A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Mabe:drukk a 7 kis "gonosznak"!!!!!

Rana:veled most nem tudom hogy miújs?
Dezsi:Veled sem.Hol tartasz???

Kép
Kép
melánia

Ja,valaki leírná nekem hogy a hematológus mit csinál???
Engem is tovább küldtek Leidenről de nem mentem el.Kezdődött a lombik.Clexant kaptam miatta.

Kép
Kép
melánia

Melani,
te belaptetőztél!!! :D
És meddig lesz még a kolléganőd? Tényleg elég rossz lenne, de gondolj arra, az még rosszabb lenne, ha szánalomból kizárna az egészből. Nehéz néha elviselni az ilyet, de a lesajnálás sokkal rosszabb, hidd el.
Drukkolok a tesztedhez! +++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Még itt vagyok kisbuta.

Kép
Kép
melánia

kisbuta:hát talán januárba lesz még mert márciusba szül.

Kép
Kép
melánia

Elmentél????

Nekem is mennem kéne fürcsizni.Mára korai ágybabújást terveztem. Kép

Kép
Kép
melánia

Melani,
eddig nem mentem, de most megyek, mert mosogatok, teregetek, vasalok, főzök, takarítok egyszerre. Nem is tudom, hány felé áll a fejem. délelőtt benn voltam a mhelyemen, délután meg bealudtam, és most mérges vagyok, hogy így lett b..va az idő! :evil:

Kép
kisbuta

Hali!!!

Kukac
Óriási gratula neked és a kis kukacká(i)dnak!!!! :D

Nekem 17.cn és a hőm még mindig a béka segge alatt:36,5.
Úgy látszik nekem is be tud kavarni a stimu ha akar.Eddig sose volt ilyen velem, mindig felment a hőm bármilyen ciklusban a 14-15. napon.Uh-ra nem jutottam be tegnap mert a dokit elhívták, ma meg nem értem rá...pénteken úgyis megyek Debibe.

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback

Meli, Estike, én most spontán inszemeztem volna (inszemeznék), de sajnos nem valószínű, hogy magától van peteérés. Még csütörtökön megnéz, és ha mégis van pé, akkor pénteken meginszeminál. Ha nincs, akkor január végén lombik. Ennyi a történet.

Meli, teszteljél, kééééééééééééérlek!
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Megvannak a tesztek, holnap vagy holnapután lesznek postázva! :)

Végülis nem volt annyi a boltban a 40-es kiszerelésű HCG tesztből, amennyi kellett volna, így 20-as kiszerelésűt is vett a barinőm. Ez egy hangyányit megnöveli egy darab teszt árát, ami így 108 Ft-ra jön ki (a 105 helyett). Jó hír viszont, hogy bár az LH tesztből se volt csík, csak tesztlap, az viszont sokkal olcsóbb, mint amire a tesztcsíknál számítottunk, 130 Ft helyett csak 87 Ft egy darab! (Mivel 2009 június 30-ig jó, ezért akciós volt, de akkorra úgyis mindenki babás lesz már, tehát addigra el is használjuk mindet! :) )

Aki eddig nem utalt még (Lexa, Vkrisz), mostmár várja meg a holnapi vagy holnaputáni infot, hogy mennyi a posta-és borítékköltség, és azzal együtt utalja majd el a pénzt, minél előbb (így nem kell kétszer utalni). Ez a többiekre is vonatkozik, vagyis hogy addig ne utaljatok, amíg nem írom meg, mennyi a postaköltség. Brizo: igen, neked 25 teszt lett rendelve, de mi négyen tudunk picit variálni, ha kell.

Na, mostmár tényleg célegyenesben vagyunk, de akkor fogok végleg megkönnyebbülni, amikor mindenki megírja örömmel, hogy megkapta a csomagot. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

SZiasztok!

Eltűnt minden,amit írtam. :evil: Kezdhetem újra. :(

BAba

NAgyon sajnálom,küldök egy nagy ölelést!

Szezso :D

NAgyon jó hírek! Drukkolok a csütörrtöki beültihez!

Kisbuta :D

Továbbra is drukkolok!!!!

ZSófi :D

Itt is gratulálok, s drukkolok az Uh-ra is!

Dezsi :D

Akkor piri megérkezett? Mindent bele az utolsó, baba nélküli spontán hónapba! :wink:

Mabe :D

Nagyon drukkolok a 7 kis ördögnek. 8) Holnap telefonálsz?

Rana :D

Mindjárt csütörtök... Remélem akkora lesz pé-d. De jó,Karácsonyra már meglesznek a tesztek! :lol:

Megyek lefekszem,mert egész nap nagyon rosszul voltam. Émelyegtem,hányingerem volt/van felkelés óta. :?
Lehet benyaltam vmi vírust. :shock:
Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Ja és egész nap nem ettem semmit 2 túró rudin kívül.Csak vacsinál ettem fél szelet vajas kenyeret.De legalább így le fogok fogyni. 8)

Jó éjt!

kobzoszsu

Zsu
:D

Rana
Akkor várom az infot. :D
vizkriszisback

Zsu, azért ezt ne csináld, nem jó így enni.... :evil:
Mabe, drukk a 7 törpének! :lol:
Szezso, meg a nyálkahártyádnak is!

Tudásbázis kérdés (annak, aki ért hozzá):
1. Mit jelent, ha három napig pozitív az LH-teszt? Lehet a második vagy a harmadik negatív napon a pé??? (nekem péntek a harmadik negatív nap a pozitívak után)
2. Van olyan, hogy peteérés után még maradnak kisebb tüszők a pf-ekben, és emiatt nem látja a doki, hogy megvolt a pé? (Egyáltalán, van olyan, hogy a doki nem látja, hogy volt-e pé?)
3. Van értelme egyáltalán még peteérésben reménykedni, amennyiben nincs domináns tüsző?
4. Ha nincs domináns tüsző, hanem összesen 5 kis tüsző látható (és nincs pé), az policisztás ovárium szindróma???

Na megyek, mert folytatódik az ER.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, pénteken miért jössz Db-be? (Látom, te is benéztél reklámszünetben! :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Most értem haza, karácsonyi vacsin voltam, előtte meg fogorvosnál (kaptam inlayt és fogékszert!)

((((((((((((((Tücsi))))))))))) Úgy megölelgetnélek most!!!!

Mabe: 7? Szuper!!! :D

Zsófi: :D :D :D Halk gratula!!!!!!!!!!!!!

Szezso: csütörtökre extra +++++++++++++++++++++

Rana: LH teszt több napig +, de csak az a + az igazi, amelyiknél ugyanolyan erős a 2 csík, vagy a 2. csík erősebb a kontrollcsíknál!

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mabe, drukkolok a 7 kismanónak.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Jó reggelt!

Most csak erre van időm, aztán majd bentről jövök bővebben :-D

Zsófikám: nagyon-nagyon-nagyon, és még annál is jobban örülök!!! :-D

Mabe: nagyon ügyes voltál a 7 kis szépségeddel! :-D drukk a továbbiakhoz!!!

Csók!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszönöm mindenkinek a gratulákat! :lol:

Ma is teszteltem, kicsit erősödött.

Kisbuta!
Jóvvanna tudom, hogy nem verseny (nem is zért kérdeztem), csak én nem értek annyira hozzá, és kiváncsi voltam. :oops: Te mikor mész uh-ra? Drukk!!!!

Mabe!
Drukk a kis 7 Prüntyőkének!!! :lol:

Meli!
Tényleg tesztelhetnél! :wink:

KépKép
zsófikukac

Puszedli, valahogy le tudod fényképezni a fogékszert? Annyira szeretném látni!!! Mi az az inlay?

Zsu, nem vagy babás? Csak úgy spontán?

Mabe, mikor kell telefonálnod?

Zsófikuki, nagyon drukkolok a kis kukackádnak.

Kisbuta, mindjárt UH, kitartás!!!

Petne, gyere majd, hogy mi volt ctg-n.

Szezso, hány sítáborosod van?

skrisz72

Skrisz: 5-en vannak (3+2 felosztásban lefagyasztva) :-D

Zsófi: 10-es tesztet használtál? És milyen volt reggel úgy felkelni, hogy hivatalosan is kismami vagy????????? :-D

Estike: remélem sikerül rendezni hamar a pajzsmirigyedet. Én mástól is hallottam már, hogy ilyen korán volt előteje. Úgyhogy szerintem normális :-D
Az Estrofem ösztrogén, a betegtájékoztató szerint klimax esetén adják hormonpótlásként, de én méhnyálkahártya építésre szedem :lol:

Rana: akkor várom a teszteket :-)
Ami a kérdéseidet illeti - SZERINTEM:
1. Totál pozitívak voltak az LH tesztjeid? Ha igen, akkor a "pozitív" időszak végén lehetett a pé. Tehát az utsó pozitív napján vagy az első negatívon.
De én annyira nem bíznék az LH tesztben, pozitív esetén sincs garancia arra, hogy megvolt a pé. Ugyanígy a negatív sem jelenti azt, hogy nincs tüszőrepedés.
2. Előfordulhat, hogy nem sikerül úgy látótérbe hozni a petefészket, hogy minden tökéletesen látszódjon. Plussz a kis tüszők is bezavarhatnak valamennyire.
3. Még elindulhat az 5 kicsiből 1. A "kicsi" az mekkora? Lemérte?
4. PCOS esetén min. 8-10 kis tüsző látható petefészkenként.

Puszi: még csak most kaptad meg a fogékszert? Én azt hittem már régebben :roll:

Kisbuta: akkor holnapra kell drukkolni, ugye? :-D

Pusszantok Mindenkit!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Igen, 10-est. Még a mai is halovány. Most elfogytak, legközelebb szombaton tesztelek 20-al. Csak kíváncsiságból. :lol:

És hihetetlen, hogy kismami vagyok. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Csak gyors bekukk
Kukackám :D
Kép
Mabe,gratulálok,jó randizást!!! :wink:

...és drukk mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

Mabe!
drukkhegyek!

Zsu!
képzeld, amióta bevitamoztam a testem, már 2 kilót :twisted: híztam... kéne nekem is a fogyókúra
dezsina

Csajok, nagyon drukkolok mindenkinek.

A CTG-n minden rendben volt, azt mondták tankönyvi.

A 4D-n tegnap azt mondták, hogy jó nagy baba, és a szonográfus szerint is bármelyik pillanatban születhet. Mindene szépen kifejlődött, működik, ahogy kell, és jó nagy, 1 héttel nagyobb a számított koránál.
Dobok egy képet, ha nem bánjátok. Kép

Kép
petne

HAlihó!

Mabe! Nagy drukk! Mikor telefonálsz?

Petne! Csodaszép Julcsi baba!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tyű, Petne, akkor lehet, hogy egy héttel a kiírtnál előbb érkezik?? :wink:

Puszi, fogékszert inlayre kaptad? Vagy külön?

Szzso, nem mondta a doki, hogy mekkorák, de azt igen, hogy ha 2 mm-t nő minden nap, akkor pénteken meg megrepedhet. Ezért gondolom, hogy olyan 12 mm-esek lehettek. Elég kicsik... :? Viszont ha pénteken lenne a pé, akkor az LH-tesztekkel nincs összhangban, mert tegnap az már nega volt.

Puszedli! Amúgy tudom, hogy elvileg u.olyan erősnek vagy erősebbnek kell lennie a második csíknak, mint a kontroll csíknak, de nekem még SOHA ÉLETEMBEN nem volt ugyanolyan erős (még akkor sem, amikor tuti volt pé). Most se. Szóval nem tudom.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, hőm 36.8, és a PG félig páfrányos!!!! Mostmár végképp nem tudom, mi van. Vagy csak erőlködik a szervezetem, hogy legyen pé, de mégsincs?? Kb az produkálhat ilyen jeleket, nem???? :roll: Aki ért hozzá, kommentálja, légyszi!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt! :lol:

Skrissz: majd lefotózom este, oks?

Rana: nem, nem arra.

Inlay: "Ez a fogtöméstípus precízebb, de azáltal, hogy a fogtechnikus, lenyomat alapján készíti, két ülésben készül el. A rendelőben készült fogtöméshez hasonlóan, helyi érzéstelenítés után, fúróval eltávolítjuk a fog üregéből a szuvas részeket, majd lenyomatot veszünk a kialakított üregről. Ezután a fogba ideiglenes tömést teszünk. Következő alkalommal az ideiglenes tömés eltávolítása után, a fogtechnikus által elkészített tömést beragasztjuk a fogba.Az inlay-k különböző anyagból készülhetnek."

A fogékszerem egy rendes fogamon van, a bal 2esemen. :lol:

Ma se leszek, de a drukkjaim mennek MINDENKINEK!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Rana, sajnos nem értek hozzá, de drukkolok neked +++++++++++

Petne, nagyon édes kiscsaj, és lehet ezek szerint, hogy még idén babáztok? Nagyon izgi. :D

Mabe, drukk a piciknek! Mennyien lettek?

Szezso, holnapra drukk.
amúgy tuti jó, ha vastag a méhnyálkahártya, az enyém viszont - kávéról lemondás ellenére - csak 8 és fél mm volt, szerencsére eszembe jutott, hogy anno a két méhenkívüli meg a nagy semmibe ágyazta magát bele, úgyhogy a 8 és fél is elég, ha maradni akar, így legalább ezen nem paráztam anno.

Zsu, ejnye, nem így kell fogyózni! És nem kismamijelölteknek. :D Nálatok van esély spontánra, mert akkor még drukkolok...

Melani, teszt :?:

Estike, Skrisz, mikor lesz a következő ultrahangotok?

Dezsi, milyen vitaminokat szedsz? :shock:

Zsófi, :D drukk a kiskukac(ok)nak!

Mindenkinek nagy puszi, hepéseknek léleksimi.

Kép
kisbuta

Mabe! 7 randira siető az gyönyörűűűű szám, reméljük mindegyikük szerelembe esik! :D
Rana! számomra az lh teszt mindíg megbízható volt, de legbiztosabb az uhu. Nagyon drukkolok holnapra! :wink:
Zsu! Jobban vagy?
Szezsó! Köszi a felhomályosítást. És melyik csoportot melegítik a 3+2-ből?
Petné! Jesszus, Ti már mindenórások vagytok? :shock: Apa jön mad hírekkel, vagy lesz valami riadólánc? :D

Kép
estike66

Kisbuta! Látom holnap uhuzol :lol: :shock:
Én majd a jövő héten hétfőn(22)

Nyulasz, Dezsi, Bella! Nekem baromira hiányzik az aktivitásotok. Úgy szoktam be ide, hogy ti mindíg jelen voltatok.Most meg :( Nem csak tüszőkről és babákról lehet beszélgetni csupán.

Kép
estike66

Puszi! Fogékszerfotó??? :!: :wink:

Kisbuta, engem is az a mondatod nyugtatott meg végleg (én se vagyok egy méhnyálkagyáros: 9 mm körül kávéval vagy anélkül, Estrofemmel, méhpempővel meg sok ásványvízzel vagy anélkül, nem számít neki), hogy ha nagyon akarnak, akkor az embrikék bárhova "be tudnak ágyazódni" (néha sajnos, ugye).

Estike: nem tüszőtéma: festetted végül a hajadat, vagy mit csináltál vele? (Nagy dilemmában voltál) Én tegnap végre eljutottam fodrászhoz, így kicsit emberibb formám lett, meg a kedvem is jobb lett picit. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

SZiasztok!

Rana :D

Nem szándékosan ettem csak ennyit. Egyszerűen még a víztől is hányingerem volt, ezért nem mertem és nem is bírtam semmit.

Vkrisz :D

:lol:

Zsófi :D

Egyre jobban erősödni fog a teszt. :wink: Továbbra is drukkolok.

Skrisz :D

Nem hiszem, hogy babás lennék, mert ma a hányinger mellé csatlakozott a hasmars is. :? Úgyhogy szerintem ez vírusos vmi. :?

Szezso :D

Én is szedtem a fagyis beültinél Estrofemet. 8)

Dezsi :D

Sajna a kilok csak jönnek, pedig nem hívjuk őket. :evil: Irigylem az olyanokat akiken nem látszik semmi, bármennyit ehetnek.(én ha ránézek egy csokira attól is hízok) Fogyóznom nekem is kellene még a lombik előtt, de most nincs hozzá lelkierőm. :oops:

Petne :D

Szép nagy baba Julcsi és csodaszép! Főleg a csókos szája. Most már izgi, hogy bármikor jöhet. :wink:

Kisbuta :D

Nem fogyóztam. :lol: Csak nem bírtam enni semmit a víztől is hányingerem volt. Sajnos ma reggel ettem egy szendvicset, mert úgy éreztem, hogy jól vagyok.Ki is jött. :? Délben próbálkozom újra egy rudival...Hátha megmarad bennem.
Holnapra nagyon drukkolok az Uh-hoz!

Estike :D

Sajna nem vagyok jobban. És ti? Drukkolok hétfőre!

kobzoszsu

Zsu,
ha így van, próbálkozz azzal, hogy sima rizst mindenféle előmosás nélkül megfőzöl, és a levét megiszod, nekem ez egyszer ugyanilyen botrányos hányásnál bevált.
És jobbulást!

Kép
kisbuta

Estike!
:) nagyon aranyos vagy :D kicsit kiszorultunk :roll: , de igazából nekem most nincs semmi... :?

Kisbuta!
drukkok a népszámláláshoz! furdalja az oldalam a kiváncsiság!!!
dezsina

Zsu, rendben, így megbocsátunk, de azért rendszert ne csinálj belőle! :twisted: Kisbuta meg sztem jutalékot kap a rizsnyák-gyártól, mindig azt reklámozza! :wink: :lol: :wink:
Fogyózni nekem is kéne a lombik előtt, úgy képzelem, hogy rettentő karcsún kezdek majd bele, így a pici kismamiháj se lesz majd csúnya rajtam! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, akkor már csak egyet kell aludnod? Hány órára mész?

Estike, én is 22-én megyek UH-ra! :lol: Én este 3/4 5-re. Utána 6-ra rohanok Újpestre, mert akkor van a fotóklubbunk kiállítás megnyitója. :lol: Szerintem tuti nem érek oda.

Petne, tök viccesek ezek a 4D-s képek. Minden baba olyan, mint egy "kisöreg". Annyira jó fejek! :D Várod már, hogy a kezedben tarthasd? Vagy még benttartanád egy kicsit?

Mabe, mi van már????????

skrisz72

Dezsi,
pedig régen olyan jól beszélgettetek a medansziédról meg a kutyusokról, és most se a kutyusokról nincs hír, és még azt sem tudom, hogy lehet-e már korcsolyázni nálatok??? Ez persze nem csak rád vonatkozik.
Talán azért, mert nyáron egyedül Zsu akciózott, és most meg folyton pörögnek az események.
De azért minket minden nagyon érdekel.

Skrisz,
délután 2-re megyek, szerintem nem lesz nagy tömeg, mert már nincsenek punkciók, meg stimuk, elvileg már ezen a héten sem dolgoznak, a jövő héten meg biztos nem. Majd jövök, ahogy hazaértem.

Képzeljétek, mi törjük a fejünket. Jelenleg lakáshitelt is fizetünk, meg építkezünk is, ennek mondjuk úgy nagyjából meg lett volna a forrása, de most a válság eléggé rosszul érintett (pedig a hitelünk eleve forintalapú volt, és nem is emelt rajta a bank, csak hát ugye az építőanyag, kaja, rezsi, munkadíj, minden drágább...)
Azt mondta apa, ha ketten vannak, akkor a szívhang után elkezdi hirdetni a lakásunkat, kifizetjük a bankot, a többit meg expressz beleépítjük a házba, mert ebben a lakásban már ketten is alig férünk, egynek még tudnánk helyet szorítani, de ha kettő elindul :shock: . Hát izgalmas idők elé nézünk...

Kép
kisbuta

Dezsi! Látod! Nem csak én érzem így! Kisbuta csatlakozott. :lol: Ezennel felszólítalak, hogy tessék szépen locsi-fecsizni!

Skrisz! Jó kis nap a hétfő, 22. :wink:

Rana! Igen :oops: :oops: Neked pedig eszedbe ne jusson fogyózni! Olvastam egy cikket valaha, valahol, hogy megfigyelték,fogyókura idején csökken a teherbeesés lehetősége! :shock:

Készülök bejelenteni a hírt a szülőknek. Úgy parázok, hogy a gyerekem napok óta röhög rajtam. Tegnap este azt mondta a kis piszok, hogy úgy csinálok, mint egy szűznek vélt, 14 éves bakfis :lol:

Ő már csak tudja. A legkedvesebb osztálytársa tavaly szeptemberben szült egy tündéri kicsi fiút, 14 és fél évesen esett teherbe. Apuka, anyuka fogorvos. Amikor indultak a korházba, valamikor hajnal három után, az én gyerekemet hyvták. Meggyanúsítottam, hogy nagymamává tett, de úgy néz ki, hogy nem. :D

Kép
estike66

Kisbuta, ne is mondd a hülye válságot. Nyakig vagyunk hitellel, és persze devizaalapú.... :? Mindennek a tetejébe a kéményseprők nem vették át a kéményt, mert nem a tetőn vezettük ki, hanem az oldalfalon. Most 85 ezerért kivezették a tetőn, majd szombaton jön ki a kéményseprő, és 28 ezerért tesz egy pecsétet a használatbavételi engedélyünkre. Jó, mi? Rohadékok. Egyik közmű sem kért egy fillért sem. Ők bezzeg.... :?

Estike, a bejelentéssel várd meg a 22-i ultrahangot. Akkor már biztosat tudsz mondani nekik, hogy hány babát is vársz tulajdonképpen. :lol: :lol: Remélem ikrek!!!

skrisz72

Kisbuta!
8) korcsolyázni még nem lehet :lol:
mennek a drukkok (egy cipős vagyok Veled, még nekem sem sikerült a 7 hétig eljutni) ugyhogy még extra drukkok az UH-hoz!!! azért drukkolok a doppelt-csomaghoz :oops: :!: (persze nem rajtam múlik :lol: :lol: )

és most panaszkodjak... depi, nem depi, depi, nem depi :?

Estike!
locsi locsi, fecsi fecsi :arrow: azt hiszem, igazából akkor lesz majd dumaparti, ha elkezdek hisztizni (ahogy szoktam) a punkció napjától! Na, akkor lehet majd lelőni :D

Skrisz!
nekünk is meggyült a bajunk a kéményesekkel anno. Akart valami igazolást attól aki csinálta :shock: , az persze nem volt. No szereztünk is egy italos-kéményest, aki pár ezresért aláírta, hogy ő csinálta. Azóta is fűtünk :P már több mint 10 éve. És a gáznál is fizetni kellett volna a bekötésért 10ezret. 1997ben!!!! apukám úgy felmérgesítette magát, hogy fogta és a gázszerelő elött bekötötte a gázt és mondta neki, hogy huzzon el :lol: Mindenhol pénzt akarnak!
dezsina

Erre a kéményesre nem is számítottam, pedig nekünk is lesz kéményünk...
Az áramosok miatt aggódom meg a vizesek miatt, az áramért azért, mert jövőre muszáj lesz hozzányúlni ahhoz a falhoz, amin villanyóra van, és arról ők tudni akarnak, remélem, ez nem lesz sokba. A vizesektől meg azért, mert a víz még csak a ház előtt van, be kell hozni, és félek, mennyibe fog fájni a csatlakozás. Apa azt is mondta, ha drága, akkor az ivóvizet vesszük, minden másra meg alkalmas a kerti kút vize is, ráköti azt a rendszerre. Hát, én jobban örülnék a vízvezetéknek, mert ha a kerti kút egyszer úgy dönt, hogy ő most kiszáradt, akkor benne leszünk a slamasztikában...
A gázt viszont nem fogjuk bekötni, úgy döntöttünk. Az is ott van a ház előtt, de inkább vegyestüzelésű kazán és hőszivattyú lesz, főzéshez marad a jól bevált palack.
És ha sok pénzünk lenne, akkor még beüzemelnénk egy házi szennyvíztisztítót, mert nincs csatorna az utcában, a szippantó meg elég macerás havonta.
Hát így állunk. De nem bánom az egészet, ha ikrek lesznek, és megmaradnak. Biztos vagyok benne, hogy minden, a házépítéssel kapcsolatos kínlódás semmi ahhoz képest, amin átmentünk gyerekfronton eddig.

Kép
kisbuta

Melani
Drukk!

Rana
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Szezso
Holnap mentek a kicsikékért?

Petne
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kobzoszsu
Jobbulást!

Estike
Nem nagymama lettél, hanem gyönyörűséges kismama :wink:

Befejeztük a karácsonyi vásárlást... holnap még alaposan kitakarítok, megpucolom az ablakokat, függönyöket mosok... pénteken megyek a gyerekeimért...
5 gyönyörűség van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe! Ez nagyon szuper. Pont így haladtunk mi is. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nem volt ma nagy forgalom,.... :roll:

Mindenki megvette már az ajándékokat?
S ki az aki be is csomagolta már?
Én nem,... :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, én megvettem, de még nem csomagoltam be. :lol: Hol a fénykép??

skrisz72

Jajjjajajjjj, mindjárt! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Íme: így is, úgy is mutatom,... :roll:
Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, de jó! Nagyon csinos. :lol: Ez valamiféle kő?

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: