Sziasztok!
Katka, csodaszép a két lányod, a delfines képek tényleg kifejezetten képeslapszerűek (Nemlajos után szabadon). Azért a Pocaklakónak tesó ügyben jó dolga lesz, az biztos!
Balázs és Péter nálam is befutó nevek, az egyik a párom neve, a másik az öcsémé

De látom, nálatok sem egyszerű a névválasztás...
És nagyon jófej tulajdonostársaid vannak, hogy autóügyben így döntöttetek. Azért a kisebb cégek előnye kétségtelenül ezekben a dolgokban rejlik, egy multinacinál egy ilyen megegyezésnek elég kicsi az esélye...
Pulcsi, nekünk olyan bundazsákunk van, ami nem vízálló ugyan (nem orkán), de jó meleg. Márciusban-áprilisban még kellhet. Esőben nem nagyon mentünk a gyerekkel sehova, vagy ha igen, akkor a babakocsin volt esővédő. És ami nálam szempont volt, hogy a hordozóba is be lehessen tenni, azaz a lábainál legyen egy biztonsági öv átbujtató.
Vica, remélem, h Bulcsúnál tényleg enyhébb lefolyású lesz a köhögés. Pannának továbbra is jobbulást!
Nemlajos: jó ez a netes képeslapgyerekek duma.

Lehet, hogy csak azokat engedi regisztrálni a rendszer, akiknek (potenciálisan) szép gyerekeik vannak / lesznek, szóval ne aggódj!
Egyébként meg szerintem csecsemőkorban-kisgyerekkorban nem nagyon látni nem szép babákat/gyerekeket. A középiskolás korosztály azért már más tészta (ha jól emlékszem, te ott tanítasz), ők már majdnem felnőttek, addigra azért a kisfiússág-kislányosság megkopik.
Persze vannak kevésbé jól sikerült újszülöttek-csecsemők, én pl ilyen voltam, a csecsemőkori fotóimat nem szívesen mutogatom

Óriásbébiként születtem (4,5 kg) természetes úton nagyon nehezen egy óriási ödémával a fejemen, és örökké vörös volt a bőröm. Anyum első öszinte megnyilvánulása, miután meglátott: szegény kislány, úgy néz ki mint a hatvanéves nagyapja (aki nem volt egy szép ember). Aztán néhány hónap múlva lettek vállalható fotóim is...
Köszi a jobbuláskívánságokat, ide értek, jelentem, hogy ma reggelre panaszmentes lettem. Olyannnyira, h a családnak rittyentettem reggelire egy jó kis bundáskenyéradagot.
Samu most ellépett az apjával ügyintézni, én várom, hogy elkészüljön a húsleves, aztán tépek a piacra bevásárolni.
Megyek is, szerintem a leves lassan elkészül.
Üdv:
RÉ