A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

NEm győzök olvasni,szombat óta nem voltam. Tegnap írtam ugyan ,de elszállt, nekem meg elment a kedvem az újraírogatástól. Na de majd most. Csak mondjuk a fele se fog eszembe jutni, annyi mindent akartam írni... :cry:

Először is: beteg babócáknak sok-sok gyógypuszit küldök!

Tali: Katica! Köszönöm az invitálást, de mostanság annyira el vagyok havazva, hogy kizárt, hogy BOnyhádig jussunk. Ráadásul szegény Rékát mostanág annyit húztuk-vontuk, hogy kezd herótos lenni. A hosszabb utakat mindig fél nap- napnyi nyűgösség követi.
:cry: . De köszönöm az invitálást, hátha legközelebb összejön.

Utazóágy: nekünk egy olcsó van, amit Vecsésen a katibababoltban vettünk. Igazából nagyon elégedettek vagyunk vele, sztem a 23ezres is annyit tud, mint ez 14-ért. Szerintem fontos hogy legyen benne emelőbetét, mert nekünk sokkal jobb. Réka egy napig egyszer egy kölcsönágyban aludt: egyszer se bírtam úgy lerakni, hogy ne ébredjen fel rá (már ha bealudt), és a derekam teljesen kész lett a hajolgatásól. A pelenkázó feltétet már vagy 2 hónapja nem használjuk, mert nem fér el benne Réka, de az első hónapokban jól jött...

Elküldöm gyorsan, nehogy úgy járjak mint tegnap...

panna1

A gyermekét a folyóba dobó anyára nem találok szavakat!

Mecsi! Barátnőd (ugye ő volt aki elvetélt?) esete is aggasztó. Vagyis az,hogy hiába vagy te óvatos, ha egy ilyen orvoshoz kerülsz! FElháborító! Niki esete szintén! Nekem is volt olyan, hogy kishíján otthagytam az egészet a francba, annyit kellett várni. A mák az volt, hogy RÉka akkor jól bírta, így maradtunk.

Jaj,mennem kell, ordít a csöppöm. Kapott ma oltást... Na majd folyt.

panna1

Na úgy tűnik, még szundizik egy kicsit. Lassan két órája nyomja.

Szóval nálunk sincsenek túl jó hírek. Réka mostanság nem nagon akar enni, néhány korty után rángatja a fejét, kifeszíti magát, alig bírok beleerőlködni egy keveset. Ennek köszönhetően nem is hízott semmit az utóbb másfél hétben. Most épp ezért pár napja áttértünk a 3.5-4 órás evésekre, így legalább addigra ténxleg éhes, és bepuszil egy nagyobbacska adagot, nem cska a küzdés megy. Dokinéni szeritn méregetnem kell, hogy mennyit eszik. Ha egy-két hét alatt nem javul a dolog, ki kell egészíTeni péppel vagy sütőtökkel, burgonyával, répával. Gyantható, hogy a nagy sztrájk vagy a fogacskának köszönető, ami megindult dokinéni szerint is. Szerintem annyira, hogy egy fehér kemény kis pötty már látszik az alsó ínyén. Másik oka lehet, hogy visszatért a mensim. De reménykedek, hogy sikerül még egy ideig anyatejjel és szopival megoldani a dolgot... Én is nekiálltam ismét fejni, hogy szaporítsam a mennyiséget, mert dokinéni előfordul, hogy azon hergeli be magát a baba, hogy nem jön már annyira a tejcsi, és utána azért nem eszik. Na azt hiszem ezen a részén tudok segíteni, a többin nem. Azt meg nagyon remélem, hogy nem jelentősebb hormonváltozás az oka: szedem ugyan a cerazettet, de múlthéten egy tabi kimaradt. Következő napon voltunk együtt a párommal, és eszembe se jutott a nagy hévben, hogy hűha védekezni kellene. Mint utólag kiderült, a férjemnek eszébe jutott, amikor kérdeztem, hogy miért nem szólt ez volt a válasza: én úgyis ikreket szerettem volna :D , legalább gyorsan jön a következő. Azért elég mérges lettem rá, aznap tök stresszben voltam. Persze akarunk tesót Rékinek, de még egy évet várnék vele. Na de ha mégis jön, nem kérdés, megtartjuk... De azért elég kicsi az esély, nem? Rég volt már: mikor is érdemes tesztelnem? 12-13 nap után? Asszem az pont karácsonyra esik... Lehet, hogy apjának egy kétcsíkos tesztet is csomagolok a fa alá???? Azért hátha nem..... :shock:

Na jó hosszú voltam, Réka közben felébredt, itt nézi mit írok.

panna1

az entert ő nyomta, de még írni akar nektek, úgy látom:okbbbbbbbbj u jcw ucdwejh gj

panna1

Panna, remélem csak átmeneti ez a szopisztrájk Rékánál, lehet hogy tényleg a fogzás miatt van...

Enikő még nem gépel, viszont az egér az nagyon tetszik neki, mert a görgője kéken világít. Imádja nézni :-)

yuyu79

Enikő épp st fordult át, ma harmadszor, de akkor szereti produkálni magát, mikor épp háttal ülök neki... megyek is, és megpróbálom lefényképezni.

Akkor hányan is leszünk a talin? Csak Katicáék, a vendéglátók, Sziszkáék, Binyekék, meg mi? Kár hogy a többieknek nem jó :(

yuyu79

Sziasztok!

JUlcsi, köszönöm, de közben telefonon beszéltem BInyekkel, és a párja szeretne a Lackóval találkozni, így úgy döntöttek, hogy eljönnek ők értünk, mert nekik nagy autójuk (9 személyes) így kényelmesen elférünk mindannyian benne. Azért köszönöm! A cím nekem sincs meg Katica!
Ha jól veszem ki Adri szavait, akkor eljönnek Dorcával ők is :) Csak Panna, éa Dadomi Ildi nem ér rá :( DE az is lehet, hogy Panna nem is olvasta...
Sikerült Enit elcsípni?

Zsófi köszi a húsvétos tippet, szerintem ne mérgelődj a mosoly miatt, ezek a képek így is nagyon hatásosak, nagyon bájos rajta Beni, tutira veszem, hogy nagy sikeretek lesz a családban velük.

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Babatali:
Lányok a címünket már elküldtem priviben, ezek szerint nem kaptátok meg. :( Inkább leírom ide. Szóval: Bonyhád, Mónus Illés utca 28/B II/7. (Sarki nagy emeletes ház, mindkét oldalról van parkoló)
Tel.számom: 30/533-1799

Ha útbaigazítás kell, csak hívjatok. :)

Dadomi, Panna, sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :( Remélem azért hamarosan Veletek is találkozunk!

k.a.t.i.c.a

Sziszka, PAnna írta hogy nem tudnak jönni. Nem sikerült lefényképeznem Enit, videóra felvettetem 1x, de azt nem tudom ide felrakni. Meg az elem is lemerült persze a fényképezőben :( Talán majd holnap, vagy hátha megmutatja Nektek élőben ;-) Jó hogy Binyekéknek ilyen nagy kocsijuk van ;-) Akkor ott találkozunk... de hol is? ;-)

yuyu79

Megnéztem ezt a videót... :? :shock: háát, nagyon komoly!!

k.a.t.i.c.a

oké, köszi ;-) egyszerre írtunk...

yuyu79

a 8 éves? hát tényleg durva....én csak belenéztem, elég is volt...

yuyu79

:) akkor várlak Benneteket!!

Szép álmokat mindenkinek!!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Én megint virrasztok a kiscsajjal, így aztán nem sokat tudok írni, köszönöm a mai talit, nagyon jól éreztem magam! Felrakom a képeket. Sajna nem túl jók, ennyi telt a telefonomtól, bocsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
columbine

Katica, ha jössz még, hánytól lesz a tali??

Ági, jók a képek:-) Nálunk is volt most egy hosszabb altatás, de végre csend van... Jó éjt!

yuyu79

Ági, köszi a képeket! azért jók ám! jó látni, hogy ilyen sokan voltatok! ;)

lassan kinövi az augusztusi babás topic a Tranzitot! :D

Lei, na, csak eljutottál Te is Tranzitba, tök jó! a mi talinkkal kapcsolatban jó lenne valamit kiokoskodni, vagy, ha esetleg a legközelebbi talin is ott leszel, akkor talán már én is odajutok egyszer!? :(

Sziszka, köszi a bókot. biztosan nagy sikere lesz a fotóknak, kíváncsi leszek, hogy mit szólnak majd hozzá a rokonok! :)

holnap végre megjön a varázsbögre és a hűtőmágnes is javítva! kicsit izgulok! annyira gázos volt, hogy elsőre beesett ez a gixer!

holnap nagytakarítunk anyuval délután, szóval akkor biztosan nem fogok jönni, de délelőtt talán még be tudok kukkantani!

jó minitalit lányok!

betegeknek továbbra is mennek a gyógypuszik!

jó éjt!

sophie27

sziasztok!

Ma itt volt egy ismerősünk aki 26hetes terhes , hát Áronom lenyűgözte a hölgyikét. idézem " elolvadok tőled kiskrapek ".
Timi az ölébe vette és Áron egyszer csak elkezdett sikitani. Arra gondoltam hogy megérezhette a pocakban a mozgást és attól megilyedhetett mert amúgy semmi más nem történt és már előtte fogdosta a Timi. Pedig szerintem meg nem volt babamozgás.

Megnéztem a videót és elszőrnyülködtem. Szerintem ez annyira betegesen nem normális.:shock: :shock:

Zsófi remélem szépek lesznek az ajándékocskáid és holnapra jó takarítást.

Panna akkor most szurkoljunk vagy inkább ne a két csíknak?? Ha már szeded egy ideje a bogyit szerintem kicsi rá az esély de előfordulhat.

Örülök hogy jól sikerült a tali, szépek vagytok mindannyian. Az ismiméknek is volt pocakos talijuk ők a westendbe voltak a miro kávézóban azt mondta nem dohányzó és kényelmes kanapék vannak.
Megint fotóztam :oops: megvan az első pancsolos beállított hajunk :lol: úgyhogy pár kép és bocsi. :wink: :wink:

Kép
anyával
Kép
egyedül fogom a cumisüvegemet :D
Kép
és most akkor melyiket tegyem a számba???
Kép

bocsánat ha sok voltam de ismét visszatértem, mert az erő velem van! :lol: :lol:

Szép jó éjszakát mindenkinek! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági jók lettek a képek. Remélem azért aludni is sikerült valamennyit. Én sajnos ma fél ötkor ébredtem és egy órás visszaalvási próbálkozás után úgy döntöttem inkább felkelek, már sül a mézes mazsolával töltött almás fahéjas muffin a sütőben, írom a képeslapokat és keresgélek még ajándékötleteket :)

Mecsi, nagyon eltalált képek, tegyél csak fel nyugodtan sokat :)

Nagyon jól esett tegnap a jóga és a Tranzitban is jól éreztük magunkat. Tegnap különben is annyira jó napja volt Zsombinak (és szerencsére Zétinek is :) ovónéni is megdícsérte, hogy az öszzes karácsonyi verset tudja, amit a csoport az ünnepségre tanult meg) Zsombikám délután az átfordulásra gyúrt, igaz még csak az oldaláig megy a dolog, de szépen alakul. És olyan jó kedve volt, hogy hangosakat kacagott tegnap délután, meg este is, a kádból meg több liternyi vizet terített szét az apján meg a fürdőszobában :) Már nem hagyhatom az ágyon sem egyedül, mert forog és furcsa módon közlekedik: hanyatt fekve a lábával dobbant egy nagyot majd a feje irányában hátralöki magát. Pillanatokon belül letornássza magát bárhonnan.

Na, majdnem odaégett a muffin.

Lányok, meddig szoptathatom még Zétit, hogy ne botránkozzatok meg rajtunk? Vagy ezt már elbuktuk? :D
Vendég

Jó reggelt!

Csatlakozom a korán kelők táborába. Engem is kidobott az ágy sőt este se húzott magába nagyon 3ig fent huhogtam:( Majd olyan leszek ma mint a mosott kaki. Bezzeg most még Áron is jó fiú volt, este 10kor bevágta a szunyát és csak 1x ébredt meg , aztán 6.10kor apája behozta az ágyba , de már csak időhúzás volt 7ig mert kapálózás volt. Én meg kaptam pár maflást tőle :lol:

Csenge azért 8éves koráig inkább ne :lol: de mindenki maga dönti el. Szerintem azért egy idő után el kell válni egymástól.

Boni te voltál aranyérrel magándokinál? Kérhetném még egyszer a linket.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Találtam egy ilyet ha valakit érdekelne ingyenes felicitas baba csomag 4-12hónapos babáknak, csak regisztrálni kell: http://felicitas.qwertynet.hu/hu/index. ... ba_csomag/

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Elég sűrűn olvasom, hogy elszállnak a leveleitek. Én is sokszor jártam így. Én azóta world-ben írom a leveleket és mikor kész bemásolom ide az ablakba és akkor tuti nem száll el. Amikor kezdem olvasni a hozzászólásokat akkor már megynyitom a world-öt és ha van valami reagálnivalóm már írom is. Aztán olvasok tovább..... Így nem marad ki senki akinek akartam írni.
Ez csak egy ötlet, remélem tudtam segíteni, és egy két mérges órától megkímélni titeket.

Susy: még nem köszöntem meg a válaszodat a babajógával kapcsolatban. Szóval köszi. :) Nálunk szerintem egy kicsit más, meg nem is voltam azóta mert a nagyfiam beteg :( A tietek szimpibbnek tűnik nekem :) Egyébként ott mennyibe kerül egy óra?
Nálunk 1500 Ft. :(

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok!

Bucsek, Bömi még mindig beteg?
Azért a kúp csak leviszi már a lázát...
Annyi mindent akartam írni, de sajna minden elszállt. Ma olyan car idő van, vhogy rajtam ma jön ki az őszi depi.

Meg rendeletem naptárakat és 4. napja semmi hír róluk, nincs telefonszám, csak e-mail cím, oda írtam, azt válaszolták, hogy karácsonyig megkapom... :shock: :? Na és ha úgy járok mint Zsófi??? Hogy nagy kakait küldenek? Akkor 23.-n kezdjek e rohangászni ajándékokért?? Már erről is rémálmom volt tegnap éjjel.

Képzeljétek, új ajánlatot küldött a kolping, mert nem válaszoltam a 140 ezres ajánlatra.
Érdekes, hirtelen 100 ft. lett belőle, de az 4 éjjeles. Tehát akkor most nem is ingyenes az az 5. éjszaka??!! Vagy csak úgy 4 nap alatt 40 ezerrel olcsóbb lesz a szállás? Bár tény, a németeknek 40 rongy annyi, mint itthon nekünk 20 ft.
Akkora sumákság ez az egész. Eddig szimpik voltak, de most nagyon nagyot csalódtam.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka! A Te ajánlásodra én is megvettem Ranschburg-ot. Nekem is nagyon tetszik, pedig még csak az elején tartok. A Suttogóval én is úgy voltam, hogy amíg Csenge a pocakomban volt, addig nagyon tetszett, most azonban egy kicsit másképp látom a dolgokat. Persze vannak benne hasznos dolgok, de mi alapjában véve teljesen másképp működünk, mint ahogy a könyv szerint kellene.

rizsimami

Aproo: mondom hogy world-be írd :roll: :) :wink:
Igen jobban van. De nem a kúptól. Teljesen kiakadtam a dokikra. Ezt mesélem Andinak meg Zsófinak is.
Elvittem ugye hétvégén ügyeletre a Bömit hogy lázas meg minden. Ott azt mondták nincs semmi komoly baja, ha nem lesz jobban keddig vigyem el a háziorvoshoz.
Mivel egyre rosszabbul lett, hétfőn délután elvittem a szigetszentmiklósi gyerekorvoshoz, amit a szomszédunk ajánlott. Ott is azt mondták hogy semmi komoly baja ezt le kell tudnia gyűrnie a szervezetének. Másnap még mindíg tök lázas volt. Már hidegvizes borogattam, hogy ne kapjon annyi lázcsillapítót amitől teljesen kivolt szegénykém. A szeme alja tiszta fekete de nagyon durván. Tényleg rosszul nézett ki szegénykém, és már öt napja lázas volt. Ilyen még nem volt három esetleg négy napnál tovább sose volt lázas. Aztán kedden megelégeltem és felhívtam a régi pesti gyerekorvosunkat. Mondtam neki hogy beviszem hozzá a Bömit csak nézze meg. Megnézte és kiderült hogy tüsszös mandula gyulladása van. Amit soha nem hord ki lábon, vagy ha igen akkor meg nagyon durva szövődményei lehetnek. A szívére is rámehet.
Hát teljesen kiakadtam. Nem igaz hogy a harmadik orvos veszi észre a hólyagokat a gyerek torkán :evil: :twisted: A hólyag meg nem hétfő délutántól kedd délelőttig került a manduláira.
Ha még egy ilyen eggyértelmű tünetet sem tud felismerni a doki akkor mi lesz ha nagyobb baj lesz netán. :evil:
Úgyhogy most kapott antibiotikumot, és már jól van. Én sem vagyok antibigyó párti, de ha kell akkor adjanak.
Szóval ez a doki nem jött be. :(

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok!!

Julcsi, ha még olvasod ma....a tali délután lesz, hogy mikortól, az attól függ, mikorra jöttök. :) Egész délután ráérünk. Barbiék 4 után jönnek. Mivel Sziszkáék is velük tartanak, így gondolom ők is. :) De Ti jöhettek hamarabb is nyugodtan.

Mecsi, ezek a szemek!! Engem mindig elbűvöl a kisfiad. :D

k.a.t.i.c.a

Nagyon jók a talis képek. Ilyenkor olyan nagyon irigy vagyok rátok! :oops: :oops: Bocsi érte, de olyan jó, hogy viszonylag közel vagytok egymáshoz és tudtok találkozni. Persze ne panaszkodjak, hiszen mi is összefutunk ma, de az olyan ritkán esik meg. Mondjuk igazából nekem a hely is hiányzik nagyon, mármint a város. :) De majd eljön az én időm is. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Csajok, túl vagyunk életünk első balesetén, szörnyű volt. Akik jártak már nálunk tudják, hogy milyen a függőágyunk, és valakinek van még olyan itt a fórumon, csak már nem emlékszem...szóval Málnus ma reggel abban hintázott, én jöttem mentem, de amikor történt épp közvetlen mellette álltam..kiszakadt a falból :( (pedig amikor a 100 kilós sógorom felfúrta4 hónapja, akkor ő rá is csimpaszkodott, és simán elbírta a furat) fogalmunk sincs hogy történhetett, de hiába álltam ott, nem tudtam elkapni, Málnus a földön landolt, és karabiner pedig, ami az ágy tartozéka, az arcába esett, pont a szeme mellé. Nagyon megijedtünk mind a ketten, de úgy tűnik hogy a szeme alatti felszínes sérülésen kívül nincs baja. Így nézünk ki ma, szépek leszünk a babatalin.... Kép

Oltári szerencse, hogy megúsztuk ennyivel.....

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Hála Istennek,hogy csak ennyi baj lett belőle!

Most már megértem miért erősködött a párom, hogy nem fúr a falba hintát!

Nem számít, hogy néz ki a kis arcocska,majd elmúlik, lényeg az egészség!

Ha a fiaim segítenek, én is el szeretnék menni a talira, de nem leszünk sokan Katica, ez egy társasház?

Adri

KépKép
koadri

Na, vissza is olvastam egy kicsit.

Bucsek, ez durva! Szerintem is válts orvost, és nagyon örülök, hogy már jobban vagytok!
Rizsi druszám, nagyon örülök, hogy nektek is bevállt, mi is gyakran forgatjuk, mindig az aktuális témánál :)
Panna: két csík, erről lemaradtam, de akkor tényleg most miért szorítsunk? Akartok kistesót vagy sem? :)
Áron képei szuperek!
A babatali miatt pedig most csak azért nem irigykedek, mert ma mi is megyünk :)

Csenge :) tandenban nyomjátok? Mindig is irigyeltem Binyeket ez miatt, és akkor most kicsit téged is....de azért azt hiszem lassan nektek is el kell majd választani :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csak sikerült visszaaludnom :D

Sziszka jaj ez szörnyű , nagyon megijedhettetek. Szegény Málnusnak szép kis bibikéje lett. :cry: Hála az égnek hogy nem lett komolyabb baja.
Bele se merek gondolni mikor majd elindulnak akkor milyen bibijeink puklik lesznek :shock:

Bucsek én is orvost váltanék. Jobbulást nektek mennek a gyógypuszik nektek is!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok! újra itt! gyerek szunyál, de le kellett mennem sétálni vele, hogy rendesen bealudjon, aztán felhoztam babakocsistól, és még mindig szunyál, eddig az erkélyen volt, de most már behoztam, mert úgy fúj a szél! :( nem akartam, hogy szétfagyjon a Lelkem! :) remélem, hogy még szundizik kicsit, mert jó későn keltünk, így később is mentünk sétálni (2 kört futottam vele, mert közben esett ez a szemét eső!)!

nagyon gáz idő van, de már 3. napja! vagy 2. tök készen vagyok én is tőle, ha ilyen lesz a karácsony... :( egy kis hó jól jönne!

HRK Rituséknál biztosan csodaszép lehet! ;)

Aproo, reméljük, hogy Neked szerencséd lesz, és nem lesz semmi gond a naptárakkal! amúgy, tök más, de mikor szültetek, és jöttetek a "rémhírekkel", mindig abból indultam ki, hogy egy topicban 2x nem eshet meg ugyanaz, így gondolnám, hogy a naptáras rendelést most én szívtam be, vagyis bögréset és hűtőmágnesest, akkor ez mással nem fordulhat elő! ;) szóval fel a fejjel! reméljük a legjobbakat!

délelőtt ígérték a futárt... hát, a délelőtt az én számításaim szerint eltelt, és még nem jött meg! :( agyamra mennek!

Mecsi, Áron annyira komoly nagyfiú lett! készen vagyok tőle! de tényleg! milyen kis mütyüri volt tényleg a kórházban, legalábbis hozzánk képest! :) most meg lassan lehagytok már! :)

huh, jövő kedden megyünk dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mennyit hízott 1 hónap alatt Beni. vannak kétségeim!? :shock:

ja, Andi (Jázmin), ezer éve kérdezted, Beni lábujjáról elmúlt a pirosság, vettem a patikában Bepanthen Plus krémet, azt mondták, hogy az jó ilyesmikre, vagyis fertőtlenítő is van benne, meg ilyenek, szóval azzal kentem neki 2 napig, azóta semmi. lehet, hogy amúgy is elmúlt volna, ki tudja, de most azt gondolom, hogy ettől is jobb lett neki! azóta a sarkán jött elő újabb sérülés, vagy ő magát, vagy én véletlenül megkarmoltam, most azt is ezzel kenem! :)

Mecsi, köszi a linkeket, mindent mentek! :)

Bucsek, és végül melyikhez mentetek??? a mi dokinkhoz? Anikó!? már nem emlékszem, hogy telóban mit mondtál, hogy kit ajánlottak! :( bocsi!
kisfiadnak pedig jobbulást!

CsengeAndi, tök jó, hogy Zsombinak ilyen jó napjai vannak mostanában! örülök neki! ;) és Zéti is nagyon kis ügyi, hogy ilyen klasszul beilleszkedett az oviba, azért ilyen rövid idő alatt! mondjuk az feltűnt, ahányszor taliztam vele, hogy nagyon kis édes, közvetlen gyerkőc! ;)

a szopiztatást, pedig döntsd el Te, igazából mindenki tényleg maga tudja, csak ezt így látni, vagyis, hogy még "mutogatja" is, mint a világ legtermészetesebb dolgát, na, ez a durva! ;)

Yuyu, gratula Eninek az átforduláshoz! ha egyszer belejönnek, nincs megállás! nálunk amióta Beni hátról hasra tud fordulni, azóta kész rémálom az altatás! :( nem marad meg a hátán, csak, ha esetleg olyan kómás, hogy nem veszi észre, hogy a hátára tettem! :) szóval jó is, meg nehéz is, ha már ennyire kis ügyik!

tegnap pl. apjának kb. 20 percet kellett cipelni a popóját, mire rajta bealudt, és le tudtuk tenni, azelőtt hiába volt nagyon álmos, csak nyüglődött, meg megfordulgatott, meg a legújabb, hogy addig erőlteti a fordulást, amíg valamelyik alkatrésze rácson kívülre kerül, és aztán azért óbégat! szóval elvagyunk! :) amúgy ez, hogy nem nagyon tudunk lemenni, eléggé kiakaszt! :(

na, de ma jönnek anyumék, addig öcsém és párja a gyereket pesztrálja, amíg mi nagytakarítunk! de azt hiszem az ablakmosást megúsztuk. ilyen takony időben semmi értelme, 2 perc alatt újra retkes lesz! ...

ja, és ajeszokat is kellene csomagolnom! most egyelőre mindent eldugtam, ne lássák meg anyuék, hogy kinek mit vettem, legyen meglepi!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még!? jajj, holnap munkanap! :( apája is megy dolgozni... ráadásul még hétfőn is, mert nincs már több szabija, de aztán keddtől itton van jan.5-ig! hiphiphurrá!

eltűntek jelentkezhetnének... Pöttöm, Columbine, HRK Ritus, Rituspoc, Nicike, Bende, Felícia, és még sorolhatnám napestig! :(

sophie27

Sziszka, sajnálom, hogy át kellett élnetek ezt! :( szegény Málnuska, biztosan nagyon megijed ő is... gyors gyógyulást a szemecskéjének!

Panna, két csík!? :) én néha már elgondolkozom rajta, hogy de jó lenne terhesnek lenni... igaz, nekem még nem jött meg, de volt úgy, hogy védekezés nélkül voltunk együtt. mondjuk nem hinném, hogy terhes vagyok, bár az étvágyam az nagyon jó! :) viccet félretéve! mi olyan augusztus körül szeretnénk elkezdeni próbálkozni! :)

sophie27

Bucsek, nem úgy szállt el, hanem a fejemből. :wink:
Azért ez dúrva, ha áthívtál volna, ezt még én is felismerem, annyit láttam ilyet. Most akkor Balatonig menjünk egy jó gyerekorvosért csesszus, itt a környéken mind gáz?
NA, majd becsörgök az önkorihoz, hogy ajánljanak egyet. okés?

ZSófi, reméljük, tényleg jók lesznek.

Sziszka, sajnálom, jó hogy megúsztátok.
Jó talit mára lányok!!

Panna, két csík....hmmmm melyiket is szeretnéd? :wink:

Irigykedem a takarítás miatt, nálunk elmarad, Péter még szombaton és hétfőn is ügyel éjjel, de úgy, hogy mindkétszer napi melóból megy, meg a két ünnep között is dolgozik, 31.-én is. :cry: :evil: Király kis ünnepünk lesz, 3 nap az egész. És akkor csodálkozom, hogy nincs karácsonyi hangulatom. Az idő szutyok, páromat alig látom, itthon nem haladok semmivel.... :?

Ja és a bcg-nk tegnap kifakadt. Beterített egy fél bodyt. De a fele még mindig benn van a cuccnak.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka! Nagyon sajnálom hogy ilyen történt Veletek. :( Szegény Málnus!! Reméljük hamar m eggyógyul a kis pofija.

Adri, ez egy társasházi lakás, kb. 90 nm, a nappali 36 nm, ebből le van a babának választva 9, a maradék 25 -ben sztem elférünk. :) Sok jó ember kis helyen is elfér, szokták mondani. :)

k.a.t.i.c.a

Sziszka, ez rejtély, hogy hogy tudott kiszakadni a hinta a plafonból... szegény Málnus, nagyon megijedt? Meg Ti is, mi? De jó, hogy nem lett nagyobb baj :-) :roll: A Dadomi telefonszámát nem tudod véletlenül? Fel kellene hívnom, még nem válaszolt a privimre...

Katica, szerintem mi se tudunk előbb menni, mert Enikő borította a programot, most aludt el még csak 5 perce. Lehet, hogy úgy kell majd felébreszteni, mert 2-3 órát is szokott ilyenkor aludni. De legkésőbb 4 felé felébresztjük, és megyünk. Igaz, előtte még meg is kell etetnem... Meg kb 35-40 perc mire Paksról odaérünk.... Szóval igyekszünk, de szerintem lesz 5 óra, mire befutunk. Remélem a többiek nem sietnek haza...

yuyu79

Panna szerintem azért várna még egy kicsit a két csíkkal, nem? Augusztus körül szerintem mi is elkezdünk próbálkozni ;-)

Csenge, egy 3 évest szoptatni még oké szerintem, de egy nyolc évest, vagy neked ez sem furcsa? ;-) De tényleg mindenki azt csinál. amit akar. Persze akinek nem tetszik, az meg ne nézze meg a videót :-)

Betegeknek továbbra is jobbulást! Tényleg sok a gáz orvos, egyik paksi ismerősöm is tegnap váltott dokit, de a részleteket még nem mesélte el...

yuyu79

Katica, akkor pont duplája a lakásotok a miénknek... ezért nem nagyon merek idehívni senkit, max 2-3 embert ;-)

yuyu79

Sziasztok!

PAnna az égiek tudják, hogy hogyan írják a forgatókönyvet :wink:

mi is augusztustól próbálkozunk de igazából nem nagyon védekezünk.. ha jönne tesó én nagyon boldog lennék... de nálunk biztos nem jön hamar az előzmények alapján...

Szegény MÁlnus gyógypuszit neki

MEcsi a dr.nő elérhetősége
http://www.freeweb.hu/szakrendeles/o-1981.html
Vendég

Hihetetlen pózban aludt el Eni :-) Majd valamikor teszek fel róla képet ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Csak részletekben olvastalak Benneteket, és így már nem is emlékszem mindenre, amire reagálni akartam.

Hanna már 4 óránként eszik, napi 5ször. Egyszerre kb 140-160nat.

Feluca: Szerintem se aggódj Alma súlya miatt. Hanna picit idősebb nála és csak most érte el a 5.4 kg-ot. 49 cm-rel született, most 61 cm. Feje 40.

Huh, azt hiszem mennem kell, balhé van a játszószőnyegen :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Enikő is 4 óránként eszik, már kb 1 hónapja, csak este eszik sűrűbben általában. A mennyiség meg általában 160-180, de múlt héten pl csak 100-150 volt, De mi már 7,5 kiló fölött vagyunk. Kis díjbirkózó a lányom, igaz 65,5 cm hozzá...

yuyu79

Majdnem minden augusztusi baba ekkora?
Mi akkor le vagyunk maradva....bár a műtét sztem visszafogott picit, meg nekünk azt mondták, minden okés, mosolygós, de még csak 6600-6700 körül járunk és fejük is kisebb, olyan 40 cm körül lehet.

Olyan édes képeket csináltam az előbb, majd felteszem őket, de e picassát sem frissítettem vagy 3 hete. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni: én is hiszek az égiekben :wink: pl: biztos ők intézték így, hogy Málnusnak ne a szemébe essen ez a vas, hanem egy cm-vel arrébb. Egyébként is minden jót rájuk szoktam fogni, a rosszra meg azt fogom, hogy mindennek oka van, csak akkor lehet, hogy még nem tudjuk mi az. Erre is volt tegnap egy jó példa, tegnap nem tudtunk elmenni a barátainkhoz vendégségbe (pedig tegnap akartuk megkérni őket a keresztszülőségre) a lerobbant autó miatt, erre ma hívtak, hogy jó hogy nem mentünk, mert apa+fia kalici vírusos, tuti elkaptuk volna....

A gyógypuszikat és jó kívánságokat továbbítottam a balesetesnek...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép

Már a lányomat is megfertőztem, teljes áhítattal "olvassa" a fórumot :) Azt hiszem a Mecsi által beszúrt kép tetszett neki ennyire.

<
sziszka78
Tolna

Ja, és amikor a férjem meglátta ezt a kupit a fényképen, nekiállt és végre rendet tett az asztalán :lol: :lol: :lol:

<
sziszka78
Tolna

Panna!

Hajrá a csíkokhoz! Bárcsak én tartanék ott... Max. a szeplötlen fogantatás játszana most be... :)

Egy kis motiváció, még talán behozhatod! :)
http://www.spiegel.de/panorama/gesellsc ... 53,00.html

Puszi: barbi
Vendég

Szilvi! Megpróbálhatnád még a mi dokinkat, a helyettese is jó szerintem, ő nem homeos. Nálunk még semmi elkezelés féle nem volt. H-SZ-P de. K-CS du. ugyanott. Én egyszer voltam a Gyurkó Zsuzsánál, mert a mieink szabin voltak és kontrollra is hozzá mentünk vissza, amikor is beszólt, hogy mivel már lejárt a mieink szabija oda kellett volna menjek. Én meg mondtam, hogy mivel ő látta előtte is nekem az volt logikus, hogy hozzá jöjjek vissza. Ez a hozzáállás nekem nem volt szimpi. Örülök azért, hogy jobban vagytok! Azért én igyekszem kerülni az antibikát. Van még egy fül-orr-gégészünk Érden, ha nagy gáz van oda megyünk, de ő magán és ő csak a legutolsó pillanatban ad antibiotikumot, nekünk még soha nem adott.

Megyek, mert mindkét csaj rajtam lóg. Cintuséknál ma volt az ovis kari, nagyon édes volt.

KépKép
jazmin2005

Boni! Azért ne gondold, hogy a második is csak sokára jöhet össze. Barátnőmék hugáék már teljesen lemondtak róla, mire az első összejött, a második meg elsőre.

KépKép
jazmin2005

Nálunk Viki nem a gombokat nyomkodja, hanem az tetszik neki, hogy berugdossa a billentyűzetet, ami fiókszerűen kigurul, ezzel nehezítia dolgom.

Az anyukához aki bedobta a gyerekét: azért az sem sokkal jobb amikor az anyuka akar meghalni. Keresztlányom anyja a héten hatodjára próbálkozott. Szerencsére megint nem jöt össze neki. Igaz Adri már tíz éves, de neki is nagy szüksége lenne rá.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: