A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Tényleg elég ocsmány időnk van. De a hangulat jó. 4 nap és karácsony. Én már várom.
Mamacsibe Szép lesz a konyhátok! Jók a színek. Csak vigyázz, nehogy összekeverd a ruhákat a tányérokkal:)
A recept jöhet, én minden újat elfogadok. Szeretek főzni :)

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Én is voltam reggel, Boti életében először ¾ 8-kor kelt 6 helyett (jó volt a csajozás). Persze mire a hsz feléhez értem, már reggelit kért.
Ma pedig anyuval voltam egész délután. Segítettem neki egy vizsgájhoz, vagyis a héten tanultam helyette, aztán együtt neten levizygáztunk. Zsolti jól bírta a strapát, szval a fiúk ellesznek napokig is. Bár bizti hozzájárul, Boti vmiért 2 napja nem hisztizik semmiért. Mondjuk Zsolti elég nyűgős, így van aki vigye a prímet.
Nemlajos milyen volt a karácsony? Azért mert csomagolunk, nem biztos, hogy nagy ajik lesznek. Sőt nálunk tuti nem. Csak szeretek csomizni. Nem mintha tudnék.
Csibb hogy vagy? Remélem hétvégén sikerül megtalálni amiket szeretnél, és nem lesz akkora tumultus (Naív remény részemről) amekkorára számítasz.
Adryn ne aggódj, majd bekuksizunk karácsonykor is. Pikk pakk lemegy. 1 hét múlva nem is emlékszünk rá. Örülök, hogy minden rendben, és te is beljebb vagy egy ajival.
Tencsi volt ma uhun ugye? Na mizu a mi kis Dávidukkkal?
Erpé des lehetett Samu, hogy megvárt. Nemsokára 3 éves. Micsoda nagyfiú. Ő hogy áll a tesókérdéshez? Hugizik néha a pocidnál?
Jut eszembe Boti átállt. Most fújja a köldököm mindig, mintha lufit nyeltem volna. Bár lassan úgy is nézek ki.
Vica remélem jobba fejed.
Tehuti szupi, hogy minden rendben! Majd kérünk képeket a 4d-ről karácsonykor. Asszem még Papillon megy ugye? Aki elveszett a szabadságában.
Katka nem dobsz képet a csajokról? Szemüveges Zsófit megnéznék Biztos nagyon csini benne. Hát igen., ezek a dolgok nagyon drágák. Majd ha jönnek a fogszabályzások, stb….
Mamacsibe nagyon szép lesz a konyhád. Szeretem a sárga falakat.
Na lépek, mert nagyon feszül a hasam. Sok volt ez a 2 nap. Most 2 nap pihi jön. De érzem nagyon rám fér. Szét fogok durranni. Szült már úgy vki???????
Viccet félretéve Jóccakát!
Holnap megadöntő!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nem találom a receptet :(
helyette belinkelem a görös serpenyős burgonyát, nagyon finom! vegetáriánusoknak is jó, de aki akarja, piríthat hozzá csirkemellet, vagy valami más húst is :)

remélem nem fogom keverni :lol:
bár ki tudja, megesett már olyan, hogy a szemetet a hűtőszekrénybe tettem :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
mamacsibe

mamacsibe

mamacsibe, nagyon szép lett a konyhád, gyönyörű a bútor!
Ma telefonált anyu, hogy az enyémet is kiszállították, de hát dobozokban, viszont a sarokétkező állítólag nagyon szép lett a választott kárpittal.
Egy hónap múlva unni is fogjátok a sok fotót a lakásunkról :wink:

tehuti a festék nem egyszerű, csak saját fejlesztés, kútfőből, reszelt krétapor
tempera (ez a kettő adja a színét)
testápoló
tej
hintőpor
fogkrém (fehér!)
ööö... volt még valami? Azt hiszem, kb ennyi, a lényege, hogy jó krémes, kenhető állagú legyen, és hát gyönyörű színeket lehet kihozni, és baromi tartós.
Ide nem raktam fel képeket?
Megmutatom: ezek mostani fotók, a festés viszont már 12 éves, és még mindig így néz ki (látszik, körbe is lett meszelve már:D)
Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és még elújságolom, hogy egy másik fórumon vettem 3E-ért 25db-os ruhacsomagot, melynek tartalma:
1db pluss rugi
3 reszes vadiuj rugi-szett, sapka, polo, ujjatlan rugival
1db kocsicipo
1db pamut kocsicipo
1db zokni
1db kardigan
1db napozo
1db ujjatlan polo
3db r.ujju polo
4db h.ujju polo
1db dupla pamut sapka
4db naci, ebbol 1 belelt
1db overal, kozepvastag, macifules, feher szinu.
és ami nincs a képen:
1db kisnadrág, füles-szarvas-állatos lábrésszel
1db kapucnis overal (vagy nem tudom, hogy az annak számít-e, aminek van lábrésze) drapp színben, gyönyörű!!!
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Adryn örülök, hogy rendben hazaérkeztél. :) Azért nem semmi lehetett a Ferihegyi káosz.

Nemlajos te megint nagyon ügyi voltál babaruha vásárlásban. Van olyan body, amiből ha kettőt veszel már az magában 3000, úgyhogy le a kalappal előtted. :D
Ja és ez a rajz a falon nagyon ügyes, és ez komoly hogy a tej, hintőpor... mind benne a van a festékben ?? :shock:

Mamacsibe nagyon szép lesz a konyhád!

Végre elmúlt a fejfájásom és a mai napom már jobb volt. A tegnapi az elég durva volt, ráadásul Panna megint kétszer hányt :( , abból az egyik beterítette a WC-t, még szerencse, hogy itt volt anyósom és segított rendberakni, nem nekem kellett hajolgatnom lemosni a csempét. Ráadásul férjuram megint későn jött haza, este 10-kor :?
Ma megtettem remélem az utolsó körutamat bevásárlás tekintetében, már csak egy ajándékra várok a postástól, remélem ideér. :roll:
Úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk 24-én úgyhogy valami gyors ünnepi kaját én is összedobok, asszem halat sütök. Meg ha minden ok lesz a hétfői dokilátogatáson akkor bevállalok egy kuglóf sütést is.
Nekünk fával nem lesz sok dolgunk, tavaly vettünk egy műfenyőt :) először nem akartam, de nem is olyan rossz, legalább nem hullik a levele :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli, remélem, hogy a 4 D-n produkálja magát majd Szonja baba, és jó képek lesznek. Majd rakok fel!!!

Nemlajos, nem semmi ez a festék.....marha jók a figurák, ügyes vagy! A vásárláshoz meg gratula!!!!

Nekem nem kell vennem bébi ruhákat, mert kaptam 3 dobozzal.... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Nemlajos, nagyon ügyes vagy, a falfestéssel és a ruhák beszerzésével is!

Kukli, pihizz sokat! Hasfeszülés nem jó!

Mamacsibe, jól hangzik ez a serpenyős burgonya.

Katka, tényleg, tegyél fel képeket a csajokról! És valaki már kérdezte, de csatlakozom: van már neve a pocaklakódnak?
Nálunk egyelőre a Flóra és a Fanni versenyez egymással, de még lehet tök más is... Ahogy magunkat ismerem...

Vica, örülök, h jobban vagy, de Panna rosszulléteit sajnálom. Ő hogy van? Nálunk még hátra van a fenyőfa beszerzése...

Én benyaltam valami vírust, ma nagyjából csak fetrengtem itthon. Hasmenés, gyomorfájás, általános gyengeség... Samu nem értette mi van, hozta örökké az orvosi táskáját, h meggyógyít... Hiába, egy 3 éves mellett nem igazán lehet beteg az ember (ez igaz fél éves kortól felfelé). De azért nagyjából tudtam pihizni, most már kicsit jobb. Bár ma egy fél kifli és egy banán az össz, amit meg tudtam enni.
Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé
jobbulást!!! :?
hát igen, én csak azért szoktam esdekelni, hogy ne legyek beteg, mert az rémes, hogy nem lehet elernyedni egy kicsit sem...

Nemlajos
nagyon jól vásároltál megint!

Mamacsibe
szuper konyha!!!

Adryn
hurrá, hogy épségben hazaértél!

Vica
szegény Panna, neki is jobbulást!

Kukli
köszi a bíztatást, én is remélem, hogy így lesz!

képzeljétek, ma már annyira jó a bokám, hogy vállaltam a vezetést is, és Fannival csavarogtunk kicsit. voltunk decathlonban, apának fejpántért a futáshoz, meg electro word-ben egy zsinórért, meg kajáltunk. Fannival nem tudok ajándékokat intézni, mert lebukás, úgyhogy nem haladtam... :roll: de most már enyém a világ! csak el ne kiabáljam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Aranyosak vagytok, de szemüveges fénykép még nincs Zsófiról....
Csatolok mást.... Nyári képeket....

Ő Ágica:

Kép

Éppen kezet fog egy delfinnel. :)

Ő meg a Zsófi:

Kép

Időnként elgondolkodom, hogy nincs-e valami sellő ős a dologban... :)

Katka

katka22

Katka: jaj de helyesek a lányok azzal a nagy hallal !:D hol készültek a képek? tényleg látszik rajtuk hogy szeretik a vizet...

Csibb: örülök a bokajobbulásnak :D

Nemlajos:
szupervétel !! de hogy tejből festék???? :shock:

Mamacsibe: szép konyha, hasonló van anyumnak :D

Vica: jobbulást Pannának!! anyósodnak meg kellemes wcpucolást :lol: :lol: bocsi..

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: Örülök, hogy jobb a bokád, de azért csak óvatosan...

Erpé: Sajnálom, hogy beteg vagy. Jobbulást! És persze egy 3 éves mellett valóban nem lehet pihenni. Még nem értik meg....
Nekem a lányok már tudják, hogyha beteg vagyok, akkor pihenni kell és igyekeznek segíteni és olyankor nagyon önállóak.

Vica: Van most ilyen fejfájásos vírus, de jó, hogy túl vagy rajta. Pannának meg jobbulást! Nekem is hányt a Zsófi 2-szer valamelyik nap a múlt héten, de utána jobban lett szerencsére.

Mamacsibe: Nagyon hasonló konyhám van stílusban. És én nagyon szeretem. Remélem Neked is be fog jönni. :)

Nemlajos: Hogy te milyen profi vagy! Állíti jók a képek! :)

Rszg: Hihetetlen mennyiségű optimizmusod és jókedved van! :)

Nálunk ma van karácsonyi buli, de nem mentem el rá. Nagyon fáradt vagyok és eléggé rossz kedvű. Gondoltam inkább nem rontom senki hangulatát. Ugye egy főnöktől elvárt, hogy ilyenkor ragyogjon, beszélgessen és mosolyogjon, de én most nem érztem az erőt magamban. Remélem elnézik majd nekem ezt a kollegák....

Ami jó hír, hogy megegyzetem a tulajdonos társaimmal és nem kell leadnom a céges autómat. Járhatok vele, amíg babázom. Bár a benzint magam fogom fizetni bele, de ez így is hatalmas segítség, mivel nekem az ovihoz, meg a sulihoz napi szinten kell az autó. :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2008.12.19 22:26-kor.

Katka

katka22

Ja, és babónak még nincs neve. Nekem a Balázs és a Péter tetszik. Apukának a János. A lányoknak öt percenként másik név, de naponta mondják, hogy miért nem lehet Dani? és folyton el kell magyaráznom, hogy mert ugye már van egy bátyja a babának, aki Dani.... Szóval fogalmam nincs....

Katka

katka22

Fényképek Törökországban készültek.... Ott volt lehetőség ilyen delfinúszásra. Nekem ez életem nagy álma volt. Terhesen persze tilos, de hát 11 hetes terhesség még nem látszódik, szóval úgy döntöttem, hogy nem lesz gond. A lányok meg nagyon lelkesen szintén szerették volna kipróbálni. Jó volt, mert volt egy bő 20 percünk, amikor csak velünk volt egy delfin. Kívül volt a tréner és volt velünk egy bemutató ember. Ő megmutatta, hogy mit hogy kell csinálni és utána mi is megcsinálhattuk. Hihetetlen klasz volt és a lányok is nagyon élvezték, pedig aggódtam, hogyha testközelbe kerülnek egy ekkora állattal, akkor azért megijednek, de nagyon tetszett nekik és azóta is nyúznak, hogy mikor úszúnk megint Efesszel.... :)

Katka

katka22

Küldök még egy képet, ahol jobban látszódnak. Ez tavaszi kép és Pocaklakó összes tesója rajta van:

Kép

Katka

katka22

Sikeresen betöltöttem a 120. oldalt, szóval most már megyek aludni....

Jó éjt! :wink:

Katka

katka22

Katka nagyon aranyosak a lányaid!!És milyen ügyesek a vízben. Kiváncsi lennék az én lányom mit szólna egy ilyen delfines úszáshoz, ő is nagy vizibolond (de melyik gyerek nem :D )
Milyen rendesek a tulaj társak hogy beleegyeztek a kocsi dologba, azért ez nagy segítség :)

Erpé jobbulást!!! Nálunk is állítólag valami hányás, hasmenés vírus van az egyik oviban (szerencsére nem a mienkben).

Csibb akkor irány vásárolni, még van 4 napod!!! :D

Panna nevében köszönöm az együttérzést. Amúgy érdekes ez a hányás dolog, igazából maga a köhögés jobban megviseli. De ha nem múlik el, akkor elviszem dokihoz, tavaly is írt valami kúpot hányásra, de nem került rá sor hogy beadjuk mert addigra elmúlt.
Reggelre meg Bulcsú kezdett el köhögni, remélem nála hamarabb elmúlik.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok Lányok!

Látom mindenhol zajlik az élet, de hát ez ilyenkor már csak így van!

Katka gyönyörűek a lánykáid és azok a delfines képek, nagyon bátrak, hogy így bevállalták. Na még egy kis időtök van, hogy névügyileg döntsetek! Azért már az is nagy segítség, hogy legalább egy autó maradt nálad, így a közlekedés könnyebben megoldható.

Mamacsibe, nagyon szép, hangulatos a konyhád, lehet pakolászni bele rendesen!

Csibb, örülök, hogy jobb a bokád és már jártatok is egy nagyot Fannival. Tök jó, hogy ennyit jöttök-mentek. Dáviddal talán már én is mobilabb leszek mint anno az ikrekkel.

Adryn, szuper, hogy épségben és minden csomagoddal együtt hazaértél és már mennyi mindent intéztél!

Nemlajos, mint mindig, megint nagyon jó vásárt kötöttél! Jó érzéked van ezekhez!!!! A festés meg szuper!

Kukli, kérdezted az uh-t. Igen, megvolt tegnap. Nagyon szuper volt, Dávid egy eszméletlen huncut kiskölök. A legelső képnél még megmutatta nagyjából rendesen az arcát, aztán ahányszor közeledett felé az uh fej, látványosan fordította félre az arcocskáját és erőteljesen fúrta a fejét a pocakomba. Keze és az egyik lábacskája volt az arca előtt az elején. Doki próbálta noszogatni, az egy kicsit már kellemetlen is volt nekem, de Dávidka csak sztrájkolt tovább. Nagyokat tátogott, ásított és mosolygott. Szép nagy baba, mert a combcsont méretének kivételével minden egyéb értéke alapján 30 hetesre tette a gép. 1344 gr és nagyon kis zsömikés arca van!
Férjem és a barinőm volt még ott (sikerült nagy nehezen busszal lejutnia Pestről, úgy hogy végigállta az utat és még a busz is beázott, no comment....)
Mindketten nagyon élvezték a mozizást, párom simán mondogatta, hogy éppen mit látunk és mit csinál a manó. Néha én nem láttam ki, hogy éppen mi is van a monitoron.
Vettünk pocakcsibének tegnap egy szuper kis takarót, ami patenttal és zippzárral nagyon klassz kis bundazsákszerűvé alakítható és volt hozzá egy kis textíl cipőcske és egy sapi is.
Tegnap sikerült kitakarítanom, nagyon szép lett a lakás és este sütöttünk egy hatalmas adag mézeskalácsot este, mikor a gyerekek már aludtak, így legalább biztosan megmarad karácsonyig.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jaj, betegeskedődnek jobbulást, reméljük a karácsony már mindenhol baci és vírusmentes lesz!!!!

Marq, örülök, hogy jól sikeürlt a karácsonyi ünnepség, biztosan tündéri volt Luca angyalkának öltözve is!

Kép
Kép
Kép
tencsi

kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Megjöttem :D
Bocsi, az eltűnésért :?
Jobbulást a betegeknek!

Katka: gyönyörűek a gyerekeid :) büszke lehetsz rájuk :o

Csibb: az esésből nem lett nagyobb baj? Bokád hogy van?

Adryn: üdv itthon :P

Bocsi, de nem nagyon tudtam elolvasni, csak átfutni a hsz-eket. Remélem mindenki jól van :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok! Katka, nagyon szépek a lányaid!
mamacsibe, a konyha is szép!
Tök jó! :)
talán karácsonyra mindenkinél lesz egy kis pihi+béke, bár ugye az előtte való rohanásba meg kell dolgozni érte előre..
Holnap lesz férjem szülinapja, ma dolgozik, így megpróbálok tortát sütni, holnapi ebédet megfőzni..takírtani, hoyg holnap csak vele foglalkozhassam..csak nem érzem magam túl energiadúsnak ehhez :D
Kérdések:
Ti vesztek/szereztek bundazsákot, olyat, ami kívűl vízálló, dzsekianyagú, azaz orkán? Kell ez nekünk? Márc. 26.-ra vagyok kiiírva, és fogalmam sincs milyen idő lesz. Turiban nem naygon van ilyen, teszveszelni meg nem nagyon merek mert nem értek olyan jól hozzá, mint nemlajos. Sőt regisztálva sem vagyok sehol, és semennyire nme értek hozzá :)A következő kérdés, hogy akkor mekkora kell?
Veszek egy 62est, és mondjuk tök jó tavaszi idő lesz, egyszer sem kell, akkor az októberre, amikor cirka féléves, már nem jó. Egy 70-80asban meg nem veszik el egy újszülött?
Tapasztaltabbak segítsetek légyszi :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Jó reggelt!
kukli, köszi a linket, ezt imádom!!! :lol:

Lányok, köszönöm a dicséretet, és valóban, kevert festék (ha csak festék lenne, mondjuk tempera, az hihetetlen mennyiség lenne, úgyhogy ezért hígítottam krémekkel, piperével, sűrítettem hintőporral, és ugyebár tej az minden falfestésbe kell, ezt nem tudom honnan, de gyerekkorom óta tudom :roll: ).

katka, gyönyörű családod van! A szám is tátva maradt, de tényleg, hogy mennyire szép gyerekek!
Bakker, a neten csak szép gyerekek vannak? Én tökre aggódom, hogy mi lesz, ha a gyermekem... hát mondjuk úgy, nem lesz túl partiképes. Hiszen a suliban nagyon sok... kevésbé sikerült gyereket látok. De hát a neten, ott szinte csak képeslapgyerekek vannak!!! :shock:

erpének és Pannának jobbulást :?
Én mióta babát várok, nem voltam beteg (előtte se sokat), de szerintem éppen most kiabáltam el. Főleg, hogy én még mindig egy kardigánba járok, sállal... :roll:

tehutinak drukk a 4D-hez, várjuk a fotót, és tencsitől is, ha kapott! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos jönnek a képek! Tegnap este apa feltette a gépre és jövő héten megosztom veletek is!!!
Egyébként meg gyönyörű kisfiad lesz neked is, ez nem lehet kérdéses!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Hát, de nem én festettem!!!:D:D:D
Remélem :oops:
Meg hát tudom is... Csak azért az ember fél, nagyon fél...
Most is nagyon rosszat álmodtam (le se írom), és amikor felriadtam sírva, egyből a pocakomhoz nyúltam, hogy megvan-e még (egyébként mostanában mindig ez az első, ha nem is álmodok, hogy ugye ez nem álom) :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ma van az utsó napom dolgozásügyileg!!!! :D :D
Papillon neked is ugye?

Pulcsi jó sütögetést és készülődést, párodnak meg sok boldogságot! Szerintem olyan komoly bundazsákot nem érdemes venni. Azért mínuszokban nem fogsz kimenni a babával, jó betakarod és ott van még a babakocsinak a lábzsákja is, az is nagyon jól védi (nem tudom nektek van-e hozzá). Majd lefényképezem azt amit én vettem, hátha tetszik neked is.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sebaj, akkor is jók a képek!! :D :wink: Bocsi, de félig már én sem vagyok itt!

Így a vége felé előfordulhatnak nyugtalan, rossz álmok. Tudat alatt azért már benned van, hogy hamarosan megérkezik és szülni is fogsz (az ismeretlentől való félelem). Ez természetes, de szerencsére ezek csak álmok.

Kép
Kép
Kép
tencsi

pulcsi
http://www.teszvesz.hu/item510220055_ki ... azsak.html
http://www.teszvesz.hu/item511502641_bu ... korig.html

ezt a kettőt néztem ki hirtelen, egyet fiúnak, egyet lánynak, hogy mindenki nézegethessen, én első ránézésre (de csak 3 perc volt) ezeken gondolkodnék.
Én akarok valami orkánost, lehet még áprilisban hideg, meg ugye szél, eső, szóval inkább legyen, mint nem.
Ha meg kinövi, mire ráadnád, hát eladod! :lol:
na még egy:
http://www.teszvesz.hu/item509181942_na ... retig.html

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tencsi, már hogy a gyereket, azt nem festettem én:)
Így nem tudom, hogy sikerült :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jah!!! :oops: :oops: Mondom, hogy nem vagyok 100-as.... :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

köszi, nemlajos!
igen, valami ilyesmire gondoltam, hogy kell-e egyátalán, stb..mindig meleg plüss ruhákban gondolkodom-mert én fázós vagyok:D dehát végülis pont nyáron fog cseperegni!
Ja, és a babád gyönyörűűű lesz:)
én nem láttam még "csúnya" gyereket, csak olyat, akivel nem foglalkoznak-nem ruhaügyileg! hanem lelkileg, értelmileg.
Az értelmes szem csillogása mindenkit széppé tesz, szerintem. Olyan gyerek, akivel törődnek a szülei-márpedig te biztos fogsz-egyszerűen nem lehet "nem sikerült".
Mindegyikben más a szép/ én is lesegetem a kölyköket a buszon:P/, valameliyknek a szempillája, valameliyk kis huncutmozgású, valameliyknek a haja édes..Mind más:) ettől szépek! :) NIncs 2 egyforma.
Húú, én naggyon kiváncsi vagyok a miénkre :) Hogy miután kisimul a szülés után, és lesz 3-4 hetes, kire hasonlít :) És agyon fogom puszilgatni, meg simizni!!!!
Na, bocsi, kicsit beleéltem magam a pillanatba :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, 1ébként babaoltokban 7 ezer/!!!!!!!!!!!!!/ egy ilyen bundazsák, kínaikban is 4-5 ezer :?
pofátlanság ennyit kérni érte :)

pulcsi

tencsi: ebben az évben az utolsó, de még nem kaptam bérletet, így 5-én újrakezdem a melót :?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nahát, tessék már odaadni Papillon bérletét!!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Katka, csodaszép a két lányod, a delfines képek tényleg kifejezetten képeslapszerűek (Nemlajos után szabadon). Azért a Pocaklakónak tesó ügyben jó dolga lesz, az biztos! :)
Balázs és Péter nálam is befutó nevek, az egyik a párom neve, a másik az öcsémé :) De látom, nálatok sem egyszerű a névválasztás...
És nagyon jófej tulajdonostársaid vannak, hogy autóügyben így döntöttetek. Azért a kisebb cégek előnye kétségtelenül ezekben a dolgokban rejlik, egy multinacinál egy ilyen megegyezésnek elég kicsi az esélye...

Pulcsi, nekünk olyan bundazsákunk van, ami nem vízálló ugyan (nem orkán), de jó meleg. Márciusban-áprilisban még kellhet. Esőben nem nagyon mentünk a gyerekkel sehova, vagy ha igen, akkor a babakocsin volt esővédő. És ami nálam szempont volt, hogy a hordozóba is be lehessen tenni, azaz a lábainál legyen egy biztonsági öv átbujtató.

Vica, remélem, h Bulcsúnál tényleg enyhébb lefolyású lesz a köhögés. Pannának továbbra is jobbulást!

Nemlajos: jó ez a netes képeslapgyerekek duma. :) Lehet, hogy csak azokat engedi regisztrálni a rendszer, akiknek (potenciálisan) szép gyerekeik vannak / lesznek, szóval ne aggódj! :D
Egyébként meg szerintem csecsemőkorban-kisgyerekkorban nem nagyon látni nem szép babákat/gyerekeket. A középiskolás korosztály azért már más tészta (ha jól emlékszem, te ott tanítasz), ők már majdnem felnőttek, addigra azért a kisfiússág-kislányosság megkopik.
Persze vannak kevésbé jól sikerült újszülöttek-csecsemők, én pl ilyen voltam, a csecsemőkori fotóimat nem szívesen mutogatom :) Óriásbébiként születtem (4,5 kg) természetes úton nagyon nehezen egy óriási ödémával a fejemen, és örökké vörös volt a bőröm. Anyum első öszinte megnyilvánulása, miután meglátott: szegény kislány, úgy néz ki mint a hatvanéves nagyapja (aki nem volt egy szép ember). Aztán néhány hónap múlva lettek vállalható fotóim is...

Köszi a jobbuláskívánságokat, ide értek, jelentem, hogy ma reggelre panaszmentes lettem. Olyannnyira, h a családnak rittyentettem reggelire egy jó kis bundáskenyéradagot.
Samu most ellépett az apjával ügyintézni, én várom, hogy elkészüljön a húsleves, aztán tépek a piacra bevásárolni.
Megyek is, szerintem a leves lassan elkészül.
Üdv:

erpé

Helló!
Csajok bundazsáknál 2 dologra figyeljetek. Kevést amit hordozóba be lehet kötni, azok bizony a drágábbak, pedig elég fontos szempont. Másik, én nem vennék újszülöttnek max. 62-est. Belecsúszhat, és az bizony eléggé fulladás veszélyes.Inkább tényleg add el amjd, és vegyél abból másikat. Mi amúgy nem is veszünk. Overalos lesz a kiscsaj. Már a hordozókendő miatt is.
Hú Katka! Milyen gyönyörűek a lányaid neked is. Gondolom a srácok megvesznek értük. S tényleg nagy bátorság kell bemenni delfinek közé kisgyerekeknek. Látszik nem elveszett kölykök. Tök jó a kocsis dolog. Látod elindulnak a jó dolgok is.
Tencsi hajrá! Visszaszámlálás megindul!!!!!!!
Papillon téged sajnállak, de reméljük januárban is csak 1-2 nap max. Addig meg pihizz rá! Megérdemled ennyi munka és tanulás után. Nemlajos ezek a festék tippek teljesen megleptek, de nagyon tecc. Miket nem tudsz! A ruhák is nagyon jók. Nekem is hasonló volt a csomim, és a fehér kis overálunk szinte egy az egyben ugyanaz. Szupi vétel volt ez is, de meg sem lepődöm rajtad. A linket minden évben megkapom, de én is nagyon szeretem. Boti most látta először. Hát vagy 20 percig itt ült.
Csibb örülök hogy jobban vagy! Pannának és Erpének jobbulást!
Én éjjel már alig tudok átfordulni.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé megelőzött a bundzsákos dologgal. :)
Amúgy Boti kicsinek és gyorsan született, mégis volt egy nagy pukli a fején. Vay 2-3 hó volt mire eltűt. Szval őt sem válogatták volna be címlapfiúnak. De nekünk gyönyörűűűű volt akkor is. Most visszanézve néha nem is értjük teljesen. :oops:
Itt egy koponyaszerkezet, szinte ijesztő nekem. Ez hazaérkezés napján készült.
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ne viccelj már, ez a baba gyönyörű!!!
És semmi baja nincs a fejének.
Na, majd karácsony után megpróbálok hozni a férjemről gyerekkorit:D
Jaj, annyira izgis már nekem a terhesség, most, hogy már babaruhák is vannak, hát majd még a babaszoba kreálás 8)
Tegnap mondtam a páromnak, hogy életemben először most vagyok teljesen elégedett az életemmel, és nem azért mert nincs probléma, vagy minden olyan baromi jól megy, hanem mert most érzem először úgy, hogy a lehető legjobb helyen vagyok, és jó úton haladok :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

bocsánat a zavarásért 2007 dec babám van, kinőttünk egy pár ruhát játékot stb...nézzétek meg hátha pont ilyesmit kerestek a babáknak.

http://www.babaszoba.hu/forums/search?s ... i&save_y=1

Köszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Hát Nemlajos. Főleg ha beköltöztök. Pont azon gondolkoztam, milyen klassz lesz, új lakásba kezdenetek ezt a csodát. Mit sem fog számítani akkor már a kis csúszás. Minden tökéletes lesz. Örülök, hogy ennyire jól érzed magad a bőrödben. Igazad is van. :wink:
Múltkor nem válaszoltál, most akkor Döme, Döme? :)
Köszi, de tényleg elég ijesztő puklija volt. Annyira nem jön ki képen, mert direkt igyekeztünk nem fotózni, de így is látszott.
kuklika
Budapest VIII. kerület

nem is emlékszem a kérdésedre, így meg nehéz értelmezni...
Hogy Dömének fogják-e hívni a kis szarost? Nagyon úgy néz ki, igen :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én nagyon elfáradtam, nem tudom, ki mit csinál..:)
csak kb. a felét sikerült megcsinálnom annak, amit szerettem volna.. de mindegy.. végülis még ott a hétfő délelőtt..valószínű a bejglisütés akkor lesz :)
Nektek van olyan, hogyha túl sok állómunkát végeztek, hogy a baba mintha lejjebb menne, és egyfolytában a hólyagba nyomná a kis narancsméretű fejét? :)De ezt már sétálásnál si megfigyeltem, ha túl sokat mászkáltam. Kiváncsi vagyok, más érez-e ilyet.

pulcsi

Sziasztok!
Huuuu, mennyit írtatok.... :)
tök jók a delfines fotók!!!! Aranyosak a gyerekek!!!! :)
Bundazsák???? Én erre nem is gondoltam, de most, hogy mondjátok, lehet, h tényleg kell....hmmm....
Pulcsi nekem is ilyen szokott lenni, ha sétálok....egyszer csak rámjön a pisilés, de nagyon.....aztán volt már olyan, h nem tudtam rögtön klotyóra menni, és egy idő után elmúlt az inger....tök érdekes....biztos lemászott a hólyagomról.
Én ma intézkedtem, tettem-vettem, voltam okányirodában a papírjaimat inézni, mert megváltozott a nevem.
Most meg kicsit takarítottam. Azt is kell néha... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hajrááááááááá megakaki :D

KépKép
KépKép
adryn

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adryn, Te nem vagy normális! :lol:

Hát igen, kicsit szánalmas, hogy a döntőben a "sztárvendégek" azok, akikkel már a válogatót is eladták (vagy 4 héten keresztül), a hamis sarki bolondokkal...
És hát amit a fiúk ma teljesítenek, az kritikán aluli :?
Semmi gond, legalább vége :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok, bocsi az eltűnésért, nem tudtam visszaolvasni, csak ezt az oldalt :oops:

Katka, nagyon édesek a lányaid. Az a delfines kép fantasztikus.

Kuklika, Boti is nagyon aranyos az egy napos fotón.

Velem most annyira szaladnak a napok, rengeteg dolgom volt.
Nemlajos te tetted föl azt a kakilós receptet(már elnézést :oops: )? Csak iszonyú székrekedésem van.

Ma délután csomagolgattam, ilyeneket kreáltam :roll:

Kép Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Visszaolvasgattam:)

MarQueza, aranyos a kis csajos

Samu is nagyon cuki abban a sisakban.

Moncsi, Líviának milyen szépen látszik a kis arca, a vonásai, igazi formás kislány arca van az uh-n :wink: :)

Adry, jó kis utazások vannak mögötted, nem is csodálkoznék, ha már ritkábban utaznál. És most ezek a sztrájkok is, anélkül is fárasztó lehet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: hehe... azért én fenntartom hogy: Hajrá VIKI :lol: :lol:

Bea: üdv back ;) megszoktam már az utazgatást, de most január közepéig nyugi van.. utána jön az autós út haza :P

KépKép
KépKép
adryn

Január közepén még jössz UH-ra, ha jól olvastam, utána már csak nyáron?

Akkor kinn érkezik a pici?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: