A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo! Rájöttem, hogy alig van Szeliről fotó... :? Mostanában már talán nem akarja kikapni a kezemből a fényképezőgépet (meg a telefont). ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Csajok kinek mennyi nap után jött kit 15hós oltás után a láz?

Beszéltem a dokival,sajna hétfőn kell mennünk az oltásra,és tökre ideg vagyok miatta.Csak nem leszünk betegek karira+keresztelőre..
Nem megy ma semmi leejtek mindent.Tökre elfáradtam,KO szinten vagyok.. :( Sok kedvem sincs a munkához,csak pihennék.De keresnem kell tortára a szöveget,meg ilyenek.

Remélem hamar meggyógyulnak a betegeskedők.

Kismamák ne dolgozzanak sokat!
varga tünde

De ígérem, hogy erre az oldalra már nem teszek több fotót! ;) :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Szelina! :lol:

lmóni! Ez egy tipikus forgalmi helyzet - amibe kerültetek -, és nagyon sokszor halál a vége. Az autósoknak fingjuk nincs a szabályokról! :evil: Szerencsétek volt!

Szegény Cicus! Zsozsinak is dagadt már be a szája, hamar elmúlik, ne aggódj! Ne is mondd ezt a 15 hós oltást. Zsozsi már hurutosan köhög, folyik az orra, ez vízszintesben persze sokkal rosszabb! :evil:

Fleur
! Hogy Te milyen kreatív vagy! Majd kérünk képeket az ajikról! :)

Viranka! Leadtatok mindent? Sikerült elkészülnötök? Bálint hogy van?

Dokinál minden rendben, levették a kenetet a Streptococcusra, volt NST is, Gegi megbeszéltem a dolgokat, és szépen produkálta magát, méhszáj még mindig tart.
Doki csodálkozott, hogy még nem szültem meg, de aztán mondta, hogy nem kell sürgetni semmit.

Azt is említette (most én nagyon póriasan fogalmazom meg, de így is érthető :wink: ), hogy ha cicibirizgára keményedik a pocim, akkor már nincs sok hátra.
Jelentem, keményedik! :D

December 21-éig vagyok hajlandó 2in1 lenni, utána nem tudom mit csinálok, talán jön a gumikalapács :twisted:
Többen mondtátok a 21-ét, egye fene, ha több csokit kell vennem! :wink:

Ugye mondtam, hogy én már nem megyek sehova egyedül, nem emelgetek, stb...
Aha.
Tegnap elmentem a Budagyöngyébe, Sodexho kuponokat elkölteni, meg ezt-azt venni.
Postán feliratkoztam postafiókra, Kátayban (30% kedvezmény van mindenre!!!) megvettem anyunak a szülinapi ajit, a savanyúságosnál bevásároltam, gyogyótárban is voltam, aztán a zöldségesnél, és mind a két kezemben szatyrok lógtak, menni alig bírtam, közben szidtam magam.

No de, még maradtak kuponok, így át a hűvösvölgyi Stop Shop-ba, Kenguru Gold. Ott mind a két gyereknek ( 8) ) vettem dolgokat - Zsozsi szoknyát is kapott ) :D majd persze Kaiser's, dugig pakolt bevásárlókosárral.

Apa több körben hordta fel a csomagtartóból a cuccokat.

Egy kicsit elfáradtam. :lol:
De jön a hidegfront sálálállálááááááá.........

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde! Nekünk másnap már lázas volt Zsozsi, a nagy átlag szerint az 5. naptól a 28. napig bármi lehet.
De ez annyira babafüggő, szerintem bármikor lehet lázas Domi.

Szegény kicsi Rugó! Katonadolog! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde, mintha az 5-7. napon kezdődnének a tünetek...

Kép
vindolanda

Emese, Te már nagyon készülődsz :D Nem tudom, lesz-e ebből nekem csoki :roll:

Kép
vindolanda

Ahogy elnézem az avataromat, ez a jóllakott óvodás egész jól elvan. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda! Én sem tudom, bármi lehet.

Heni! Korábban még kérdezted, Zsozsi mellettem alszik, szerintem mellettem is fog. A Picit nem tudom, hova tesszük, mert Zsozsi ágya leengedve, napközben abban alszik, és az új ágyat január 3. hetére :shock: ígérték. Nem baj, van mózes, vagy majd összehúzom magam. :lol:
Az ágy ugyan olyan faktum vörös róka, mint amilyen a bútor a hálóban.

Én meg dáthás vagyok. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Töltjük az oldalt, hogy lapozzunk és újra tegyél fel Szeliről képeket! De nem is kell megvárnod az új oldalt!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: nagyon pörögsz..:-)

Regi: Szeli csúúúcs! :-)

Gréti, Rugó: :-( bibis szájacskák

Lmóni: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi, válaszul a kockás képekre :wink:
Igaz, még szeptemberi képek, de nem hagyhattam ki :lol: Kockadugás nálunk is menő :)

Kép Kép
Vendég

Na, én is rakok fel két képet.

Kép

Kép

Kép
vindolanda

:evil: Most akkor szét idegeskedem magam,jövőhétvégéig..

Köszi azért.. :)

Emese én is 21-re tippeltem. :)

Regi tök jók a képek,tegyed csak fel őket sorba.. :)
varga tünde

Sziasztok Lanyok!

Csak elkoszonni jottem, sajnos masra nincs idom. Holnap hajnalban indulunk, azt sem tudom, hol all a fejem.. :?
Holnap delutan fogunk Parizsba erkezni, aztan vasarnap Torino, aztan Velence, onnan Ausztria, es szerdan szentestere fogunk begordulni a fa ala... :D
Januar 5-en jovunk vissza.

Nagyon-nagyon szep es boldog Karacsonyt kivanok mindannyiotoknak, a babacskaknak es az egesz csaladotoknak, szeretteiteknek!! Es persze egy ugyanolyan boldog ujevet, mint ez volt!! :wink:

Sok puszi

Niki Rania

Ui: Azert a csokit tartsd fenn nekem Emese, ha en nyerek, 20-at tippeltem! :wink: Minden jot neked, konnyu szulest, nagyon szoritok!!!!
Vendég

Panndi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rugó is nagyon bájos a poharakkal! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, Niki, ez nagyon szép út lesz.
Velence a szívem csücske, mióta jártam ott 8)
Párizsban meg Torinoban még nem voltam. Jó utat!

De Bukarestben már el is tévedtem :lol:

Kép
vindolanda

Milyen szép képek :lol: :lol:

Poharazó Rugó, pakoló Zsófi, fizető Szelike :lol: :lol:
Annyira szépek és édesek :lol: :lol: :lol:

Még,még tegyetek fel képeket!

Niki jó utat, vigyázzatok magatokra és csináljatok sok-sok fényképet :lol:

Mesi lehet új tippem?
December 22.-e az én szülinapom :lol: :lol: :lol:

Tündi és ha nem mész el beadatni csak az ünnepek után?
Grétike ma egy hete, hogy kapta.
Az 5. napon lett hőemelkedése és kezdett köhögni.
Ma is még inkább hőemelkedés (37,8 ) meg köhögés, álomkor.
Most megint alszik :shock: Ma már másodjára!
Ő egyszer szokott és rövideket. Az előző is 1,5 órás volt.
Kíváncsi vagyok most mikor ébred :roll:

na pár kép :lol: :lol:

Kép Huncutka
Kép
Kép búcsúpuszi a barátjának (neki bezzeg szó nélkül ad, én sokszor akkor se kapok ha könyörgök)
Kép így ájult el reggel 9-kor. Megkereste a cumiját, felült a kanpéra és ko.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki, jó utat :)

Rugó édes :)

Cicus meg az utolsó képen... :lol: :lol: :lol: El vagyok tőle ájulva :)
Vendég

Hát, Grétának nagyon jó technikái vannak az alvással kapcsolatban - jelmez, kanapé+cumi :lol: Tényleg nagyon huncut.

Panndi - a kocka-rejtegető képek :D

Nálunk kezdődik a lazulás, Rugó elaludt 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok

Sajnos mi is csatlakoznánk a megfázottak táborához éjjel óta ömlik az orrából a takony :oops: :cry: De aki kitalálta ezt a Nasivin orrsprayt az nagyon okos volt :D Nekünk sokat segít. Köszi Mesi :)

Eljutottam fodrászhoz teljesen kikapcsoltam.

Petrának nagyon hosszú elől a haja teljesen lelóg az álláig csak eddig megtűrte hogy felcsatoljam de az az új hobbi hogy kiveszi és beveszi a szájába a hajgumival dettó. Valami ötlet? Levágatni még nem szerettem volna de úgy látom eljött az ideje :roll:

Gyönyörű az összes babás kép!!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek :lol:

Náthásoknak gyors gyógyulást,hogy karácsonyra ne legyen beteg senki.

Bibiseknek puszi.

Niki!
Jó utat és kérünk sok képet.

Mesi!
Második tipp nekem is a 21. :D

Ma én is voltam fodrásznál jaj nagyon jó volt
kicsit jobban érzem magam.
Lett egy kis melír és le vágattam.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Maggie, hol vagy???

Kép
vindolanda

Akkor végszóra! :lol: :lol: :lol: Megvagyunk, csak időm nincs. :oops: Napközben be sem kapcsolhatom a gépet, mert nem akarom, hogy Vacakocska hisztizzen. Felébredt, mennem kell. :cry:
dmaggie

életjel :)

Most megy át az utsó adag a pótok pótja 2. felvonás 8) a laborban veszettül örülnek nekünk,dolgoznak az ügyön :) már csak szét kell válogatni,csopiortok,nevek :evil: jó éjszakám lesz :) de megéri :)

Mesi!
Gege 3850 gr és 56 cm-rel fog születni :) ezt gonoltam ma két korty közt :) (Mírát és Bálintot is megálmodtam 8) ha eltalám megyek a tűzre 8) )

Szeli,Zsófi,Rugó(mindig rácsodálkozom,a vonalzóra h. más a neve 8) )Gréti(jó a mellénye :wink: ) csudaszépek :)

Bálintnak bronhitis-e van(maggie köszi a telefonos rendelést :)) szerencsére,én kruppra gyanakodtam,de ez jobb egy fokkal :roll:

s már itt nyekereg :arrow:

KépKép
viranka

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Viranka szuperek a képek :lol:
Mira gyönyörű.
Báló meg tiszta apja :lol:
ugye, milyen szép mellény :wink: :lol:
Imádom benne, köszi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni:idén kell vinnem,mert csak jövőre lesznek. :x
varga tünde

Sziasztok, csak gyors bejelentkezés.

Tegnap voltunk a szemészeten, hát semmi kóros dolog, kaptunk cseppeket, valószinű a por lesz a ludas és nem virus, szerencsére!

Még később reszletesebben

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nagyon édesek, szépek a fotók :D Illetve a fotókon a lurkók :D

Jobbulást az újabb kis betegeknek is!

Dorka ma végülis megkapta a 15 hós oltást. Nagyon hősiesen viselte, nem sírt egy kicsit sem. Dokinéni szerint 7-10 nap múlva várhatóak a tünetek, ha lesznek (remélem, megússzuk).
Viszont egész nap rágta az ujját, valószínűleg az a rágófog jobban meggyötri, mint a szuri :cry: Bújna már ki végre!!!
És méredzkedtünk is: Dorka 10,87 kg, 80 cm.

Köszi a bárányhimlős válaszokat! Mi is úgy döntöttünk, hogy nem adatjuk be.

Fleur, köszi a scrapbook-os infókat! Találtam egy tök jó oldalt, ahol webáruház is van, már várom a csomagot :D

Regi, mézeskalácsok lefotózva, csak a letöltő-kábel nincs meg továbbra sem, úgyhogy a képeket csak később tudom feltenni.

Gesztenyés bejgli:
nekem a kedvencem!!! Anyukám úgy szokta csinálni a tölteléket, hogy csak a tésztára morzsolja a gesztenyemasszát (cukrozott bolti), ha száraz, meglocsolja egy kis tejjel. Tesz rá kimagozott meggyet is, majd feltekeri. Szerintem tök egyszerű, és mennyei!!!

Karácsonyi menü nálunk grillezett afrikai harcsa lesz (ezt Dorkának is merem adni, mert nagyon minimális szálka van csak benne, és nagyon finom ízű hal), majonézes krumpli, saláta.
Desszertnek gesztenyepüré lesz meggyszemekkel dúsítva, sok-sok tejszínhabbal (hát igen, gesztenyemániás vagyok).
És még borlevesen gondolkodom.
Aztán másnap esszük a szüleimnél a hagyományos halászlét, töltött káposztát és bejglit.

Viranka, mindjárt küldöm a privit; köszi!

Kép
dotildi

Sziasztok! MInden rendben van csak nálunk is leragadt a takonykor. A Valti már jól van csak most még én vagyok a beteg és szeretném karácsonyig kikúrálni magamat. Ja és kivételesen itthon van apa 2 napos szabin. Ami nagy ritkaság nálunk úgyhogy van mit pótolnunk. :D :D
Más dolog: ugye beszéltünk ketteskéről. Képzeljétek késett a menstruációm. De sajna csak késett. :cry: :cry: Majdnem beleéltem magam. De nem baj majd a következő hónap. :lol: :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok lányok!

Na, nem kell izgulnom, hogy Zita belázasodik-e az oltástól pont karácsonyra! Tegnap elvittem dokihoz, bár egy hangyányit még taknyos volt, erre kiderült, hogy az orrmandulája be van gyulladva, igaz egyelőre csak kicsit. Oltás ugrott.

Jópár képet raktatok fel az elmúlt napokban, nem is kezdem el sorban dícsérni, mert abból állhatna az egész hsz., annyira jók!

Dotildi, örülök, hogy újra vagy!

Mesi! Nem is tudom, mit kívánjak! Tudom, hogy szeretnéd minél hamarabb a kezedben tartani Gegit, de akinek karácsony napjaira esik a szülinapja, az utálni szokta....úgyhogy Gegi vagy irtó gyorsan gyere ki, vagy még jópár napig tarts ki!

Móni! Hülye autós! Nem azért, de én annyira figyelek a gyalogosokra, még ha el se indult, akkor is megállok sokszor, biztos, mivel én is szoktam gyalogos lenni...
Húú, a szájsérülés nagyon rossz, ott a legkisebb sebből is annyira tud ömleni a vér, főleg, ha a kis foga az ínyét megsérti!

Fleur! Nagyor irigyellek ám a kreatívkodásért, én rengeteget szoktam egész évben, de most örülök, ha a lakásdíszítésben kiélhetem magam, még azzal is nagyon csehül állok egyelőre. Ajándékokra is rengeteg ötletem volt, ami a kezem nyomát viseli, de képtelenség volt beszorítani. Levente fiam szerint az adventi naptárat és karácsonyi készülődést jövőre kezdjem el már nyáron. De ezt nagyon kedvesen, jóindulatúan és komoly arccal mondta ám!
Láz?

Még mézeskalácsot is kéne sütni....az előző adagot ugyebár bevittük az oviba....de hogy mikor sütök?

Kaqk, akkor Emma már teljesen jól van, nem köhög?

Ágica, sajnos haj-ügyben nincs tapasztalatom! Bárcsak már a szemébe lógna Zitának!

Hajrá Viranka! Akkor most jön a pihenés?

Na menek, hajnalban kelő Ákosomnak sikerült felébreszteni az összes tesót!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Bongyi jobbulást Zitának++++++++++++++++++

Évi drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön++++++++++++++++++
jobbulást neked+++++++++++++++++

Tegnap du. is 1,5 órát aludt Grétike és utána is nyűglődött csak. De azért este csak 1/2 10-kor aludt el.
De nagyon nyugtalan éjszaka volt.
Őt már nagyon-nagyon régen kellett éjszaka tisztába tenni és most kellett peluscsere is :shock:
Termelt egy nagy adag szagosat álmában :roll:
Kicsit hígabb volt de azóta nem volt semmi.
Ma már elkezdtem a lakást díszíteni, igaz kicsit megkésve :oops:
De úgy elrepültek eddig a napok.
Apa már reklamált, hogy nincs itthon karácsinyi hangulat.
Az adventi koszorú neki nem elég.
Géti új hobbija, a csőrös poharából átönti az én bögrémbe a teáját és abból megissza.
Persze még elég sok folyik mellé így garantált a ruhacsere és az állandó felmosás.

Mesi ????
így, hogy Kolbiéknak nincs még netjük értesíteni valaki mást a csapatból?
Nem szeretnénk lemaradni semmiről :lol: :lol:

Marica jelentkezz kérlek!!!! Mi újság veletek?
Linikét már meg sem ismernénk olyan nagyon régen láttuk.

Csomó mindent elfelejtettem, pedig több mindenhez akartam írni :oops: :roll:
Na megyek főzök egy kávét magamnak.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

karácsinyi=karácsonyi
Géti=Gréti
értesíteni=értesítenél

tényleg kell az a kávé 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, mi is életben vagyunk.

Elég későn, kilenc körül keltünk. Éjszaka egyszer Rugó nagyon felsírt, alig tudtam megnyugtatni.

Itt elég ramaty idő van, szerintem ma nem megyünk ki :evil:

Móni - ja, a régi szép napok, amikor arra ébredtünk, hogy Rugó nyomott egyet álmában... Nálunk már ilyen nem volt nagyon rég, sőt a bepisilés miatti öltöztetés is teljesen kimarad kb. két hónapja. Akkoriban volt egy időszak, mikor gyakoribb volt.

Ó jaj, ideért, mennem kell...

Jövök majd, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

jó reggelt! bár már nekem ma elcseszte apa rendesen :evil: reggel hatkor keltem, jött 7re a fodrásznő, rendbekapta a fejem, apa szunyált Péterkével 8ig, majd közös reggeli. Majd levitte a szemetet, gondolom összefutott az anyjával aki ma kérdézte csak meg, hogy tegnap mit vettünk Péterkének ( mert adott 5000 Ft, hogy vegyünk neki ajcsit. Már ekkor nem értettem, miért vette el a pénzt előre, mert nem szoktunk az ajándék pénzeken venni soha semmi, mert bankszámlára gyűjtöm, na de mindegy)
Szóval mondja, hogy hintalovat vettünk( amit már itt nézegetek a neten egy hónapja vele együtt, tudja hogy mi vettük, ez a mi karácsonyi ajándékunk).
Kérdi az anyja mennyi volt. Mondja a férjem 7000, erre ő kipótolja a pénzt, a férjem felhozza, majd mondja rosszat csinált.
Totál kiakaszt, hogy soha nem gondolkodik :evil: FÉRFI :evil:
Na szépen visszaküldtem a pénzt, és mondtam magyarázza már el az anyjának mi a szitu mert világnak megyek!!!

Szóval szarul indult a reggel, úgy elment mindentől a kedven, hogy csak na.

Heni
KépKép
heni81

Vagyok.
Pocsék éjszaka, takonykór.... :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Hát nem tudom, hogy ez már az oltás hatása-e, vagy csak a hidegfronté, de Dorka már egy órája szunyál az ágyikójában :shock: (pedig jóideje csak napi 1x szokott aludni, ebéd után).

Mesi, már kezdtem tanakodni, hogy vajon a hidegfront kicsalogatta-e Gegit a pocakodból... ezek szerint még nem. Jobbulást!

Heni, ezek a pasik már csak ilyenek, mindig bekavarnak valamit... Ne bosszankodj rajta! 8)

Kép
dotildi

Mesi, jobbulást, meg minden betegnek!

Zsófi most csöndben aludt reggelig, és közben sunyi módon fogainak számát 14-re emelte :lol:
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mesi nem semmi kisember van a pocidban! :D Vasgyúró.

Végigolvastam, írni már nem sokat tudok. Zétus nagyon nyüszög és ébred... Írtam máshová előbb. :arrow:

Himlő ellen mi sem adatjuk be.

Karácsonyi menü nálunk nincs, mert nem leszünk itthon. :oops: Anyuéknál lesz minden jó töltött káposztától a halig. :D Jövőre viszont az új lakásban én is akarok majd vendégeskedni.

Eddig voltam, kitört az ébredési háború...

Mesi hátha nem is csak takonykór... :wink:

Lányok olyan szuperek a képek!Imádom nézegetni őket. Zétiről is készült tegnap hintalovas, ma is csinálok és rakunk fel.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Zsófi sutyiban növeszti a fogait? Az igen! :D

Imádom Gréti két copfos képét, meg az összes többit!!!!!! Tegyetek fel sokat!

Én továbbra is szarul, Apa is, taknyos vagyok, meg alig látok, fáj a torkom, Zsozsi hurutosan köhög, folyik kicsit az orra, de a közérzete jó, Apa krahákol, szenved.
Csoda, ha valaki ebben az időben nem beteg.

Viranka! Ha bejön a 21-e, akkor nagyon reális az a súly/cm, amit írtál. :D

Persze írok Kolbinak is - hisz a nászasszonyom 8) -, de úgy gondoltam, Virankának megy a másik sms. :D

Egyébként tegnapról mára Gegi érezhetően kevesebbet mozog. :shock: 8)
Most egy kicsit azon drukkolok, hogy vasárnapig még maradjon, mert nem kapok levegőt, fáradt vagyok, addig remélem összeszedem magam.

Karácsonyi menü: Hol? Mikor? Milyen menü? :wink: Azt sem tudom, mi lesz, hol leszek... :lol:

De ha éppen kórházban, esküszöm, behozatom a halászlét!!! 8)

Na megjött a hidegpárásító, tényleg nagyon halk, ultrahangos csoda. Ma délben Zsozsi már úgy aludt, hogy az üzemelt. Egy óra után felébredt, de még visszaaludt 3/4 órát. :)
Most egész éjszakára bekapcsolom.

Heni! Ne haragudj a párodra, tényleg "csak" férfi! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Pár kép Zétiről:

Kép

Kép

Kép

Első a hintalóval, másodikon rosszalkodik, utolsón telefonál. :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Minden lenyomatos mintás ruciról lekopik a minta két mosás után. :evil:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi!
megtisztelsz :)

készemn vagyunk :lol: :lol: de minden értelemben :) tegnap reggel 7 óta nem aludtam semmit,éjszaka képeket válogattam,hajnltól cd-t írtam,aztán ellenőriztem s azért(nem a mi hibánkból) volt egy minimális hiba :) de már azt is kiküszöböltem :)
Persze Míra flkelt 4kor nehogy tudjam a dolgom csinálni :evil: most meg kissé nyafka a lelkem :)

hívnak a pancsoldából :)

Mesi már csak 2 nap :)

KépKép
viranka

Halihó!

Na, tegnap már nem tudtam folytatni, most is belekezdek, aztán majd lesz, ami lesz. :oops:
Szóval, Vacakocska pörög ezerrel állandóan, a szg-et be sem lehet kapcsolni. Egyrészt kitör a vilgávége, másrészt úgy sincs időm. Esténként meg apa dolgozik mostanság.

Kedden a szemészeten iszonyat volt. 5,5 órát töltöttünk el. Sok ember, kevés levegő.... Ennek ellenére Vacakocska nagyon jól bírta, állandóan lépcsőzött, én meg vigyáztam rá. Majd aludt is kissé, de fel kellett ébresztenem. Akkor kapott szemcseppet, mert ugye tágították a pupilláját a vizsgálathoz. Utána már leginkább ölbebaba volt, de egy tünemény volt. Mindenkire mosolygott. A fiúk szerencsére rendben vannak. Dávid kinőtte a szemüvegét, de szó szerint, ugyanis olyanokat nő mostanság, hogy na. Most nem is kell hordania, majd a nyuszi eldönti, hogy hogya tovább. Gergő is szépen rendben, neki meg lehet nyuszi-ajándék lesz a takarás vége. Bercó is ok., majd egy év múlva kell ismét elvinni.

Annyi időnk volt csak, hogy gyorsan elmentünk enni valamit, itthon kicsit pihiztünk, majd mentünk is tovább. Gergő, Bercó, én. Olyan jó volt találkozni a lányokkal. Persze Bercó a kocsiban elaludt, még hagytam kissé szundikálni, majd felébresztettem. Nagyon élvezte a gyerekek társaságát. Kilenc körül értünk haza, kiütöttük teljesen. De annyira lefárasztottuk, hogy nagyon sokszor ébredt. Pedig előtte -el sem hittem- átaludta az éjszakát. Csak f.6-kor ébredt, majd rövid szopi és aludt is tovább, csak ébresztenem kellett f7-kor. De ma is f4-kor ébredt először. Aztán meg még kétszer, de így is hn9-ig aludtunk. Kicsit szégyenkeztem is, mert most itt van anyósom, ő addig tévézett a Gergő szobájában. :oops: :oops:

Na, ezt most elküldöm, majd igyekszem még jönni. Remélem sikerül.
dmaggie

Inkább még folytatom... :wink: :oops:

Láttam csodaszép képeket!!! Olyan édesek ezek a lurkók. :lol:
Olvastam, hogy nagyon sok betegecske babánk van. Nagyon gyors gyógyulást kívánok én is. Jaj, tegnap este mondta Vicuska, hogy a keresztlányunk is belázasodott. Együtt voltunk kedden. Háát nem tudom... Remélem nem lesz beteg Bercó, nagyon nyűgös, de bízom benne, hogy csak a fogak szenvedtetik.

Emese! Már csak miattad is igyekszem benézni minden egyes napon. Csak ügyesen Drága!

Viranka! Jó pihenést, bár így karácsony előtt nem nagyon kivitelezhető. Azért aludj is kicsit. :oops:

Karácsonyi menü: harcsapaprikás, bakonyi csirke, v.milyen töltött csirkemell, mákos guba, mandulás fehércsoki-torta, stb.

Mennem kell.
dmaggie

Itt vagyok végre megint...

Gábor még mindig nincs itthon, Rugó pedig kidőlt a fürdetés utáni szoptatáskor 8) De mi lesz itt éjszaka :roll: Pedig arra számítottam, hogy hamar elalszik majd, és este filmet nézünk :?

Maggie - mandulás fehércsoki-torta :roll: :shock: Egek.
Hú, akkor rendben mentek a dolgok a szemészeten. Az jó :D

Miléna - LÁtom, a telefon nálatok is menő :D Rugó be van sózva ezekért a cuccokért - GPS, mobil, vezetékes telefon, kaputelefon stb. Már régen láttuk Zétit, nagyon szép :D

Viranka - akkor le vagy strapálva rendesen :? Na, majd karácsonykor kipihened magadat :wink:

Heni - nyugi, szerintem ha alszol rá egyet, majd jobb lesz :roll: De tudom, hogy ezek milyen idegesítő dolgok. A lényeg, hogy rendeződött azóta minden bizonnyal. :roll:

Már angoloztam is, le is zuhanyoztam, de sem Rugó nem kel fel, sem Gábor nem jön haza.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Nagyon jók a képek, édesek a manócskák.

Betegeknek gyógyulást és remélem karácsonyra mindenki rendbe jön!

Mi kedden voltunk orvosnál, már a védőoltás szövődményei elmúltak, már csak a rágófogak kínozzák. Kedden éjszaka alig aludtunk, egy órán keresztül vigasztalhatatlanul sírt.
Megviseli ez az esős idő is.

Kép
zebibaba

Halihó,

csak gyorsan bekukkantottam, h mi a helyzet Gremese ügyben. Úgy látom még esélyes az álmom 8) Nagyon kivi vagyok, h mikor bújik ki a kis kung fu-s fiatalúrfi. Egyet semmiképpen nem kívánok Neked: ne tudd meg milyen 41 hetes terhesnek lenni. Hát az borzasztó, ezt páran el tudjuk mesélni. Bár szerintem biztos nem várja meg a 40 hetet. :lol:
Biztosan szép dolog lehet szenteste szülni. Az olyan különösen megható tud lenni...

Virankaaaaa, ezek voltak Lizi pontos méretei!!!!!!!!!! :lol: És a doki is megnézte szülés napján UH-n, nos 10 grammot tévedett :lol: 8)

Karácsonyi menüt ugye én megúszom, bár kedves férjuram szólt, h igazán meglephetném 24-én ebédre vmi jó kis lazacos recepttel. :shock: Próbálom meggyőzni, h 24-én általában gyúrja magát az ember az esti vacsira és nem fal lazacot ebédre....

Dmaggie, mandulás fehércsoki torta???? Most éppen nyeltem két nagyot. Receptet küldesz? Nagyon jól hangzik.

Ja, és végre elhúztak a munkások!!!! :lol: Van WC-nk és kádunk! Tegnap ennek örömére 1 órán keresztül áztattam magam. Sajnos iszonyat kosz lett az egész lakásban, 6 óra takarítás után még a lakás feléig sem jutottunk el. Holnap folyt köv. meg favásárlás.

Édesek a gyerkőcök! Nagyon szeretem nézni a képeket!

silka
silka

Csajok nincs valakinek lementve a Sense féle mákos guba???nem találo :oops:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: