Sziasztok!
Hát nem győzöm visszaolvasni, amit eddig írtatok! Csodállak benneteket a nagy karácsonyi készülődés miatt, és hogy ennyi energiátok van mindenre. Nem is tudok mindent kommentálni. Én most épp hulla fáradt vagyok, már napok óta nem bírom kialudni magam. (De úgy kell nekem, én akartam karipartyra menni.) Lányom büntet azóta is, mert nem alszik rendesen éjszaka. Ma óránként kelt. 4-korkihoztam játszani, aztán 5-kor elaludt, úgyhogy most visszavittem és azóta alszik.
Nagyon szépek a gyerekek, a sütik a fák és az ajándékok. Nálunk is itthon van apa péntek óta. Azt hittem így majd több mindenre jut idő, hát nem. Olyan , mintha lenne plusz egy gyerekem, most még utána is pakolhatok.
Nekünk még az idén jó dolgunk van, 24-én elhúzunk haza anyukámhoz, az idén még ott lesz a karácsony, mert a csajok kicsik, és még úgysem értik. 23-án du feldíszítem a fát, de nem kell sütnöm főznöm. Egyébként nekem sincs igazán karácsonyi hangulatom.
Judit! Nagyon jó az a narancslekvár, majd írd le légyszi a receptet. Úgy látom tavaly nem igazán volt sokhelyen karácsony. Nekünk is nagyon rossz volt. Dec. elején meghalt a nagypapám. 20.-án meg bekerültem a kórházba. Sajnos még most is sokat eszünkbe jut, milyen szar volt tavaly a decemberünk.
Banika! Szépek a mézeskalácsaid, és az a lényeg, hogy fincsi legyen. Küldhetsz nekem is. Én egyszer próbálkoztam sütni, akkor csúnya is lett, meg ehetetlen is. Valahogy ez nem megy nekem, pedig azért szoktam sütni.
Vovanda! Nagyon szép a kocsitok! Egy ilyet én is elfogadnék!
Tontica! Nagyon édes a video!
Petricsek! Nincs is kupi nálatok! Ez most az alap.

Nekem is ilyen szoptatos fotelem van! Mi is szeretjük. Én mondjuk használtam is, sőt még most is abban etetek este és reggel, és persze abban hintáznak. (mert ugye a rendes hinta, amit mikulásra kaptak, még mindig nincs felszerelve.) Mi van a hízásotokkal?
Szofi! Én tudtam, hogy nem ez a neved!

Kati meg is lepődött, mikor érdeklődtem nála. Mi is járunk még de csak Adrival, Zsófinak már nem kell. Ő már mászik, ül és feláll. Az utobbi kettőt ez elmúlt pár nap alatt.
Amit kapnak karira az nem kifejezetten járássegítő, hanem 4 in 1. Én is asztalt akartam nekik, de találtuk ezt a váltazotatot, és akkor már emellett döntöttünk, mert a csak asztalok sokkal drágábbak voltak. Ez a simbáé.
Bocs a sok szövegért, most megyek, mert felkelt a másik lányom. Ha nem tudnék írni már, akkor
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! Élvezéttek, hogy már a gyerekekkel együtt ünnepelhettek.
Üdv,
Ancsi