Halihó!
Na, reggel már elszállt egy, aztán Levi rajtam aludt délig.
Niki, sajnálom, de azért a böcsület kedvéért:
Fiacska életét ott mentették meg és mi szuper sebészt, uh-t és nővéreket fogtunk ki.
Szóval azért nem az egész kórház és nem az összes doki szemét.
Mindemellett az anesztest én is a saját két kezemmel akartam megfojtani, amikor közölte, hogy 3 napig nem műtik Levit, és az infúzió majd életben tartja, az éhségérzetet meg majd megszokja, a sírásba meg majd belefárad.....
Szuszu, dúrva.
(Lucám, BArbi sztorijánál a csaj csak a gyerekét ölte meg, ő meg mint aki jól végezte dolgát....
Ha vki ugrik gyerekkel, mert kétségbeesett, az tényleg lehet segélykiáltás(bár sztem ugyanúgy elfogadhatatlan), de ha vki csak úgy a gyerekét dobja a vízbe, mert idegesíti, ő meg tovasétál, na az sztem korántsem igazolható csak úgy, hogy szegénynek nem volt senkije és nem is így akarta, meg csak figyelem felkeltésből tette....legalábbis sztem.)
Sajna tényleg brutál sűrű a Karácsony, de azért megírhatnád, mikortól vagytok itt, hátha összejön vmi. A csajok (mi9en) most őrült bulilázban élnek, lehet nem is lesz tali közösen, meg lehet, hogy a szülinapomat is majd Botival ünnepeljük vmikor jan. elején.
És: Sógornőmék babájánál nincs semmi buganc egyenlőre, hipphipphurrá. (Elvesztettek egy babát, pont Levi születésekor, szóval most nagyon drukkolunk az új pocaklakónak)
Sziszka, sajnálom a kocsit, jókor, pont így ünnepekre....
Altatás: én már többször a kukáig rugdostam volna a könyvet, de ez az altatásos rész......
Persze van akinek bejön, csak nekem pont ez a bajom, hogy általánosít. Az már nem is jó baba, akinél nem műkxik szte.
Én meg azt mondom, hogy akinél beválik, az sem azért van, mert ő megmondta és ő kakkantotta a spanyol viaszt, hanem mert olyan annak a bizonyos babnak a természete. És lehet, hogy két hét múlva meg megváltozik és akkor meg már nem fog működni.
Pl.: Levinek kb 2 hetes periódusai vannak. Ami addig bevált az pont az ellentetjére fordul.
Szóval nekem ezért nem jött be a könyv.
Vhol kizárólag jó és rossz babákat vázol mégpedig úgy, hogy ő javította meg a rossza babákat is. Én ebben nem hiszek.
Na, szaladok, talán lassan nekem is elkezdődhetne a karácsonyi hangulatom, de vhogy csak nem akar jönni.