Megint tökre lemaradtam...
múltkor írtam egy csomót,csak megszakadt a net mire küldtem volna....
azóta meg most van időm!:-)
remélem mindenkinek szépen teltek az ünnepek,és én is boldok szülinapot kívánok Jázminnak és Lilinek!
Vovanda!
A rennie sztem is jó ötlet én is így voltam a végén(is...
scsilla!
Wass Albertet olvasol?Én már túl vagyok az összesen ott sorakoznak a könyvespolcon,nem,még a csaba és a kard és kasza hátra van.De most Szabó Magda a favorit!Őt szereted?
Tonti!
A holdacska jelmez csúcskirály volt!A lányod meg tényleg tündéri babababa!
Andi!
Múltkor néztem a képeidet,képzeld a lányoknak ükmamájuk is van!majd előkotrom a képeket és felteszem.96éves a dédim!
Lili!
Légy bátor sztem az etetésnél,mert azt mondják a rágás tesz a legjobbat a fogacskáknak,na persze nem csokit...
Az aggódás meg természetes azért vagyunk az anyjuk!
Benszi!
Úgy örülök Neked!Te hiányoztál a legjobban,meg Tonti,meg Andi...meg,meg...
Kicsit irigykedem a vegyespáros miatt,de csak van a Jóistennek valami célja akét nunisommal!
Fogak:
Mi mosunk fogat 6hós koruk óta.Az én lányaimnak tök könnyen kitörik a foguk.Pedig kapnak rengeteg kalciumot,vigantolt,nem esznek édességet...és teljesen egészséges ami kiesik,valamire bikából ráharapnak és takk.Tudtok erről vmit?
Anyum olyat talált a neten,hogy íny betegségtől lehet.Holnap felhívom a fogorvost,mert Mesének már 2 kitört és Adélnak is,útban van a második,mert már kilazult..
ha valakinek ismerős a helyzet,vagy hallott már ilyet,szívesen veszem ha megírja!Aggaszt a helyzet mostmár nagyon!
Előre is köszi!
Mindenkinek puszi!
Remélem szilveszter előtt még be tudok nézni!

én és a lányok
Zsani próbálkozik a felüléssel
a csajok anyukámmal
Blanka

kis baratot lattogatunk - 3 hetes Tomas