SZIASZTOK!
Hanna:sajnálom a hányingert, fejfájást! Remélem már jobban vagy!
mágnes:édes Anna ezeken a képeken (is)!
batkata: nehéz lehet titokban tartani a nemét, meg hogy véletlenül el ne szóld magad. SAjnálom apósodat!
peni:jó volt ez az ülőke story. Majd bizti eszembe jut!
hanna:az én lánykám sem mindig szófogadó. Ma sem nagyon akarta produkálni magát nst-n, pedig kérleltem, noszogattam, szaloncukorral lefizettem. Végén mutatott egy icuri mozgát, hogy osszam be.
viky:nekem pl. a melegvíz nem hogy oldaná a görcsöket, inkább erősíteni szokta, vagy előidézni, ha nincsenek. Iszonyatosan bekeményíti a pocim.
Köszi,hogy reagáltál a kérdésmre!
Végül mégis felhívtam a dokim, mert megint olyan napra adtak időpontot nst-re, amikor nincs a kórházban a dokim. Először azt mondta, menjek be hétfőn 17re, akkor megcsinálja az uh-ot és keres valakit, aki az nst-t is. Megemlítettem neki a véreredményem is, egyből mondta, hogy akkor inkább hétfőn 8ra menjek, megismételjük a vérvételt.
Sajnos azonban az emelt adag vérnyomi csökkentő mellet is emelkedik megint a vérnyomásom, megint eléri d.u. a 140/80-at, + ez a vérkép, és ugye szombaton is volt elég szép kiugrásom, így azt mondta a doki, ha hétfői eredményem is ilyen lesz, vagy rosszabb, akkor jövő 7en beindítják a szülést. Ami remélem nem fog bekövetkeznu.
Viszont ha bármikor megint kiugrik, vagy a szokásostól eltérően érzem magam, be a kórházba.
Szóval most marad a napok számolgatása, és izgulás hétfő miatt. Mert én még nem szeretnék szülni, sokan vagytok még előttem.