Sziasztok!
Tegnapi nap jól telt, napközben készülődtünk, közben Szeli folyamatosan valamelyikünk ölében...

Fél 5 körül jöttek az unokatesók. Szeli nagyon jót játszott velük, rohangáltak, babáztak!

De amint kitették a lábukat, megint jött a nyüglődés, amire az esti gyógyszerbeadás még rátett egy lapáttal. Totál kikészült Szeli idegileg.

Aztán bevetettem a Viburcol kúpot, az segített, fél perc alatt el is aludt, egészen reggel fél 8-ig.
Mai napunk kellemesebben kezdődött. Szeli VÉGRE eszi a kanalasat (epres joghurttal próbálkoztam reggel), így gyorsan belecsempésztük Apával az antibiotikumot, így nem kellett vele erőszakoskodni. Látszott is, hogy kiegyensúlyozottabb, jobban eljátszott egyedül is!

Negyed 1-kor meg letettem aludni. De olyan édes volt, mostanában mindig becsukja az ajtót, mikor megyünk "csicsikálni". Lefeküdt az ágyában, betakartam, ki is jöttem. Nézett utánam, de nem sírt, és azóta is csönd van!

Talán le tudom szoktatni a melléfekvésről, csak mindig próbálkoznom kell!
Ja! Pár napja mondja, hogy "igen"!

Közben bólogat. Akkor szokta, mikor valamit kérdezek, de szerintem nem mindig tudja, hogy mit kérdeztem, csak így válaszol!

Álmomban se gondoltam volna, hogy ez lesz az első értelmes szava!

És közben bólogat is mellé. Meg mostanában mintha tudatosan mondaná azt is, hogy "anya"!

Olyan édes!

Általában akkor szokta, mikor jön felém, valamit akar: anya, anya...
Vera! Szeli szerencsére rengeteg vizet iszik, reggelente lehúz 3 decit is!
Álmosnak hívják azt a kisfiút is, aki Szelivel egy napon született. Mostanában nem bandáztunk össze, mert 4 hétig betegek voltak, szegények, sorra jöttek a különböző vírusok...
Engystolról tudsz valamit? Ajánlotta a védőnő, homeopátiás. Jó lehet vajon?
Mesi! Remélem, nem változik meg Szeli!
Úgy szoktuk egyébként a gyógyszert beadni: határozottan, gyorsan!

Muszáj...
Az se rossz ötlet, köszi! (normaflore után cukros valamit enni adni neki). Ma tettem bele egy csipetnyi cukrot a vízébe (nem is érezni, megkóstoltam én is, ő is simán itta, nem vette észre.

Ez a lényeg egyébként, hogy ne vegye észre, mert nagyon okos, ha látja, hogy valamit beletettem a kajájába vagy a vizébe, már nem is kéri.
Mi is valahogy így fogjuk le Szelit, ahogy írtad, de majd szakszerűsítem!
Szeli egyébkén édes volt, eleinte én adtam neki a gyógyszereket, mégis hozzám jött mindig, hogy vigasztaljam meg. Az apja nem volt jó neki (pedig előtte apásabb volt). Most cseréltünk, de így is hozzám jön!

Majd változik ez is!
Fú! Ez a középfülgyulladás...

++++++++++++++ Helyre fog jönni!