A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Jöttem Gremese ellenőrzésre. :wink:
Csak nem a nyákdugó volt? :D Nálam is valami hasonló volt, aztán később még kevés rózsaszínes maradék. Szorítok és tartom a keddi tippet.

Nálunk minden oké, pihizünk családilag. Délelőtt kitakarítottam. Ma fordult először elő, hogy nem mentünk ki... Régesrég volt ilyen. De olyan hideg van. :? Mozdulni sincs kedvünk, Zétus is kis alvósbaba ma.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Lányok!

Én is itt, Mesi miatt benéztem többször is, de végigolvasni és reagálni nem volt erőm. Még mindig hányok :?

Karácsony jó volt, bár ugye a rokoság... na majd mesélek, ha összeszedem magam.

Holnap viszem Zsfit 15 hós oltásra :?
Vendég

Sziasztok

Mi még mindig szolnokon de holnap már megyünk kunfehértóra(Viranka :lol: )és onnan haza majd egyszer már jó lesz.....

Mióta itt vagyunk Petra le se ejt :? Hívom magamhoz és rendesen kikerül úgy látszik vége az anyás korszaknak vagy csak most mások is vannak :roll: na mindegy :D

Én is minden órában ha szabad igy mondanom jövök Mesit megnézni :D

Lmóni: Annyira cukik a képek nagyon csini Gréti.

Viranka: Gratula a kis Álmoshoz :lol: A te képeid meg egyszerűen profik.Nagyon sokat változott báló arca igazi macsó :lol:

Dotildi: Jobbuls Dorkának!

Regi: Szelikének is jut belőle már remlhetőleg sokkal jobban van.Neked is jobbulást!!

Bili: Mi majd csak a nyáron kezdjük :roll: Mivel Petra szeptembertől megy bölcsibe nagyon szeretném már úgy beadni hogy ne kelljen rá pelus de ennek az esély egy a millióhoz :?

Panndi: Nem jó ez a hányás te szegény! Dokid mondott valamit azóta?

Maggie: Nagyon sok gyógypuszi Bercónak! Neked meg gyors gyógyulást!

Kép

Kép
agica1126

Édesek vagytok, nagyon köszönöm, hogy ennyire nyomon követtek. :oops: :D

Panndi! Szegénykém! Ez őrület! Hess-hess hányás!!!!!

Nyákdugó: Valami olyasmi volt, biza! :wink: De ahogy Dmaggie is írta, ez távozhat közvetlenül a szülés előtt, esetleg csak hetekkel előtte.

Ágica! Szerintem, ha hazamentek, újra visszaáll a rend, és Petra a nyakadban fog csüngeni!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Bercó most aludt el, nekem is követnem kéne, de du-n kicsit hunytam, ezért most megint éber vagyok. :twisted:

Gremese! Bizony-bizony, most érted szorítunk nagyon, aztán majd jönnek sorban a többiek is. :wink: Lassan Sense is visszaszámol majd. Olyan izgi!!!!! Milyen jó lesz Nektek ismét egy újszülött szemébe nézni. Az első alkalom olyan meghatározó. Az az első édes pillanat!!!! Na, mondjuk az azt követő méhösszehúzódások azért már nem annyira hiányoznának. Nem tudom milyen volt az első szülés után, de készülj, készüljetek, hogy durvább lesz. A harmadik meg.... Rosszabb volt, mint maga a szülés. Nekem legalábbis, de ugye nem vagyunk egyformák.
Ez a nyákdugó meg olyan gusztustalan, nekem csak most volt hozzá ennyire szerencsém, előtte szerintem, csak közvetlenül a szülés előtt távozott, de akkor meg ugye nem azt figyelgettem. Bezzeg most, köszöntem néhányszor neki. Remélem Nálad rövidebb lesz az idő. :wink: Én igazából nem hajtok a csokira, inkább jöjjön ki még ma a legényke! :lol: Nem bánom majd, ha nem nyerek.

Panndi! Jaj, Te Lány!!!! Ez már nekem is sok, hát akkor Neked! Itt lenne az ideje, hogy jobban légy! Én gondolkodás nélkül megszavazom Neked!

Ágica! Az anyás korszaknak még nincs vége. Ne aggódj, pihizz inkább kissé, majd ha véget ér a vakáció, már nem teheted.

Hú, nagyon kíváncsi vagyok az éjszakánkra. Bercó szörcsög kissé, de adtam neki légzéskönnyítő kúpot, bekentem a hátát mentolos kencével, megemeltem a kiságy lábát, beindult a hidegpárásító, amit kellett beadtam, többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Ja, porszívó és orrszívó kéznél.
dmaggie

Halihó, Lányok!

Én is jövök Mesit csekkolni, és olyan izgalmas olvasni a sorait! ;-)

Ádó nagyon köszöni a névnapi köszöntéseket!

Éva, szánom-bánom, hogy csak most kívánok Neked boldog névnapot, de Isten éltessen sokáig!

Nagyon-nagyon izgalmas ez a várakozás Mesiékkel/-ért, és hamarosan Senséért is drukkolhatunk! :D A többiekről nem is szólva! :D

Dettyk, egyszerűen szuperek a fotók, Panka gyönyörű, a ruhája nagyon szép!

Fleur: nagyon meghitt ez a fotó Rólatok!

Szeli: Regi olyan nagylány, hogy csak ámulok rajta! És ez a piros hari a sötét hajához! Hm, Te aztán ügyelsz a részletekre! Szépek vagytok apával! ;-)
Úgy sajnálom, hogy Szelikét ennyire megviseli ez a betegség. Sajna gyógyszerbeadásban nálunk is kb. olyan szokott lenni a helyzet, mint Nálatok. Ádinál a kedvenc joghurt vált be, de amilyen gyorsan változik az ízlése... A Normaflore-t én az ivóvízébe tettem, mivel mást nem hajlandó inni.

Meryke: elbűvölő Máté és Bencus a képen!

Heni: látom, Petike a fadíszek bűvöletében él (Ádó anyámék szalmadíszeit roppantgatja össze)! :-) Annyit változott ő is, rengeteget nyúlt, szépült! A lakásotok pazar lett, gratulálok hozzá!

l. móni: Cicus mindig gyönyörű!!! Olvastam a blogodat, nagyon megható volt... :-) És ez a "szeretlek", ez valami csodás!

Anitja, de jó, hogy jól vagytok!

Dotildi: Dorkának azonnali jobbulást!!! Kezdek pánikolni ettől
az MMR-oltástól... mit nyugtatott össze a dokink, hogy alig okoz valamit, erre sorra dőlnek ki tőle a babák... jelzőt sem találok a dologra...

Miléna: hiszti nálunk is van bőven, néha az egész nap kvázi abból áll :shock: és akkor hol van még az igazán menő 2 éves kori hiszti?! :wink: Szerencséd van, hogy Vuk bejön Zétinek, nálunk tudod, hogy mi Ádinál a menő? Nem fogod elhinni: a teletubbie-k. Szerintem meg rémesek, bár olyan aranyosan rémesek :lol:

Maggie: Nektek békés, nyugodt, alvós éjszakát kívánok tiszta szívből!

Kép
Kép
irina

Ui: egy karácsonyi Ádó-kép (sajna fehér ünnepi ingecskét nem kaptam, így farmerben nyomtuk) Kép

Kép
Kép
irina

Még két fontos dolog:

Panndi: nagyon sajnálom ezt a sok hányást, szorítok, hogy most már aztán vége legyen!

Ágica: ó, bárcsak Ádi is hanyagolna néha egy kicsit, egy icipicit!!! 8)

Kép
Kép
irina

[quote]S írta:zeli: Regi olyan nagylány, hogy csak ámulok rajta! És ez a piros hari a sötét hajához!

Regi! Szerintem is jól áll neked a piros hari! :lol:

Irina! :wink:

Na megyek zuhizni, majd aludni. Gegi szegény már csak feszeng, és az nem igazán jó érzés, helye már nincs. Bár talál néha egy-egy lukat, akkor rúg egyet. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Mennyire szép a kis Őszibarackod! Ezt a kékszemű szőkeséget... :oops:
Az oltástól szerintem ne félj, minden baba más - bár tudom, hogy Ádó beteges volt, és tartasz a szövődményektől -, nem biztos, hogy megviseli. Zsozsinál azért ilyen durva, mert egymás után jött a hányós/fosós, majd a szájfertőzés (itt talán még várni kellett volna, hogy jobban megerősödjön), megkapta a 15 hóst, majd az akkor amúgy sem erős immunrendszerét a 3 vírus gyengítette, plusz a fogai... így most éppen középfülgyuszi (amiből már nem látszik semmi, csak az antibiotikumot kell szedni), plusz ez az idő, amiben nem halnak, hanem mutálódnak a vírusok....

Szóval nekünk összejött, de Te ne aggódj!
:wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Irina: Ádód egy csuda helyes kis pasi :D

Lányok honnan tudom ha Petrának fáj a torka? Egész éjjel vergődött alig aludt :oops: :cry: Mert teszem hozzá én nyelni nem bírok úgy fáj a torkom a apja meg egy hete beteg és valószinűnek tartom hogy elkapta.Enni eszik mondjuk most a reggeli kakaó nem kellett de a vaniliás tápot elfogadta de azt is kortyolta.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Ágica!
passz :( próbálj langyosat adni Petrának.Calciumod,fenistiled van?esetleg azt adj neki pluszba :)
s ha bölcsis lesz Petra nem muszáj,h. szobatiszta legyen :wink:

Irina!
annyira édes Ádi :) Bálint ünnepi cucca,a tavaly karácsonyi fehér ing(kissé rövid ujjal 8) +1tavasszal teszveszen megnyert mellényből állt :)

Mesi!
anno Mírával való várandósságom végén én is találkoztam anyákdugóval s a szülésznő mondta 24-72 órán belül szülünk :) de én akkor már bőven túl a 40.héten voltam :) Kolbi élt ha jól emlékszem sokáig dugó nélkül,Mátéval a pocakban :roll:
Gege még a végén kivárja a kiírt időpontot 8) Zsófi hogy van?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszönöm Gréti nevében a dicséreteket.
Átadtam neki :lol:
És igen, fantasztikusan jó érzes volt. Még most is könnybe lábad a szemem ha arra a percre gondolok.
Remélem ti is hamarosan halljátok :lol: :lol:

Ágica Grétike szinte semmit sem fogadott el mikor fájt a torka.
Még a cicit is visszautasította.
jobbulást neki++++++++++++++++

Irina Ádó nagyon édes :lol: :lol:
ne félj a 15 hós oltástól, cica a szuri mellett küzd a fogaival is.
jön az utsó 4 ha jól láttam

Maggie milyen éjszakátok volt?
jobban vagytok?

Regi szuper, hogy visszaállt a rend alvás téren :lol: :lol:
térded, hogy van? Hatott a flector tapasz?

Dotildi jobbulást Dorkának++++++++

Mesi nyákdugó távozása után kb 10 napra szültem :(
Amikor mondtam a dokinak azt felelte, hogy újra termelődhet :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Köszönjük a jobbulás-kívánságokat!
Szerencsére tegnapelőtt éjjel már nem volt lázas Dorka, viszont tegnapra csak halványan, mára már határozottabban kiütések jelentek meg rajta az oltás miatt (rubeola) :evil: És teljesen ki van fordulva magából szegénykém, eszméletlen nyűgös!
Szóval nálunk a 15 hós oltás utáni 8-9. napon láz, 10. napon kiütések jelentkeztek (ha jól emlékszem, Kaqk kérdezte az időpontokat) + extra nyűgösség.

Mesi, még egyben vagy? Holnapig még bírd ki lééégysziiii, én a holnapra tippeltem :wink: Zsófi hogy van?

Irina, nagyon aranyos Ádó, szupi a szerelése is!

Regi helyett én is nemegyszer gépeltem már Szelit :D

Kép
dotildi

Sziasztok, megérkeztünk :wink:

MOst még nem tudok visszaolvasni, csak teszek fel pár képet.

A képeket most nem szerkesztgetem :oops:

Kép Hanga unokatesóvalKép

Kép kirándultunk Gáborék háza mögött Kép

Kép Kép Kép

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Ja, csak annyit néztem meg, hogy Emese hogyan is van :roll:

Itt az idő, hogy új tippem legyen: december 31.

Most már tényleg megyek, a betegeknek jobbulást. V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak délelőtt főztem, aztán ledőltem Szelivel :oops: Asszem elfáradtam a múlt héten... :roll:

Menü: húsleves disznóhusiból, a husihoz pirított dara + meggymártás (ez Apának), magamnak meg ránottam ki karfiolt és husit sült krumplival... Apa végiette a menüt... :shock:
Szeli is evett zöldséget a levesből, meg rántott karfiolt, csak végigette a délelőttöt (így tudtam lekötni, hogy tudjak főzni... megevett egy egész körtét, aztán délben már nem igazán volt éhes...:?)

A héten nincs kajaszállítás, ezért főzök. Holnapra hortobágyi húsos palacsintát tervezek (még sose csináltam), darált húsból lesz.

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! :lol:
Erről jut eszembe, mikor voltunk gyümölcsfát venni, Apa kiabál utánam: Szeli, Szeliiii egyre erőteljesebben. Nem értette, miért nem nézek hátra... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Körkérdés: Ti mit főztök szilveszterkor és újévkor?
Nálunk az biztos, hogy 1-jén lencseleves lesz, meg szilveszterkor az elhagyhatatlan virsli, egyébként passz...

Kép

Kép
regcsiken14

Képzeljétek, barátnőmék hoztak nekem az Ikeából egy leesésgátlót az ágyra!!! :D Már olyan régen szerettem volna. Ősszel hoztak volna (másik barátnőmék), csak akkor még azt gondoltam, korai, de aztán rájöttem, hogy mégis jó lett volna... De most itt van, fel is szereltük (mármint Szelivel :lol:)!!! Csúcs! Akár vissza is tehetném a matracomat Szeli ágya mellől, de már odapakoltuk a szekrényeket, költözésig jó így is! Viszont Szeli mindig átgurult hozzám, aztán sírt, hogy nem tud visszagurulni, mert az én matracom 1-2 centivel lejjebb van... De most itt a megoldás! Dobok is egy fotót róla! :)

Mesi! Nyákdugó nekem is volt 1-2 hétig. Nekem világos volt, de az a lényeg, hogy ilyen nyálkás az egész, arról megismered.

Kaka van, aztán fürdünk is... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Ádónak olyan helyes pofija van! Nekem tetszik a farmer szerkója! :) Szeli se volt fodrosban! ;) De szerintem csini volt 25-én, majd megmutatom! :)

Ágica! Én nem tudtam Szeli torkát megnézni. Az a tuti, ha doki látja... :( Jobbulást!!!

LMóni! Térdem javul, de még mindig nagyon fáj, még jó pár tapaszt elhasználok rá szerintem... :roll:
Remélem, Cicus nem lesz rosszabbul az oltás miatt!!!

Ez vonatkozik mindegyik gyerkőcre!!!!!!!

Rugó nagyon édi! Nagyon helyes kislány Hanga, és szép neve van! :)
Szuperek a kirándulós képek!

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi én szilveszterkor kolbásszal töltött vesepecsenyét sütök.
Lencsefőzelék és tésztás virsli.
Ha összeszedem magam akkor lesz rétes is. Már ha kapok holnap réteslapot 8)
A leesés gátló nagyon szuper dolog :lol:

Vindo rugó nagyon cuki :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na engem elkapott a calici vírus, hányok, megy a hasam, hőemelkedésem van, lement tegnap óta három kiló :roll: :?
Vendég

Helló!

Nálunk is menünek lencsefőzelék lesz,meg talán gombócos káposzta.De megennénk a virslisalit is.Azt még nem tudom,hogy csinálok-e.Meg valami pogácsát.

Leesés gátló nagyon jó. .:)

Én is gondoltam már,hogy leveszem a rácsot.Csak félek emeleten alszunk és ha az ajtót nem csukjuk vissza elfelejtjük, nehogy baj legyen belőle.Soha nem lehet tudni mikor jön elő Domi,rossz még belegondolni is. :? Bár el fog jönni az az idő is hamarosan,mert már nagyon nem szeret lefeküdni a rácsos ágyba,pláne,hogy látja Beni nem abban alszik.

Nyákdugó: nekem akkor volt Bencével mikor már elszivárgott a magzatvizem éjszaka.Átlátszó cuccos..
varga tünde

Panndi :( :( ez nagyon rosszul hangzik.
Szerintem most nem úszod meg a kórházat, vigyázz magatokra!
Nehogy kiszáradj :( :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi! Szegénykém! :cry:
Igyál sokat, lmóni jól írja. Kortyonként, hogy bentmaradjon. Almalé, ropi, kóla. Ezeket próbáld. Ennél rosszabb nem lesz, tuti! Nagyon sokat gondolok Rád, és drukkolok, hogy hamar meggyógyulj!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Regi! Nagyon jó a leesésgátló, és Szeli iszonyú ügyesen felszerelte! 8) Nekünk is olyan az ágyunk (mármint Zsozsinak), hogy ha leszedjük a rácsot, nincs ott semmi, csak az ágy széle.
De így már tudom, mit fogok rászerelni! :D

Zsozsi nagyon jól van, az ügyeleten azt mondták, 3 nap múlva mutassuk meg őt a területi fülészeten.
Nos el is mentünk a területi fülészetre, ahol azt mondták, hogy még erezett a dobhártyája, víz továbbra se érje, az antibiotikumot szedje tovább, még nincs teljesen jól, de szépen javul.
(A területi fülészet egy emelettel feljebb van, mint ahol lakunk, és anyukám a fülész). :lol:

Szilveszteri menü: Anyu lencsefőzit csinál (én nem főzök emiatt), meg gondolom virsli lesz - vagy kórházi menü. :lol:

Vindolanda! Fú, Nyíregyen még fogni kellett Rugó kezét. Most meg egyedül jár. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Köszönöm a tanácsokat!
Tegnap elvittem szolnokon a gyerekorvoshoz mert biztos voltam benne hogy fáj neki előző éjjel dobálta magát alig aludt.
És sajnos igazam lett kaptunk is amoxicillin B-t már neki is nagyon piros volt a torka és ráadásul egy iszonyú kedves dokinő fogadott,mondjuk először azthittem hogy nem ott lakunk nem fognak velünk foglalkozni (házorvoshoz vittem) velünk.

Panndi: Remélem minnél hamarabb meggyógyulsz! +++++++++

Mesi: Kívánom hogy kórházi menüt vacsizz 8) :D

Regi: Nagyon szuperek a képek! Igazi kis ezermestered van otthon :lol:

Viranka: Báló is megy bölcsibe?Mikortól?

Vindolanda: Nagyon jók a képek!

Lmóni: Ez aztán a menü :D

Sajna apa is meg én is tiszta taknyok vagyunk ezért nem is csoda hogy Petrus is bekapta bár mikor ő beteg én mindig azt mondom hogy inkább én legyek mint ő :?

Kép

Kép
agica1126

Jelentem visszatért az anyás korszak!! :lol:

Gyógyóbeadás: Előtte már dícsérgetem milyen ügyes és ő már nyitja is a pici száját utána meg megtapsolja magát :lol:

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Mesi: nálunk is középfülgyuszi van... :( de VikDanon nem látszik! Szenteste belázasodott, rá két napra a füléhez kapkodott. Elvittem dokihoz, kap antibigyót, de a gyereknek azóta látszólag semmi baja... :shock: szerencsére! :D

Sógornőm a műtőben van, programozott császár lett a vége a cukor meg az előző császár miatt. Bármelyik percben megszülethet a baba.

Most csak ennyi...puszi!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt.

Látom, nagyon sok a beteg baba :( MIndenkinek jobbulást, a taknyos-lázas anyukáknak úgyszintén...

Nyákdugó - nekem szülés előtt négy nappal kezdett "eltávozni"

Emese - igen, szépen jár, de ezt inkább a négy fal között gyakorolja. A hegyre amúgy is kézben cipeltük fel egy vadösvényen, felváltva, mert úgy kifáradtunk közben, mint a kutyák :wink:
Csíkok - :? Írtam korábban, hogy nekem is a legvégén jött ki pár csík.

Ádó, Szelina, Gréti nagyon szépek.

Regina - Hanga nevében is köszönjük a dicséreteket. Amúgy a családunkban Hangából is van több, és van még egy Bendegúz is. Látom, nálatok volt Indiana JOnes-os ajándék :wink:

MOst mennem kell etetni, aztán mosás-takarítás-bevásárlás.

Rájöttem, mi volt a baj a kenyérsütővel. Vettünk olyan lisztkeveréket, és az nem vált be, meg a vízmennyiséget le kellett csökkenteni egy kicsit.

Menü - már nem tudom, mit rendeltem :roll: 8) 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi írta
[quote]N írta:os el is mentünk a területi fülészetre, ahol azt mondták, hogy még erezett a dobhártyája, víz továbbra se érje, az antibiotikumot szedje tovább, még nincs teljesen jól, de szépen javul.
(A területi fülészet egy emelettel feljebb van, mint ahol lakunk, és anyukám a fülész).

[color=indigo]én meg itt gondolkoztam,h. akkor Ti most rendelőben laktok :oops: 8) mire leesett :oops: látszik pihent vagyok túlságosan :)
Örülök h. jobban van Zsófi :)
nekem a hasam szülés előtt kb. 1 héttel kezdett szétrepedni :evil:
pedig reménykedtem megúszom

Vindo!
de szép helyeken jártatok :) néha az élesztő is bejátszik ,ha nem sikerül a kenyér :evil: erre is figyelj majd :wink:

Regi!
bakker nagyon csini az a ruci,jól áll Szelinek :) ezt még én is szívesen hordanám :)
kaja:ami tuti lencsefőzelék,beáztatás előtt jól megmarkolászva :)

Panndi!
jobbulást+++++++++++++
esetleg Normolytod van otthon?mert nekünk van és odaadom,ha kell :? a sóháztartást hozza elméletileg helyre.keserűtea+ropi az én tanácsom még pluszba a többiek mellé :wink:

Móni!
Gréta nagyon édes lehetett :) nem csodálom h. könny szökött a szemedbe :) Ő is csini volt nagyon :)
Míra múltkor azt mondta nekem:Anya én pont ilyen Anyukát akartam :lol:

Ágica!
elméletileg szeptember-október környékén.Még nem adtam le ajelentkezési lapot,mikor okt-ben ott voltam a vezetőbölcsis néni azt mondta ráérek februárban :shock: de amint a kezemben lesz Bálint eredménye a gasztróról rögtön leadom a jel.lapot,biztos ami biztos :)
jobbulást Nektek is +++++++++++++++

vmitr még akartam,de elfelejtettem :oops:

pusza :)

eszembe jutott :)
tegnap gondoltam Én(naivan) szelektálok gyerekek játékaiból+rendet is teszünk :roll: mintha szélmalom harcot vívtam volna :evil: már kész voltam teljesen,de most de. befejeztem :)

KépKép
viranka

Viranka - tényleg szép hely, de nem kellett messzire mennünk. Ez van a házak háta mögött :wink: Szóval kisétál az ember a kertkapun, és ilyen a vidék.

Szelektálás - már mi is kivágtuk a játékok egy részét, pedig alig veszünk valamit.
Mentem.

Kép
vindolanda

Viranka! :lol: Akár rendelőben is lakhatnánk. :wink: :lol:

Játékok: Mi óvatosak vagyunk a vétellel is, és azzal is, kinek mit mondunk, mit vegyen/vehet Zsófinak.
Nem akarom azt csinálni, mint a hugomék, hogy az egész nappali tele van játékkal (szó szerint), moccanni sem lehet tőlük, és a kislány játszik kb. 3 pónival, a kisfiú meg 2 autóval. A szomszédok minden sz.rt odaadnak nekik, ők elfogadják - ami nem probléma -, csak nem szelektálják, így egy lomhalmaz az egész lakás.
Volt már olyan, hogy anyut idegesítette egy-két játék, és mikor nem vették észre, kidobta a kukába.

Most Zsozsi babázik, eteti, meg ülteti őket, nagyon bírom, ahogy játszik velük! :D
A plüssöket összeszedtem, azokkal nem játszik, mennek a mosógépbe, és kezdjük elölről, megkapja a Kicsi. :D

Ágica! Jobbulást Petrának! +++++++++ Remélhetően most a mínuszban már pusztulnak a vírusok, és nem lesz újabb megbetegedés!

Kórházi menü? Egye fene! :wink:

Köszönöm a nyákdugós infókat, akkor erre nem apellálok. :D

Ma voltam NST-n, Gegi sokat aludt az elején, de sikerült felpiszkálnom, és szépen produkált mozgást.
Méhszáj továbbra is 1111, a feje ékelődik, továbbra is bármikor bármi.
Következő NST-t beírtam az aláírásomba. Na, azt mán tényleg nem akarom megvárni! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
tényleg messze van a következő nst :shock: gyorsan bújjatok össze Apával :wink:

Játékok:a legtöbb Míra régi csörgői,kirakói,amivel Bálint nem játszik és az apró kütyük(kinderfigurák és ehhez hasonló baromságok),de Apa este lefotozza és rakom fel teszveszre,nem tartogatom 8)
s nem is kell venni :) kapják :)

KépKép
viranka

Na egy fokkal jobban vagyok, bár enni még nem tudok, inni is csak lightosan :(

viranka: köszi, van itthon, csak épp azt is kihányom :?

Mindjárt megyünk 4D-re :)

Én még karácsony előtt szelektáltam, és rengeteg játékot eltettem Zsófi elől, szerintem fel sem tűnt neki :roll:
Vendég

Panndi, elfelejtettem megkérdezni, hogy vagy ma?

Nst - én mindig egy szelet Bounty-t ettem előtte olyan húsz perccel, attól általában mozgott Rugó. Bár egyszer kellett lépcsőznöm is :roll:

Plüss - nálunk sem menők a plüss-állatok, Rugó egyszer sem játszott velük. Persze kaptunk már párat. Zsákban vannak, és vagy a garázsban, vagy a kamrában vannak.

Kép
vindolanda

hú, ezt átfogalmazhattam volna :oops:

Kép
vindolanda

Halihó,

vagyunk mi is. Túl a karácsonyozáson..így utólag :-) ettünk rengeteget..:-)

Ma átköltöztünk anyuékhoz egy hétre..:-) állandóan pakolunk..mert hogy szilveszterkor apa elvisz táncolni, bulizni és anyuék vigyáznak Emmára.

aztán apu 60. szülinapja...stb.

Betegeknek jobbulást!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Táncolni... Húúúú...... De irigyellek! :oops:

Most nem az én dokim volt, mert ő szabin van. Aki vizsgált, azt mondta, vezessek egy listát arról, hogy mozog a baba. Délelőtt, és délután feküdjek le 1-1 órára, és számoljam, hányszor rúg. Ha összesen a 2 óra alatt nem rúg 10-et, akkor irány a kórház. :shock:
És ha megyek NST-re, akkor vigyem a listát is.
Bár belegondoltam ebbe a születési dátumba: 090109. Szerintem tök jó! :lol:

Nyerkittel mi van? És Kispoccal? A kismamijaink eltűntek! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kismamik! Mit találtam?!

A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o)

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj (na, ez az én értékem)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Szelikém tegnap is csak 2-kor aludt el délután a 12 helyett, ma se nagyon akar előbb, ahogy látom... :roll:
Egyébként jól vagyunk. Torkom, térdem javulgat! Szelike teljesen oké, és nagyon huncut! :)
A leesésgátló meg csak 2000 Ft volt ám! :)

Panndi! Jaj, szegényke! Jobbulást Neked!!!! :(

Zsozsi most már pikk-pakk meggyógyul!!! ++++

VikDannak is jobbulást! De jó, hogy ilyen jól viseli! :)

Már ásítozik, teszek egy próbát...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

hát nálunk még mindig pörgés van ezerrel, nem győzök csak pakolászni, takaritani :?
ma is még jönnek vendégek, de a holnap már csak a miénk, pihenni szeretnék, és csak hármasban lenni sz év utolsó napján.

Semmi extra menü nem lesz nálunk, nem nagyon kivánunk semmi extrát, mert totál teli vagyunk.

Új évi lencse tutira lesz!

Egyébként szuperul vagyunk, szerencsére minket elkerült mindenféle nyavaja :D

Emese tök jó a dátum:-) még várd meg legalább a hvgét, ünnepeket kórházban tölteni nem jó! bár ha az év első babája lenne :idea:

Kaqk :idea: irigyellek ám nagyon! én is elmennék már táncolni, de sajna nem lehet :cry:

Vindo szuperek a képek!

Viranka nagyon elegánsak voltak a gyerekek karácsonykor!

Heni
KépKép
heni81

Na lyányok! Megszületett délelőtt az unokaöcsi, 3500 gr és 56 cm. Andor Noel. Mindketten jól vannak!

Viranka: én akkor szoktam szelektálni, amikor Rebeka nincs itthon. Észre sem veszi, hogy hiányzik valamije. Karácsony előtt 5 zsák játékot hoztam le a padlásról és adtam le a szociális otthonban, hogy osszák szét a rászorulók között.

Mesi: hajrá!!! Emlékszel amikor én akartam megszülni már hetekkel a kiír időpont előtt? Na pont hasonlóképpen éreztem maram én is! De ami késik nem múlik! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

áááá, dehogy alszik...

Vindo! Igen, azt Zsozsó kapta (Zsolti 9 éves fia), legó egyébként! :) Nagyon örült neki! :)
Már tele vagyunk legóval, kár, hogy mind fiús... :roll:

A régi játékokat én is kiszelektáltam, aztán rájöttem, hogy nem is tudom hova tenni... :lol: A házban is kéne egy külön szoba, ahova ezeket a „kacatokat” tesszük... 8)
Mi is kaptunk sokat még unokatesóméktól, és nem engedi, hogy visszaadjam... :shock: Szerintem nekik is elegük van már a sok játékból... :)

Szelinek is van 1-2 kedvenc, a többit eldobozoltam, vagy feltettem a polcra. Nagyon szeret a babával és a babakocsival játszani, amit most kapott (unokatesóméktől... khm illetve a Jézuskától ;)). Az ételcsoportokat továbbra is meg akarja enni! :lol: Pedig adok ám neki kaját! ;) :lol: De azokat is elpakolászza dobozba, szatyorba, aztán cipeli a lakásban! :)

Mesi! Ezt a rúgás számlálást nekünk is kellett (volna) csinálnunk... De tudod mikor foglalkoztam vele...
A jelentéseket a méhszájról anno is kitárgyaltuk, emlékszem. De lehet, hogy Te akkor már szültél, és nem figyelted! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Mi az az ÁB bébi????

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Gratulálok! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nekünk tavaly az egyik barátunknak született meg első fiúként az országban a gyermeke Egerben. Az ég világon nem kaptak semmit, benne voltak a híradóban, és kész.

Az otthoni önkormányzat adott nekik végül is ajándékcsomagot, de amúgy azt hiszem, már nem jár semmi az elsőnek :roll: De cáfoljatok meg... Direkt megkérdeztük őket, mit kaptak.

Regina, régen kaptak valamekkora összeget az első babák.

Lego - jó lesz már, ha Rugó is itt tart, nem a szappanbuborék-kergetésnél. Mostanában az ágy kivehető rácsával kardozza le a bubikat :lol:

Timi - gratula az új jövevényhez a családban, szép hosszú baba :shock: Rugó 49 cm volt csak, igaz, 3710 gr.

Na, ezt most elküldöm, és írok még.

Kép
vindolanda

ÁB Bébi: Életbiztosítást kaptak, de Vindolanda jól mondja, 2008-ban már semmit.

http://index.hu/politika/bulvar/emma4836/

Kép
Kép
Kép
gremese

Talán a legnagyobb, egy 250.000 Ft értékű életbiztosítás volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Rugó alszik, Gábor meg elment Db-be mindenféle ügyben. Jobb is, mert teljesen ideggyenge volt egész nap, nem értem, mi volt vele :shock: Ilyenkor mindig olyan bűnbánóan szokott hazajönni :lol: Ahogy elintézi a teendőket lenyugszik (vásárlás, gázártámogatás feladása, cipő ügyében reklamáció, posta, bank, internet-szolgáltató váltás... MOndjuk elég sok ez így együtt.).

Beszélgettünk reggel, hogy elmegyünk bevásárolni. Eldönöttük, hová megyünk, összeírtam a vennivalókat. MIre elkészültünk, Rugó már elkezdett ásítani, de hát ilyenkor még egy-másfél órára elvihető bárhová. Én felöltözök, Rugóra adom a sapkát, erre Gábor elkezdi felsorolni, hová is megyünk majd: posta, bank, Deichmann, stb... Hát lettem olyan ideges. Egy álmos gyerekkel... Végül is levetkőztettem, és mi nem is mentünk sehová. Na, itt kezdődött az ideggyenge állapot.

Akartam írni a karácsonyról is egy élménybeszámolót.

Szóval most Gáboréknál aludtunk, és azt leszámítva, hogy félóránként kellett szólnom, hogy nem tömjék a gyereket állandóan valamilyen kajával, a rokonokkal nem volt gond. De komolyan, a főétkezések előtt egy órával a kezébe nyomnak egy zacskó ricát vagy mit tudom én... De mindig eltették, ha szóltam :wink: Ami zavaró viszont a házban, az a fűtés. Legtöbbször a kazánt nem rakják meg eléggé (ha meg megrakják, akkor 26 fok felett van), így sokszor kisebb kályhák és masinák működnek. Állandóan parázok, hogy Rugó megfog egyet, vagy eldől, és megégeti magát. Éjszaka meg lehűl sokszor. Brrr.

Rugó viszont teljesen megzavarodott, és nem volt hajlandó aludni sehogyan sem, nem találta a helyét. Esténként 11-ig vagy éjfélig randalírozott, a déli alvást kitolta este négyig-ötig, és akkor csak autóban, szoptatással vagy levegőztetés közben sikerült elaltatni több órás küzdelem után :?
(Tegnap hazajöttünk, fél tízkor már aludt, reggel fél kilenckor kelt, egykor meg le lehetett tenni.)

A karácsonyozásokat túléltük, nem volt nagy vendégjárás szerencsére. A nagyobbik bátyámékkal találkoztunk, de az nagyon jó volt, mert Rugó hajkurászta Hangát, az meg menekült előle (pedig fél fejjel és kb. másfél kilóval nehezebb). Mikor meglátta, akkor meg tíz percet kacarászott és mutogatott rá :lol: Más babáknak nem szokott így örülni.

Ami jó volt még, az a kirándulás, ami tulajdonképpen annyi volt, hogy kisétáltunk Gáboréknál a ház mögötti erdőben a hegyre. Hú, hát kimelegedtünk, mire Rugót oda felcipeltük :D De a tetőn már tetszett Rugónak is, akkor még sétálgatott is mellettünk. Igaz, a kesztyűjét eldobálta itt is, mindig vissza kellett szaladni érte. Nagyon jó érzés volt már egy kicsit sétálgatni hármasban :wink:

Na, ennyit akartam még leírni, de tegnap óta nem sikerült.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: