnak olyan sokat,még csak 1oldal van :lol:
barika2008

Bari: engem miért töröltél iwiwről még anno?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja és rám is rámférne pár kiló leadása, de sajnos én nem tudok fogyózni. Rajtam az segít, ha tornázok, és az a baj, hogy lusta disznó vagyok!!! :oops: Egy kis mozgás sokat segítene pedig! :P

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: