Sziasztok!
Jó korán keltem, de hát a férjem ment dolgozni...
Már bevágtam 2 kakaóscsigát, most meg itt szenvedek, tiszta hülye vagyok.
Csibb!
Férjem vasutas, és nem sztrájkol

sajnos, pedig megérdemelnék, (persze akkor is ott kéne lenni, úgyhogy mindegy is)az a durva az egészben, hogy 2 hónapja szinte folyamatosan szabin van, mert év közben nem tudta kivenni(nem volt plusz ember)most meg már ugye muszáj volt kiadni, erre végig beosztják az ünnepekre

És így még rosszabb, olyan jó volt, hogy ennyit itthon volt, tök jól elvoltunk, pihiztünk, mászkáltunk, aztán most durva lesz a böjtje
Erpé!
Csak egy kis suzuki splash lesz

Mindenképp valami kis és olcsó autót akartunk, igazából csak arra kell, hogy mégis ki tudjunk mozdulni a faluból, mert minden 30 km-re van innen(kórház, gyerekorvos, nőgyógyász, értelmes bevásárlási lehetőség, stb).Eddig anyóséktól kellett könyörögni autóért, de tudjátok, közös lónak...Ha valami gáz volt, biztos mi rontottuk el, stb, szóval nagy nyűg volt már, pedig ahová csak lehetett, eddig is vonattal jártunk, mert az ingyen van.
Szóval mindenképp kisautót nézegettünk, és kategóriájában ez volt a legolcsóbb, én meg ráadásul bele is szerettem, én alacsony vagyok, és olyan jól lábra meg kézre esik benne minden, nagyon klassz.Ráadásul tök alapot akartunk venni, és az egész országban nem volt

így megkaptuk alapáron klímával meg mp3-as magnóval
Először mi is használtat akartunk, de olyan kamattal adták volna(gyakorlatilag 100%

)hogy meggyőztük magunkat, hogy szó sem lehet róla, aztán még ki tudja mennyi baja lesz, nagyon ki kéne fogni, akkor inkább egy új, és ezzel tuti elleszünk egy darabig, főleg, hogy rá vagyunk szokva, hogy alig megyünk autóval valahova(persze ez majd változik, máris be vannak tervezve az útvonalak, alig várjuk, hogy megkapjuk

)
Remélem lassan megjön a kedvem a takarításhoz, mert eddig nem sok van