Sziasztok Lányok!
A kis és nagy betegeknek jobbulást! Tegyetek sok képet, imádom nézegetni!
Hát eltelt a karácsony, lassan egy új év kezdődik, aztán megy minden tovább. A legközelebbi cél a húsvét, alig várom hogy Levi induljon az apjával locsolkodni!

De a nyarat várom igazán, hogy menjünk valahova kicsit csavarogni. Persze ha befejeztük a házat! Idén nem voltunk, és nagyon hiányzik. Annyira fel tudok töltődni hogy az hihetetlen egy nyaralás alkalmával, és nem tudom lehet most hülyének néztek, de olyankor újra fülig szerelmes leszek apába!

Félreértés ne essék nagyon szeretem de 14 év az 14 év már nem úgy érez az ember mint tini korában.

Persze az is más hogy most 4-en megyünk, de így az igazi!
Jajj bocsi de elkalandoztam........
Amúgy nem tudom mit tegyek, Levim nem alszik még mindig éjjel, sőt egyre rosszabb. Megint fent volt 11,12,1kor és 1 után vissza sem aludt, magyarázott negyed 3-ig. Mit tegyek hogy átaludja végre az éjszakát?

Annyira szeretnék már aludni!
Melike: mi is itthon, még nem döntöttem lehet áthívjuk haverékat akiknek van egy Vikivel egyidős fiúk, jól el szoktak lenni, legalább Ők élvezzék, ha már a tv-ben nem lesz semmi! Azt nem értem hogy ha ennyire nem tudnak semmit csinálni, miért nem ismétlik meg a régi szilveszteri szeszélyest, a bakiparádét, parabolát, hofi kabarékat, ilyesmit! Szerintem tuti sokan néznék. Mint ezt a sok ócska filmet amit már 682-edszerre vetítenek.
Vikim is egy energia bomba. karácsonykor is negyed 12-kor parancsoltuk az ágyba, hát kíváncsi vagyok szilveszterkor meddig bírja. Lehet előbb kidőlünk mi mint Ő!
Tegnap voltam bent az OEP-ba gyedet igényleni. AZ ügyintézők nem szerettek nagyon, de viszont 15 perc alatt végeztem, kb 5-en voltunk! Van pár közalkalmazott ismerősöm, hát Én nem sajnálom Őket!
Schopin: sajnos nem tudok segíteni, viszont jól tegyétek el a papírt mert tesóméknak most jött hogy a 2007 évre vigyenek be minden papírjukat mert felülvizsgálják a jogosságukat! Persze jogosultak, nincs semmi kamu benne, csak állítólag szoktak így ellenőrizni!
Aprópó szilveszter, csinálnék ilyen fogpiszkálóra szúrt falatkákat, valaki szokott ilyesmit? Valami különlegeset?
Szilvi: ez durva!! No commemt!
Teszek még képet, bocsi ha sok vagyok! Puszka mindenkinek!! További szép ünnepeket, aztán írjatok ha van pár percetek!
Most megyek és nekiesek a konyhának! JAjj és vásárolni is kell menni!

Tesómék, keresztgyerekeim, és mi!

Csemetéim