A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szuszu- nagyon jó Andris baba képei és a háttér is(takarón fekszik?). Olyan jó színe van a kis bőrének. Nem olyan sápatag mint általában a babák.
A cindy crafordos tornát nekem sem sikerült letöltenem. Majd még megpróbálom Attilát is ráuszítani, hátha csak én vagyok a gyenge képességű, de ha nem sikerülne elküldenéd postán? Nekem rá ér az ünnepek után is.A címemet pedig elküldöm priviben. megköszönném :D

Alma most Attila fejlámpájára van rákattanva, amit úgy is belehet állítani, hogy villogjon. Illetve ami még új játék a vattás zacskó. Nagyon szerit a kék-piros betüket és mintákat rajta és és ezt még figyelemelterelés ként is tudom használni, ha nemtetszik neki valami és nyűgösködik. Attila azt mondta, hogy legalább nem nagy igényű :lol:
Ja és most 59 cm(ez még lemaradt az első körben) a fej körfogata pedig 38cm

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

feluca, szia;)
nem azt írtuk, hogy rossz a gyerek, persze, hogy nem az, ne értsd szó szerint;)

de jó, hogy sikerült eljutnod egy "nagy generálra", már én is tervezem egy ideje, de eddig még nem sikerült kiviteleznem:(

mi tegnapi adataink: 7230 gramm, 67cm és 43-as buksi;)
Csenge, lassan utolérjük Zsombit... igyekszünk;)

sniky

Nagyon jók a képek, mindenkié, és hogy mekkorák már ezek a babák!!! :D
Yuyu! Nálunk Dominik csinálta egy időben (bár már egy éves kora körül - után, hogy elaludt és 3/4 óra múlva éktelen sírásba kezdett, de szinte órát lehetett volna igazítani hozzá :? Aztán elmúlt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Niki!
Nekünk tegnap bevált a felvesz/letesz altatás napközben 3x + az esti lefektetésnél is.kb 10, 15 perc alatt elaludt mindig.Én azt vettem észre hogy könnyebben megnyugodott ugy ha leültem a kiságya mellé egy székre(nem szóltam már hozzá)csak látta hogy ott vagyok.Késöbb gondolom már ezt is elhagyhatjuk.

Vera
l.veronika

Vera! Hát nem tudom, nekem még mindig ott kell lennem Dani mellett, míg nem alszik el, pedig már 5 éves lesz jövő hónapban. Egyszerűen ő igényli, nem tud egyedül elaludni. Domi szerintem már nem lesz ilyen (majd kiderül), de ő talán könnyebben elalszik. Daninál mindig is nehezen ment az elalvás :?

dadomi

Köszi a gratulációkat!

Aproo, én be szoktam takarni, de úgyis lerúgja ;-) Amúgy nekünk ez már a 6-12 hós méret, a kicsiből rózsaszín volt nekünk, de azt múlt hónapban kinőttük...

Dadomi, akkor nem egyedi ez a sírva ébredés... bár nálunk, főleg akkor fordul elő, ha elalszik a cicin és kimarad a böfi, de néha máskor is.

Elismerésem a szorgos konyhatündéreknek, szerintem én nem nagyon fogok sütni, úgyis minden nap vendégeskedünk majd valahol az ünnepek alatt :oops:

Eni ma még csak 1x fordult át, persze ő is akkor, amikor pont nem néztünk oda ;-)

yuyu79

Luca, szerintem ne aggódj Alma súlya miatt... nagy különbségek lehetnek a babák között, és ez teljesen normális. Ha nem fogy, akkor nem hiszem hogy gond lenne. Párom meg amiatt aggódik néha, hogy túl nagy Enikő, és biztos 2 méteres lesz ;-) Enikő már túl van a 7,5 kilón, egy barátnőm kislánya meg másfél évesen 8,5, igaz, a szülei is alacsonyak...

yuyu79

sziasztok!

szeretnék napsütést tengerpartot és egy jó koktélt ami elbódít mindezt egy lakatlan szigeten :lol: :lol:

Ma próbáltam tevékenykedni de csak a függönymosás-cseréig jutottam. Próbáltam kiságybörtönre ítélni a drágám de nem nagyon ment. Most meg alszik így meg tudok tovább haladni. Tegnap is elaludt kijöttem a nagyszobába ajtók becsuk gondoltam kipórszívózok erre felébredt.

Tápszertől lehet hasmenés??? 3napja 2órás etetésnél is pótolnom kell és ilyenkor mindig összefsssssuk magunkat. Ma utlrabrutál mód nyakig sz@rosak lettünk :roll: védőnő szerint mondjuk a fogzás miatt lehet azt mondta adjak Áronnak kamillagolyót. de furcsa hogy csak tápszer után dolgozik igy a poci.

Luca csatlakozom Yuyuhoz szerintem se aggódj. Minden baba másképp fejlődik, más mennyiséget fogyaszt.
Mint ahogy mi felnőttek is.

Nikianyu: És mi van ha leteszed mert dörgöli a szemét aztán 1óra múlva se sír még és csak vigyorog mikor bemész hozzá??? te mit tennél ilyenkor? a másik meg hogy fürdés után 20.30kor eszünk az istennek nem akar aludni és nem bírjuk elhagyni még mindig a 22.30as kajálást. de reggel 8kor kelünk.
tegnap este még ez után is adnom kellet neki enni mert nem volt elég a cicizés neki :( attól viszont kidőlt.

Valaki etet 4óránként már?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki, nagyon szépen fejlődik Barnus. De húzzatok bele, mert tokahercegem három napja 7760g-ot mázsált :D Mi volt az UH-on?

Én se főzök előreláthatóan karácsonykor, utazgatunk vidékre ősökhöz, ha itthon vagyunk akkor meg szerintem fogyózunk majd a nagy trakták után :)
Vendég

elkiabáltam felébredt :x :x :x :x :x :x

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ma voltunk setalni egy nagyot a tengerparton - csak eleg hideg van, igy tul sokaig nem lehet kint lenni. Azert Laura jol elnezelodott. Delutan jatszottunk az agyon es akkorat kacagott, ahogy lobaltam a labamon - nagyon edes volt.

Elkezdtunk neki almalevet adni - egyenlore tobb megy az elokere, mint a szajaba - de huzta a kezemet a szaja fele a kanallal, ugyhogy azt hiszem tetszik neki. Viszont itt kint nincs ez a hagyomanyos almareszelo - egy internetes boltban talaltam, mint antik aru... :shock: Holnap elmegyunk erte. Ha tudom, hozok otthonrol. :)

Alvas: nalunk egy hete atalaussza az ejszakat - tegnap 9-kor elaludt es csak reggel 8-kor ehezett meg. Ejszaka egyszer-egyszer felsir, de ha beteszed a cumit a szajaba, szepen alszik tovabb. Mi napkozben 5-szor eszunk, akkor sem tul sokat 150 ml-ket. Kb.3-4 orankent ehezik meg Laura. Amikor nem aludta at az ejszakat meg, akkor volt olyan, hogy 5-6 orankent evett - de az atalvas azert jobban tetszik. :) Vegre ki tudjuk pihenni magunkat egy kicsit. Remelem mindenkinel el fog jonni ez az ido!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Teszek fel egy-ket setalos kepet:
Kép Kép Kép

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

a fél 11-től 6-ig alvás nem 6 óra ám!!de mazska nyert azt hiszem :wink: azon gondolkodtam, hogy ha holnap a buszok nem mennek , de mi megyünk jógára akkor vajon a villamospótló buszok járnak-e?mert ha nem akkor nemjutunk ela tranzitba...de van b tervem a godot galéria a madách téren...mondjuk kanapék nincsenek de jó a hely mi a nikivel jártunk oda sokat pocakosan

létszámellenőrzés:
csandi+csengi
niki+barnus
ági+lili(tudomásom szerint)
csenge+zsombi
...
szuszu+andris?
anna+emma?
vera+miksa?
...
...
...
Vendég

Egy kis történet, hogy nefelejtsük el miröl is szól a karácsony.
Köszönöm a hozzászólásokat. Mazska ez gyönyörű hely. Hogybírta Laura a repülést?

Karácsony előtt négy héttel egy angyal érkezik a Földre. Égkék ruhában jár-kel az emberek között, de azok annyira el vannak foglalva az ünnepek előtti készülődéssel, hogy észre sem veszik. A vásárlási láz – szebbet, nagyobbat, drágábbat, a pénztárgépek kattogása, a reklámok harsogó zaja elnyomja az angyal szavait, a szupermarketek tarka tömege elrejti törékeny alakját. Minden csillog-villog, zenél, követel: vegyél még, még, még... Színes-fényes papírba rejtik az ajándékaikat, lelkük sivárságát. Pedig csupán egy gyertya fénye s egy kis csend elég lenne ahhoz, hogy az angyal a vendégük lehessen.

Karácsony előtt három héttel egy másik angyal érkezik. Feladata, hogy aranyszálból szőtt kosarát telepakolja ajándékokkal, s felvigye a mennybe. A kosár azonban nagyon törékeny; a rengeteg összevásárolt játék, ékszer, parfüm, plazma-tv súlya összeroppantaná. Az angyal nem is ilyen ajándék után kutat. Türelmesen, embertől emberig haladva keresi azt, ami súlytalan, végtelen, nem kerül semmibe, mégis mindennél többet ér. Az angyal a szeretet apró morzsáival tölti meg a kosarat.

Karácsony előtt két héttel újabb angyal látogat a Földre. Végigjár minden házat, minden otthont, néhol elidőzik néhány percre, máshonnan szinte menekül. Tágas tereken sétál, kivilágított parkokban üldögél, figyeli a beszélgető, egymásra mosolygó embereket. A hidegtől kipirosodott ujjak kulcsolódnak a forralt boros poharakra, gyerekek hancúroznak a frissen esett hóban, félrebillent fejű hóember álldogál egy terebélyes fenyőfa oltalmában.
Az angyal örömét leli a látottakban, meg-megérinti az embereket, s azok szívébe békesség, szemükbe ragyogás költözik. A várakozás ünneppé varázsolja a hétköznapjaikat.

Egy héttel karácsony előtt angyalok serege érkezik, elhozzák a dalt, a zenét, a táncot. A várakozás lassan véget ér, a megbocsátás egymásba kulcsolja az emberek kezét. Emberekét, akik nem felejtették el várni az angyalokat, akik nem felejtettek el hinni a csodában, akiknek a karácsony nemcsak a díszes fenyőfát, a finom ételeket, az ajándékokat jelenti, hanem a több mint két évezredes titkot is.
Ők azok, akik a szent éjjelen fürkészve figyelik az eget, s a csillagok fénye a mennybe vitt szeretetet sziporkázza vissza rájuk.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

,,mmmmmmm,hélu.......üpútg

szuszu

Az előzőt Andris írta :D

szuszu

FEluca nagyon szép!

MEcsi megtaláltad receptet ? :wink:
Vendég

na megjöttünk az uh-ról, teljesen kiakadtam, az életben többet szerintem nem megyek a Heim Pálba. 14:00-re volt időpontunk, amikor persze nem jutottunk be a vizsgálóba, csak 45 perc után. Gyerekem direkt nem etettem meg, mert gondoltam addig simán hazaérünk. Persze mire bejutottunk éhes lett szegénykém és végigüvöltötte a vizsgálatot. A dokinő + az asszisztens meg jókat mosolygott és cseverészett, mintha ott sem lennénk:( azt hittem rájuk borítom az asztalt. A "gyorsaság" közepette még meg is jegyezték, hogy mindig így táncol az anyuka idegein ez a gyerek? :shock: mire én: egyáltalán nem, csak ha ezt tudom, hogy ennyit kell előtte várnunk akkor megetetem, persze ezután pofavágások kezdődtek.... majd a kezembe nyomták a leletet és már mehettünk is.... aztán zokogva etettem meg Barnust a folyosón. A lényeg, a lelet negatív, de mellesleg ráírták, hogy a jobb kamrában van egy 7 mm-es ciszta, amit persze meg sem említettek.... azt hittem lefordulok a székről, amikor olvastam. Ferci visszament amíg én etettem, hogy ugyan mondjanak már vmit, hogy ez mit jelent, van-e vmi teendő vele, vagy sem....
állítólag a nehéz szülés eredményeképp keletkezett és nincs vele semmi teendő, nem okoz bajt... komolyan az az érzésem sokszor, hogy orvosi egyetemet kéne elvégezzen minden laikus, mert nem világosítják fel, csak a kezébe nyomnak egy papírt..... :evil:

nagyon kiakadtam, szegény Barnust még az életben nem hallottam így sírni, ezek meg ott jópofiznak mintha ott sem lennénk... brrrrr
jól kibőgtem, kidühöngtem magam, most már egy kicsit jobb....

sniky

Mecsi, nehéz kérdés;) ha nem álmos, akkor nem álmos, nem tudsz vele mit tenni;) egyébként nálunk is ez van, este 10-11-nél hamarabb még sose bírtam leteni és reggel 7-kor már fent van. Jó esetben a 7-es reggeli után még alszik 1-másfél órát... örökölhette volna tőlem a jó alvókát, mert én bizony bírnék 12 órát aludni egyhuzamban;)

Andi, reggel Ritus jön értünk, megyünk jógázni mind a 4-en;) viszont apa nem tud bennünket hazahozni, mert Fregatt lesz, így nem tudom elvinni neked a gyümileveket. Erről jut eszembe, hogy nincs is nekik most alma utántöltőjük, csak 7 vége felé. Vagy esetleg 7végén elugranátok az áruért? na majd megbeszéljük....

Csenge, rendben, belehúzunk, bár most valami apró lelassulást vette kezdetét, amit nagyon nem bánnék, mert elég nehéz;)

Andris, nagyon ügyes;)

Barnus is gyakorolt már:) íme:

Kép

és a mostani kedvenc képem;)
így is tudok cumizni címmel;)

Kép

sniky

Mazska, nagyon jük a képek, nagyon tetszik a tengerpartos babakocsis;)) bírta a nehéz terepet? ;)

sniky

Niki!
Sajnálom azt ami veletek történt ma.Sajnos hozzá kell szokni ehez a magatartáshoz,mi is már rengetegszer jártunk igy.Volt olyan hogy okt 23-án szinte átnézett rajtunk az orvos hogy mint keresünk a kruppos gyerekkel a kórházban.Íszonyú lekezelően bánt velünk,csak akkor vett visza a modorából amikor a Tamás közölte vele hogy ő is az orvosi egyetemre járt és legyen szíves úgy beszélni velünk mint az emberekkel.
Örülj annak hogy nincs semmi baj....

Andi!
mi is megyünk jógára,ugy tudom elmarad a sztrájk.
fél 10 buszmegálló?

Vera
l.veronika

hurrá!hurrá!
ok buszmegálló 1/2 10-kor :D
Vendég

Vera, köszönöm;) sajnos tényleg így bánnak az emberrel a legtöbb helyen, jó ha nincs semmi baj, mert akkor ki vagy szolgáltatva a hülyéknek és a bürökratáknak ( a helyettes gyerekorvossal is meggyűlt a bajom a múlt héten, nagy nehezen méltóztatott megírni (aláírni) egy beutalót:( hihetetlen, hogy egyesek mit képzelnek magukról) úgy látszik mostanában vonzom a hülyéket...;(

egyébként nagyon örülök, hogy bevált nálatok a felvesz/letesz módszer, azt hiszem én ma nem próbálkozok vele, inkább megpróbálom "kiengesztelni" a gyerekem vhogy a mai nap után... ha eszembe jut, hogy nézett rám a vizsgálatkor akkor rámtör a sírás:(

most békésen alukál másfél órája;)

sniky

http://www.origo.hu/itthon/20081217-dem ... penzt.html
Elmarad a csütörtökre szervezett BKV-sztrájk - jelentette be Nemes Gábor, sztrájkbizottság szóvivője. A sztrájkolni készülő buszos szakszervezetek azután állapodtak meg erről a BKV vezetésével, hogy Demszky Gábor főpolgármester bejelentette: a közlekedési vállalat 40 milliárd forintot kap az államtól. Ezzel a sztrájk okafogyottá vált, de a szakszervezetek a sztrájkkészültséget egészen 2010-ig fenntartanák.
Vendég

nikiaz adurva, hogy ezt eddig is tudtuk amit az oevosok képesek művelni , de én azon végképp kiakadok, hogy ugyanezt a gyerekekkel is simán megteszik!!
Vendég

h
ch h.- á űpáá

ez a fiam véleménye;) még egy enter-t is nyomott;)

sniky

Sziasztok!

Most olvastam, hogy elmarad a BKV sztrájk. Kivételesen én sajnálom, mert a Godotba elmentünk volna, a Tranzit nekünk eléggé kiesik :(
Egyszer nem talizunk ott?

sushy

Sziasztok!!

Nagyon édesek a képek. :)

Julcsi, édes Enikő ebben a rózsaszín csodában. :)

Szuszu, Andris tényleg milyen kis Hurka-Gyurka lett, nagyon aranyos. :D

Mazska,
azért ez tök jó, hogy Laura már látta a tengert!! :D

Niki, ez nagyon durva, ami veletek történt. Nekik rutin mindennap, és tojnak rá, hogy Mi aggódunk, úgy vannak vele, majd a háziorvos elmond mindent. :( Elég szomorú. Nem hiszem el, hogy ők nem voltak első gyermekes anyukák, bár lehet hogy nem...

Babatali!! Lányok akkor a péntek jó lesz?? Bár Barbit még mindig nem tudtam elérni, nem válaszolt még vissza. Esetleg ha valakinek megvan a telefonszáma, akkor kérdezzen rá legyen oly kedves. Ha esetleg nekik mégsem lenne jó, akkor azért meg szeretnétek tartani?? Jó lenne, ha mindenki itt tudna lenni, bár Dadomi szólt, hogy Ő nem biztos, hogy tud jönni, de azért én bízom benne!!

k.a.t.i.c.a

Közben megnéztem a privimet, Barbiék is tudnak jönni. :D Szóval mindenkit várunk sok szeretettel!!! :)

k.a.t.i.c.a

Niki ez nagyon durva! Még hogy ne aggódj vajon a saját gyereküknél is így tennének?
Mire jó hogy ennyire szívtelenek és semmibe vesznek minket szülőket akik aggódunk.

Mazska szépek a képek , hideg van kint nagyon?

itt volt délután a megmentő keresztapuka és én addig kiporszívóztam felmostam haladtam a teendőimmel jupijééé :D :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Niki, pech, hogy ilyen hülye dokikat fogsz ki. Én a MÁV kórházban voltam csipőszűrésen és UH-n is és mind a kettőt tündér orvosok csinálták. Én már annyi rosszat hallottam a heim pálról, hogy juszt sem mennék oda.
Barnus nagyon menő, hogy már az Entert is nyomogatja. Mi is gyakorolni fogjuk :D

Mazska, irígy vagyok a tenger miatt. Még akkor is, ha hideg van. Nagyon szépek a képek.

Cs-andi, úgy néz ki, hogy mi is megyünk jógára és jön velem Timi barátnőm és az ő Lili babája is. Szóval jó sokan leszünk. Nem baj, nagy a terem. A tranzit most nekem is kimarad, mert vendégem jön. Meg amúgy sem akarom Andrist annyit citálni 1 nappal oltás után. Bőven elég neki a jóga.

Képzeljétek milyen hülyeséget csináltam ma, véletlenül dupla annyi nurofent adtam be Andrisnak délelőtt, mint amennyit lehet. És csak délután vettem észre, amikor megint adni akartam és akkor olvastam el a dobozon, hogy mennyi az adag. Gyorsan hívtam is az unitesóm, hogy most akkor mi lesz, de megnyugtatott, hogy mivel Andris jó súlyban van, ezért nem lesz semmi baja, de azért 10 órát várjak ki a következő adagig. Annyira meg voltam ijedve, össze-vissza szidtam magam.

Na megyek, elteszem magam holnapra.

Jó éjt!

szuszu

Oké. Katica, de akkor hány órától is lesz a tali? Remélem Dadomiék is odaérnek azért... LÉcci írd meg priviben a címet, meg a telefonszámod is ha lehet, szükség esetére... köszi :-)

yuyu79

Lányok, nem tudom még mire akartam reagálni, álmos vagyok ;-) Niki, durva, hogy így kiakasztottak :-( Jó, hogy nincs semmi baj :-)

Na jó éjt mindenkinek! Ja és ügyesek a kissrácok, hogy már ilyen profin gépelnek :-D

yuyu79

Jó reggelt!

Mi mégsem megyünk jógára, mert ebben a takony időben nem viszem ki Andrist. Nem hiányzik, hogy összeszedjen valamit karácsonyra. Ráadásul az egyik oltása is igen bedagadt. Mindenkinek jó szórakozást, aki megy.

szuszu

Ja és akartam még neketek ezt mutatni:
http://subba.blog.hu/2008/12/16/extrem_szoptatas

Egy nő, aki még szoptatja a 8 éves kislányát. Elég durva.

szuszu

Jó reggelt mindenkinek!

Visszaolvasni csak nagy vonalakban volt időm, de a képek nagyon tetszettek!

Katica: tegnap Pakson lerobbant az autónk, úgy húztak haza bennünket, szóval nincs mivel jönnöm holnap. Most viszik a szerelőhöz, de biztos hogy nagyobb baj annál, hogy egy nap alatt megcsinálják, mert kicsit füstölt a motortér :cry: :cry: :cry:

Julcsi, láttam, hogy az elalvással küzdötök, mármint, hogy elalvás után is felsír. Nálunk ugyan ez van, olyankor általában nem vesszük ki az ágyból, csak simogatjuk amíg vissza nem alszik! Ilyenkor nagy segítség a cumi nálunk, lehet hogy neked meg egy alvós-odabújós állatot kellene ilyenkor bevetni!

A képek szuperek, Mazska, a tieid igazán különlegesek, de minden kép nagyon édes és ötletesek.
Zsófi, szuperek lettek a profi fotók, mi is voltunk a helyi nagy menő fotósnál, de messze nem lettek ennyire jók, holnapra lesznek készen, de szerintem mi ráadásul csak a papírképeket kapjuk meg :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jaj Niki, annyira sajnálom! :cry: Inkább a Bethesdába menjetek máskor. Ott nagyon kedvesek, habár csak a sebészetről tudok nyilatkozni, de az uh vizsgálatról boldogan jöttek ki a babákkal.

Szuszu! Belekukkantottam a viedóba. nagyon durva. :shock:

Na, indulunk lassan bevásárolni, a tegnapi biztatásra nekikezdek sütni, főleg azért, mert holnap akarok vinni a munkahelyemre valami sütikét!

rizsimami

Julcsi, esetleg pénteken hozzátok nem férnénk be? :oops:

<
sziszka78
Tolna

Elalvósoknak akartam még írni, hogy mi második napja hátsimivel alszunk el. Plussz, ha nagyon nyügi, akkor beteszem neki a baba cd-t, amint szép, megnyugatató számok vannak. Tegnap mikor indultunk a városba, akkor nyűgös volt, betettem a cd-t, és teljesen lehiggadt, én pedig addig fel tudtam öltözni. A hátsimivel kapcsolatosan vonjátok be az apákat ha tudjátok. Nálunk Csenge az ő, nagy meleg keze simijétől nyugszik meg :lol: Olyan jó volt ezt látni

rizsimami

Néha nekünk is bejön, hogy nem veszem fel, de nem mindig... Tegnap el se akart aludni, kb egy órán keresztül cicizett, csak úgy sikerült neki elaludni... De szerencsére ez nem gyakori.

Sziksza, megkérdezem a páromat, de szerintem beférünk úgy, hogy mondjuk én beülök középre a két hordozó közé, Te meg az anyósülésre. De a Laci már tuti nem férne be. Vagy csak ketten jönnétek Málnussal úgyis? Remélem meg tudjuk oldani, majd még írok, ha megjött a Zsolti... Úszni voltatok tegnap, és utána robbantatok le? Sajnálom, biztos sokba fog kerülni a javítás :( Gondolom el is tartott egy darabig, mire hazaértetek... Málnus hogy bírta? Hármasban voltatok, vagy Lackó nem volt veletek?

yuyu79

Halihó!

Na, reggel már elszállt egy, aztán Levi rajtam aludt délig.

Niki, sajnálom, de azért a böcsület kedvéért: :wink:
Fiacska életét ott mentették meg és mi szuper sebészt, uh-t és nővéreket fogtunk ki.
Szóval azért nem az egész kórház és nem az összes doki szemét. :wink:
Mindemellett az anesztest én is a saját két kezemmel akartam megfojtani, amikor közölte, hogy 3 napig nem műtik Levit, és az infúzió majd életben tartja, az éhségérzetet meg majd megszokja, a sírásba meg majd belefárad..... :evil:

Szuszu, dúrva.

(Lucám, BArbi sztorijánál a csaj csak a gyerekét ölte meg, ő meg mint aki jól végezte dolgát....
Ha vki ugrik gyerekkel, mert kétségbeesett, az tényleg lehet segélykiáltás(bár sztem ugyanúgy elfogadhatatlan), de ha vki csak úgy a gyerekét dobja a vízbe, mert idegesíti, ő meg tovasétál, na az sztem korántsem igazolható csak úgy, hogy szegénynek nem volt senkije és nem is így akarta, meg csak figyelem felkeltésből tette....legalábbis sztem.)
Sajna tényleg brutál sűrű a Karácsony, de azért megírhatnád, mikortól vagytok itt, hátha összejön vmi. A csajok (mi9en) most őrült bulilázban élnek, lehet nem is lesz tali közösen, meg lehet, hogy a szülinapomat is majd Botival ünnepeljük vmikor jan. elején.

És: Sógornőmék babájánál nincs semmi buganc egyenlőre, hipphipphurrá. (Elvesztettek egy babát, pont Levi születésekor, szóval most nagyon drukkolunk az új pocaklakónak)

Sziszka, sajnálom a kocsit, jókor, pont így ünnepekre....

Altatás: én már többször a kukáig rugdostam volna a könyvet, de ez az altatásos rész......
Persze van akinek bejön, csak nekem pont ez a bajom, hogy általánosít. Az már nem is jó baba, akinél nem műkxik szte.
Én meg azt mondom, hogy akinél beválik, az sem azért van, mert ő megmondta és ő kakkantotta a spanyol viaszt, hanem mert olyan annak a bizonyos babnak a természete. És lehet, hogy két hét múlva meg megváltozik és akkor meg már nem fog működni.
Pl.: Levinek kb 2 hetes periódusai vannak. Ami addig bevált az pont az ellentetjére fordul.
Szóval nekem ezért nem jött be a könyv.
Vhol kizárólag jó és rossz babákat vázol mégpedig úgy, hogy ő javította meg a rossza babákat is. Én ebben nem hiszek.

Na, szaladok, talán lassan nekem is elkezdődhetne a karácsonyi hangulatom, de vhogy csak nem akar jönni.
:cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok! csak gyorsban tudok jönni megint! :(

bocsi, hogy nem válaszoltam a videós kérdésre, szóval, nekem sony digitális fényképezőm van, és az olyan formátumban veszi fel a mozgóképet, amit rá is tudok tenni picasara... ehhez annyit kell tenni, hogy nem webes felületen, hanem a letöltött progival kell kiválasztani, aztán alul a menüsorban webalbum és akkor feltölti abba a mappába, amelyikbe akarod, szóval csak ki kell választani!

fotózáson pedig a játsszvelem.hu-nál voltunk a XIII. vagy XIV. kerületben :oops: Visegrádi u., még annó írtam is, hogy van ilyen karácsonyi fotózás! 2500 Ft, amiért 5 képet adnak, de 10 fotó 3500 Ft, ha pedig az összes képet elviszed, az 5000 Ft, de ott is csak 10 fotót csinálnak meg normálisan, szóval kontrasztok, háttér, stb.

Niki, sajnálom, hogy így jártatok a Heim Pálban! :( de a lényeg, hogy minden okés!

Laura baba, Barnus, Andris fotói is nagyon klasszak! édesek a babók egytől egyik még mindig! ja, és Enikő és Barbi fiai is nagyon aranyosak, és gyönyörűek! komolyan, már nem lehet jelzőt találni! remélem, hogy nem hagytam ki senkit! :( nem volt szándékos, ha mégis!!!

most mennem kell ismét, mert nagyon nyügizik a fiam! jövő héten meg oltás is... meg karácsonyi mizéria! szóval rohanás az egész nap! örülök, ha gyerek alszik 1-1,5 órát egyhuzamban!

na, igyekszem még jönni!!! puszi mindenkinek!

sophie27

Niki! Ez nagyon durva, szomorú, hogy már a gyerekekkel is így bánnak az orvosok, sajna én is tapasztaltam már többször. Szerencsére nekünk a háziorvosunk normális (még nekem volt gyerekkoromban az orvosom, szóval jó régóta ismerem :lol: ), neki szoktam panaszkodni a szakorvosokra...

Katica! Én ezt a talit lemondom sajna, mert Dominik hétfőn megkapta a prevenar oltásból a másodikat, és megint elkezdett köhögni, bár szerencsére most nem annyira brutál a dolog, mint múltkor. Nem hinném, hogy baci vagy vírus okozná a köhögését, inkább megint az asztmáját hozta elő kicsit az oltás (a múltkorinál majdnem kórház lett belőle :? ), de inkább nem vinném a picurkáitok közé most. Meg csak busszal tudnék szerintem menni, és ott meg akármit összeszedhet, ami így most nem lenne neki célszerű. Azért remélem jól fogjátok magatokat érezni!

Na lépek, mert szalad a lakás, elvoltunk Domival tescózni, vettem a fiúknak néhány kisebb ajándékot - mondtam Dominak, hogy aztán el ne árulja a Daninak, hogy mi vettük az ajándékokat, különben oda a jézuska-ámulat!!!!! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok!

Zsófi, de jó, hogy írtál a képekről....szuper. Mi 5000 FT-ot fizettünk 5 képért, és csak papír képet kaptunk, na és oersze messze nem ennyire jók, mint a tieid, ha véletlenül mennünk kell még Pestre akkor nem hagyjuk ki mi sem.

Julcsi: csak mi jönnénk a Málnussal!

Apró: nekem addig tetszett a Suttogó, amíg meg nem született Málnus, aztán valahogy semmit nem tudtunk megvalósítani belőle, így gyorsan eltettem, és kerestem a könyvesboltban egy olyan könyvet, ami az én elképzeléseimhez, és Málnus természetéhez sokkal inkább beválik. (Ranschburg) Azóta azt forgatjuk inkább.

Dadomi, remélem Dominak nem különösebb baja az oltástól!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, róla is hallottam jót is rosszat is, de inkább az előbbi.
Én már annyi szakkönyvet elolvastam, eddig mindből azt vontam le, hogy Levi többemberes, szóval kedves anyuka, még több figyelem, felejtse el a házimunkát, mert bizony az ilyen gyerek egész napos 100% figyelem, semmi más.
Na és innentől semmi jótanács, csak széttárt karok, hogy ez van.

Egyfelől igaz, amit írnak, másfelől meg ugye megvalósíthatatlan, mi már tényleg néha wc-re is együtt járunk, annyira letehetetlen, de vannak napok, amikor akár 30 percet is elvan a játszószőnyegén. (azért ez ritka és már nem is merem otthagyni, mert a múltkor is a szőnyegtől 2 méterre a hideg parkettán találtam meg, pedig csak mosogattam 5 percet)

Szóval a szakkönyvekből néha már kicsit sok... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Luca, mandulás pisztráng receptet megosztod velem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, akkor bepréseljük magunkat a Volvónkba, semmi gond.... csak azt nem tudom még, hogy Bonyhádon hova is kell menni és hányra ;-)

yuyu79

Sziszka, nézd meg majd a www.jatsszvelem.hu oldalt, ott szokták hírdetni a fotózást, mondta a srác, hogy húsvétkor is lesz pl. Nagyon kedves volt, és próbálta kihozni a gyerkőcből a legjobbat, persze ő inkább megint csodálkozott, mint mosolygott! De ez van, a mi komoly fiúnk már csak ilyen! :)

Ez a szopis videó nagyon brutál! Lehet, hogy hülyének néztek, de nekem inkább perverz, mint más... Engem kiráz a hideg, ha megnézem!

Lányok, milyen volt ma a jóga és a Tranzitos tali?

sophie27

KATICA!

NEKEM IS MEGÍRNÁD PRIVIBEN A CÍMET ÉS AZ IDŐPONTOT A TALIRA?

KÖSZI: ADRI

KépKép
koadri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: