A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Mi is kívánunk mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
Brigi, Csiri, köszönjük a meglepit :) Tetszik :)
Szilvi, jobbulást Mercikének!
Mi jól vagyunk, csináltam zserbót, meg beiglit, holnap már csak a kaja van hátra :)
Csütörtökön megyünk Dombóvárra ünnep után jövök :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kép

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Brigi, Csiri: köszi a meglepit! NAgyon cuki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kellemes karácsonyt sok ajándékkal és nagyon-nagyon boldog Új Évet kívánunk !

Andi, Pisti és Kitti

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.12.24 08:56-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk!

Bence, Guszti, Betti

Kép

Kép

Kép
bettica

Brigi, Csiri köszi a meglepit! Most néztem, hogy másik kép van fent Bencéről :oops: Nagyon ari mindegyik bébi!

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Bencém is nyűgős volt az éjjel, 4-5x kelt fel és ebből 2 etetés volt. Ilyet régen csinált. adtam neki, mert ugye az elmúlt pár napban amúgyis keveset evett a fogacskája miatt.

Megyek, mert nyüszizik a nagylegény ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll, mindkettő jót akar, mégis mást ajánl,
azt súgja az egyik: mindig jó legyél
a másik csak rádkacsint: tedd, amit szeretnél!

Békés Boldog Ünnepeket Mindenkinek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

MEGHITT, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! Szilvi, Merci, és Apa

Kép
bszilvi25

Mercikének: Boldog Féléves Szülinapot Kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!!!

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Brigi, Csiri -köszi a meglepit!
Mercikének boldog fél évet!és jobbulást!!

Kép
Kép
eyi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:22-kor.
pironya

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánunk!!!

Szonja & Csabi & Vikka

Kép
wvikka

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN MAMINAK ÉS BABÁNAK!
SOK PUSZI:
BUCI ÉS ANDRIS

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Egy gyors kérdés! Aki igényelt gyedet a Teve utcában, annak kérték a tb kiskönyvet? Nem találom sehol. :oops: Pedig a tgyásnál beküldtem, lehet nem kaptam vissza, vagy visszaküldtem a melóhelyemre, nem tudom. Állítólag ha jól látszik a foglalkoztatói igazoláson hogy több mint 2 éve ott vagyok nem kérik, de nem akarok potyára bemenni! Köszönöm ha valaki segít!

További Nagyon Boldog Ünnepeket mindenkinek!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:26-kor.
Vendég

sziasztok!

Anna: én nem küldtem be a tb kiskönyvet, sem a tgyáshoz sem a gyedhez! Nem is kérték egyikhez sem, pedig mind a kettőt személyesen intéztem!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszönöm Andi! Akkor megpróbálom nélküle! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok,

mi is nagyon boldog, békés ünnepet kívánunk mindenkinek, így utólag is.

bocsi az eltűnésért, kicsit besokalltam az elmúlt hetekben, az ünnepeket pedig igyekeztük számítógépmentesen tölteni. most elutazunk 3 napra, aztán jövök. pusz mindenkinek. :)

mia_snow

Sziasztok!

Mia: jó utazást, utána jelentkezz!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lányok: köszi!
Mercikém még mindig beteg :(
Mia jó hogy jelentkeztél.......

Apa nem dolgozik ma és holnap, de hétfőn és kedden igen :(
utána megint itthon 2 nap... :wink:
bszilvi25

Szilvi: jobbulást Mercikének! és a többi kis és nagybetegnek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagyon jól telt a karácsonyunk!Eléggé mozgalmas volt és tartalmas!
Sajnos mostantól nagyon ritkán tudok majd jönni,vagy egyáltalán nem!Sajnálom,de Zoém már nagyon aktív,folyamatos felügyeletet kíván és szeretnék is vele még többet foglalkozni,mert nagyon fogékony!Tudom,hogyha ideülök,ittragadok és akkor mindenből csak a kapkodás lesz!De igérem,azért hétvégente benézek! :wink:
Legyetek jók és vigyázzatok a babátokra!
Kép Kép

MINDENKINEK KÍVÁNOK AZ IDEI "KISKINCSEINKET" ADÓ ÉVNÉL MÉG SZEBB,GYERMEKKACAGÁSSAL TELI BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok

Tud valaki nekem segíteni?

Ki akarom tölteni a gázártámogatásos papírt, de a jövedelemhez mit írjak?
Az egész éves jövedelmemet átlagoljam?
Bejelentett+tgyas????,,,

Amúgy köszönjük mindenkinek a féléves köszöntéseket.

Kép
Kép
schopin

Schopin: én beszéltem a főgázzal és azt mondták, hogy az elmúlt havi jövedelmet kell beírni.....
Én a saját jövedelmem sorba írtam= a gyást és a családit összesen.....
bszilvi25

Sziasztok!

Örülök Mia,hogy jelentkeztél!
Csiri azért néha ehy kicsit gyere!A mi gyerekeink is aktívak!Ez szerintem meg is látszik a topicon,mindenki ritkábban jön.
Mercikének jobbulást!

Nekünk is nagyon jól telt a karácsony!Máté rengeteg játékot kapott!Persze ruhát is,de azt nem értékelte annyira.
Majd jövök holnap talán.
Rakjatok képeket!

Kép
melike

Melike!Olvasni tuti foglak benneteket esténként,de aktív tag már nem nagyon leszek,kicsit sűrűbb a napom,más miatt is!Ezeket most töltöttem fel,megmutizom:
Kicsit kinőtte a játszószőnyeget:(is)
Kép

Bevásárlás:
Kép
valaminek nagyon örül:
Kép

és akkor mégegyszer:B.U.É.K!
Vendég

Sziasztok!
Mi is vagyunk, hazaértünk!
Csiri, nagyon jó képek, szépek vagytok! Hogy sikerült a karácsonyi menü? Mi lett végül a kajcsi?
Mercikének jobbulást!
Boninak megint folyik az orra 3 napja nyűgös éjszaka :( Viszont látszik a 3. foga :) :) :) Az egyik felső metszőfog kibújt! Csak azt nem tudom hány készülődik még :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Gyors bekukk. Anyósom most ment el, a Karácsony alatt hányós-hasmenős vírusom volt, de mostmár minden oké.

Egyébként Dorina egy kis angyal, bár néha becsúszik néhány hisztiroham.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csiri:Zoé már nagyon nagy csaj!

Stella:én is arra gyanakszom,hogy készülődik a 3. fog,mert hőemelkedése volt tegnap este és kicsit bágyadt,de nem beteg!

Bogi:ó,jó,hogy már meggyógyultál!Nem lehetett kellemes.

Apa elment céges kajálásra,Máté (még) alszik.
Nagyon hideg van!Délelőtt elmentem egyedül a városba,Máténak vettem pár dolgot.Majd lefagyott az orrom!

Kép
melike

Ki hol lesz szilveszterkor?Mindenki otthon?
Mi igen.

Kép
melike

Kép szenteste

Kép
melike

Kép Szerelmeim Kép Igy aludt most

Kép
melike

Melike: nagyon Jó képek! Szép család vagytok! Máté annyira helyes!!!
bszilvi25

Andi (Csiri-biri)

Azért írok itt, mert talán itt van értelme.
Az sms-eimre nem válaszolsz, ha hívlak kinyomsz.
Vetettél velem a párodnak valamit, amit utánvéttel kértél, hogy lepostázzak hozzátok.
Ez nekem 4200 ft-omba került és mivel az átvételre nem volt elég számodra a két hét, a posta ma visszaküldte
Ami újabb 1500 ft-ba került!
Szeretnélek megkérni, hogy a saját vagy a családod pénzével szórakozzál és ne máséval.
Ezért dolgozzon a Laci pár órával többet? Inkább költöttem volna a Mercire! Hát a cigányok korrektebbek, mint ahogy te ezt most előadtad!!
De én vagyok a hülye, hogy megbíztam benned, és szó-hang nélkül megvettem a képet.
A Laci már akkor is mondta, hogy idegennek veszek bármit is??
Bíztam benned, kár volt!
Csak azért válogatom még itt is meg a szavaimat mert nem akarom leégetni magam, de
amit szívem szerint írnék neked azt biztos nem tennéd zsebre…

úgyhogy lányok a kedves Andreával óvatosak legyetek!!!!!

UI: és ha gondolod engem is nyugodtan letilthatsz az iwiw-en. Megleszek nélküled!
Az 5700 forintomat meg RENDEZD!!!!!!
bszilvi25

Köszi Szilvi,aranyos vagy!

Kép
melike

Sziasztok Lányok!

A kis és nagy betegeknek jobbulást! Tegyetek sok képet, imádom nézegetni! :lol:

Hát eltelt a karácsony, lassan egy új év kezdődik, aztán megy minden tovább. A legközelebbi cél a húsvét, alig várom hogy Levi induljon az apjával locsolkodni! :lol: De a nyarat várom igazán, hogy menjünk valahova kicsit csavarogni. Persze ha befejeztük a házat! Idén nem voltunk, és nagyon hiányzik. Annyira fel tudok töltődni hogy az hihetetlen egy nyaralás alkalmával, és nem tudom lehet most hülyének néztek, de olyankor újra fülig szerelmes leszek apába! :lol: Félreértés ne essék nagyon szeretem de 14 év az 14 év már nem úgy érez az ember mint tini korában. :shock: :lol: Persze az is más hogy most 4-en megyünk, de így az igazi!
Jajj bocsi de elkalandoztam........

Amúgy nem tudom mit tegyek, Levim nem alszik még mindig éjjel, sőt egyre rosszabb. Megint fent volt 11,12,1kor és 1 után vissza sem aludt, magyarázott negyed 3-ig. Mit tegyek hogy átaludja végre az éjszakát? :roll: :cry: Annyira szeretnék már aludni!

Melike: mi is itthon, még nem döntöttem lehet áthívjuk haverékat akiknek van egy Vikivel egyidős fiúk, jól el szoktak lenni, legalább Ők élvezzék, ha már a tv-ben nem lesz semmi! Azt nem értem hogy ha ennyire nem tudnak semmit csinálni, miért nem ismétlik meg a régi szilveszteri szeszélyest, a bakiparádét, parabolát, hofi kabarékat, ilyesmit! Szerintem tuti sokan néznék. Mint ezt a sok ócska filmet amit már 682-edszerre vetítenek. :evil:

Vikim is egy energia bomba. karácsonykor is negyed 12-kor parancsoltuk az ágyba, hát kíváncsi vagyok szilveszterkor meddig bírja. Lehet előbb kidőlünk mi mint Ő! :lol:

Tegnap voltam bent az OEP-ba gyedet igényleni. AZ ügyintézők nem szerettek nagyon, de viszont 15 perc alatt végeztem, kb 5-en voltunk! Van pár közalkalmazott ismerősöm, hát Én nem sajnálom Őket! :lol: 8)

Schopin: sajnos nem tudok segíteni, viszont jól tegyétek el a papírt mert tesóméknak most jött hogy a 2007 évre vigyenek be minden papírjukat mert felülvizsgálják a jogosságukat! Persze jogosultak, nincs semmi kamu benne, csak állítólag szoktak így ellenőrizni! :shock:

Aprópó szilveszter, csinálnék ilyen fogpiszkálóra szúrt falatkákat, valaki szokott ilyesmit? Valami különlegeset?

Szilvi: ez durva!! No commemt! :oops: :oops: :oops:

Teszek még képet, bocsi ha sok vagyok! Puszka mindenkinek!! További szép ünnepeket, aztán írjatok ha van pár percetek!
Most megyek és nekiesek a konyhának! JAjj és vásárolni is kell menni!

Kép Tesómék, keresztgyerekeim, és mi!

Kép Csemetéim

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

hmmmmmmmmm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ÉN VALAHOGY MÁSHOGY EMLÉKSZEM A DOLGOKRA ÉS MÁSHOGY TUDNÁM ELMONDANI AZ ESEMÉNYEKET KRONOLÓGIKUS SORRENDBEN!MIVEL A MÁSIK FÉL MÁR ELŐADTA A MAGA VERZIÓJÁT,ILLENE AZ ENYÉMET IS ELŐADNOM,HOGY ÉRTHETŐ LEGYEN!
DE RÉSZEMRŐL NO COMMENT!EZ NEM AZ A FÓRUM!

B.U.É.K!!!!
Vendég

[color=red]Sziasztok!!!!!!!!!!!

B.Szilvi!
Egy jo tanács ha bármit,bárkinek eladsz,elöször utaltasd át a pénzt,és ha megérkezett a számládra,aztán postázz.
Igy sosincs probléma belöle. Én mindig igy csinálom,bevállt modszer,és mindenki át is veszi a csomagot.IGY!!!!!!!!
Tegnap eladtam az utazoágyat,addig le sem mentem a postára mig a csaj át nem utalta a pénzt. Aztán hogy láttam a számlámon az utazó ágy ára,mentem,és azonnal postáztam.
DEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Itt a mi topikunkba is mikor Bari vette az etetőszéket tőlem,Piri az űlést,és Melike is az űlést,akkor is igy csináltuk. Ugye csajok????????????[/color]
[b]
[/b]

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Nálunk is vége a karácsonynak, apa még itthon van. Holnap dolgozik :?
Marci imádta a karácsonyt. Folyamatosan szedegeti le a díszeket, amiket elér. Az ácsorgásban egyre ügyesebb, nagy vagányan már csak egy kézzel kapaszkodik. A térdelés már elengedett kézzel megy neki. Én meg azon tűnődök, vajon miért nem bukósisakot vettem neki karácsonyra??? Mindenesetre az első monokliját megszerezte tegnap...

A nyaralást én is várom már, mi az olaszokhoz megyünk. Már keresgélem a szállást :lol:

Támogatás ügyben én sem tudok segíteni :oops:

Melike, Anna, szépek vagytok! A végére én is beszúrok képeket :wink: :lol:

Szilveszterkor itthon leszünk. Alszunk :lol: Anna, nekem sem nagyon alszik Marci. Most sikerült elérni, hogy 3 óránként kel, ez már pihentető nekem. Hogy hogy tudod kialudni magad? Bízd másra a gyerkőcöt egy éjszakára :wink: :lol: :lol: :lol:

Anyu fogpiszkálóra szúrva csak hóembereket szokott csinálni. Nem annyira finom, mint amennyire mutatós... Én fogpiszkálóra tuti minifasírtot szúrnék, de abban semmi különleges nincs...

Szilvi, sajnálom, hogy ilyen történt. Mint már mondtam is Neked, elég megdöbbentő számomra, hogy ilyen megtörténik... Ismerősök között...

Most értem haza az első edzésemről. Tuti jó volt. 3 hónap, és rám sem fogtok ismerni :lol: :lol: :lol:

Na és akkor a képek. Előre bocs, sok lesz :wink: :lol: :lol: :lol:

Imádom a karácsonyt... És a díszeket...
Kép

Egy kis karácsony...
Kép

Végre hármasban
Kép

Anya és fia
Kép

Unokatesó megmutatja, hogy is kell játszani vele
Kép

Úúúúúúúúúúúúgy szeretlek!
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="csiri-biri"]h írta:csiri-birimmmmmmmmm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ÉN VALAHOGY MÁSHOGY EMLÉKSZEM A DOLGOKRA ÉS MÁSHOGY TUDNÁM ELMONDANI AZ ESEMÉNYEKET KRONOLÓGIKUS SORRENDBEN!MIVEL A MÁSIK FÉL MÁR ELŐADTA A MAGA VERZIÓJÁT,ILLENE AZ ENYÉMET IS ELŐADNOM,HOGY ÉRTHETŐ LEGYEN!
DE RÉSZEMRŐL NO COMMENT!EZ NEM AZ A FÓRUM!

B.U.É.K!!!!

Csiri, szerintem szeretnénk hallani a Te verziódat is. Így kerek a történet :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megvan az éjjeli nemalvás oka! Kibújt a második fogacska! Úgy látszik ez sem megy simán! :cry:

Csiri ha már így alakult szerintem is leírhatnád a Te verziódat, de ha meg nem erre való a topic akkor ami arra való a telefon, miért nem veszed fel neki? Vagy miért nem válaszolsz neki?

Kata szerintem Szilvi álmában sem gondolta hogy baj lehet belőle, ne oltsuk már le a jóhiszeműsége miatt! Én is sok dolgot adtam el tesz-veszen, babaszobán, és Én is előre utalást kérek idegentől, de aki már párszor vásárolt nálam annak feladom, és nem volt még gondom! Azt hiszem joggal hihette Szilvi hogy Csirivel nem jár pórul.....

Bridi édesek vagytok, eszméletlen Marci fejlődése! A monoklik meg sajnos elkerülhetetlenek!

Kitartást a tornához, idén az Én újévi fogadalmam is fogyi lesz! Has és comb a fő cél. De Én nem megyek sehova, megpróbálom betartani és itthon nyomni! Remélem lesz bennem kitartás, nyárra tűrhető alakot szeretnék formázni, a hasam akkora mint egy 5 hónapos kismamáé. :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki!!!
Nem oltottam le!!!
Csak probáltam volna tanácsot adni,hogy máskor hogy csinálja.
:D

Csiri!!!!
Te meg ird már le hogy volt ha már ide közzé tettétek ezt a dolgot. :shock:

Kata&Milán

oszman777

ÁÁHH de édes Marci az utolso elötti képen,ahogy a nagy fiu mutatja neki a játékot.
Nagyon édin figyeli. :wink: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote]C írta:siri!!!!
Te meg ird már le hogy volt ha már ide közzé tettétek ezt a dolgot.

mint írtam ez nem az a fórum és nem dobálom a sarat!Lelkiismeretem tiszta,ez pedig nem az itélőbizottság!És a többesszámot ne használd,nekem eszembe sem volt közzétenni!

Téma részemről lezárva,felesleges feszegetni!nem idevaló és nem is ilyen súllyú,mint az érezhető és előadott!!!
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:29-kor.
Vendég

Csiri!
Engem is érdekel hogy te hogy adod elő! 10-én postáztam, tegnap 29.én!!!! küldték vissza. Hány nap telt el? ha annyira tiszta a lelki ismereted miért nem vetted fel ha hívtalak? sőt kinyomtál!!! sms-re semmi reakció és még a mail-re sem írtál semmit!
És még én hívogattam a postát, te meg esküdöztél, hogy hétfőn (múlthét) átveszed! hát szépen sikerült!!!!
GERINCTELEN VAGY!!!!! ennyi!
bszilvi25

[quote="csiri-biri"]T írta:csiri-biriéma részemről lezárva,felesleges feszegetni!nem idevaló és nem is ilyen súllyú,mint az érezhető és előadott!!!

AKKOR FIZESD KI!!!!!!! NEKED EZEK SZERINT NEM SZÁMÍT!!!!!
NEKÜNK IGEN!!!!!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:24-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:24-kor.
pironya

Jkriszta, nagyon szépek vagytok, és Zétibébinek mekkora haja van! Az Én Levim még szinte kopasz! :oops: :lol: :lol: :lol:
Most nézem Marcinak is van bőven. Hajügyileg is le vagyunk maradva..... :cry: :shock: :D :D
Na azért Mátéhoz már közeledünk. :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: