Dezsi,
pedig régen olyan jól beszélgettetek a medansziédról meg a kutyusokról, és most se a kutyusokról nincs hír, és még azt sem tudom, hogy lehet-e már korcsolyázni nálatok??? Ez persze nem csak rád vonatkozik.
Talán azért, mert nyáron egyedül Zsu akciózott, és most meg folyton pörögnek az események.
De azért minket minden nagyon érdekel.
Skrisz,
délután 2-re megyek, szerintem nem lesz nagy tömeg, mert már nincsenek punkciók, meg stimuk, elvileg már ezen a héten sem dolgoznak, a jövő héten meg biztos nem. Majd jövök, ahogy hazaértem.
Képzeljétek, mi törjük a fejünket. Jelenleg lakáshitelt is fizetünk, meg építkezünk is, ennek mondjuk úgy nagyjából meg lett volna a forrása, de most a válság eléggé rosszul érintett (pedig a hitelünk eleve forintalapú volt, és nem is emelt rajta a bank, csak hát ugye az építőanyag, kaja, rezsi, munkadíj, minden drágább...)
Azt mondta apa, ha ketten vannak, akkor a szívhang után elkezdi hirdetni a lakásunkat, kifizetjük a bankot, a többit meg expressz beleépítjük a házba, mert ebben a lakásban már ketten is alig férünk, egynek még tudnánk helyet szorítani, de ha kettő elindul

. Hát izgalmas idők elé nézünk...