A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hmmm milánói... én most azt kívántam meg!

[quote="mágnes"]K írta:mágnesisbogács: Egy szolíd kis házibuli a szülőszobán a párjainkkal?? :wink: Ők majd eszik a virslit, mi meg szülünk.. :)

Ma éjjel inkább? Ha összekapjuk magunkat egy hajnali party még összejön :) és akkor nem kell kihagyni a szülésznőmet sem :D

Sahli, Te hol szülsz? (képzeld felfedeztem, hogy ismered a nagybátyámékat!)

Hanna, sajnálom :(

Kata, na akkor átbeszélem ezt a hormontémát apával :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

Katuska, ki kell követelni apánál a nyugit, neked is jár!
kisbogacs

Katuska! Nagyon ismerős ez a helyzet. Egész terhesség alatt nem aludtam nappal egy pecet sem, mert ahogy lefekszem detto ugyan ez van, mint nálatok! És hátra sem dőlhetek a kanapén, mert Levente akkor is megtámad! :D
De mostanában annyira édes, egyfolytában puszilgat, meg szeretget!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kisbogács! A sperma tartalmaz egy prosztaglandin nevezetű hormont, mely méhösszehúzódásokat válthat ki.
Gondolom nem törvényszerű, mert minden szervezet más, de nálam az egyik nap volt egy kis pánik, ugyanis Apával összebújtunk, és rá fél órára olyan erőteljes jóslófájásaim lettek....
Erős menstruációs görcs, közben a pocakom keményedett, mindez kb. két percenként, sugárzott ki a combomba, feszengtem, a végén már egybefolyt minden... Hú.....
Felhívtam a szülésznőmet, és azt mondta, álljak a meleg zuhany alá, ez vagy beindítja, vagy leállítja a folyamatokat.
Nos a lábba kisugárzás megszűnt, de a méhösszehúzódások folytatódtak, nagyon rossz volt. Kb. 10 óra hosszáig szenvedtem így, míg el nem aludtam. :shock:
Ezek után a következő orvosi vizsgálaton már 1 centire nyitott volt a méhszáj.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kisbogács: Sote II

sahli

Enikő! Máténak is iylen radarjai vannak. Ha én leülök, lefekszem, azonnal mászik rám! Főleg ha a géphez ülök. Egyből mászik az ölembe....bezzeg az apját békén hagyja mindig. Na persze én sokkal puhább felület vagyok:)

Na kitelepítettük a kocsonyás tálakat és most izgulunk, hogy megdermed-e. A kutya mindenesetre a kenelben éjszakázik hiába zártuk rá a műhelyajtót a tányérokra. Biztos ami biztos....
katuska79

sahli:
téged is szívesen látunk a házibuliban! :)

emese:
ne is mondd,Apa már várja, hogy mikor lehetne legálisan akciózni...
Őszintén szólva olyan régóta aszkéták vagyunk, hogy most félnék, hogy nem esne jól.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó estét! :D Csajok, lassan végigolvasni sem tudlak Titeket :shock:
Ma tök jól haladtunk :D a helyén van a pelenkázó (hát, átsikáltam, rendesen le van amortizálódva :? :( ), elkezdtem kipakolni a kis cuccait is, a gyerekek szobája is egyre rendebben...
A kiságy holnap jön meg...

Vicky: barátnőmnek olasz férje van, évekig arab, most spanyol nyelvterületen élnek két gyermekükkel: az arab nyelv kiesett, de a másik 3 nyelvet beszélik (+ a nagy angolul tanul), főleg a nagyobbik, és nagyon tudják, kihez milyen nyelven kell beszélni :wink: vicces volt, amikor az én "magyar linkemmel" megértettem, hogy mit mond olaszul a kisfiú az anyukájának (picit beszélek olaszul), válaszoltam neki magyarul :D aranyosan meglepődött :D tehát szerintem Alex simán beszélni fogja mindet, amivel rendszeresen találkozik :wink: képesek rá :D

Gombócmakka: simán mehet egy kis 70%-os kakaótartalmú csokika :wink: én rendszeresen szoktam, semmi baja tőle a cukromnak :wink: (ma a pizza sem nyomta fel...) szerintem a pezsgő is :)

Batkata :cry: sajnálom

Csajok, hogy milyen türelmetlenek vagytok :shock: :lol: :lol: :lol: ráér az a baba :lol: :lol: :lol:

Na, elköszönök :) jó éjszakát

Csöre
csöre74

Sahli, akkor szülhetünk tényleg hármasban :)

Emese, úgy tűnik tényleg szervezetfüggő... nálunk mindig van utána egy 3 percig tartó pici görcs, aztán semmi.
kisbogacs

SZIASZTOK!

Hanna:sajnálom a hányingert, fejfájást! Remélem már jobban vagy!

mágnes:édes Anna ezeken a képeken (is)!

batkata: nehéz lehet titokban tartani a nemét, meg hogy véletlenül el ne szóld magad. SAjnálom apósodat! :cry:

peni:jó volt ez az ülőke story. Majd bizti eszembe jut! :lol:

hanna:az én lánykám sem mindig szófogadó. Ma sem nagyon akarta produkálni magát nst-n, pedig kérleltem, noszogattam, szaloncukorral lefizettem. Végén mutatott egy icuri mozgát, hogy osszam be.

viky:nekem pl. a melegvíz nem hogy oldaná a görcsöket, inkább erősíteni szokta, vagy előidézni, ha nincsenek. Iszonyatosan bekeményíti a pocim.
Köszi,hogy reagáltál a kérdésmre!

Végül mégis felhívtam a dokim, mert megint olyan napra adtak időpontot nst-re, amikor nincs a kórházban a dokim. Először azt mondta, menjek be hétfőn 17re, akkor megcsinálja az uh-ot és keres valakit, aki az nst-t is. Megemlítettem neki a véreredményem is, egyből mondta, hogy akkor inkább hétfőn 8ra menjek, megismételjük a vérvételt.
Sajnos azonban az emelt adag vérnyomi csökkentő mellet is emelkedik megint a vérnyomásom, megint eléri d.u. a 140/80-at, + ez a vérkép, és ugye szombaton is volt elég szép kiugrásom, így azt mondta a doki, ha hétfői eredményem is ilyen lesz, vagy rosszabb, akkor jövő 7en beindítják a szülést. Ami remélem nem fog bekövetkeznu.
Viszont ha bármikor megint kiugrik, vagy a szokásostól eltérően érzem magam, be a kórházba. :cry:
Szóval most marad a napok számolgatása, és izgulás hétfő miatt. Mert én még nem szeretnék szülni, sokan vagytok még előttem. :wink:

Kép
moffli82

Jó reggelt!

Már megint virrasztósat játszom: kegyetlenül begfáztab.
Ha van valakinek valamilyen Manóra ártalmatlan gyógyulós tanácsa... (amit magamtól is bevetek: tea, lépesméz, C vitamin, Bioptron lámpa)

Csöre kérünk majd képet!

Moffli nagyon sajnálom a komplikációkat... Azért még ne add fel, hogy minden rendben lesz! Majd igyekszünk beelőzni :wink:
kisbogacs

Jó reggelt!

Semmi gólyahír :roll: ????????
Pedig én már alig várom... :oops:

Moffli
Ne stresszeld magadat! Az is emeli a vérnyomást... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sehol egy új baba? :roll:
Nálunk is nyugi van......bár éjjel néha olyan érzésem van hogy a kisfiam kiszáll oldalirányba a kégliből :lol: . Úgy rákészültem hogy ma sokáig alszom már csak a szilveszter miatt is erre a kis elsőszülöttem fél 8-kor beugrott mellém az ágyba, mondanom sem kell,hogy véget is ért azonnal az alvás. Sosem kel fél 8-kor, magától elalszik 9-ig vagy fél 10-ig is.......de MA NEM. Különleges érzéke van hozzá, hogyan lehet anyát szivatni.

Moffli: remélem minden rendben lesz veled. Elhiszem, hogy még nem akarsz szülni, de arra gondolj, hogy akárhogy is alakul a bébid már szép nagy, érett.....akkor sincsen semmi ha megszületik:-). Nyugi!:-)

KépKép
peni

Jó reggelt!

Kisbogacs! Jobbulást! Hagymatea?

Én is várom az új babócákat. :)

Eltünt kismamik tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Vicky: hidd el, mi is alig várjuk :lol: :lol:

Kisbogács: bizony, megmondhatod Apának, hogy orvosi utasításra összebújás rendel :wink: Egyébként nekem sem okoz fájdalmat, sőt :oops: :oops: :lol:

Moffli: biztosan minden rendben lesz, ne izgulj! Egyébként is,Noémi már szép nagy lány, minden rendbe lenne, ha most érkezne is! De nem fog!

Csöre: örülök, hogy így alakultok!

Peni: sajnálom az ébresztést! Úgy látszik, az elsőszülötteknek különleges kis szenzoraik vannak ehhez :wink:

De! Tegnap este lefekvés után ütemesen kezdtem ismét keményedni, jöttek a fájások, olyan negyed óránként elég feszítő érzés....aztán egyszercsak nekem is elmúlt :?Pedig Apa is alvást parancsolt, mondván, hogy pihenjek, mert lehet, hogy még azt éjjel beindul...ezek szerint elég látványos volt :wink: De ma reggel hasonlóan ébredtem, hogy Martin eléggé feszeget lefelé! Most vagy jót tett a kis 'orvosi előirat', vagy jön a front :roll:
Végülis mindegy,csak hozná meg a Kisfiamat!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kisbogács: ha nem nagyon utálod, akkor kis Neocitrant is bevethetsz, ügyelve arra, hogy a napi 2-3 g paracetamol mennyiséget ne lépd túl,ha esetleg mást is beveszel. (Neocitran=500mg). Aspirin pezsgőtabletta??

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok Csajok :)

Nincs még baba? Kivárjuk a 2009-et együtt? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nagyon nem úgy nézek ki, mint aki szülni akar :lol: még csak nem is keményedek, Sacikám néha beindul, aztán bealszik (lassul a kicsi lány :)), a nyákdugesz továbbra is ürülget lassú ütemben... szóval még egyben :wink:

Kriszti: még nem tudok képet rakni, mert még távol a késztől, de mivel egy sarok a mi szobánkban, ne várjatok olyan lakberendezési újság érzést, mint a többi szobánál, amiket itt láttunk :wink: van egy pelenkázója (8 éves, kopott), egy kiságya (a párja...) meg egy polc a pelenkázó fölött :) azt lassan kezdem belakni, egyes dolgok még elmosásra várnak.

Kata: :lol: :lol: :lol: :lol: melegfronti hatást mond, de nem frontot konkrétan :wink:

Moffli: minden rendben lesz, ne aggódj, ha előbb is jön Noémi, az a fontos, hogy mind a ketten egészségesek legyetek :wink:

Kriszti: jobbulást, sajnos nincs ötletem, ezeken túl (amit felsoroltál)

Megyek, folytatom a takarítást :) már elmostam a hordozókat, most jön a pelenkázó feltét, teregetés meg társai...

Csöre
csöre74

Kisbogács! Tea, leves, c vitamin és fekvés a meleg ágyban és alvás!

Kata! bizony bizony közeleg a vége és ezt jelzi most már egyre többször a szervezeted! Igaza van apának, próbálj meg minél többet pihenni és élvezni az utolsó nyugis napokat!
Ez vonatkozik mindenkire mert nagy menet következik!

Peni! nálunk is ez volt a szitu...gondoltam alszom egy jót nyugiban.....Máté éjjel kitúrt az ágyamból, nem mondom olyan jó vele összebújni mikor 3 óra tájékán megjelenik és mászik a paplan alá de kezdek kicsit hisztis lenni a kialvatlanságtól. Vagyis nem az alvás hiányzik mert álmos nem vagyok, csak a nyugodt pihenés. Át is mentem a szobájába aludni, erre kora reggel jön vigyorogva...
katuska79

Vicky a tanácsod szeretném kérni!

Szitu a következő: adott egy kb 25 hetes kismama aki az elején sokat vérzett méhszájon lévő placenta miatt. Majd a 19 hét környékén azt mondta neki a doki, hogy elment onnan, felkelhet stb stb. Erre valamelyik nap volt 4D-s UH-on ahol megállapították, hogy sehova nem mozdult, még mindig ott van. Egyébként hátulfekvő a placenta. VAn esély arra, hogy onnan elmenjen? HA hátul fekvő akkor hogy érvényesül a lufi effektus (hogy a pocak növekedésével elhúzodik?) Ha ott marad akkor ez tuti császárt jelent? Van aki azt mondja csak akkor császár ha elölfekvő és úgy van a méhszájon.....
Ezek szerint esélyes, hogy feküdnie kell végig?

Vajon mi lehet Vickybabe-el és Leventével? Már otthon lehetnek nem? Remélem hamarosan hozza a képeket meg a beszámolót! Már úgy várom.
katuska79

Hát semmi babahír? :D
Úgy tűnik a többi kisbaba kivárja már 2009-t.

Kisbogács, én szeptemberben voltam iszonyatosan megfázva. Borzalmas volt. És a teán, mézen algopyrinen kívül nem vettem be semmit. El is húzódott az egész vagy 2 hetesre.

Én ma vettem bradoman kendőt a DM-ben. 3 dobozzal. Biztos ami biztos. :D És vettem még egy nagycsomagos(108 db) Pamperst. Szerintem egy hónapra el vagyunk látva pelenkával.

Nálam az eddig kimaradt mozgásokat z elmúlt egy órában jól epótolta. Volt mindenfelé. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

[quote="katuska79"]V írta:katuska79icky a tanácsod szeretném kérni!

Szitu a következő: adott egy kb 25 hetes kismama aki az elején sokat vérzett méhszájon lévő placenta miatt. Majd a 19 hét környékén azt mondta neki a doki, hogy elment onnan, felkelhet stb stb. Erre valamelyik nap volt 4D-s UH-on ahol megállapították, hogy sehova nem mozdult, még mindig ott van. Egyébként hátulfekvő a placenta. VAn esély arra, hogy onnan elmenjen? HA hátul fekvő akkor hogy érvényesül a lufi effektus (hogy a pocak növekedésével elhúzodik?) Ha ott marad akkor ez tuti császárt jelent? Van aki azt mondja csak akkor császár ha elölfekvő és úgy van a méhszájon.....
Ezek szerint esélyes, hogy feküdnie kell végig?

Esély meg van rá...
A hátulfekvő lepény is kerülhet feljebb, hiszen a méh hátsó része is nő (a méh olyan, mint a lufi... az egész nő)
Ha a méhszájon van a szülés idején is, akkor az egyértelműen császárt jelent. (ilyenkor szerencsésebb a hátsó fali lepény... műtétnél kissé problémás a mellső fali lepény)
Érdemes minden fizikai megerőltetéstől óvakodni!
Vendég

Kitartást lányok!

Zsarolom a társaságot :lol: :wink:
Akkor lesz újabb kép Alexről, ha látunk más babáról is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nincs újabb baba? Ezek szerint mindenki megvárja a következő évet?
Kata, azért látom, nálad zajlanak az események.
Nálunk is marad a kölyökpezsgő, és még az is lehet, hogy apa elmegy buliba, és csak éjfélre jön haza. Én addig alszom, de a koccintásra felkelek.

Ha addig nem jönnék, akkor mindenkinek nagyon szép, boldog 2009-et kívánok.

Kép
petne

Vicky! köszi!
katuska79

Vicky! Ez a január végi kismamikkal szemben nem korrekt. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Katuska: milyen lett a kocsonya? Nekem a szüleim főztek így én nem vacakoltam vele, marad a lencsefőzelék kotyvasztás........bár eddig sem lettem gazdag...talán jövőre :wink: ???

Mostmár nagyon úgy néz ki, hogy kivárjuk a januárt......ebben a még hátralévő pár órában nem hinném, hogy megszületik valamelyik kis rosszcsont!

AZ előbb kimentem a házból a szemetesig azt hittem belémfagy a levegő is...botrány, hogy milyen hideg van.

Vicky: tegyél képet Alexről......ha mi így folytatjuk más baba képét még nem látjuk egy darabig!
Nekem nagyon nyom alul a bababuksi...görcsölgetek is néha, vannak jóslófájásaim is....de egyébként semmi...........
Bár még van jó 2 hetem elvileg....gyakorlatilag is van 8-9 nap biztosan........

Vasalnom kéne de marhára nincsen kedvem.........

KépKép
peni

Peni! Még bármi történhet. :wink:
Azért vannak olyan kismamik, akik nem írtak.

Kép
hanna30

Hanna. Peni
Nincs kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ez nem Alex-baba topikja :oops: :wink:
igazából mi nem is tartozunk ide....
És alig 11 óra múlva már 2009 január lesz... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.31 13:20-kor.
Vendég

Vicky! Nem ér. Én január 30.-ig megőszülök. :oops:

Kép
hanna30

[quote="hanna30"]V írta:hanna30icky! Nem ér. Én január 30.-ig megőszülök. :oops:

Nagyon jó hajfestékeket lehet kapni :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moffli! Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!

Peni! Az én fiam minden reggel fél 7 , 7-kor kel!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vicky! :twisted: :twisted: :twisted:
2 hete festettem a hajamat. :wink:

Csöre! Maradunk akkor a szombatnál????

Kép
hanna30

Peni! kinézetre meg állagra nagyon guszta de nekem nem ízlik mert hiányolom belőle a füstölt húst! Csak kocsonya hús meg sima malachusi van benne. Meg répa az aljában és tojás a tetején. Páromnak ízlik....lehet csak nekem nem esik most olyan jól.

Én ki sem merek menni, így ránézésre is nagyon hideg van! Máté meg odakint motorozik meg hasigatja a fákat apával....lassan azért már le kéne neki feküdnie de olyan jót játszik, hogy nincs szívem beparancsolni.

Lassan nekiállok a krémes készítéshez is. Azért gyorsan feltakarítottam hátha beesik valami vendég....sose lehet tudni.
katuska79

Enikő! Te még itt?????? :shock: :shock: :shock: mire vársz tapsra? :lol: :lol:
Na jó a husit még süsd meg amit vettél! 8) 8)
katuska79

Hanna neked még egy hónap hátra van? Ja igen most látom........hát azért addig biztos hoz a gólya néhány picúrt.

Vicky: abszolút idetartoztok és ez még Alex topikja:-) meg Levente babáé is, reméljük hamarosan jönnek képpel és sztorival.......bár gondolom kissebb gondja is nagyobb most az ifjú anyának. Megyünk este ebbe a "buliba" de semmi humorom inkább aludnék egy jót.......
Akkora vagyok mint egy fehér bálna, a jobb szemem totál begyulladva, vörös, dagadt.......mint akinek jól behúztak.......
Na mindegy, majd ha nagyon vergődök eljövünk, van indok most bőven:-). A házigazda már poénkodott, hogy készít steril lepedőket és forró vizet ugyanis 3 kismama lesz a társaságban...(én vagyok a legelőrehaladottabb állapotban de a másik két csak is csak pár héttel van "lemaradva").
Na sebaj....még jövök délután meg persze reggel is hátha "gazdagodunk" addigra pár babával.

KépKép
peni

Vannak rövid videok... hogyan lehet azokat feltenni??????
Vendég

Enikő Milánját már szívesen megnézném :wink:

Peni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én itt úgy vigyorgok, hogy Alex majd kiesik a kezemből... :wink:

Én itt leszek... jövök... be-benézek....
Vendég

Vicky!

Itt van egy kép!
Kép

Az nem volt kikötve, hogy mikori legyen.
:D :D Várjuk a képeket Alex-ról!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Képzeljétek megfőztem a lencsét.......beáztattam reggel 8-kor és most 1 óra alatt kész lett.....
Nem kellett szerencsére sokáig főzni, jó puha lett...
Gondoltam főzöm holnap de olyan szúrkálós görcsölős érzésem van, hogy nem kockáztatok. Lencsét muszáj enni amúgy sosem leszünk multimilliomosok....viszont ha holnap már nem tudom megfőzni mi lesz velünk? :lol: :lol: :lol:
Tettem bele egy jó adag füstölt kolbászt biztos ami biztos....állati jó lett. Ha meglesz Zéténykém úgysem akarok össze-vissza zabálni....valahogy meg kéne szabadulni attól a huszastól ami "felröppent" rám..........de még ma meg holnap magamba tömöm amit lehet..."mindegy már" alapon.......

KépKép
peni

Milán már ekkora :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Enikő!!! Szupi vagy!!!!

Itt ücsörgök és várom az új képeket Alex babáról :lol: :lol: :lol: :lol: . Addig rágok egy kis csokit.......nehogy ne hízzak még nagyobbra......

KépKép
peni

Sziasztok!
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog, gyerekricsajtól hangos 2009-es évet kívánni! :)
Kép
(Na megyek, sütök, főzök tovább.)
Nagy ölelés és puszi mindenkinek!!!!!!!!
Vendég

Katuska! Azt holnap sütöm! 1-jére vettem! :D
Egyébként meg 2 órás szülést tervezek! Arra a 2 órára meg nem tudom érdemese bárhová bemenni! :D :D :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

Kép Alexről....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky! Előbb fel kell tölteni a videót a youtube-ra, vagy az indavideóra.
Majd utána a linket ide be tudod tenni.
Ha dvd-n van, akkor előbb át kell konvertálni a programot avi-ra.
Ingyenes program: dvd2avi. :)
És várom a képet. :)

Enikő! Tessék menni szülni! Várjuk Milán baba fotóit.
Bár Levente is csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Üdv ismét!

Úgy döntöttem paramami leszek, és a rossz időzítésemre tekintettel megmutatom a náthámat a körzetinek. Jót mosolygott az aggódásomon (pedig egyáltalán nem is vittem túlzásba), s ez a mosolygás megnyugtatóbb volt mint ha bármit mondott volna.
Viszont mondott érdekeset: szülés előtti két hétben nem ajánlott Algopyrint, Rubophent, Aspirint, és bármi egyéb náthás időben megszokott szert alkalmazni, mert a babánuk ugyan már nem árt, de a benne lévő hatóanyagok állítólag valami gondokat okozhatnak szülés közben. Szakavatott fórumostársak, tudtok erről valamit?

Mágnes, Shali, és a többi mindenórás kismami merre jár?

Vicky, ez a kép csodás, de ez övön aluli volt (ill. hason belüli). NE tessék minket csigázni, kérem!

Enikő, Levente tüneményes!
kisbogacs

Hanna
Az én képemen legalább ott van Alex... Enikő titkolja előlünk Milánt :cry: :wink:

Video
Már a gépen van... :wink:
Vendég

VIcky: humorodnál vagy :lol: :lol: :lol: :lol: Állati jó a kép Alex babáról:-) A kégli sem rossz

:lol: :lol:

KépKép
peni

Kisbogács
Enikő kezdte :oops: :lol: :wink:

Én alapvetően Rubophen és Aspirin ellenes vagyok :oops:
Algopyrint akkor vegyél be, ha lázas vagy....
Vendég

Hanna: a dolgok jelen állása szerint megyünk szombaton :wink: semmi érdekes velünk, továbbra is pörgök, és semmi jele a szülésnek :roll: nem mintha azért pörögnék, hogy beindítsam, csak van mit tenni :?

Ebédre mi is kocsonyát nyomattunk a szüleimnél, már most éhes vagyok, pedig utána 3 szelet rétest is megettem :roll: :oops: (gyümicukrosat)... lehet, ennem kéne még valamit :oops:

Vicky: ez nem fer :D hát mit csináljunk ezekkel a babákkal, ha még nem akarnak jönni? :D
(becsomagolt képet tudunk mutatni :wink:)

Kriszti: az Algopyrin útmutatóban írja, hogy az utolsó 6 (!) hétben nem szabad enni... a többit én igazából nem is szoktam... meg nekem is mondta már orvos, én nem is szedtem a legdurvább fejfájás idején sem...

Nálunk továbbra is pakolás a program, még szilveszterkor is, jönnek a szüleim, mi már nem megyünk sehová, nem is hívtak, mi sem hívtunk senkit...

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: