A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ádámok és[b] Évák[/b] sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka: És elmondod? :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nagyon boldog, békés, meghitt karácsonyt kívánunk Nektek!

Éváknak, Ádámoknak boldog névnapot!

Kép
dotildi

Köszönjük a dicsiket! :D

Móni, oltás… :evil: Kívánom, hogy ne legyen egyéb utóhatása!
Nálunk holnapra telik le a 7 nap, feszülten várom, hogy milyen tüneteket okoz majd az oltás a rokonlátogatások közepette.

Tünde, nagyon szépek a függönyök, ügyi vagy! És persze a gyerkőcök is :D

Regi, hmm, zserbó, de rég ettem! Jobbulást Szelinek!

Panndi, megy a vudu, hogy elmúljon a hányás végre!

Silka, nagyon szép csomagokat csináltál!
Akartam még írni a múltkor, hogy durva, hogy máris szét kellett verni a fürdőtöket :evil: Remélem, azóta rendben van!

Vindolanda, látom, már beszereztétek az első halacskákat, gratula :D
Azért leírom, milyen halat nem ajánlok: sem a szumátrai márnát, sem a Stendhal-halat (másnéven bicolort), mert ezek nagyon agresszívak, és folyamatosan zaklatják, kinyírják a többi halat (mi vettünk egyszer Stendhal-halakat, kb 2 nap múlva vissza is vittük az állatkereskedésbe, mert nagyon genyó halak).
4-5 napot általában simán kibírnak kaja nélkül. Nálunk többszörösen tesztelve van, mert néha elfelejtünk nekik enni adni :oops:

Nagyon jók a fotók és a köszöntők!!!

Mesi, kitartást!!!
A múltkor lemaradt, hogy nagyon édes lehetett Zsófi, ahogy felajánlotta a cumiját Geginek :D

Kép
dotildi

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET MINDENKINEK:-)

Kép Kép Kép

KÉSZ LETT A NAPPALI:-) ( igaz 3 napig nem olvastam babanetet :oops: )

Heni
KépKép
heni81

Nagyon jó karácsonyi képeket tettetek fel :wink:

Névnaposoknak sok boldogságot!

Dotildi - kösz a tippeket, akkor efféle halakat nem veszünk a jövőben sem.

Heni - gratulálok a nappalihoz!

A karácsonyfát végül sikeresen felállítottuk :wink: Egész szép lett. De Rugót nem nagyon izgatja, kicsit megrángatta itt-ott, de más nem történt.

Kép
vindolanda

Szelikém estére csupa pici piros pötty lett :?, főleg a törzsén. Bevittük az ügyeletre, valószínűleg allergiás reakció az antibiotikumra. (De a 3 napos lázat sem zárta ki.) Mivel piros még a torka, ezért kaptunk másik antibiotikumot.
Viszont egész délután nagyon jó kedve volt, miután 2-től fél 5-ig aludt. :) Egész délután evett, jó étvágya volt, eljátszott az új játékaival. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Hú, de szép lett a nappalitok! :) Bár csak részleteket látok. Tudsz majd feltenni nagyobb képet is?
Péterke továbbra is nagyon helyes kisfiú! Látom, neki is tetszenek a gömbök! Szeli elcsent egyet-kettőt, mikor díszítettem a fát, de szerencsére nem akarja őket leszedni, pedig tartottam ettől! :)

Akkor én megkockáztatom, hogy talán nem hagyok ki senkit... :roll:
Ádó, Ádi, HSzÉva! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: nagyon jók a képek! majd a nappaliról dobj egy képet. :) látom nálatok is menő a dísz :D

Regi:nálunk már volt 3 napos láz,pöttyösödve a végén ekkor már nem volt lázas.. egész nap szinte aludt Domi,és alig tudtam levinni a lázát 38,5 alá..ha ez akkor már a végén vagytok,mert akkor jönnek ki a pöttyök.. most már remélem jó lesz az új gyógyszer,ez amit adtak erősebb a másiknál?
varga tünde

Nem is mondtam,hogy azért nem alszok,mert megyünk éjféli misére. Bár tök álmi vagyok,de már a csajokkal egy hónapja megbeszéltük,hogy megyünk.Még soha nem voltam,lassan ezt is kipipálhatom.. :)
varga tünde

Évák! Boldog Névnapot!.. :)
varga tünde

Csajok Köszönöm a köszöntéseket!! Mindenkinek boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánok!!

Kép
hajagosné szabó éva

Halihó!

Tegnap mégsem tudtam jönni, tehát ezúton kívánok Mindenkinek, kalácsillatú, szeretetteljes, áldott karácsonyt!

Ádám fiúknak és Évának pedig nagyon boldog névnapot!
dmaggie

Akkor kicsit részletesebben is. Bár nem leszek eleinte nagyon pozitív. Engem ugyanis rendesen kiütött a betegség. Alig élek, nem tudok aludni, mert nem kapok levegőt, szinte csak ülve elviselhető. Egyébként meg annyit hapcizok, meg fújom az orrom, hogy.... :twisted: Egy álom volt tegnap ilyen állapotban készülődni, de szerencsére nem rontottam el semmit. :wink: :lol: Sőt, az öcsém végig ette a menüt és nem volt egyetlen kifogása sem. :shock: Ez már dicséret. A legfőbb kritikusom pedig, apa. Ő is elégedett volt. Csak megint túlzásba estem, annyi kaját csináltam, hogy csomagoltam is anyukáméknak, majd ma megyünk és megesszük.
Ja, igen. Regi, a bakonyi csirke tejfölös, gombás és isteni finom. Most is variációk voltak egy témára, mert ugye a harcsapaprikás is hasonló, csak abban nincs gomba, de a halat nem szereti mindenki. Volt még sajttal, ananásszal töltöt cs.melltekercs, almával, májjal töltött csirkemell is. Csak én nem tudtam igazán enni. Mondjuk nem baj, legalább nem lesz utána lelkiismeretfurdalásom.

A Jézuska meg úgy tudta, hogy mit szeretnének a fiúk, volt nagy öröm. De a legjobban a mamák örültek, Viranka! Szerintem még a könnyük is kicsordult.

Éjszaka megint sikerült talán négy órát aludnom. :twisted: Köhögök, fáj az arcom, a hátam. Szerencsére lázam nincs, remélem nem is lesz, mondjuk nem vagyok nagyon lázasodós, de ha megy fel, akkor már 37 foknál kidőlök. Tejcsi miatt is reménykedem, meg imádkozom, hogy a többiek ne kapják el!!!!

Emese! Drága, tudom nagyon nehéz, ez a várakozás a legrosszabb, próbálj megnyugodni. Engedd el Gegit, hátha akkor hamarabb jön!

Képek: Egyszerűen nem találok szavakat, pedig ez igen ritka, jó kis beszélőkével rendelkezem. :wink: :lol:

Most ennyit, megyek felöltöztetem Bercót, meg pakolászok kicsit, aztán indulunk is lassan. Holnap estefelé jövünk, akkor mindenképpen jelentkezem.
dmaggie

Dmaggie! Szegénykém! Hogy mindenkin kijön a kórság....
Gyógyulgassál, sokat gondolok Rád! Azért remélem az a sok pasi kicsit levezi a válladról a terhet, és tudsz pihizni! :)

Az én gyerekeim fordítva működnek, a doki is megmondta. ;)
A lányoknak általában gyorsabb a pulzusuk, Zsófié lassabb volt pocakban, azért tippelték fiúnak.
Geginek lassabbnak kell lennie, övé a 140-hez képest 160 körül mozog. :)

Zsozsit nem nagyon tudtam elengedni, hamarabb jött, Gegit már régen "elengedtem", nagyon várom, de Ő még lustizik. :)

Regi! Szegény Szelike! Most már azért kifele mászik ebből a kórságból!

Köszönöm a biztatást, Ti mindig erőt adtok nekem! :oops: :D
Most azonban nincs időm magammal "nyavalyogni", ugyanis Zsozsi megint lázas, ma reggelre 38,7 lett a hője. Még nem evett, és fél óra fentlét, meg egy Nurofen kúp után megint alszik.
Én biztos vagyok benne, hogy a 15 hós oltás következő felvonása. :evil:
Tegnap anyóséknál kariztunk, tök jó volt, csak Zsozsi kapott ajit - de hát így beszéltük meg.
MA a hugomékhoz megyünk, de lehet, hogy Apa itthon marad Picikémmel, és Anyuval megyünk ketten.

Viranka! Hatalmas sikere volt a naptáraknak!!!!! KÖSZÖNJÜK!!!!!!
Hajrá piros-zöl autóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, most már búcsúzni jöttem. Rugó felkelt hét után :? , így lassan pakolunk. Még nem tudom, mikor érkezünk majd vissza.

Emese - ha szülnél, akkor mindent bele, ügyes csaj vagy :!: Hátha nyerek csokit is.

Maggie - jaj, gyógyulj meg gyorsan.

További szép karácsonyt minden fórumozónak (írónak és olvasónak), Vindolanda

Kép
vindolanda

Heni! Mennyire klassz lett a nappali színe! Meg a kandalló is! Ügyesek vagytok! De Péterke a legszebb! :)

Vindo! Jó utazást! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt mindenkinek!

Péterke nagyon élvezi az új nappalit, meg hogy közel van a szobája, konyha, tök bejön neki, persze nekünk is.

Hétfő, kedd nagyon sok idegeskedéssel telt, azt hittem nem lesz hova felállitani a fát, de végül is belehúztunk a végére( apa 1.5 óra alatt rakta le a laminált padlót , rekordokat dönt)

Én meg csak takaritottam, meg takaritottam, de mindig úgy tünt hiába, állandóan száll még a por :evil:

Végül is szerkezetileg együtt van minden, de hiányoznak még a polcok a besüllyeszett falból. A kandalló nem lett beburkolva, gyorsan csak lekentük festékkel.

Kérésetekre dobok két képet a nappaliról, hát ilyen lett:

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Szeli már sokkal jobban van, éjjel 1x sem sírt fel! :) 8-kor keltünk! :)
Reggelire megevett 2 virslit. Így már nem is kapja a Cataflam cseppet. Doki mondta, ha nincs láza, és eszik, akkor nem kell.
Tényleg, Mesi! Ti nem kaptatok ilyet, mikor Zsozsinak fájt a szája? Szerintem nagyon jó!

Tündi! Ezt így nem tudom, az első antibogyó neve Aktil Forte, a mostani Klacid, ebbe bele is van írva, hogy más gyógyszerekre érzékenyeknek való. Kell még szednie, mert tegnap is megnézte a doki a torkát, és még csúnya volt neki.

Maggie! Nagyon ügyes vagy, hogy betegen is így tudtál készülődni! Jobbulást!
Hú, akkor ezt a bakonyi csirkét biztosan szeretném, még szerintem nem ettem! :)

Én direkt nem készítettem sokféle kaját, mert nem akartam, hogy rosszul legyünk! :) Meg 4-en voltunk tegnap, Szelivel együtt! :)
Ma megyünk Zsolti családjához, ott biztosan rengeteg kaja lesz, mert leszünk vagy 20-an biztos...
Holnap meg jönnek unokatesómék, arra készülünk Anyuval. Anyu főzi a halászlét, én a sült kacsacombot, párolt lila káposztával és krumplipürével, unokatesóm hozza a bejglit! :)
Én majd akkor sütöm meg a bejglit (már bevásároltam hozzá), ha Szeli jobban lesz. Most délelőtt is egyedül vagyok, Apa a háznál dolgozik, nem bír magával... ;) Szelike meg nem nagyon hagy semmit se csinálni, pedig már jobban van... :roll: Remélem, visszaáll a rend!

A naptárról jut eszembe, Anyuval nekiállatunk csinálni egyet. Én csak a számokat csináltam meg hozzá, a művészi része az övé lesz. Jaj, úgy be vagyok sózva, biztos nagyon szép lesz. Ha kész, majd megmutatom, csak még át kell vinni hozzá a fényképeket DVD-n, hogy tudjon belőlük válogatni! :D

Hát ezt nem hiszem el, hogy Zsozsi megint lázas.... :cry: Szegénykém!!! +++++ Szerintem is az oltás hozta ki... :(

Heni! Nagyon ügyes a párod!!! :) Gyönyörű lett a nappali!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szép Napot!

Megtörném a 24 órás csendet :lol:

Hol vagytok csajok??

Mesi tessék jelentkezni!!!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

De durva!!! Ilyen nem volt még sose, hogy 1 teljes napig ne írjon senki... :shock: Mindenki kidőlt a sok kajától??? :lol:

Én most készülődök, csak leültem picit.

Szelikém a gyógyszerbeadásoktól annyira agresszív lett... :cry: Dühében harapja az asztal szélét :!:, amikor valami nem tetszik neki. Hiszti ezerrel, nyűgös még mindig a betegsége miatt, ölbebaba... (Bár az étvágya szerencsére a régi.) Annyira sajnálom! Szeretném, ha végre meggyógyulna, és visszaállna az én kis Szelikém, a szívem szakad meg, ha most emiatt sérül a kis lelke, és megváltozik a kedves természete...
Próbáltuk a gyógyszert úgy odaadni neki, hogy ő csinálja, kezébe adtuk a fecskendőt, ismerkedik vele, de visszaadja. Ő nem az a típus, aki magától ki fogja szopogatni.... :? Sajnos le kell fogni, és úgy a szájába adni. Kanállal se megy, pépeset egyáltalán nem eszik, így abba se tudom beletenni.

Másnál is agresszívebb lett a gyerkőc a gyógyszerbeadások miatt??? Vagy csak Szelikém ilyen full akaratos??? :(
Már nem tudom, mit próbálhatnék meg... :(

Körkérdés: A Normaflore-t sima vízbe is lehet tenni, vagy mindenképpen cukrozott valamibe kell? Mert Szeli a sima vízzel megissza, de ha édesítem... :roll: hát nem vagyok benne biztos, hogy tetszeni fog neki. Mást nem iszik meg.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Ágica!
Álmos lesz a neve és fiú :) :lol: :)

Regi!
én speciel Bálintnak anOrmaflore-t csak úgy simán benyomtam a szájába :) ha arra várnék h. vízben megigya még most is ott állna :)
Nyüszi(alias Bálint) alapjáraton is harapdál,bár mostanában ritkább :?
örülök h. nem birkahimlő :)

S olyan édes volt kicsipasim :) Míra kapott új babakocsit Dórikababájának és Bálint tologatja egész nap :) telepakolja könyvvel,kalapáccsal s minden egyébbel a bkocsit és furikázik :)

Heni!
jó lett a nappalitok :)

Mesi szerintem még egyben,mert nem jött sms :)

ma bementünk sógornőmhöz babanézőbe :) olyan édes Zsoltbaba :) mini és szép és és és.... :lol: holnap lehet h. hazaengedik :) s olyan pici :) nekem egyik kőcöm sem volt ilyen minibaba :)

:arrow: mert Míra túl hangos :)

KépKép
viranka

2in1!
Aminek örülök most. Gegi nem véletlenül nem születik még meg, tudja, hogy a Nővérkéje beteg. :(

Regi! Szeli nem agresszív, és egyáltalán nem fog megváltozni a természete! Egyszerűen nekik nem tudod megmagyarázni, hogy egy gyógyszert kell bevenni, mert ettől meggyógyul.
Tiltakoznak kézzel-lábbal, ilyenkor sajnos határozottnak kell lenni, le/be kell nyomni nekik a gyógyszert erőszakkal. Csak megijed, mert nem érti, de pár perc alatt megnyugszik. A virágos lelkén pedig nem esik csorba! :)

A Normaflore-t szerintem add neki úgy, ahogy megissza. Ha sima vízzel, akkor azzal. Utána egyen olyat, amiben cukor van (szerintem a gyümölcs is jó a gyümicukor miatt), és akkor majd szaporodnak szépen a jó bacik. :)

Szóval, amiért én "nem érek rá szülni", az az, hogy Zsozsi most (megint :cry: :evil: ) tényleg beteg.
Apja felfedezte, hogy eléggé folyik az egyik füle. Ugye 3 napja lázas, sokszor a kúp ellenére is nehezen alszik el, nyúzott....
A 15 hós oltásra fogtuk, de gyanús lett a fülfolyás.
Anyunak szóltunk, Ő megnézte (Regi! Zsozsit szakszerűen lefogtuk: Apa ölében, kezét keresztbe a mellkasára szorította, és hátulról tartottam a fejét, Anyu vizsgálta, gyerek közben keservesen ordított, és baromi erővel kellett lefogni. Általában a babák arra haragszanak, akit mindeközben látnak (Anyu), de egy perc után már borult a nyakába :) ).

Szóval középfülgyulladás, ami kifakadt, de domború a dobhártya, lehet, fel kell szúrni.
Na irány a Bethesda gégészet-ügyelet.
Szúrni nem kell, mert kifakadt, de antibiotikum, orrcsepp, lázcsillapító....
(És mindez talán nincs, ha a 15 hós oltás nem gyengíti Őt folyamatosan, és oltóanyag lévén be tudtuk volna végre oltatni pneumococcus ellen, ami többek között a középfülgyulladásért felelős... :evil: )

Most alszik, remélem hamarosan javul az állapota, és akkor Gegi is tud jönni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk (így a végén) mindenkinek!

Mesi,
Te szegény, így szülés előtti utolsó napokban (órákban) egy középfül-gyulladásban szenvedő gyerek, mindez karácsonykor... Jól kijutott Neked.
Lehet, hogy Gegi tényleg érzi a gondot, azért nem születik még meg, megvárja a "szélcsendesebb" időket. Talán pályázik 2009 első babája címre?

Alexa születése előtt pár nappal Ákos is beteg lett, tüszős mandulagyulladással. Nagyon ki voltam borulva, magas láza volt. Ez hétfőn volt, keddre már láztalan volt, csütörtökre teljesen elmúlt, Alexa pedig akkor született. :) :) Ami a dolog érdekessége ezen kívül, hogy én azon a szerdán iszonyat taknyos lettem, beszélni sem tudtam a náthától. Csütörtökre pedig varázsütésre elmúlt, mintha a szervezetem tudta volna, hogy most nem tud a náthával birkózni. Megszültem, másnapra visszajött a nátha. Ki érti ezt.. .?

A fülgyulladás nagyon szenyó betegség, sokszor volt már hozzá szerencsénk, főleg Ákossal, de egyszer Alexának is volt. Gerinek eddig még nem. Volt, hogy egy érzéketlen b...om doktornő a 40 fokos lázas fiam fülét érzéstelenítés nélkül szúrta fel, és még gúnyosan megjegyezte, hogy hisztis! A gyerekről patakokban folyt a víz, egész testében remegett, mikor kijöttünk a rendelőből. Majdnem leütöttem a "doktornőt" :twisted:

Na, de karácsonykor nem dühítek, szomorítok itt tovább senkit ilyesmivel. (pedig sztori sajnos volna bőven)

Kérdés:
Van valaki közöttetek, aki szed(ett) Cerazette-t? Tudom, van a témában topik, de senki nem válaszol ott a kérdésre. Kb. három hete hagytam abba, (vagy már több is), és azóta sem jött meg a MIkulás. Alexa idején, mikor abbahagytam, 2 nap múlva megjött...
Kinek van hasonló tapasztalata?

Mesinek gyors, könnyű szülést, egészséges babát kívánok!

Betegeknek jobbulást, és mindenkinek további boldog ünnepet!

Zsu és Geri

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok drága lányok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek :lol: :lol:

Maggie jobbulást neked++++++++++++++

Mesi drága, kicsi Zsozsi :(
Jobbulást neki+++++++++++++++
Gegi még a végén megvárja a kiírt dátumot.

Regi tényleg szép a fa :lol:
és ti is szépek vagytok :lol:
Szelike is jól belemászott :(

Heni nagyon szép lett a nappalitok.
igazán ügyesek vagytok apával.
Péterke meg tüneményes :lol:

Tündi milyen volt az éjféli mise?

Majd jövök később képekkel meg minden.

Sok puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsuzsóci! Jaj, ne is mondd... Ha beteg a gyereked... Az a helyzet, hogy Anyu felszúrta volna a fülét, csak nincs itthon ilyen műszere, 1 éve nyugdíjban van, így nem mehetünk a rendelőbe. Vagyis nem szúrta volna fel, mert rokonét (gyerekéét, unokáét) nem szúrja fel, de ha megkértem volna, biztos bevállalja.
Amúgy ilyen téren van megbízható ismerős doki, csak most karácsonykor ügyeletre kellett vinnünk, ott meg ugye nem tudtuk ki lesz.

Köszönöm a jókívánságokat, én is reménykedem egy "pikk-pakk" szülésben.

Zsozsi 5 óta alszik, egyszer felsírt, megnyugtattam, és visszaaludt. Szegénykém a kúp ellenére meleg, egy adag antibiotikum már benne van, ma alig evett valamit.

(Mellesleg anyu a torkát is megnézte, a fogínye steril gyulladásban van - ezerrel jönnek a fogai -, a torka is piros kicsit).

De kimászunk belőle közösen! :D

És igen, hajrá ÁB Bébi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN MAMÁNAK-BABÁNAK-POCAKLAKÓNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Sajnálom, hogy karácsonykor is vannak beteg babák, gyógyuljatok meg gyorsan!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni egy darabig, de vagy fáradt vagyok, vagy más dolgom van éppen.

Mi jól vagyunk, leszámítva az éjszakákat. Már napok óta minden éjszaka fent vagyunk, 1-2 órákat, mikor mennyit. Közben kibújt egy újabb fogacska, jobb oldalt felül, így 9 foga van Dávidkának, de hol vagyunk még a végétől? :shock:

Mesi: nagyon sajnálom Zsófit, sok puszi neki, gyógyuljon meg minél hamarabb. Azért minden nap be szoktam nézni, nincs-e valami fejlemény, kíváncsian várom :wink:

Heni: nagyon ügyik vagytok, szép lett a nappalitok! :D

Egyébként a karácsonyunk jól telt, bár apa tegnap dolgozott :( Szenteste itthon voltunk, 25-én anyukáméknál, ma meg jön anyósom 1 hétre.
Mi most cserepes ezüst fenyőt vettünk Dávidka miatt, kis csinos, feltettük az asztalra.

Azt hiszem most ennyi, bocsi h. nem tudtam mindenre reagálni.

Puszi

Kép
aniko15

Sziasztok!

Móni:elsétáltunk,jót beszélgettünk közben és néztük a kivilágított házakat.Szép volt.. :) Nagyon sokan voltak a misén,mi előbb mentünk így volt helyünk. :)

Megvolt a keresztelő,majd rakok fel képeket. Elfáradtam nagyon.A vendégek egy része este7körül ment el,12órától voltak itt.Jól éreztük magunkat.. Gyerkőcök is elvoltak.. És a kaja is elég rendesen elfogyott,pedig nem keveset csináltam. :roll:

Emese
:sajnálom kis Zsozsikát,gyógyuljon hamar. Puszi kis fülére..

Nagyon jók a képek. :)
varga tünde

Sziasztok!

Tegnapi nap jól telt, napközben készülődtünk, közben Szeli folyamatosan valamelyikünk ölében... :? Fél 5 körül jöttek az unokatesók. Szeli nagyon jót játszott velük, rohangáltak, babáztak! :) De amint kitették a lábukat, megint jött a nyüglődés, amire az esti gyógyszerbeadás még rátett egy lapáttal. Totál kikészült Szeli idegileg. :( Aztán bevetettem a Viburcol kúpot, az segített, fél perc alatt el is aludt, egészen reggel fél 8-ig.

Mai napunk kellemesebben kezdődött. Szeli VÉGRE eszi a kanalasat (epres joghurttal próbálkoztam reggel), így gyorsan belecsempésztük Apával az antibiotikumot, így nem kellett vele erőszakoskodni. Látszott is, hogy kiegyensúlyozottabb, jobban eljátszott egyedül is! :) Negyed 1-kor meg letettem aludni. De olyan édes volt, mostanában mindig becsukja az ajtót, mikor megyünk "csicsikálni". Lefeküdt az ágyában, betakartam, ki is jöttem. Nézett utánam, de nem sírt, és azóta is csönd van! :) Talán le tudom szoktatni a melléfekvésről, csak mindig próbálkoznom kell! :)

Ja! Pár napja mondja, hogy "igen"! :D Közben bólogat. Akkor szokta, mikor valamit kérdezek, de szerintem nem mindig tudja, hogy mit kérdeztem, csak így válaszol! :) Álmomban se gondoltam volna, hogy ez lesz az első értelmes szava! :) És közben bólogat is mellé. Meg mostanában mintha tudatosan mondaná azt is, hogy "anya"! :) Olyan édes! :) Általában akkor szokta, mikor jön felém, valamit akar: anya, anya... :)

Vera! Szeli szerencsére rengeteg vizet iszik, reggelente lehúz 3 decit is! :)
Álmosnak hívják azt a kisfiút is, aki Szelivel egy napon született. Mostanában nem bandáztunk össze, mert 4 hétig betegek voltak, szegények, sorra jöttek a különböző vírusok...
Engystolról tudsz valamit? Ajánlotta a védőnő, homeopátiás. Jó lehet vajon?

Mesi! Remélem, nem változik meg Szeli! :)
Úgy szoktuk egyébként a gyógyszert beadni: határozottan, gyorsan! :) Muszáj... :(
Az se rossz ötlet, köszi! (normaflore után cukros valamit enni adni neki). Ma tettem bele egy csipetnyi cukrot a vízébe (nem is érezni, megkóstoltam én is, ő is simán itta, nem vette észre. :) Ez a lényeg egyébként, hogy ne vegye észre, mert nagyon okos, ha látja, hogy valamit beletettem a kajájába vagy a vizébe, már nem is kéri.
Mi is valahogy így fogjuk le Szelit, ahogy írtad, de majd szakszerűsítem! :)
Szeli egyébkén édes volt, eleinte én adtam neki a gyógyszereket, mégis hozzám jött mindig, hogy vigasztaljam meg. Az apja nem volt jó neki (pedig előtte apásabb volt). Most cseréltünk, de így is hozzám jön! ;) Majd változik ez is!
Fú! Ez a középfülgyulladás... :( ++++++++++++++ Helyre fog jönni!

Kép

Kép
regcsiken14

Zsu! Szenyó dokit fogtatok ki... :evil:
Nálunk az ügyeleten nagyon kedves volt a doktornő. Vizsgálat előtt meg is kérdezte, hogy Szeli nyugodtabb fajta-e, mondtam, hogy nem, ő sírós fajta! :) De olyan kedvesen beszélt vele! :)

Gyanakszom egyébként arra, hogy Szelinek talán jönnek a fogai is hátul, azért ilyen extra hiszti, de nem látom se duzzadtnak, se pirosnak... bár nem is értek hozzá igazán... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nekünk is jól sikerült a karácsony :lol:
Én Grétikémtől kaptam a legszebb ajándékot.
25.-én anyóséknál voltunk, Ő odajött hozzám, felkérte magát az ölembe, hozzám bújt jó szorosan majd jól érthetően, tisztán azt mondta nekem: szeretlek :lol: :lol:
Potyogtak a könnyeim :oops:

Regi Örülök, hogy Szelike mára már kezd visszatérni a régi kerékvágásba.
Ne aggódj, nem fog eltünni az a kedves, huncut kis csajszi belőle.
Csak most elrejtőzött :wink:

Tündi én gyerekként voltam éjféli misén a nagymamámmal.
arra emlékszem, hogy rám szólt a pap mert elaludtam :oops: :roll:
tök jó, hogy jól sikerült a keresztelő is.
A fotókat majd ne feledd :lol:

Mesi Zsozsi jobban van?
És te?
Azt álmodtam 28.-án (holnap) szülsz :lol: :lol: és szülés után négyen voltatok a pihenőszobán. Gegi, Zsozsi, Te és a párod :lol:

mindjárt teszek képeket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép késsel és villával mint a nagyok
Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Majdnem én is elsírtam magam! Ez valóban a legszebb ajándék egy anyának! :oops: :D
A képek meg fantasztikusak! Olyan édes Gréti a két copfjával! Apa is így akarja, hogy megcsináljam Zsozsi haját, de én még csak az egy pálmafáig jutottam.
Az álmod nem rossz, valahol én is így képzelném.... 8)

Épp ma meséltem Apának (és ez olyan földönkívüli misztikus izének hangzik, én meg nem hiszek az ilyenekben, csak abban, hogy mindennek megvan a maga oka), hogy Zsozsi és Gegi tuti megbeszélik a dolgokat. Gegi abszolút lereagálja a Nővérét. Ha sír, ha kacag, ha odabújik a pocakomhoz... Biztosan tudja, hogy beteg Zsozsi, és most nem a legalkalmasabb kijönnie. Én is fáradt vagyok, nem is tudom mióta ma aludtam du. 1 órát.

Zsozsi eléggé későn, h3-kor aludt ma el.
Tegnap este du. 5 - reggel f8-ig aludt. :shock: Kicsit ki volt ütve a Drágám. A jókívánságokat köszönöm, úgy látszik hatnak (meg az antibiotikum ) :? , a füle már nem igazán folyik (úgy látszik a csúcsponton vittük el, amikor már kiürült, csak azon kell drukkolni, ne záródjon vissza, és telítődjön fel a dobhártya mögötti rész gennyel). Remélem ez szépen kiürült.

Regi! Valószínűleg én is bekeverem majd valamibe az antibigyót, mert kész horror beadni. És igazad van, én csak Cebion cseppet teszek az iszijébe, de nem szerencsés látnia. Mondjuk megissza, de gyanúsan méregeti, mit csináltam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Bekukk :wink:
Mesi! Te még "2in1"? :lol: kitartás! Már tényleg nincs sok hátra!++++++++++++++++++++++++++++++++++
sok-sok gyógypuszi Zsófkának és a többi beteg Babucinak!

Kép

Szuperek a karácsonyi képek! Minden Baba, és Mama gyönyörű!!!
Mi csak videót csináltunk :oops: majd jövök linkkel :wink:

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó!

Apa fürdet, én meg jövök kicsit. :lol: Ma már mintha kissé jobban lennék, bár az éjszaka őrület volt. Bercó alig hagyott aludni, pedig tudtam volna. Szegénynek jön néhány foga, jó sűrűn ébredt is miatta. Meg szörcsizik kicsikét az orrocskája, de nem jön belőle semmi, napközben sincs semmi. Nyomatom ezerrel a vitamint, remélem megússza ő is meg a nagyok is. Úgy gondoltam, ma estére beüzemeljük a hidegpárásítót. Majd meglátom, hogy mi lesz az eredmény. :shock: Meg adok majd egy kis Panadolt neki, hátha nem fog annyira fájni. Egyébként meg egészen jó kedve volt ma.
Apa Gergővel elvitte Dávidot Szeghalomra, holnap megyünk és megnézzük meccs közben, aztán hozhatjuk is.

Regi! De édes lehet ez a kislány! Bólogat, meg beszél is, csuda helyes lehet. Jobbulást neki! Szerintem már tudatosan mondja neked az "anya"-t. Bercó is anyázik ezerrel, igaz olykor apának is azt mondja, ilyenkor apa rászól, hogy nem én vagyok, akkor javít, és mondja: apa. A tesókat meg már régen a nevükön nevezi.
Olyan cuki volt a minap is. Akkor vettem észre véletlenül, hogy hátul jön egy fogacskája. Gyorsan át is tudtam nézni az ínyét és mondtam, hogy tiszta dudor itt minden. Bercó meg mondta utánam: dudor. Akkor még gyorsan megismételte néhányszor, mivel látta, hogy tetszett nekünk, megtapsoltuk, stb. Azóta sem mondja. Nánáson meg a virág csúszott ki a száján. :lol: Annyira élvezem figyelni, hogyan fejlődnek.

A harcok meg olykor elkerülhetetlenek. Én is vívom a magaméit türelemmel.

Móni! Na, ezt nem lehet überelni. :lol: :lol: :lol: Gyönyörű pillanat lehetett. A képeket is megcsodáltam ám. Ez a kislány. Szerintem nem is tud rosszalkodni, hisztizni, mindig mosolyog, ragyog.

Emese! Szerintem is működik a dolog. Tutira éreznek mindent, ráhangolódnak egymás rezgéseire. Biztosan nagyon jó testvérkék lesznek.
Emlékszem, mennyire rossz volt, amikor Gergővel be kellet feküdnöm a kórházba. Én mindenképpen haza szerettem volna menni, de az orvosom nem engedett, Gergő megoldotta, még aznap éjjel megszületett.
Zsozsikádnak meg gyors gyógyulást kívánok. Iszonyatos tud lenni ez a fülgyuszi. Mi is átéltük néhányszor. De jó, hogy nagyokat alszik, az kell ilyenkor. Postázzatok ide is egy kicsit az alvásból légyszi! Betegséget nem kérünk, az már van. :wink:
Gyogyikkal nekem akkor szerencsém van, nem keverem semmibe, általában be is veszi, ha nem, akkor kicsi birok után muszáj neki. Általában inkább figyeli, hogy mit csöpögtetek a kanálkába, aztán meg gyorsan benyalja.

Anitja! Pusszantalak és gratulálok a második trimeszterhez. Hogy röpül az idő!!!!

Úgy hallom jönnek, tehák megyek. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Most csak gyors bejelentkezés:
nálunk is jól telt a karácsony, csak sajnos Dorka tegnapra belázasodott a 15 hós oltástól (9 napja kapta) :evil:
Ma délelőtt jól volt, de délutánra már 38,6 fokos láza volt megint, szegénykém nagyon nyűgös és bágyadt volt. A lázcsillapító kúp szépen levitte a hőjét, de a fürdetés előtt már éreztem, hogy megint kezd felmenni, úgyhogy szerintem hamarosan megint kell adom neki kúpot :evil:

Jobbulást a beteg babáknak!!!

Mesi, szerintem tuti, hogy tudnak már most is valamilyen módon kommunikálni a tesók, én abszolút hiszek az ilyesmiben.
Fülgyulladás :evil: (jut eszembe, a felettünk lakó 2 éves kisfiúnak is épp fülgyulladása van, ő is lázas volt a napokban)

Móni, már én is nagyon várom ezt a megható pillanatot! Édes kis tündér Gréta a copfjaival!

Regi, örülök, hogy Szeli jobban van már! Gyógyszer-beadásra sajnos nincs igazán jó "trükkös" ötletem, nálunk Dorka kifejezetten szereti a gyógyszeres fecskendőket; sőt, kéri, hogy a gyógyszerbevétel után még játszhasson vele (ennek modjuk nem örülök, de néha pár percre odaadom neki az üres, kimosott fecskendőt).

Megyek is megnézni Dórimat, vajon lázas-e...

Kép
dotildi

Móni!
Fantasztikus lehetett. Én már annyira várom ezt! Botond puszi is csak ritkán ad. Nála az ölelés a szeretetkifejezés. De ezt is imádom. :)

Gyógyszerbeadás:
Én sem tudok tanácsot adni, mert Botond is bevesz mindent. Általában még kérni is akar belőlük... :)
Az orrcseppenéshez viszont le kellett fognunk. De nincs mese.
Szerintem az a lényeg, hogy ne sajnálkozzunk. Egész egyszerűen ez meg kell tenni és kész. Ettől gyógyulnak meg!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Szomorúan olvasom mennyi manó beteg. :( Gyors jobbulást mindenkinek!!!!

Gremese: kedden ismét nem leszek itthon. :wink: Szóval a következő tippem az lesz.

Amíg eszemben van: Zsuzsóci én szedtem. Abbahagyás után pontosan 28 napra jött meg, de dokim azt mondta olyan is van akinek csak hónapok múlva. Attól függ a hormonrendszer mikor áll vissza. Hozzáteszem aztán most két hónapig semmi.... Gyógyszert kellett szednem a felborult hormonjaimra. Szóval bármikor megjöhet, de ki is maradhat. Ez normális állítólag. Remélem segítettem valamit!

Nagyon jók a karácsonyi képek! :D Nekünk jól teltek az ünnepek, lelkileg már rámfért. Sikerült visszazökkenni.
Zétivel van/volt gond csak. Nagyon jön két hátsó foga. Nem tudom van-e összefüggés, de az alvásával nagy-nagy bajok vannak. Este egyszerűen nem akar aludni, csak menne. Olyan szinten ordít ha rájön, hogy aludni kell... :shock: :shock: :shock:
Végkimerülésig ordít aztán beájul. Semmi nem használ, se ölben, sehogy nem jó. Két napja sötétítés van és úgy teszünk mintha mi is aludnánk. Ordít párat aztán alszik. Más ötletem nem volt, eddig ez a leghatásosabb. Ja és kap Nurofen szirupot estére. :roll:

Mostanában olyan akaratos. Ha valamit akar nagyon nyafog érte aztán hisztizik, de úgy igazán...Remélem elmúlik.

Megyek pihizni, holnap takarítanom kellene és főzni. Ma akartam rendet rakni, de a fejem fájt. Hirtelen ötletből ittam kávét, bár nem szoktam soha. Erre nem elmúlt? Megvan a gyógyszer.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Móni: ez annyira jó érzés lehetett! :D Én egy mosolygós-odabújós ajától is elolvadok... Zéti egyre több szót tud, de az aja és az appa mindig valami különleges mosollyal és hangsúllyal kerül kimondásra. Vagy csak én érzem különlegesnek. :oops: :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Néztük az igazi régi Vukkot neten. Zéti mutogatta: ottott gukk. Azóta minden állat "gukk". :lol:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!

Ez a fránya betegség! Legyen vééééége gyorsan!!!!

Dotildi! Jobbulást a királylánynak!!! Egyre jobban félek ettől az oltástól. :twisted:

Miléna! De jó, hogy rendben vagy. Alvás ügyben én nem tudok sajnos segíteni, mi is küzdünk. Gukk :lol:

Móni! Akartam már kérdezni, hogy a gyönygyfűző tetszett-e Grétinek. Johanna is azt fog kapni, még nem adtuk oda, mert családilag szeretnénk ajándékozni, úgy volt, hogy szilveszterkor megyünk hozzájuk, de szerintem a mostani állás alapján elmarad. Hasonló hangszerkészletet kapott Bercó is. :lol:
dmaggie

sziasztok

Megvagyunk. Karácsonyunk jól telt, mindne jól sikerült.... Megérkeztünk, Emma csodajól viselte az utat egy hangaj sem volt..este 11 értünk debrecenbe..de ő még akkor is vigyorgott...
Most járjuk sorba a rokonokat és karácsonyozunk.
rettentően élvezi a pörgést, a sok embert..:-)

Képek is készülnek..majd otthonról felrakom

Minden nap jövök Nézni Mesi-t hogy 2 in 1 -e?
:-)
Szegény Zsozsi, remélem hamar jobban lesz. És ténylge milyen furcs h ennyire komunikálnak..:-)

Minden betgnek jobbulást!

Én is nagyon félek a a 15 hós oltástól Hanyadik napon kezdenek jönni a tünetek???? Mert lehet akkor utolsó nap adatjuk be hogy az utazás még simán menjen....azért titkon bízom abban hogy nem lesz nagy gond..csak egy kis láz esteleg....pozitív gonodlokzá :-) aztán vagy bejön vagy nem.

Majd még jelentkezem

KépKép
kaqk
Debrecen

Még mindig....

Az éjszakák egyre rosszabbak. Már nem csak akkor fájok, ha felébredek pisilni, és mozdulnom kell, hanem felébredek arra, hogy iszonyatosan, élesen nyilallnak a szalagjaim. :?

A pocakom csak nő, Apa tegnap a megboldogult derekamnál felfedezett (tinédzser korom óta előbukkanó) striát. Picikék, 2-2 mindkét oldalon, de pirosak, tehát újak. Nem tudom, meddig tudok még nyúlni. :shock:

Ja, és már menni sem tudok nagyon. Csak úgy, mintha lovon ülnék. :shock: A lépcsőn felfelé menetel is vicces, mert rugdosom a pocim. :lol:

És a legjobb, (és tényleg így van), Apa mondta, hogy gyermekágyas tüneteket produkálok. :shock: :oops: Türelmetlen vagyok, hamar sírok, szegény Zsozsi is azt látja, hogy anyája idegbeteg, nincs türelmem sem hozzá, mármint van, de korántsem annyi, amennyinek lennie kéne.
Apának mondtam, hogy igaza van, mert ma reggel már kétszer sírtam. Na, ezen jót nevettünk, milyen szerencsétlen vagyok.

Ő meg szüljünk meg! Szüljünk meg!
Én meg, de szülnék, csak ez a kölyök vagy ÁB Bébi akar lenni, vagy 2009-ben akar megszületni, hogy jó legyen a tgyás-unk, vagy szimplán csak a Te fiad, és egy lusta disznó! :lol:

(Amin néztem, a gégészet ügyeleten az asszisztens: még nagyon fent van a pocakja, nem fog szülni.) :shock:

Zsozsi láztalan két napja, a füle sem folyik, kapja az antibigyót, meg orcseppet.
Vinném Őt égbe-világba, de most már egyedül sem merek (tényleg!) menni vásárolni, mert menni is nehéz, nemhogy még vele mondjuk zenebölcsibe.

Bilizés: Anyutól kérdeztem, mi mikor biliztünk. Azt mondta, én ilyenkor már bilibe kakiltam, pisiltem. :shock: De vissza kellett szoktatni a pelenkára, mert a hugom mellett nem tudta anyu rögtön kezelni/eltakarítani a baleseteket, feneket törölni, bilit üríteni. Majd egyszerre biliztünk később.

Mert én arra gondoltam - mint Dettyk -, hogy bevinném a szobába, ott lenne, látná, ráülhetne, és esetleg ki is próbálhatná élesben.
De jobban belegondolva... Szoptatom Gegit, és mondjuk ki kellene törölni a fenekét...
Úgyhogy inkább halasztom. Meg szerintem is még ráér amúgy is.

Dmaggie! Te szegény! Nemhogy még beteg vagy, de a családot is ellátod... Ez az anyák sorsa. Néha nem árt erélyesen fellépni, és segítséget kérni!
Bízom benne, hogy már lecsengőben van ez a nyavalya!!! ++++
Egyébként a jót könnyű megszokni, könnyű hozzászokni. Csak amikor a "jó" beteg, akkor kéne egy kis önkéntes segítség.

Kép
Kép
Kép
gremese

Aki találkozott nyákdugóval, az leírná nekem, hogy milyen? (Szín, állag, mennyiség). Köszönöm! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Délben letettem Szelit, én is aludtam egy órát! :) Jól esett! :)

Most már egész szépen eljátszik egyedül, az antibiotikumot ismét sikerült joghurttal beadni!!! :D Így nem is olyan hisztis. Viszont a pelenkázás még mindig nehéz ügy. Nagyon fél, hogy kúpot kap, és tekereg össze-vissza. Ha egyedül csinálom, elég nehéz, főleg, ha kaki is van a pelenkában... :? Apa szerencsére néha besegít (már, ha itthon van). Ma labdát dobált közben, és az lekötötte a figyelmét! :)

És képzeljétek! Gondoltam egyet, és kipróbáltam, hogy mi van, ha mégsem fekszem Szeli mellett, míg elalszik. Tegnap ebéd után, este, és ma ebéd után is letettem, kijöttem. Nézett utánam, de nem sírt, és mind a 3 alkalommal el is aludt szépen egedül!!! Pedig a rács sincs fent!!! :D (Mivel boszitopik, nem vonok le semmilyen következtetést... :roll:)

Viszont a térdem rettenetesen fáj! :( Alig bírok leülni-felállni, még menni is nehéz. Valószínűleg megint begyulladtak az izomszalagok, mivel Szelikét egy hétig cipeltem a lakásban. Eddig bírták a térdeim... Most tettem rájuk Flector tapaszt, az a múltkor is segített.

Próbálok visszaolvasni, remélem, mindenki jól van!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Gyorsan írok, aztán én is pihizek kicsit. Bercó ismét elaludt, az előző alig egy óra volt 3 részletben.

Emese! Tudom nem sokat érsz azzal, hogy ismerős a helyzet, panaszkodj nyugodtan és kitartááááás. De jó, hogy Zsozsi jobban van, hátha Gege sem húzza sokáig már.
Nyákdugó olyan kocsonyás, nyálkás izé barnástól a rózsaszínűig fordul elő. Csak nem? Ez is egy mérföldkő. Van akinek már aznap, másoknak, mint nekem is több hét eltelte után indult csak a szülés. Mennyisége is változó, hol alig valami, hol meg jókora csúnyaság. Esetleg kissé véres is lehet, nem kell megijedni.

Remélem segítettem.

Bilizést nekem még eszemben sincs elkezdeni. Bercó még nem érett rá.

Kaqk! Az angyalképzős nem hazudtolja meg magát. Édes kis tündérkéd van ám, hallod-e! Akkor nem unatkoztok, sajnálom, hogy nem tudunk talizni, de jöttök Ti még haza.

Regi! Olyan ügyes Szelike!! Na, látod, szépen helyreáll a rend. Szegénykém, Neked meg a térded.... :cry: :cry: Hasson az a Flector gyorsan és tartósan!!!
dmaggie

LMóni! Ez a legszebb karácsonyi ajándék! :) Nagyon édesek a képek! :)
Ki sütötte azt a mézeskalács házikót??? :shock:
Kicsi a rakás! :lol:

Maggie! Dudor: :D

Mázlisták vagytok Csajok, akiknél a gyerkőc saját akaratából beveszi a gyógyszert... :shock: :) Nálunk akkora tortúra, de most talán sikerült kiküszöbölnöm a dolgot... :roll:

Miléna! A rendrakás ráér! ;) Fejfájásnál nekem is szokott segíteni a kávé, szerencsére ritkán fáj a fejem... :)

Ja, Szelit nem vittem Anyuhoz, mert ő is elkapta... :(

felébredt :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, mi is megvagyunk ám!
csak ugye a sok rokonlátogatás, miegymás, de már nagyon unom. :?de hát az ünnepek ezzel járnak.
Tegnap még az unokatesóm fia szülinapi buliján is voltunk, Péterke meglepően nagyon jól érezte magát, pedig délben csak egy órát sikerül aludnia.
Kijelenthetem, hogy mi is átálltunk a napi 1 alvásra ( érdekes, ha belegondolok, hogy nemrég még 3x aludt) de igy sokkal jobb. Éjszakák is szuperek :wink: csak nehogy elszóljam magam.

Regi a gyógyszer beadás tálunk is tortúra, mert tudja, hogy keserű :cry: pedig próbálkozom mindenféleképp. Jobbulást a térdednek!

Emeském, annó is ilyen nehezen viselted az utolsó napokat???? mert nekem nem volt gond a végén sem, igaz fele akkora volt a pocakom mint a tiéd.

Kaqk örülök, hogy jól sikerült az itthonlét:-)

Betegecskéknek jobbulást!

A 15 hós oltástól már rettegek!!!

Lmóni gyönyörű az ajándékod! szupik a képek!

Heni
KépKép
heni81

Dmaggie! Köszi az infót. Én olyan sárgás-átlátszó zselés-nyúlós izével találkoztam.
Egyébként nem kell lereagálnotok a szenvedéseimet, csak olyan jó leírni. :D

Heni! Zsozsival az ég világon semmi bajom nem volt. Az utolsó pillanatig - ha éppen nem volt 42 fok -, feljártam a két ebbel az erdőbe 1,5-2 órákra, amit 90%-ban végigálltam, a szülés napján vizitornáztam, bevásároltam, vezettem... Úgy aludtam, mint a bunda, nem fájt semmim...
Persze sportos és edzett alkatból lettem terhes, most meg pluszsúllyal és "edzetlenül" indultam neki a második terhességnek.
No meg persze akkor és annyit pihentem, amikor és amennyit akartam.
Meg a pocakom sem volt ekkora, és a 37. héten szültem. (Geginek már 10 naposnak kellene lennie, ha követte volna a Nővérkéjét). :D

Most meg van minden bajom. :? De mindegy, majd elmúlik, meglesz a gyönyörű eredménye. :wink:

A bilizést én sem gondoltam még komolyan, szerintem is baromi korai, de rákérdeztem anyunál, nálunk hogy volt ez.

Regi! Szegény! A Flector tapasz nagyon jó, én is azt tettem volna fel. És igyál sok folyadékot, mert az kimossa a méreganyagokat a szervezetedből, amik egyébként többek között az izületekben rakódnak le.
És nagyon ügyes vagy az altatással! Látod? Csak újra meg kellett próbálni, és visszatért a rend! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: