Húúúú Lányok,hogy lehet ennyit írni??????????????
Juci,
Fantasztikusak a gyerekeid,csodaszépek,büszke lehetsz rájuk!Olyan jó nézni,hogy máshol is szétkapják a lakást a gyerekek!
Andi!
Te meg egyszerűen hiperszuperjófej vagy!
Nagyon bejön a humorod,szívből tudok kacarászni...és közben-bárcsak én is ilyen jófej lehetnék...
Ezek a képeslapok gyönyörűek,én most kakinak érzem magam,mert nekem még képet készíteni sincs időm...
Hja,Tonti!
Mondcsak,hogyhogy Alex nem szedi ki a gumit meg a kütyűröket a kiccsaj hajából?
Én is mindig copfozom Őket,kettőt forognak,bezsebelik a bókokat és már húzzák is ki egymás hajából!
Mindenki képét megnéztem és csudiszépek a babák!
Hányinger:
7 hetesen a kórházban voltam infúzión (8-9szer róka egy nap),4 hónapig masszívan hánytam(deadalon kúp,hideg ez az,homeopátia,termgyógyász,stb ellenére)és az 5. hónapot leszámítva ez elkísért a 38. hétig...
Én utólag azt gondolom,hogy egyrészt pszihésen voltam kész,másrészt,megviselte a szervezetemet ez a két punis.
Szülés:
nekem talán emlékszetek rá,az is horror volt,3 napig intenzíven én,mélyaltatás,lélegeztető stb...
én is mondtam az anyukámnak,
"te,mami,miért mondják,hogy császár után jobban fáj a pocó,nekem nem is fájt egyáltalán!
-igen lányom(te nagyon hülye...

),mert altattak 3 napig és akkor ritkán érez az ember...
DE,hozzátenném,hogy ugyanezt a szenvedést végigcsinálnám mégegyszer,ha még nem lennének meg,mert abszolút mértékben kárpótolva vagyok!
Szóval,senki nem emlékszik már a lányokra akikre múltkor rákérdeztem?Ti sem,Andi,Dóri,Juci,Tonti,Szanet???Hiszen Ti is fórumoztatok már akkor!

Na,valamit csak tudtok????
Lili!
Sajnálom,hogy nem tudlak vállalni,ezen a héten is 4 napot megyek,mert megőrjít egy-két erőszaknő....de majd januárban bizti jobb lesz,ha addig kibírod,de akkor sem sértődök meg,ha nem!
Az "anya taníts engem",nekünk is megvan,meg még egy,egyet értek abbanm,hogy a leglogikusabb,ösztönösebb dolgok vannak papírra vetve,de nem árt sztem,ha emlékeztetve vagyunk!
Foglalkozás:
Beszélek,beszélek,beszélek,ha kérdez(a saját nyelvén persze...),válaszolok,megpróbálom megfejteni,mit szeretne.Ezt a lépcső mászást,meg bútorról,le föl én sem szitkozódtam,ill. tiltottam megmutattam,elmagyaráztam,hogy oldja meg.működik.A veszélyes dolgokra felhívom a figyelmét,radiátor,stb,persze még figyelmeztetem amikor csak a sdzándékot látom és,olyankor felhúzzák a kis kezüket és fújjognak,jelezve felém,igen mami,tudom veszélyes,nem szabad.De azért még szólnom kell.
Összeírtam a szókincsüket,íme:
Adél:
PITÁÓ
PITI
VAU-VAU
PAPA
PÁÓ-PÁÓ
TYEPA
BRUMMM
APU
KOKO
KAKA
HALLÓ
NYAM-NYAM(evés közben!)
HÁINTÁ(hinta)
Mese:
PAPA
MAMMA
MEMME
VAU-VAU
OTO(autó)
BRUMM
APU
TITA(cica)
TYITYU
TAP-TAP
HALLÓ
HIA(szia)
HAINTA(hinta)
BABA
BUKÁ
TYIÚ
TYÁOGÁ
PUTTE
nem mindig értem mit akar,de találgatom.
mesekönyvet olvasunk,mutogatnak az állatokra és,ha ő maga nem tudja mit mondd az állat többször elismétlem,megmutatom nekik.
nagy mák valóban az udvar,mert amellett,hogy futkosnak,megismerkednek a természettel is.
az én edénykészletemet is püfölik,táncolnak,ha zenét rakok be,nem vcsak gyerekdalokat,klasszikust és poppot is hallgatunk(a mély hangokat nagyon bírják!)
mondókázunk,az "én kis kertem keltetem"-re csinálják az odatartozó kézmozdulatokat.
de amit leginkább foglalkozás alatt értek,hogy mindent elmagyarázok,megmutatok,igyekszem partner lenni,mindenben és nem mutatom,ha fáradt is vagyok,ehhez sokszor szükségem van önfegyelemre.ha bújocskázni szeretnének,nem unom meg 20-adjára sem megkeresnu Őket,pedig szívem szerint az 5. után leülnék...
Na jó,hosszú lettem mint a tél,mindenkinek jó éjszakát és millió puszi minden kisbabának!
pocósoknak,pedig kitartás,nekem mikor kivoltam nagyon azt mondta a numató,gondoljak a kis tappancsokra amik majd kibújnak és ez valóban segített,meg a 4D-s uh!
Jó éjt!
Leila