Szelina!
lmóni! Ez egy tipikus forgalmi helyzet - amibe kerültetek -, és nagyon sokszor halál a vége. Az autósoknak fingjuk nincs a szabályokról!

Szerencsétek volt!
Szegény
Cicus! Zsozsinak is dagadt már be a szája, hamar elmúlik, ne aggódj! Ne is mondd ezt a 15 hós oltást. Zsozsi már hurutosan köhög, folyik az orra, ez vízszintesben persze sokkal rosszabb!
Fleur! Hogy Te milyen kreatív vagy! Majd kérünk képeket az ajikról!
Viranka! Leadtatok mindent? Sikerült elkészülnötök? Bálint hogy van?
Dokinál minden rendben, levették a kenetet a Streptococcusra, volt NST is, Gegi megbeszéltem a dolgokat, és szépen produkálta magát, méhszáj még mindig tart.
Doki csodálkozott, hogy még nem szültem meg, de aztán mondta, hogy nem kell sürgetni semmit.
Azt is említette (most én nagyon póriasan fogalmazom meg, de így is érthető

), hogy ha cicibirizgára keményedik a pocim, akkor már nincs sok hátra.
Jelentem, keményedik!
December 21-éig vagyok hajlandó 2in1 lenni, utána nem tudom mit csinálok, talán jön a gumikalapács
Többen mondtátok a 21-ét, egye fene, ha több csokit kell vennem!
Ugye mondtam, hogy én már nem megyek sehova egyedül, nem emelgetek, stb...
Aha.
Tegnap elmentem a Budagyöngyébe, Sodexho kuponokat elkölteni, meg ezt-azt venni.
Postán feliratkoztam postafiókra, Kátayban (30% kedvezmény van mindenre!!!) megvettem anyunak a szülinapi ajit, a savanyúságosnál bevásároltam, gyogyótárban is voltam, aztán a zöldségesnél, és mind a két kezemben szatyrok lógtak, menni alig bírtam, közben szidtam magam.
No de, még maradtak kuponok, így át a hűvösvölgyi Stop Shop-ba, Kenguru Gold. Ott mind a két gyereknek (

) vettem dolgokat - Zsozsi szoknyát is kapott )

majd persze Kaiser's, dugig pakolt bevásárlókosárral.
Apa több körben hordta fel a csomagtartóból a cuccokat.
Egy kicsit elfáradtam.
De jön a hidegfront sálálállálááááááá.........