sziasztok! újra itt! gyerek szunyál, de le kellett mennem sétálni vele, hogy rendesen bealudjon, aztán felhoztam babakocsistól, és még mindig szunyál, eddig az erkélyen volt, de most már behoztam, mert úgy fúj a szél!

nem akartam, hogy szétfagyjon a Lelkem!

remélem, hogy még szundizik kicsit, mert jó későn keltünk, így később is mentünk sétálni (2 kört futottam vele, mert közben esett ez a szemét eső!)!
nagyon gáz idő van, de már 3. napja! vagy 2. tök készen vagyok én is tőle, ha ilyen lesz a karácsony...

egy kis hó jól jönne!
HRK Rituséknál biztosan csodaszép lehet!
Aproo, reméljük, hogy Neked szerencséd lesz, és nem lesz semmi gond a naptárakkal! amúgy, tök más, de mikor szültetek, és jöttetek a "rémhírekkel", mindig abból indultam ki, hogy egy topicban 2x nem eshet meg ugyanaz, így gondolnám, hogy a naptáras rendelést most én szívtam be, vagyis bögréset és hűtőmágnesest, akkor ez mással nem fordulhat elő!

szóval fel a fejjel! reméljük a legjobbakat!
délelőtt ígérték a futárt... hát, a délelőtt az én számításaim szerint eltelt, és még nem jött meg!

agyamra mennek!
Mecsi, Áron annyira komoly nagyfiú lett! készen vagyok tőle! de tényleg! milyen kis mütyüri volt tényleg a kórházban, legalábbis hozzánk képest!

most meg lassan lehagytok már!
huh, jövő kedden megyünk dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mennyit hízott 1 hónap alatt Beni. vannak kétségeim!?
ja,
Andi (Jázmin), ezer éve kérdezted, Beni lábujjáról elmúlt a pirosság, vettem a patikában Bepanthen Plus krémet, azt mondták, hogy az jó ilyesmikre, vagyis fertőtlenítő is van benne, meg ilyenek, szóval azzal kentem neki 2 napig, azóta semmi. lehet, hogy amúgy is elmúlt volna, ki tudja, de most azt gondolom, hogy ettől is jobb lett neki! azóta a sarkán jött elő újabb sérülés, vagy ő magát, vagy én véletlenül megkarmoltam, most azt is ezzel kenem!
Mecsi, köszi a linkeket, mindent mentek!
Bucsek, és végül melyikhez mentetek??? a mi dokinkhoz? Anikó!? már nem emlékszem, hogy telóban mit mondtál, hogy kit ajánlottak!

bocsi!
kisfiadnak pedig jobbulást!
CsengeAndi, tök jó, hogy Zsombinak ilyen jó napjai vannak mostanában! örülök neki!

és Zéti is nagyon kis ügyi, hogy ilyen klasszul beilleszkedett az oviba, azért ilyen rövid idő alatt! mondjuk az feltűnt, ahányszor taliztam vele, hogy nagyon kis édes, közvetlen gyerkőc!
a szopiztatást, pedig döntsd el Te, igazából mindenki tényleg maga tudja, csak ezt így látni, vagyis, hogy még "mutogatja" is, mint a világ legtermészetesebb dolgát, na, ez a durva!
Yuyu, gratula Eninek az átforduláshoz! ha egyszer belejönnek, nincs megállás! nálunk amióta Beni hátról hasra tud fordulni, azóta kész rémálom az altatás!

nem marad meg a hátán, csak, ha esetleg olyan kómás, hogy nem veszi észre, hogy a hátára tettem!

szóval jó is, meg nehéz is, ha már ennyire kis ügyik!
tegnap pl. apjának kb. 20 percet kellett cipelni a popóját, mire rajta bealudt, és le tudtuk tenni, azelőtt hiába volt nagyon álmos, csak nyüglődött, meg megfordulgatott, meg a legújabb, hogy addig erőlteti a fordulást, amíg valamelyik alkatrésze rácson kívülre kerül, és aztán azért óbégat! szóval elvagyunk!

amúgy ez, hogy nem nagyon tudunk lemenni, eléggé kiakaszt!
na, de ma jönnek anyumék, addig öcsém és párja a gyereket pesztrálja, amíg mi nagytakarítunk! de azt hiszem az ablakmosást megúsztuk. ilyen takony időben semmi értelme, 2 perc alatt újra retkes lesz! ...
ja, és ajeszokat is kellene csomagolnom! most egyelőre mindent eldugtam, ne lássák meg anyuék, hogy kinek mit vettem, legyen meglepi!
nem is tudom, hogy mit szerettem volna még!? jajj, holnap munkanap!

apája is megy dolgozni... ráadásul még hétfőn is, mert nincs már több szabija, de aztán keddtől itton van jan.5-ig! hiphiphurrá!
eltűntek jelentkezhetnének... Pöttöm, Columbine, HRK Ritus, Rituspoc, Nicike, Bende, Felícia, és még sorolhatnám napestig!