A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tegnapi nap:

Szegeny pulyka:
Kép
Ezt a kepet csak ugy: :D
Kép
Itt Jucinak akarnanak narancsot szedni hogy csinaljon nekunk is narancslekvart. :lol:
Kép
Alexnek jo az izlese, sajna nem a mienk:
Kép
Viszont ez igen: :D
Kép
Anna odavan a hintaert:
Kép
:lol:
Kép
Alex mar fut hogy lobog bele a haja: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!

Anny, mikor mikor?!? Hát éjszaka, altatás után hajnalig. Mi spec. már hetek óta készülünk, szép lassan, olyan is vagyok, mint egy kialvatlan pandamaci :roll:

Tündi, képek nem készültek, de lehet majd rábeszélem Atit egy home videóra :wink:

Tonti!

Irigy az idő miatt. Lekvárt még nem kóstoltam, csak forrón, finom volt, majd meglátjuk mit mutat hidegen. Állaga jam-es lett.

Elkészült az ajtódekoráció csajok délelőtti alvása alatt - nem ez lesz életem fő műve - míg Apa reggel játszott velük, bekevertem mézes tésztát estére. Alakulunk, olyan jó érzés :lol:

Judit

jucicuki

Hali

BAnika
Tök jól néznek ki a sütik.MAjd én is rakok képet.Én ma megsütöttem a diós+mákos bejglit :lol:

Holnap nem leszek,még csak olvasóban sem :cry: :cry: :cry: Radiátor szerelés lesz és mivel nem lesz fűtés,átcuccolok a csajokkal anyumékhoz.

A gyümikenyérbe 3 egész tojás kell :lol: :lol: :lol:

Lili
Nem vagyok cukorbeteg,szerencsére,csak pár éve felmerült a gyanú és akkor váltottam.Két nagyszülőm is cb. volt,én nem szeretnék az lenni.
A különbség,hogy mindent édesítővel és fruktózzal édesítek és teljes kiőrlésű lisztet használok.Már évek óta tartom a súlyom,sőt,most vékonkább vagyok,mint lánkoromban
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Lépek,ezer a dolog :arrow: :arrow: :arrow:

Tonti
Tündériek a gyerekek!!!És elfogadnám bármelyik járgányt :wink:
Vendég

Banika: azért remélem nem sértődtél meg a hangember megjegyzésemen! Viccnek szántam. :roll: :wink: Egyébként meg csak irigy kutya vagyok, mert én csak egy málészájú piskótát fogok sütni. 8) és látod, hogy NEM IS RONDÁK A SÜTIK! IGENIS SZÉPEK!

vovanda: jól néz ki a járgány!

Juci: a lekvárok is jól néznek ki, belekóstolnék ebbe is banika sütijei után!

Zsuzska: bárányhímlő miatt nem irigyellek :cry:

Tonti, Te szexguru :lol: : megkeresem a libidómat … bár már azt sem tudom, mikor és hol hagytam el 8)
Ez a pulyka viszont durva! :shock: … Az autó is! Cukik a kis hajlobogtatók!

Alvás: srácok egyre többet alszanak. Ma pl este 7től (9kor azért lefürdettük őket) reggel fél7-ig :shock: … jó lenne, ha ez a jó szokásuk megmaradna.
Takarítással szerencsére mi is haladunk, holnap lepasszoljuk őket, amíg megtörténik az utsó simítás is a lakáson.

Na megyek, mert apa szólt, hogy bűzlenek a srácok :roll: , jó lenne, ha tisztába tenném őket. (Azért persze ez nem így megy nálunk, még foglalkozom a gyerekekkel … 8) )

Petra
Kép
petricsek

pasikról egy komoly :P Kép

Petra
Kép
petricsek

hol vagytok? csak én szottyadok itt a gép előtt? :( :cry:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek en epp most ultem le a gep ele egesz eddig takaritottam. :? Nagyon csinik a fiuk es tenyleg nagyon komolyak! :D Alvas: szuper, csak igy tovabb!!! :D

Sotske: szerintem Te ha cukrosan ennel se lennel kover! :wink: Akkor kedden, szio! :)

Juci: tenyleg alakulsz, jo Neked! En meg csak a konyhat meg a nappait sikamilkaltam ki, holnap jon a tobbi. Kivancsi vagyok meddig lesz tisztasag. Par nap max. egy het. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tünci
A cucc neve "Anyai érzés" :lol: :lol: :lol: De ha gondolod,van egy spiropent receptem :lol: :lol: :lol: :lol: Állítólag discoban még pénzt is adnak érte :shock:
Bercus mindkettőnkből a pörgős géneket örökölte
Ma megint voltak rokonok babanézni,nem hitték el,hogy ennyire ügyik a fiúk.Mondtam,hogy nem érnek rá ezek semmire,mert félnek,hogy lemaradnak valamiről :lol: :lol: :lol: (persze tyúkot azért hoztak :lol: :lol: )

Juci
Minden tiszteletem a tiéd ismét a narilekvárért.

Petricsek
Nem vagyok én olyan sértődős lyány.Cuki rosszcsontok nagyon jófejek.

Irigykedőknek linzer recept

37,5dkg liszt
12,5dkg porcukor
1 Rama
1 vaníliáscukor
így karácsony tájékán egy kis fahéj,citromhéj,szegfűszeg

Az egészet összegyúrjátok,minimum egy éjszakát kell pihentetni(addig kötelező a szerelem oltárán áldozni,hogy jó legyen a süti :lol: :lol: )
A titok:nem szabad vékonyra nyújtani és tényleg csak pár percig szabad sütni,mert kiszárad
Ha én meg tudom csinálni,akkor bárki :lol: :lol: :lol:

Tonti
Pulykavágás se semmi.Képek szuperek

Amúgy nem tudom már ki kérdezte,hogy van időm rá.Nos a takarítással sumákoltam bevallom őszintén.Ablakpuci,függönymosi múlt hónapban.Folyton esik az eső,meg se látszik az ablakpucolás.
A sütiket tegnap sütöttem,fiúkat kitelepítettem az előszobába,hogy lássam őket és ők is lássanak.Adtam nekik izgi játékokat(teás doboz,fruttapurás doboz,cipőkanál meg hasonlók)Persze minimum 120x kellett kezet mosnom,mert volt vmi gondjuk,de megbeszéltem magammal,hogy türelmes leszek.És sikerült.Mire finisheltünk,apa is hazaért :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát nem győzöm visszaolvasni, amit eddig írtatok! Csodállak benneteket a nagy karácsonyi készülődés miatt, és hogy ennyi energiátok van mindenre. Nem is tudok mindent kommentálni. Én most épp hulla fáradt vagyok, már napok óta nem bírom kialudni magam. (De úgy kell nekem, én akartam karipartyra menni.) Lányom büntet azóta is, mert nem alszik rendesen éjszaka. Ma óránként kelt. 4-korkihoztam játszani, aztán 5-kor elaludt, úgyhogy most visszavittem és azóta alszik.

Nagyon szépek a gyerekek, a sütik a fák és az ajándékok. Nálunk is itthon van apa péntek óta. Azt hittem így majd több mindenre jut idő, hát nem. Olyan , mintha lenne plusz egy gyerekem, most még utána is pakolhatok.
Nekünk még az idén jó dolgunk van, 24-én elhúzunk haza anyukámhoz, az idén még ott lesz a karácsony, mert a csajok kicsik, és még úgysem értik. 23-án du feldíszítem a fát, de nem kell sütnöm főznöm. Egyébként nekem sincs igazán karácsonyi hangulatom.

Judit! Nagyon jó az a narancslekvár, majd írd le légyszi a receptet. Úgy látom tavaly nem igazán volt sokhelyen karácsony. Nekünk is nagyon rossz volt. Dec. elején meghalt a nagypapám. 20.-án meg bekerültem a kórházba. Sajnos még most is sokat eszünkbe jut, milyen szar volt tavaly a decemberünk.
Banika! Szépek a mézeskalácsaid, és az a lényeg, hogy fincsi legyen. Küldhetsz nekem is. Én egyszer próbálkoztam sütni, akkor csúnya is lett, meg ehetetlen is. Valahogy ez nem megy nekem, pedig azért szoktam sütni.
Vovanda! Nagyon szép a kocsitok! Egy ilyet én is elfogadnék!
Tontica! Nagyon édes a video!
Petricsek! Nincs is kupi nálatok! Ez most az alap. :D :D :D Nekem is ilyen szoptatos fotelem van! Mi is szeretjük. Én mondjuk használtam is, sőt még most is abban etetek este és reggel, és persze abban hintáznak. (mert ugye a rendes hinta, amit mikulásra kaptak, még mindig nincs felszerelve.) Mi van a hízásotokkal?
Szofi! Én tudtam, hogy nem ez a neved! :) :) :) Kati meg is lepődött, mikor érdeklődtem nála. Mi is járunk még de csak Adrival, Zsófinak már nem kell. Ő már mászik, ül és feláll. Az utobbi kettőt ez elmúlt pár nap alatt.
Amit kapnak karira az nem kifejezetten járássegítő, hanem 4 in 1. Én is asztalt akartam nekik, de találtuk ezt a váltazotatot, és akkor már emellett döntöttünk, mert a csak asztalok sokkal drágábbak voltak. Ez a simbáé.

Bocs a sok szövegért, most megyek, mert felkelt a másik lányom. Ha nem tudnék írni már, akkor BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! Élvezéttek, hogy már a gyerekekkel együtt ünnepelhettek.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Jaj, csajok!! Mindenki pasizik éjszaka én meg itten irigykedek. Felháborató. Szörnyű. Merthogy a pocaklakók beköltözése előtt mi szétszedtük egymást. :oops: Most meg már nem szabad. Az elején meg hánytam, ráadásul a pocak is hamar nőtt, folyton útban volt/van. Szóval irigy-irigy.

Süti-ügyben ügyik vagytok.

És végre alakul az ikermanók szobája, ha kész lesz, rakok képet.
Délelőtt megyek dokihoz, utána jövök.
vovanda

Fűszeres narancslekvár

Hozzávalók:

850 g narancsgerezd (előkészítve lemérjük, kb. 9 narancsnak felel meg)
400 ml narancslé (4 nagyobb narancs kifacsart leve vagy üzletben kapható narancslé, lehetőleg 100%-os, cukrozatlan)
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
Fél-fél teáskanál őrölt fahéj és szegfűszeg
350 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szuper 3:1

Előkészítés:

A narancsot meghámozzuk, a fehér héját is eltávolítjuk, a gerezdeket kivágjuk (a levet közben felfogjuk) és 850 g-ot lemérünk. A narancsokat kifacsarjuk, és 400 ml levet kimérünk.

Elkészítés:

A narancsgerezdeket és a narancslevet egy főzőedénybe helyezzük. A cukorban jól elvegyítjük a dzsemfixet, a vanillincukrot és a fűszereket, és a gyümölcshöz adjuk. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, továbbra is keverve 3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. Azonnal üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, és 5 percre fejre állítjuk. Hűlés közben az üvegeket többször megfordítjuk, hogy a narancsdarabokat egyenletesen elosszuk.

Nehézségi fok:
Könnyen elkészíthető

Recept nyomtatása

Előző recept Következő recept

jucicuki

sziasztok

ezúton szeretnék mindenkinek békés boldog ünnepeket és sikerekben egészségben gazdag új évet kívánok és mindenkinek jó babázást

puszika
paradizs

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
elszallt az egesz hosszu hozzaszolas

dragonfly

Szoval!

JO reggelt :)

(ezentul mindent word-be fogok irni, eskuszom...)

Itt olvasgatok altalaban, csak mar erom nincs hozzaszolni.... valahogy a Fiuk sokkal tobb energiat igenyelnek most, hogy nagyobbak... vagy csak nekem van egyre kevesebb? :shock:

Gratulalok a sutemenyekhez, narancslekvarhoz, hatalmas pulykahoz, rengeteg energiahoz, gyonyoruseges gyerkocokhoz es pocakhoz :)

Nalunk Apa csak 24-tol szabad 3 napra..... ilyenkor van a legnagyobb porges a boltokban ugye, es o boltvezeto..... majd januarban pihenunk!

Megvettem az edessegeket karacsoyra, nemet mezeskalacs Lidlbol, a karacsonyi vacsi v ebed desszertje, ugyhogy mar csak a menut kell beszerezni. Libasult lesz portoi szosszal, gesztenye toltek mellette golyo formaban :) sult zoldsegek. Ez 25.en, Szentestere meg ki kell vmit talani, majd amit talolok a boltban :) itt a marks and spencernek tok jo kajas reszlege van, nagyon fincsi, nagyon jo minusegu kesz v felig kesz kajakkal, ok szponzoraljak iden a karacsonyunkat :)

Juci a lekvar nagyon jol hangzik, elmentettem, jo 5let jovore ajandeknak!!! ;)

Vanda, en nem pasizom ejszaka... meg nappal sem...:( zuram ejszaka dolgozik most egy darabig, nappal meg alszik.. bar amugy sem lenne energiam ;) megertelek, hogy kivagy, nekunk sem volt szabad a pocakossag alatt, most meg eronk nincs... majd januarban ;) ;) annyi mident beterveztem mar arra az egy hetre, amig itthon lesz :oops:

dragonfly

Kép

Jó reggelt!

Voltunk a doktor néninél, meggyógyultunk :!: :!: :!:
Nekem ez a legszebb karácsonyi ajándék!
Vittünk ilyen mézest, szép kari celofánzacsiba, és a csajok adták oda, olyan édesek voltak, hogy csak na...

Judit

jucicuki

Bogyó!
Nem tűnök el ígérem.De te hol vagy?

Juci!
Klassz a nari lekvár és a mézeskalács!Napi két sex után lehet nekem is ennyi energiám lenne,mint neked!Cukik a csajok!DE jó,hogy meggyógyultatok!

Bognártündi!
Hát már nőhetnének a skacok,hogy kiegyensúlyozottabb legyen a házaséletünk!Most olyan,mint a mese:Hol volt,hol nem volt!

Vovanda!
Jó a járgányotok!mi volt a dokinál?Emlékszem én terhesen megvesztem a sexért,de nálunk sem lehetett!

Anny!
Nálunk a srácok nagyon jól eljátszanak egyedül,ha meg nem akkor Halász Juci CD hallgatás-ámulattal van!Hozzá táncikálnak is!Ezért van pár dologra időm!Ma linzert csináltam,tegnap meg mézeskalácsot!Na jó,tegnap itthon volt apa,így ő lefoglalta a gyerekeket!

Zsuzska!
Barihimlő?Honnan?

Tonti!
Helyesek a gyerkőceid!Jó kis napsütés,hmmm..
Jó lenne,ha végigaludnák már az éjjelt,de most jönnek a rágófogak,így sokat felsírnak.Balu ha meg felkel,nem hajlandó visszafeküdni a kiságyba,így megágyaztunk lenn a földön és kivesszük őt,melléfekszünk és rögtön elalszik.Amúgy ordít,ha visszarakjuk.Mellettünk biztonágban van,sajna így elcsesztük.Sírni meg nem akarom hagyni,mert akkor Dóri felkel.

Petricsek!
Édesek a két kis tojás!

Nálunk apa csak karira van itthon,majd melózni,de 31.-től 10-ig lemegyünk Keszthelyre pihizni!Már várom nagyon!
Lent lesznek velünk a tesómék is,mert úgy döntöttek a párjával,hogy 9-én lent összeházasodnak és csak így 6-an leszünk az esküvőn a gyerekekkel együtt!Átmegyünk majd Kehidára pancsizi,Balcsinál sétálgatunk,jó lesz.Na remélem ott lesz majd összebújás!Megkérjük a tesómékat,hogy vigyék el sétálni a kölköket. :oops: :roll:
Vendég

banika! meg hogy ronda???? :shock: :shock: :shock: be faltam volna a monitort, nagyon ugyi vagy es karacsonykor senki nem gondolhat fogyokurara, le dobod a linzert receptjet, de tenyleg ha fele olyan jo ahogy ki nez :D :D :D

tonti! minket kuldol csabitani, te meg el megy aludni :wink: :roll: :D
ja meg talaltuk az ovet, olyan rovid fajta, de jo hogy meg van

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

anny, juci! edik a csajok es mar jo nektek hgoy elvezni fogjak a karacsonyt
juci! gondolom leg kozelebb 2szer meg gondolod a narancslekvart, de azert bizti hogy nagyon fincsi :D

Kép

demoniq13

Friss hírek: babócák 2200-2200 grammosak, szívhangok, köldökzsinór áramlás, magzatvíz rendben.
Doki bácsi nem is nézett méhszájat. Azt mondta, feleslegesen nem bolygat, mindent rendben lát, jövő héten találkozunk. Forgolódásnak nincs jele, de doki bá szerint még belefér, hogy megforduljon.
Szóval minden rendben, virult is a fejem rendesen! :lol:
vovanda

tonti! jok a kepek es ha 2 olyan orias pulykat be vagtok!?

zsuzska! roszul emlekszem, nem ert meg haza a babajargany???

juci! hogy birjatok az ejjeli munkat, en nem hogy munkat, de mire apa be jon a haloba en mar almodtam is egy kort :oops: :wink: vagy forditva van :D jok a sutik, es nagyon jo hogy meg gyogyultatok

petricsek! nagyon komolykak a fiaid :lol:

vanda, dragonfly! sajna veletek vagyok en is, olyan 6 honaptol apa mar nem mert hozam kozeledni, volt egy kis osze bujas nem epp az lejen, szules utan, asztan meg piroska, vendegek, most meg sokat dolgozik, neki most meg augusztusban van sok munkaja, meg en sem vagyok anyira kivanivalo :oops: cicik csungnek, hasam ploty, nagy a segem, meg kene szabadulni 5 kg-tol terheseg foloslegtok+5-tol terheseg elottirol

benszi! jo mulatcsag lesz majd pihizni, pancsizni STB amit nem akarok bovebben ki fejteni :D :D

Kép

demoniq13

vanda! gratulalok, nagyon ugyesen noveszeted a babokat :lol: :D azert meg dicserem pasit :D

Kép

demoniq13

Bárányhimlő. olyantól kaptuk aki itt volt és még csak lappangott nála. mikor itt volt rá két napra kijöttek az első pöttyei. szóval valószínű hogy elkaptuk. az összes vendég lemondta hogy eljönnek hozzánk. meg ugye mi sem mehetünk.

Babakocsi! neten rendeltem, de aztán azzal a lendülettel küldtem vissza amilyennel jött. szar aluvázas iszonyat. Most lehet Esprit vagy Mclaren lesz.

nagytakarítottunk. mindjárt kész minden, holnap főz Apa.

szépek a sütik :)

zsuzska80
Szombathely

Vonda! szupi h. minden rendben! még egy hónapot egészben!! ez parancs! :):)

zsuzska80
Szombathely

Csajok betojok mennyi energytek van :D
sütik gyönyörűek az enyémek szarok lettek ha a csajok hagyják megpóbálkozok gyümikenyérrel mert az aszalt cucc ingyé van :D anyu csomagolja a melóhelyén aztán leesik belőle :oops:
képek tonti a Q7 nekünk az i love you autónk eggyszer csak lemegy az ára :lol: pulykának annyi :D
petricsek hát ezek a kisfickók milyen édesen megszeppenve ülnek gondolom utána krampuszkodnak is :D
juci te kis ügyi lekvár meg minden nem semmi ügyi vagy a lányok meg olyan cukrimukri tündérkirálylányok :D
vanda drukk ügyik vagytok igy 2:1-ben mostmár nem lehet baj.
zsuzska mi pont igy jártunk pénteken voltak vendégek vasárnap a kislány kipöttyöződött mi meg várjuk mi lesz velünk,ez van.
benszi olyan király az a fényképes tábla bekaksiztam néhány képen a röhögéstől,és a gyerkőcös meg tündéri édi :D
dragonfly jó kis menü elé nézel :wink:
én füstöltsajtal,aszaltszilvával töltött pulykeszka baconbe tekerve,nyammmmmm
FANNNNNNIIII elhavaztál :?: :?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D
vivi ha már vettél fényképezőt ajándékozz a csajok fotóival tüstént :D
ha valaki kimaradt sorry ezt csak igy visszaemlékezésből nyomtam

lanyané

ki vagyok fingva!!! (már bocs :oops: )... egész nap takarítottunk, még a három éves port is kiszedtük a tapéta és parketta alól :wink:

nálunk apa annyira kidolgozta a belét, hogy végre szabin van. :lol: ünnepek között bemegy egy napra, aztán puszi mindenkinek januárig! JUHÉÉÉÉ! :lol: :P :lol: :P hátha sikerül rendbehozni a "házaséletünket". :oops:
én holnap sütök vmi egyszerűt, a szerdai menü meg bableves, sültcsirke rozmaringos krumplival és pertrezselymes gombával, és a végére egy light-os gyömbéres-szójás sült tök. remélem nem égek le vele apa előtt. úgy szeretném ,ha ízlene neki. mostanában nem sokat sertepertélek a konyhában. 8)

vanda: ügyesek vagytok, szépen cseperednek a babók! :P

Petra
Kép
petricsek

ancsi köszi a kérdésed, zsombi most 7250 körül van, Bendus 8300 körül. doki legutóbb nem küldött vérvételre, azt mondta adjunk "vastagabb" kaját és majd a januári vizsgálaton meglátjuk. ennyi. ... ezért érdemes volt paráznom :roll: ... mostmár lenyugodtam, srácok szépen fejlődnek, esznek, szaladgálnak, kakilnak, rikotoznak :wink:
Zsófi ügyibaba! Képetképetkéééépeeeeet róluk!

Petra
Kép
petricsek

Juci: nagyon szepek a sutik, a shrek kis sutifigurajat juttatta eszembe. :lol:
Ilyet en is akarok csinalniiiiii!!!! Majd jovore! :roll:

Benszi: tudom, a fogzas orjito, kitartas!!! :? De jo Nektek hogy kicsit pihizhettek! :roll: :D

Vovanda: szupi, jo sulyban vannak a babak, szerintem siman kihuzzak a 37. hetig! Kepek nincsenek?

Moni: csak az egyik pulyka a mienk, a masik a parom testvereeke.

Petricsek: detto, en is kivagyok! Nalunk is csillog-villog a lakas de meddig?! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Mármint a babákról képek? 4D-re kéne menni pofit fotóztatni, de nemigen jutunk el. A "rendes" UH-n meg a dokim is leginkább buzgón kéri őket, hogy addig maradjanak nyugton, amíg méricskél. Teljes a káosz, a fejüket beazonosítom és kész. Itt egy mancs, ott egy tappancs...
vovanda

Írás helett rakok képeket :lol:

én is sütöttem:
Kép Kép

Janka és a karácsonyi ajándék :lol:
Kép Kép

Anna:
Kép

Janka áll:
Kép

szanet

időm/kedvem írni semmi
csak Juditnak, h nagyon klaaaasssssssssssssssssssz :lol:
és hajrá Janka, és vesszenek a pulykák és nőjenek a babák bent!
:lol: :D :wink:

Kép
an°°di

csajok! nagyon izgi vagyok az ut miatt, babak szinte att aluszak az ejszakat, ugy hogy remelem eszre sem veszik, csak majd a nagy kornyezet valtozast, holnap muszalj meg csinalni az utleveleket a babaiknak es vasarnap indulunk visza.
puszi mindenkinek es NAGYON BOLDOK KARACSONYT, SOK AJANDEKOT, de persze a leg szeb ajandek a csalad es elso sorban a babak.
ha meg lesz kis idom meg be kukizok ma
puszi mindenkinek
Kép

Kép

demoniq13

Sziasztok!
Szanet!
Nagyon husik a csajok!Lassan Nálatok már szilveszter lesz! :lol:
Eszti!
Túl éltétek a radiátor szerelést?Ma sütöm a gyümölcskenyeret! :wink:
Benszi!
Remélem jól sikerül majd a pihenésetek :wink: :wink: Tesódéknak sok boldogságot!!!Ez aztán a jó esküvő!!!Nekünk is ilyen volt,csak mi 4-en voltunk :lol: :lol: Nagyon jól éreztük magunkat,utána Keszthelyen vacsoráztunk a Lovagi Étterembe 8) 8)

bognartundi0727

Kép

Ti csak készülődjetek én hátra dőlve figyelem a csajokat!Remélem a gyerekmunkáért nem csuknak le :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

bognartundi0727

Tunci de gyonyoruek a Lanyok! Mikor lesznek mar az enyemek is ilyen nagyok es segitokeszek? :roll: :D Nagyon elvezik a sutikeszitest ugye?

Moni: Neked is nagyon boldog karacsonyi unnepeket es nagyon jo utat! Biztosan minden rendbe lesz, majd jelentkezz otthonrol ha tudsz! Nagyon szep a kepeslap!!!

Szanet: hogy Te milyen ugyes vagy!!! Nagyon szep a suti, nekem is kuldhetsz belole! :wink: Janka tenyleg igazi ajandek olyan edes, Anna meg a kis telapolanyka nagyon cuki! Gratulalok Jankanak a felallashoz!

Vovanda: karacsony alkalmaval aruld el nekunk a nemuket! :wink: :lol:

Na, megyek sutni es keszulodni.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ezt a pár hetet már kibírhatod... :lol:
Nekem is van segítségem. A fiam tök ügyesen törölgeti a port és sütikóstolgatásban is világbajnok. :lol:

Tünci!
Ezek tünemények (meg persze az összes manó).
Nagyon ügyesek, jöhetnek hozzánk is!

És jön haza az autónk!!! Már úton van!!! :lol: :lol: :lol:
vovanda

Demoniq!
Boldog Karácsonyt!!Vigyázzatok nagyon magatokra!!
Tonti!
Nagyon gyorsan megnőnek!!!Néha sajnálom :roll: ,de hát ez a dolgok rendje!!
Vanda!
Szupi az autó!!
Küldöm a csajokat,bár egy kicsit messze laktok,de még ingyen utaznak :lol: :lol: :lol: Az órabérüket majd megbeszéljük :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Lányok!
Most én sem tudok írni, beteg vagyok, valami vírusra gyanakodnak, az egész testem kiütéses lett egy éjszaka alatt, háromszor voltam dokinál, ebből egyszer ügyeleten.
Szóval, megyek aludni, csak annyit, h nagyon tündériek a gyerekek, megnéztem ám a képeket!
puszi mindenkinek!

KépKép
lili73

Lili
Jobbulást!Szegénykém,pont karira :cry: :cry:

Tünci
Ne is sajnáltasd magad.Neked semmit nem kell csinálnod,boszik mindent megcsinálnak helyetted :lol: :lol: :lol:

Szanet
TÜNDÉRIEK!!!!!

Vanda
Szuper karácsonyi ajándék az autó :lol: :lol:
Bébik szuper súlyúak

Móni
Vigyázzatok az úton :wink:

Fanni? :lol: :lol:

Mi fát díszítettünk,pasik élvezték nagyon
Kép

[/img]
Kép

Kép

Kis műszerészek :lol:
[/img]
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.23 21:32-kor.
Vendég

ha nem érnék ide holnap,akkor:

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK,TELJESÜLJÖN MINDEN TITKOS KÍVÁNSÁGOTOK!
Vendég

Sziasztok Csajok!

BÉKÉS, BOLDOG, BEJGLIVEL TELI KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK!

Pasik, csajok bűbájosak, sütik szépek!

demoniq: jó utat Nektek, vigyázzatok magatokra!

Petra
Kép
petricsek

Csajok, hogy nektek mennyi energiátok van! :shock: Csak nézek! Adjatok már nekem is! :wink:
Nekem nem volt még időm sütni. :oops: Habár holnap azért csinálok karácsonyi muffint, ennyire futja. :oops: Apa ma is, tegnap is dolgozott. Örülök, hogy egyáltalán az ajándékok megvannak. :oops: Na meg azért ki van takarítva.
Mindenki sütije nagyon szépséges, és bizti finom is! :D

Banika, Ti már feldíszítették a fát? Mi még meg sem vettük. :lol: :lol: :lol: Majd holnap délelőtt. Cukik a fiúk!
Tünci, Szépek a csajok, és milyen ügyin segítenek. Remélem 2 év múlva már én is "befoghatom" az enyémeket! :lol:
Demoniq, Jó utat nektek!
Szanet, Édesek a csajok!
Vanda, Milyen jó kis súlyban vannak már az ikrek! Én is szeretnék már saját autóóóóóót! :wink:
Benszi, Jaj de jó, hogy itt vagy! :wink: Majd meglásd milyen jó kis csapat van itt! Irigyellek a pihi miatt!
Juci, Örülök, hogy meggyógyultatok! Ez a narancslekvár nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni!
Petricsek, A 2 kis komoly pasi zabálnivaló! :D
Tonti, Milyen jók a képek! :D Anna mennyire élvezi a hintát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

ÁLDOTT,BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK :!: :!: :!:
s.csilla

Kép

jucicuki

Mindenkinek sok halászlét, bejglit (Tontica: neketek fini pulykát) és jó babázást karácsonyra!

Pussz:

Vanda, Minimanók, Menő Manó és 1szálpasi (aki előbb-utóbb itt is felbukkan majd) :lol:
vovanda

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK ÉS AZ APRÓNÉPNEK!!

bognartundi0727

Lanyok mindenkinek

NAGYON BOLDOG BEKES PIHENTETO UNNEPEKET kivanunk

Bogi es a sracok :)

Babak irto edik, sutik naggyon jol neznek ki!!!!!!!

Moni jo multatast otthon, vigyazzatok az uton!

Lili jobbulast!!! mi lehet ez a kiutes?????

ZSuzsi nektek is a baranyhimlohoz....

Tunci a lanykak nagyon edesen segitenek!!!

dragonfly

Lányok!
Nincs most másra időm, de feltétlen szeretnék
SZÉP KARÁCSONYT kívánni Nektek!
Szeretettel,

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindannyiótoknak!!!

http://www.youtube.com/watch?v=941ka-nI ... re=related
Vendég

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: