A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

január közepéig itthon vok mo-on. csütörtökön érkeztem. tegnap is voltam itt uhun, és jan 16-án együtt apuval itt az utolsó. kint születik a baby igen. ;)

KépKép
KépKép
adryn

Bea:

Kakilós muffin
Szülés után közvetlen ideális, a másodiknál bevetettem e csodaszert, és sikerült a mindennapos: "volt már széklet anyuka?" kérdéseket hamar elkerülni. Érdemes valakivel megbeszélni, hogy amint tudja, süti, és viszi be a kórházba...
Persze, nem egy gasztronómiai remekmű, de meg lehet enni. Vigyázni érdemes azért vele, nehogy visszaüssön. Laura pl. egyszer rákattant, és kettőt is megevett belőle, aminek súlyos következményei lettek. Felnőtteknek 2-2 darabot ajánlok naponta.
• 350 g teljes kiörlésű liszt
• 2-3 ek. korpa
• 3 ek. barna cukor
• 3 tojás
• 10 dkg vaj
• 1 csapott ek. sütőpor
• 1 banán szétnyomva
• 2 répa-alma (1-1, vagy 2 valamelyikből)
• magok 6 e.kanállal (pl. len, szezám, mazsola, tökmag)

180 fokon sütni 15-20 percig.

2 almával, 1 banánnal, 2 k lenmag, 1k napraforgó, 2k mazsola, 1k búzacsírával készítve darabonként 14,5g CH-t tartalmaz!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az poén volt, amikor a sztrájk közepén mondta nagynéném, milyen jó lenne, ha Januárban visszamennék Vácra, sütögetnénk, gyerekek stb., mert ő még 7 hónaposan is utazgatott. Mondom az jó, csak lehet várnék a Nyugatiban, hogy most haza tudok jönni, vagy fél napot a pályaudvaron töltök? Mert ha még Vácra nem megy, csak megoldanánk :roll:

Én már nem nagyon vezetek, csak bevásárláshoz, amúgy is olyan jól esik most sétálni.

Még egy kis hó hiányzik a karácsonyi hangulathoz, jövőre, már eggyel több személynek csomagolunk, eszembe jutott, ahogy csomagoltam az ajándékokat. Nekem ő a legnagyobb ajándék :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, az autós út biztos húzósabb lesz, mint a repülős :o
Úgy jösztök majd?

Nemlajos, köszi, de ez most is ehető, nem csak szülés után, ugye?
Le is mentem. Biztos a napi egy Elevit, meg a sok süti :oops: :oops: mi lesz Karácsonykor? Előre félek :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: úgy megyünk vissza....

KépKép
KépKép
adryn

Az lesz egy pár óra, ügyes kismama vagy :wink:

Várom a tánc eredményét, és alszom... Megasztárban ki nyert? :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok

Bea, jó, hogy megvagy. Szépek a becsomagolt ajándékok. Én ezzel még sehogy sem állok - bár itt a topikban már sokan túl vannak rajta...

Ráadásul holnap du kipakoljuk a gyerekszobát, mivel hétfőn jön apósom kifesteni. Most ő nagyon benne van, az egész lakásukat már kifestette és megvan mindene hozzá. Mi csak a színezőt vettük :) És egy ilyen ajánlatot nem tudtam visszautasítani :)
Csak persze az időzítés lehetne jobb, de végülis az a lényeg, hogy szép legyen a szoba.

Vezetés: én még vezetek, egyelőre nincs vele bajom. Nem zavar a hasam, nem esik nehezemre. Bár nem ülök minden nap kocsiba, csak pl. ügyintézni, bevásárolni, elugrani barátokhoz, rokonokhoz, stb. Hetente 2-3 alkalom. Samuval is még a szülés napján is vezettem.

Sajnos megint nincs több agyam, jó késő van, és hosszú volt a nap. És ma jó sokat voltam a konyhában, meg délután vendégségben is. 9 után értünk haza...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

a Viktor!

Katka
nagyon szépek a lányaid!!! :D

Erpé
nem tudom, hogy írtam-e, de Samu nagyon helyes kölyök!!! szépfiú!!!

Fanni sem tökéletes szépség! :lol: :wink: ő meg úgy született, hogy egy folt van a bal halántékánál. és azt mondják, nem is fog felszívódni. ilyen hajszáleres folt. de már ahogy nő, egyre kisebbnek tűnik, és nekem tetszik foltosan is. 18 évesen meg lézerrel bármikor eltüntetheti, ha akarja.

nekem nem volt bundazsákom, overall és takaró megoldást nyomtuk. viszont most megkaptam a hugom menő babakocsiját, és ahoz tartozik ilyen zsák is! úgyhogy most lesz!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bea, persze, nyugodtan lehet most is enni, nincs benne semmi ártalmas anyag:)
Majd meséld el, hogy hogy hat, mert én még nem ettem (nincs muffinformám, pedig de régóta szeretnék, na majd az új lakásban!:D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És még azt hittem én vagyok későn fekvő :)
Erpé, milyen kedves az apósod. Majd fotózd le, ha kész lesz :)

Nemlajos,meg is sütném már most, csak ma nekiállunk sütizni, mi már ilyenkor elkezdjük általában anyukámmal a készülődést, utolsó napra csak a halászlé, rántott hús, meg a saláta marad. Eddig mindent szinte ő csinált szegény, de most hogy táppénzes ráérő lettem, nem bírok megülni, mindig csinálnom kell valamit. Viszont egyelőre most hatott a joghurt, korpa, rostos nap-kúrám. Gáz ilyet mondani, de végre megkönnyebbültem :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hurrá :lol:

Én mióta földimogyorót török minden este, nem sokat gondolkozom a wc-n... 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na ma meg milyen pangás van....Mindenki süt, főz, takarít, csomagol????? Nekem is takarítás volt a program....
Most meg lassan megyek a bnőimmel vacsizni. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én spec. csak pihiztem egész nap :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Nekem jó pörgős volt a hétvégém. De azért délutáni szundit minden napba beiktattam. én már nem nagyon bírom ennélkül... :oops:

Megvettem a fát és az ajándékokat. Hétvégén itt volt (azaz még van) apukám segíteni. Kislányokkal jól el van, én meg addig tudok ezt-azt intézni....

Köszönöm a lányokra adott kedves reakciókat. Nagyon kedves Tőletek! :)
Nemlajos: Számdora a Te gyereked lesz a legszebb a világon. Ez kódolva van baba korban. A hormonok tökéletesen elrendezik. Időval aztán persze látni fogod a hibáit is és azok fognak a legjobban zavarni, amiket tőled örökölt :lol: :lol: :lol: , de a szeretet már marad és azt hiszem itt tanuljuk meg a tökéletes elfogadást, hogy a gyermekünk úgy jó, ahogy van és ne akarjuk megváltoztatni és mássá tenni....

Bea: Örülök, hogy jobban vagy.... Egy szorulás bizony nagyon rossz tud lenni....
Azt is bölcsen teszed, hogy kevesebbet vezetsz. Én ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak....

Csibb: Fanni szerintem tökéletes szépség. A folt lehet a szexepilje.... ;)

Éjszaka csomagolok! ;)

Katka

katka22

Sziasztok!
Én is elég lájtosan adtam elő a napot, még reggel ágyneműt húztam, és nagyjából ennyi! :D Főznöm sem kellett, sőt ma anyukám hozott kaját, úgyhogy holnap sem kell :wink: Holnap a férjem nappalos lesz, reggel hattól este hétig nem látom, holnapra tervezem a lakás teljes kitakarítását, így hogy főznöm sem kell, bár félek, hogy így is nagy falat lesz, de hátha sikerül!
Aztán holnapután kezdek sütögetni(hacsak nem kell mennünk az új autónkért :D :D :D úgy várom, mint egy kisgyerek, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű karácsonyi ajándékunk lesz, de meggyőztek(meg mi is magunkat)hogy jövőre még bizonytalanabb lesz a helyzet, 20% önerő nélkül nem adnak majd új autót stb, stb, úgyhogy belevágtunk. :wink: Lara érkezésére úgyis kellett volna, pénzünk jobban meg majd csak az adóból lesz, az meg ugye már késő, úgyhogy ilyen szempontból mindegy volt, hogy most vagy január-február, akkor sem tudtunk volna többet belefizetni.

24-én csak mi leszünk, valamikor a nap folyamán összejövünk anyósékkal(szemben laknak :lol: )az én szüleim meg a tesóm meg 26-án jönnek hozzánk, de anyu jön segíteni, úgyhogy végülis csak a helyszínt szolgáltatjuk mi, a többi kooprodukció lesz. :D
Férjem 25-én nappalos, 26-án éjszakás, úgyhogy jól egyedül leszek karácsonykor :(

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Sajnálom, hogy egyedül leszel. Az bizony nem könnyű... Nincs valaki akihez elmehetnél 25-én? Társaságban könnyebben telik az idő...
Nekem a lányokat az apukájuk 25-én este viszi el és majd csak 26-án este kapom őket vissza. Ilyenkor ez nagyon rossz érzés, de hát nekik meg ott is van családjuk és ők jól érzik magukat.... Csak nekem nehéz nélkülük.... Ha nekem valaki azt mondja, hogy én a gyerekeim nélkül leszek Karácsonykor, hát körberöhögöm.... Tavaly nem röhögtem, hanem végigbőgtem a napot.... Idén legalább Pocaklakó velem lesz....

Katka

katka22

Sziasztok!

Látom mindenki nagy takarításban és készülődésben van :)
Én is többnyire pihenéssel töltöttem a hétvégét, remélem meg is lesz az eredménye (mármint a dokinál :) )

Katka és Zazzy sajnálom a részben magányos karácsonyt :( .

Nálunk hagyományosan egyik nap az egyik nagymamájé a másik nap pedig a másiké. De idén először leszünk itthon 24--én, nekem furi lesz, hogy nem otthon anyuéknál leszünk, de hát ennek is el kellett jönnie valamikor, végülis már saját családom van :D és így nem kell rohangálni ide-oda. Na meg hát a pihenés :evil:

Lányok akinél már nagyobb a gyerek, ti mit mondtok neki, a fát a Jézuska hozza és dísziti vagy csak az ajándék az ő dolga??
Ugyanis tegnap este mondta Panna, hogy fel kell hívnia a Mamit, hogy majd együtt díszitik fel a fát :shock: Igazából nem is tudtam mit mondjak. :roll: azóta nem hozta szóba.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

húú, nekem ez nagyon nehéz ügy... nálunk nem volt jézuskázás... férjeméknél igen. mi együtt díszitettük a fát, ők nem... szóval nem tudom, mit csináljak, egyelőre az ajándékot ő hozza. a többi majd alakul... :roll:

Katka
én is így gondolom! :wink: köszi! :D
sajnálom, hogy a lányaid nélkül leszel!!! :(

Zazzy
téged, is, hogy a férjed nélkül! mit dolgozik, hogy ilyenkor is mennie kell???

én sehogy sem állok továbbra sem. illetve pár ajándék kipipálva, de Fanninak és a tesóm kislányának pl. még semmije nincs... tőlünk. ettől kezdek befeszülni... de mivel vele nem tudom ezeket megvenni, és a férjem meg sosincs itthon, hogy elmehessek egyedül, Így nem is tudom, mi lesz...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Eladnám az alig használt Medela Mini Electric mellszívómat.
Jellemzői:
Medela elektromos mellszívó, amit kézinek is lehet használni. Bababoltban vásárolt, 8 hónapos, garanciális, alig használt állapotban, összes tartozékával, dobozában, számlával eladó. Az elektromos részét lehet adapterrel vagy elemmel is működtetni. Az mellszívó motor eredeti ára: 19900 Ft, a kézi szívó és tejtároló résznek 6500 Ft volt. A kézi része egyszer sem volt használva.
Itt egy link, ahol meg lehet nézni a képeket a mellszívóról:
http://www.teszvesz.hu/item512986704_me ... szivo.html
Küldj privit, ha érdekel vagy kérdésed van. :)

Kép
blani28

Sziasztok,

Katka, Zazzy, én is sajnálom a részben egyedül töltött karácsonyi napokat. Azért Pocaklakó tényleg veletek van, nem lesztek teljesen egyedül.

Zazzy, és milyen autótok lesz? Mi még sosem vettünk újat, én eddig csak használt kocsiba ruháztam bele, és elhiszem, hogy nagyon várod...

Vica, nálunk is most lesz először az, hogy nem a szüleimmel töltöm a szentestét. De az idén mi is belevágunk a saját hagyományok kialakításába, itt az ideje. Nem volt jó tavaly, hogy délelőtt még itthon fadíszítés, délben ajándékozás, aztán rohanás anyuékhoz (60 km-re laknak)... Az egész nap olyan űzött volt, nem igazán sikerült meghittre.
Az idén csak 25-én délelőtt kerekedünk fel, és látogatjuk végig a családot 2-3 nap alatt.

Ja, és nálunk is dilemma van a karácsony körítésével. Csibbhez hasonlóan nálunk sem volt jézuskázás gyerekkoromban, még az ajándékot sem ő hozta, ezt nem is tudnám hitelesen képviselni a gyerek előtt... Mi azt mondjuk neki, hogy tőlünk kapja az ajándékokat. A szeretetünk jeleként.
Ami nálunk ütközőpont: a fa dísztítése. Pároméknál meglepetés-fa volt a szokás, nálunk a közös díszítés. No, még van két napunk lejátszani ezt a meccset :)
Csibb, remélem, hogy azért sikerül sort keríteni a maradék ajándékok beszerzésére a következő két napban. Fannit nem tudom arra a néhány órára rábízni valakire?
Megyek, csomagolok egy-két ajándékot.
Üdv:

erpé

Sziasztok!
Jó korán keltem, de hát a férjem ment dolgozni...
Már bevágtam 2 kakaóscsigát, most meg itt szenvedek, tiszta hülye vagyok. :evil:

Csibb!
Férjem vasutas, és nem sztrájkol :lol: sajnos, pedig megérdemelnék, (persze akkor is ott kéne lenni, úgyhogy mindegy is)az a durva az egészben, hogy 2 hónapja szinte folyamatosan szabin van, mert év közben nem tudta kivenni(nem volt plusz ember)most meg már ugye muszáj volt kiadni, erre végig beosztják az ünnepekre :evil: És így még rosszabb, olyan jó volt, hogy ennyit itthon volt, tök jól elvoltunk, pihiztünk, mászkáltunk, aztán most durva lesz a böjtje :(

Erpé!
Csak egy kis suzuki splash lesz :D Mindenképp valami kis és olcsó autót akartunk, igazából csak arra kell, hogy mégis ki tudjunk mozdulni a faluból, mert minden 30 km-re van innen(kórház, gyerekorvos, nőgyógyász, értelmes bevásárlási lehetőség, stb).Eddig anyóséktól kellett könyörögni autóért, de tudjátok, közös lónak...Ha valami gáz volt, biztos mi rontottuk el, stb, szóval nagy nyűg volt már, pedig ahová csak lehetett, eddig is vonattal jártunk, mert az ingyen van.
Szóval mindenképp kisautót nézegettünk, és kategóriájában ez volt a legolcsóbb, én meg ráadásul bele is szerettem, én alacsony vagyok, és olyan jól lábra meg kézre esik benne minden, nagyon klassz.Ráadásul tök alapot akartunk venni, és az egész országban nem volt :shock: így megkaptuk alapáron klímával meg mp3-as magnóval :D :D :D
Először mi is használtat akartunk, de olyan kamattal adták volna(gyakorlatilag 100% :shock: )hogy meggyőztük magunkat, hogy szó sem lehet róla, aztán még ki tudja mennyi baja lesz, nagyon ki kéne fogni, akkor inkább egy új, és ezzel tuti elleszünk egy darabig, főleg, hogy rá vagyunk szokva, hogy alig megyünk autóval valahova(persze ez majd változik, máris be vannak tervezve az útvonalak, alig várjuk, hogy megkapjuk :lol: )

Remélem lassan megjön a kedvem a takarításhoz, mert eddig nem sok van :?

Kép
Kép
zazzy

Adryn Boldog Születésnapot!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Drága Adryn! Mi is
Nagyon Boldog Első Babás Születésnapot Kívánunk Neked!
Tekla@Botka@Kata
kuklika
Budapest VIII. kerület

Köszi :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Boldog szülinapot Adrynnak!!! :)

Én ma voltam a Rossmannban, van olyan bébiknek való kéz- és láblenyomat készítő. Nagyon frankó!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Luca megint benáthásodott, éjszaka egy csomószor fel kellett kelnem, kiszívni szegénynek az orrát, reggelre teljesen kész lettem, ezzel a nagy hassal ez már komoly edzés :? Kistesó fülének már zene lesz a porszívó hangja. :oops: Férjem reakcióideje éjjel a 100x-ra nő, így ő az ilyen bulikból mindig kimaradt... :roll: Á, ennél nagyobb bajunk soha ne legyen!!!

Katka: csatlakozom, lányaid nagyon szépek! És a delfines képek klasszak!

marq
Kép
Kép
marqueza

folyt. köv., lefagyott az egér

Adryn: boldog szülinapot! :D Nyilas/Bak vagy?

Pulcsi: még április is lehet hideg, sőt, az utóbbi évek májusai is kitettek magukért! Tényleg nem az a fontos, hogy az overall orkánból legyen (ezt már írta vki), hanem, hogy ha kocsival jártok majd, láb közt bekötős legyen (lyuk a biztonsági övnek) és a 62 a max méret, még abban is el fog veszni. 8) Van, akire még az 56-os is nagy. Egylőre sajna abban még ne gondolkodj, hogy bármit is eltehetsz hónapokkal későbbre. Majd úgy 3 éves kor után. Addig viharos tempóban nőnek. 8) Esetleg várd meg a téli kiárusításokat, szerintem jan. végén már tutira minden le lesz árazva, C and A és H and M -et tudom ajánlani, jó minőségűek a a gyerekruhák, és különösen az utóbbiban nem ritka a 70%-os árleszállítás.

Csibb: remélem, ajándékot tudtál már beszerezni Fanninak! :shock: Én még soha nem voltam ennyire előrelátó, de idén októberben férjemmel egy vasárnap leforgása alatt beszereztünk mindent. Ennek ellenére most sem unatkozom... :wink:

Tencsi: örülök, hogy uh-n minden rendben volt! Nálunk se nagyon mutatta az arcát a kistesó, csak 1x fordult oldalra és küldött egy mosolyt, aztán ő is belémbújt. :lol:

Erpé: név még nálunk sem fix, pedig már jó lenne, ha férjem döntene végre. Flóra, Fanni nagyon szépek!

Nemlajos: költözés januárban már fix?

marq
Kép
Kép
marqueza

Zazzy: megértelek, férjem a reptéren dolgozik, náluk sincs ünnep, mert ugye a repcsik mindig jönnek-mennek. :roll: Én már egészen megszoktam ezt az életformát, de az elején rossz volt. Annyi előnye van, hogy a beosztásából adódóan reggelente mindig ő vitte Lucát bölcsibe/oviba, nem kellet sietniük, kényelmes reggeli+hancúr után ráérősen mehetnek, nyáron is könnyebb megoldani a szünetet. Viszont egy csomószor mentem a gyerekkel egyedül különböző programokra, mint egy szingli anya. Szerencse, hogy barátnőm férje meg operatőr, hasonló időbeosztással, így mint két szingli anya szoktunk "családi" programokat csinálni a csajokkal. 8)

Mára eldugulok...

marq
Kép
Kép
marqueza

marq, biztos a halál meg az adó, de reménykedünk :wink:

zazzy, katka, sajnálom a magányos ünnepet. MOndjuk ezt sose értettem, hogy ha valaki külön él, akkor miért van az, hogy az egyiknek jutnak a hétköznapok, a másiknak meg a szünet, a hétvége meg az ünnepek? Ez azért nem annyira igazságos... :?

jézuska: ezen én rengeteget agyalok. Nekem baromira bejön az (kivételesen), ami az amerikaiaknál van karácsonykor, hogy nem a jézuska, hanem a Télapó, a tej, a süti, a rénszarvasok, stb :D
De hát ugye nálunk dec. 6-án jár a Mikulás, és még ha a név különbözik is, a kinézet ugyanaz, szóval megoldhatatlan, hogy karácsonykor is ő jöjjön :?
A jézuskázás nekem nem tetszik, mióta tudom, hogy egy keresztre feszített emberből csinálunk majmot (már bocs).
A díszítés... én szeretném Dömével együtt csinálni a díszeket, viszont szeretném, ha a fát már úgy látja meg, hogy már készen van, ünneplőben.
Szóval lehet, hogy az lesz a mese, hogy a fenyőnek kell díszeket készíteni, és ha tetszik, akkor magára ölti, és ajándék is lesz, de hogy kitől??? :shock:
Nagyon túlbonyolítani sem akarom... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja és Adryn, sok boldog isten éltessen sokáig!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: járhat 2x az a mikulás.. mondd meg a gyerkőcnek hogy 6-án csak felméri a terepet, előajándékot hoz és akkor szedi össze a leveleket a gyerekektől a nagyobb meglepire :D

Köszönöm szépen mindenkinek a boldog szülinapis üziket, aranyosak vagytok :D

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és Marqueza: papíron már bak vagyok, de a nyilas ami nagyon illik rám.. szal nemtom. egyszer készíttettem személyes horoszkópot ott aszonták hogy még inkább a nyilasban vót a hold vagy nap vagy nemtommi, de kaptam már némi akaraterőt a baktól is... na meg az ikrek aszcendensem csak erősíti azt a nagyfokú szabadság és utazásvágyat ami a nyilas miatt alapból bennem van...

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Karácsony: Nálunk régebben a fát is Jézuska hozta. Amíg aludtak délután. Most már tudják, hogy én veszem a fát és együtt díszítjük és Jézuska az ajándékokat hozza (az alatt, amíg az emeleten csini ruhát veszünk ;) ).
Jézuskának 2 hete írtunk levelet, hogy ki mit szeretne....
Megjegyzem én ateista vagyok, de a nagyobbik lányom egy szentfazék, ezért neki nagyon fontos a Jézuskás körítés, meg adventi koszorúnk és minden egyebünk van.... Templomba ugyan nem viszem el, de a dalokat pl. én is tudom (mennyből az angyal, pásztorok.... stb). Szóval tudjátok, hogy van. Gyakorlom az elfogadást... A gyerekemnek ez nagyon fontos. Hogy van hite... És persze rendszeresen vitázik velem erről....

Anorák kérdés: Anorákból elég egy kis méret és majd meglátod, hogy néhány hét alatt kinövik.... De addig is az a jó, ha 10 napos korától minél többet ki tudod vinni és mivel a baba nem mozog és nem jó még a hőháztartása, ezért tényleg jól be kell öltöztetni.
Megjegyzem nyáron is tudnak durva hetek lenni, amikor egy polár kezeslábas a minimum....

Nekem ma apukámat kellett Győrbe fuvarozni. Nem mertem vonattal elengedi a sztrájk miatt, meg amúgy sem a legjobb az egészsége... Így viszont ma már vezettem 250 kilóméteret. Teljesen elfáradtam és a torkom is nagyon fáj... Sütikkel nem állok sehogy, konyha romokban.... Ebből mi lesz....

Viszont az összes ajándék megvan és 50% már csomagolva van.... ;)

Katka

katka22

Adryn: Most van a szülinapod??? Akkor te végig bulizod az egész decembert! :lol: :lol: :lol: Boldog születésnapot! :)

Karácsony: Nagyon egyedi dolgokat azért nem éri meg bevezetni a témában, mert legkésőbb az oviban szembesülnek vele, hogy a többieknél másképp van....

Katka

katka22

hát igen, ezért is vagyok tanácstalan... :cry:
De van még pont egy évem, hogy kitaláljam 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: na ja..nálunk októberben kezdődik a buli: hugom szülinapjával, aztán novemberben nagyanyám és nagynéném névnapja, plusz nagyanyám szülinapja is, december: házasság, mikulás, szülinap, karácsony, szilveszter, január: hugom névnapja, február: anyum név és szülinapja, valentin nap... és most már márciusban is lesz mit ünnepelni :D

KépKép
KépKép
adryn

Helló Lyányok,

Adryn: Boldog Szülinapot! sok puszi!

Karácsony: Hasonlóan mint Katkáéknál. eleinte Jézuska hozta a fát is, aztán később együtt díszítettük és Ő csak az ajcsit csempézte oda :), most meg a gyerek már tudja mi az ábra, de szerencsére jövő évtől megint lehet titkolózni amit én nagyon imádtam a karácsonyban!

semmivel sem állok sehogy sem, úgyhogy megyek is! puszi mindenkinek! (24-én és 25-én semmit, de semmit nem csinálok!!! csak 26-án kell főznöm :D!)

Szép napot!
Vica
wicca

no.. szülinapi pocakfotó :D

Kép pocak 29. hét

hát ennyit sikerült nőnie a 29. hétre ... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Nagyon Boldog Szülinapot! Most a párod nélkül..., :( de legalább nem a családod nélkül! :)
És majd az lesz ám az igazi szülinap, amikor a gyermeked készít valamit a szülinapodra.... Nincs annál szebb! :)

Katka

katka22

Sziasztok!

Voltam du. dokinál, méhszáj állapota nem romlott, azaz nem nyíltam tovább :D
Uh-ra majd csak jan 9 körül megyek, jó sokára :(

Látom mindenkinél máshogy van vagy lesz a karácsony meg a Jézuska dolog. Na majd meglátjuk hogy alakul nálunk, ha nem kérdez rá Panna akkor maradunk a Jézuska hoz mindent sztorinál. :)

Adryn nem semmi milyen pici hasad van, túlteszel az én első terhességemen is :D

Marq, Lucának jobbulást. Nálunk is náthás lett Bulcsú, de neki szerencsére ilyenkor megállás nélkül folyik, szépen kitisztul, nem nagyon kell kiszívni. Viszont ő is köhög mint a nővére, jól megfertőzte. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: még mindig nem látom hol a hasad?!?!? :shock: :lol: mit is mondtál menniyt híztál? 7 kg-ot? és hova ha szabad kérdeznem??? nagyon szép karcsú kismami vagy, büszke vagyok Rád :D:D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vica: nagyon örülök a méhszájadnak, csak így tovább!!!! :)

csajok én hulla vagyok! most sült ki az uccsó karácsonyi mézesem, azt hiszem elég volt egy évre!!!!!!! :D ma megint sokat mentem és biza egyre nehezebb a pocakom!

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: Sok Boldog Születésnapot!
Csini kismama vagy, szép pocak.

Karácsonyi szokások: nekem az tetszik, amikor pl. szülők öltöztetik a fát, és amikor már csillog-villog rajta minden, harangszóra jönnek be a gyerekek, nekünk van is ilyen kis harangunk :D

Ünnepek:
Tegnap éjjel olyan szépet álmodtam, nem voltam egyedül, volt párom és olyan rossz volt felébredni, az egész olyan valósnak tűnt :)
Anyukámmal és a gyerek apjával leszek(mivel könnyelműen meghívtam, amikor mondta, hogy mi vagyunk a családja, nincs más az országban rajtunk kívűl, de hát így meg kicsit magamat áldozom fel, hogy mindenki jól érezze magát, de úgy gondolom a szeretet mindennél fontosabb, hogy ha valakinek megszépíthetem a karácsonyát, adni jobb, mint kapni, még nincs új családom, és végül is ő adta nekem a legszebb ajándékot.
A fenyőfát holnapra hagyjuk.
Ma is sütöttem, diszítettem a lakást, szerintem holnap is ez lesz a program.

Viszont nekem is volt időm azért pihenni, többnyire inkább tegnap délután. Dvd-ztem, 4 karácsonyi és romantikus filmet megnéztem, az utolsón jót bőgtem, sírva is sütöttem, úgy látszik ez valami terhességi túlérzékenység most nálam :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica, ez jó hír!!! (méhszáj)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: én is bőgök állandóan :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: 8 kilónál tartok eddig ... hát én érzem a fenekemen hogy nagyobb.. meg azért Nico is több mint 1 kiló már meg víz, lepény... plusz a melleim... párom meg aggódik :D ma le-skinny-zett :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vica: hurrá méhszáj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Vica: Ez nagyon jó hír! Nem hiába hozod az áldozatokat... ;)
Még egy kis türelem....

Adryn: A te hasadat elnézve már kezdem érteni, hogy rólam miért gondolják, hogy mindjárt szülök.... :lol: Az enyém hatalmas...

Katka

katka22

barátnőm meg azt mondta mikor mondtam neki hogy olyan daginak érzem magam, hogy idézem: igen, olyan dagadt vagy mint egy anorexiás botsáska... na hát ezen azért jót nevettem :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: