A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Az én jeggyűrűm már hónapok óta nem jön fel. Pedig nem érzem, hogy vizesednék.

Rájöttem, hogy miért járok 2 óránként wc-re éjszaka. A tankönyvek szerint az oedemák akkor ürülnek. Mert hogy nem is ittam ma éjszaka semmit. Mégis 2* is voltam.

Viszont jól aludtam ettől függetlenül.

Éreklődő emberek, néha azon gondolkozom, hogy magnóra veszem a dolgokat, annyiszor kell elismételnem. :D
Szülés után viszont arra gondoltam, hogy a mobilom üzenetrögzítőjének a szövege, a baba paraméterei lesznek. Azért néha aludni is kell, és akkor tuti ki fogom kapcsolni.

Kép
Kép
cs_erika

isarenikő, ha pont a fájásmérőbe képes belerúgni a gyerkőc, akkor is felugrik. Lehet, hogy nálad is pont ez volt a helyzet.

Én még mindíg nem pakolok. Félek, hogy nagyon elhúzom az időt, és a végén kapkodhatunk.
Január előtt úgysem szülök. 8)

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Üzenetrögzítő. :)
Ez tetszik.
Ja, majd januárban szülünk csak!

Na, megyek dolgomra. Jövök majd.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Vickybabe: gratulálok a"kész babához"!
Sómentes diéta: azt nem mondanám, hogy teljesen lement, mert néha alig tudok fogni a kezemmel, de tény, hogy sokat segített. A nővérem lábfeje ebben a terhességi korban úgy nézett ki, mint egy elefánté. Szóval nem tudom, most mi lenne, ha nem vigyáznék a sóval.

bartika: majd számolj be a CTG-ről. De jó, hogy mondtad ezt a várakozást, mert akkor készülök, viszek enni, inni, főleg inni, mert állandóan szomjan akarok halni, csakhát az a baj, hogy akkor viszont a mellékhelyiséget is meg kéne látogatnom, azt meg annyira nem szeretném.

Kép
jandrea

nekem CTG jövőhét kedd

Kép
Kép
cs_erika

na megyek megpróbálom legyantázni magamat. vagy sikerül vagy nem.

Kép
Kép
cs_erika

Összepakolva még nekem sincs semmim, listám viszont már van! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt Csajok!
Bár már lehet, közelebb vagyunk a délhez :roll:
Rólunk: jó húzós reggelünk volt:
- ma ment műszakira a kocsi, ezért reggel Apus itthon maradt, vittem Emesét iskolába, addig Apus összekészítette Zalánt (aki megint "jaj, olyan fáradt vagyok... alig bírom mozgatni a lábam" volt... hazaértem, Zaza kocsiban, csörög a telefon: Mesi telehányta az iskolát... :? megnyertük a fosós-hányóst, csak reménykedek, hogy nem kapjuk el Sacival...
Viszont, mivel a kocsi lejelentve, át két kocsival Dharasztira... hátul feküdt Mesi, telehányta a kocsit, hazafelé a másikat is :? majd elvittem dokihoz (igen, fertőzés, nem gyomorrontás), hazasétáltunk, elindítottam az első adag telehányt ruhával a mosógépet... ezután még minimum 3 adag jön... Mesikém meg olyan, mint egy zombi, hófehér, fekete karikás szemekkel, piros szemefehérjével :?
Én meg itthon kocsi nélkül, a gyógyszertár 1,5 km... nem vettem kiflit sem még... szóval azt sem tudom, hol áll a fejem :? majd megoldom valahogy... idővel.

Tegnapról: elbúcsúztam a kollégáktól, év végi értékelés, utána spuri a doktornénimhez... hát, a reggeli keményedések semmit nem nyitottak a méhszájon: C:3000 továbbra is. UH:
BPD: 96 mm
THQ: 90 mm
FL: 72 mm
becsült súlya 3100 gramm :) nem lesz azért hatalmas baba :)
viszont: a kis buksija teljesen lent van, a vizsgálat során kitapintható volt :shock: akkor jól éreztem egy hete, hogy lezúgott... meg folyamatosan, hogy nagyon nyom mindent odalent (állandóan olyan érzésem van, mintha wc-re kellene menni... és nem pisilni :? :oops:)
továbbra is kislány, és kicsit ferdén fekszik, sem nem háttal, sem nem elejével a gerincemnek... nemtom, ennek van-e jelentősége :roll:
Pénteken: nst, vérvétel, strepto szűrés
Keményedések: vannak, de rendszertelenek.

Doki után bevásároltunk: voltam a skálában, vettem egy 790-es szoptatós melltartót... 75-ös, háááát, nem kicsi, de remélem, legalább az első időkben kitöltöm majd :roll: kisebb nem volt :roll: biztos úgy vélik, ennél kisebb cickóban tej sincs :roll: :oops:
Aztán Metro nagybevásárlás, szóval 1/2 10 volt, mire hazaértünk...

Katuska: Máténak boldog szülinapot!! :D

Mágnes: izgi :wink: sajnálom a vizesedést, a szilvásgombóc tényleg jó ötlet :wink:

Kata, Erzsébet, Hanna: jó volt látni tegnap Titeket, talán utoljára egyben :D

Gyűrű: én már az elején levettem, nehogy fent ragadjon, de amilyen véznák az ujjaim, szerintem inkább leesne, mint fent ragadna :D

Viki, Hanna: nagy gratula a kispasikhoz :D

Erzsébet: hú, ha nem kell többet menni, egész kicsivel megúszod :D

Na abbafejezem, mert nagyon sok lettem :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2008.12.16 10:55-kor.

Csöre
csöre74

Hanna: most nézem: a THQ Olivérnek ugyanakkora, mint Sacinak :shock: nem semmi... bár tudom, hogy a mellkasa Sacikámnak mindig kisebb volt, mint az átlag... a dokibácsi tegnap 2x is megmérte, hogy biztos legyen benne... de nem kommentálta... hát kis struccom lesz :D (lapos mellű futómadár :D)

Csöre
csöre74

csöre, nem semi reggeletek volt. Vigyázz magatokra

Én, szörtelenítést lehet hogy feladom, és elmegyek kozmetikushoz. Csak nincs kedvem ezreket kiadni, amikor saját magam is simán megcsinálom tized annyiból. :?

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Megvagyok csak megint az álomkór gyötör! Éjszaka ugyanis zsibbad a fél oldalam és kb. 10 perc mire meg tudok fordulni annyira fáj már mindenem- de sebaj, a baba mindenért kárpótol.

Katuska: Boldog Születésnapot Máténak!

A gyűrümet már vagy két hete én sem tudom hordani, annyira szorított hogy muszáj volt levennem- máshol még nem vizesedek.

Erika: én ma reggel nagy akrobatikázás révén levégtam a lábkörmeimet :D

sahli

Sziasztok!

Jelen!
Megint sokat írtatok, alig győzök visszaolvasni!!

Katuska:Nagyon Boldog 2. szülinapot a gyönyörűséges Máténak!!!

Hanna: Olivér mekkora, valami félelmetes :wink: Kíváncsi vagyok, nekem mit dob majd a gép jövő hétfőn :wink:

Mágnes: örülök, hogy jól vagytok és minden rendben! Vizesedést sajnálom, de a szilvásgombóc diéta bizti megteszi a hatását :wink:

Erika: sajnálom a rossz alvást illetve a nem alvást :( Ma reggel korán kellett kelnünk (ja, a fél 7 lehet, hogy csak nekem van korán :oops: ),most bezzeg tudtam volna még aludni...De hogy hétvégén miért ébredek rendszeresen olyankor... :roll:

Vickybabe: nagy-nagy gratula Leventéhez, de szuper!!! Nagyon izgis ez a finis! Én is csak lesek,fel sem fogom,hogy 17 nap és én is az Anyukája leszek valakinek.... :oops: Nekem fájást még nem mértek, csak szívhangot. Azt hiszem, lassan lenne mit kimutatni :wink:

Csöre: Mesikének jobbulást! Szegénykém, hát ennél kellemetlenebb nincs is,vigyázz magatokra Sacival,nehogy elkapjátok!!! Akkor most ezek szerint tényleg van valami fertőző hányós-fosós??? :evil: Sacika szépen fejlődik!!!

Erzsébet: de jó lenne, ha nem kellene többet menned neked sem 'cukrozni' :wink:

Jeggyűrű: nekem a jeggyűrűm simán mozog fel le, a kísérőt viszont pár hete én is levettem, az már elég szoros volt :oops:

Keményedéseim megvannak, elég rendesen és az alsó fertályon feszít is rendesen :oops:

Megvan az alapanyag a karácsonyi sütikékhez, csak most rest vagyok nekiállni :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: miket fogsz sütni?

Csöre: jobbulást a kislányodnak! Nagyon vigyázz Magadra !

sahli

Sahli: ha az égiek is úgy akarják, akkor első körben vaníliás-fahéjas kiflit illetve ánizsos aprósütit :wink: Ha meg lesz kapacitásom, akkor mézeskalácsot...Anyukám beiglijétől nem tágítok, az olyan fini, hogy nekem szinte kár is lenne belefognom :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

A bejglit Nálunk is anyukám készíti- az az ő specialitása. Én szeretnék lekváros linzert- "összeragasztósat". A mézeskalács már a dobozban lapul :)
Olyan szép karácsonyunk lesz :D

sahli

Köszi Lányok, átadom neki. Igyekszem vigyázni magunkra, de szegénykém nem érti, hogy most nincs bujizás... :roll:

Hajrá Kata, jó sütést :D én majd gyümölcskenyeret csinálok, de csak hétvégén, mert az frissen puha. Mármint ha még egyben leszünk :roll: én is Anyukám bejglijét szeretem a legjobban :D

Erika: az őzikétlenítés nálam is aktuális téma... nem is tudom, hová tudnék elmenni, ha nem én csinálnám :roll: de egyelőre még hangolódok :roll: :?

Csöre
csöre74

Nem semmi, mennyit írtatok.

Csöre! Kata! Örülök, hogy jól vagytok. :)

Csöre! Mesinek jobbulást!

Erika! :) Én meg is halnék a gyantától most.

Kép
hanna30

Csöre! Egyben lesztek és kész. :)
Mi hétvégén elvileg megcsináljuk Olivér szobáját és este céges party. :)

Kép
hanna30

Hanna, én a céges partytól el lettem tiltva. Nem lenne gond, ha Pesten lenne. Csak a cég Debreceni székhelyű, és ott lesz. :?
Úgy volt, valaki levisz, de a múltkori orvosi vizsgálat után lemondtam róla. :cry:

Pedig úgy lemennék

Gyantát elpakoltam, de még lehet, hogy holnap ráveszem magam. Csak a melegítésig jutottam el, utána kellő képen lebeszéltem magam róla.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: január 3-án? :D OK, igyekszünk :)
De jó lesz, ha kész Olivér szobája :) bár egy hónapja is nagyon jó állapotban volt már :D
Főzni kéne valami ebédet :roll: asszem marad a borsófőzi virslivel... az most lecsúszna :D

Csöre
csöre74

Tudjátok mitől szenvedek mostanában? ( a szokásos nyűgjeinken kívül)

A mellem alatti bőr iszonyatosan érzékeny. Megnéztem a tükörben nem ér össze a hasammal. A melltartó is iszonyatosan kikezdi, pedig egyáltalán nem szoros. Fogalmam sincs mit csináljak. (melltartó nélkül ugyan olyan rossz mint vele, szóval tök mindegy, hogy flvszem-e vagysem ilyen szempontból.)

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Azért őszinte leszek Debrecenbe én sem mennék el.
A gyanta holnap hátha más lesz. :)

Csöre! Igen, január 3. Mi is akkor megyünk. :) :)
Ja, jól áll a szoba, mert a vasalódeszka és szárító röhög benne jelenleg a babakocsival. :)
Azért nyugodtabb lennék, ha minden a helyén lenne.
Tegnap a bababoltban megvettük a hiányzó dolgokat.
Ebéd: én elsétáltam a piacra és vettem kolbászt. Azt fogom megsütni. :oops: :oops: Ennyit a fűszermentes kajáról.
A desszert Rennie lesz.

Kép
hanna30

Hanna: :lol: :lol: igen, nekem is kolbász után kellett a Rennie :)
Minden meglesz Olivér érkezésére, tudod, hogy még bent akar maradni :wink: Nekem még át kéne nézni a cuccokat, kell-e valami Sacikámnak... de szerintem egész jók vagyunk, legalábbis remélem. A légzésfigyelő a nagy kérdés... hát, tegnap sem lettem sokkal okosabb :?
Erika: én már november elején sem mentem el Debrecenbe... sajnáltam is :(
A cickó problémára nem tudok mit mondani... lehet, hogy befülled? Vagy száraz? Nekem a hasam bőre száradt ki iszonyatosan, vakarom is rendesen :? tudom, ezen viszonylag könnyű segíteni :)
Szerintem próbálj hintőport...

Csöre
csöre74

Csöre! Mi is légzésfigyelőt néztünk tegnap.
Rosszabb mint a babakocsi vásárlás. :)

Kép
hanna30

És mire jutottatok?

Csöre
csöre74

Semmire nem jutottunk.

Csajok! Ki milyen légzésfigyelőt vett?

Kép
hanna30

Sziasztok!

csöre: ez sem a te napod!!! Gyógyítgasd kicsi lányod! Szegény! Remélem hamar túl lesz rajta!

Erika: ilyenről még nem is hallottam!!!! És semmi külsérelmi jelek??? Nem piros vagy hasonló? Ha igen, esetleg próbáld meg popsikrémmel bekenni. Ártani biztos nem árthatsz vele és már gondolom van is otthon. :-)

hanna: még mi sem vettük meg a légzésfigyelőt. Valószínűleg Angelcare lesz. A barátnőm egyébként a Madarász kórházban kaphatót vette (babesense vagy valami hasonló) és ő nagyon meg van vele elégedve. Még sosem riasztott félre. Csak az elég drága. Azt hiszem az Angelcare valamivel olcsóbb még úgy is, ha a bébiőrös változatot veszed. De én is elég tanácstalan vagyok. Az biztos, hogy a nevenincs légzésfigyelőket jobb, ha elfelejted. Sajnos ebben az esetben érvényes, hogy minél drágább, annál jobb.

Kép
jandrea

JAndrea! Én is ezek között filózok. :)
Tapasztalt anyukák?

Kép
hanna30

Jandrea, semmi külsérelmi nyom. ehet, hogy száraz. Megfogom próbálni a bekenéssel, hátha segít.

Légzésfigyelő: hát ami minket illet nem vettünk. És nem tudom, hogy veszünk-e. Ezt még meg kell beszélnem az urammal.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Mi ezt kapjuk karácsonyra a nagyiktól.

Kép
hanna30

Bartika?????

Kép
hanna30

Hanna, Moffliról nincs valami híred? (vagy bárki másnak?)

Légzésfigyelő: szerencsére nem kell venni, "megörököltünk" egyet: Angelcare, a sógórnőméknél kiszolgált már két gyereket hibátlanul.
kisbogacs

Kisbogacs!
Moffli a múlt héten írt. Egyben vannak Szombathelyen. Minden ok velük.
Mázlista vagy a légzésfigyelővel.

Kép
hanna30

Én a főnökömtől kaptam ajándékba egy Angelcare légzésfigyelőt, hétvégén beüzemeljük.

sahli

kisbogacs: igen, igen... mázlista!
sahli: nem semmi főnököd van!!!! te is mázlista!!!!

Én sokáig gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán szükséges-e, de amilyen paramami vagyok már most is, tuti, hogy anélkül egy percet sem aludnék.

Kép
jandrea

Ercsi, nekem is van ilyen mell alatti panaszom, csíp, ég ott a bőröm. :? Semmi nem használt rá eddig. Most éppen jó... :roll:

Hanna: a mienk Angelcare 301:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Ez a bébiőrrel kombinált verzió, a Brendonban most ajándék pelustárolót adnak hozzá. 15 mp után csippan egyet és 20 mp után riaszt.
A Madarászosok a Babysense-re esküsznek. Asszem ez is 15 mp után jelez. Kb 30 ezer pénzbe kerül.

Kép
vickybabe

Hanna:
Nekünk is AngelCare van, Annáé volt, nála nagyon bevált, most Beni megkapja, és bvettünk Annának egy szintén AngelCare bébiőrt..

Szilvásgombócból még nem lett semmi... Kiöntöttem a konyhában az olajat, és úgy berágtam, hogy elmentünk salátabárba ebédelni.... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.ma voltam a belgyógyászaton uh csak holnap lessz úgyhogy vissza kell majd mennem,viszont a vért levették amiben a pajzsmirigyet nézik azt hiszem vmi tsh -t,de sajna csak jövő hét kedden jön meg az eredmény igy majd azzal meg az uh eredménnyel kell visszamenni... :roll: pénteken megyek a régi nődokimhoz,megpróbálom vele megbeszélni hátha járhatnák oda ctg-re,tuti ki lessz akadva hogy itt nem csinálnak,a méhszájvizsgálatnál is ki volt....katuska:Máténak nagyon boldog 2.-ik szülinapot :) csöre,hanna:irigylésre méltó méretek.. :D Mesinek jobbulást

Kép
gizella82

Mágnes, ilyenek velem is előfordulnak...kezdek ön-és közveszélyes lenni :lol:

Csöre, gratula Saci méreteihez! Még mindig majdnem egyformák pici Leventével :wink: :lol: Mesinek jobbulást!

Kép
vickybabe

Gizella, kíváncsi leszek, mit mond a nődokid...drukk a pajzsmirigyhez, vérből TSH-t, T3 és T4-et néznek.

Kép
vickybabe

Hanna: csatlakozom az Angelcare 301-es klubba :wink: Mi is úgy vettük,ahogy Vickybabe írja (nem is tudtam,hogy még mindig/már megint van ez az akció). Én is csupa jót hallottam róla. A pelenkatartó meg magában egy 6-8 ezer forint lenne és állítólag nagy szolgálatot tesz. (forrás: ikres barátném 3 hónapos csemetéi :lol: ) Babysense-t mi tegnap Csörével 40 ezerért láttunk... :roll:

Sahli,Kisbogács: jah,kérem, a mázlisták! :lol:

Mágnes: sajnálom a bosszúságot az olajjal!

Csajok, én most túros csuszát fogok főzni :oops: Apa egyszer kibírja, hogy nem húst hússal, én meg úúúúúúúgy szeretem :oops:

Erika: ilyen érzékenység nekem is volt,mostmár kevésbé :roll: Bizti száraz a bőröd. Én magamnál erre tippeltem. Kend be kis hidratálóval/popsikrémmel/fürdetővel (ha elszánt vagy, akkor a babaolaj biztos jól táplálja, ami patikában nem más,mint egyszerű napraforgó olaj -- csak azzal kicsit körülményesebb kenegetni :wink: )

Csöre: Mesike jobban van azóta?? Tud enni vagy legalább inni egy keveset??

KépKép

KépKép
kata8110

Köszi, Lányok, jobbul.... már evett (pirítóst) és ivott is, nem jött ki.

Viki: igen, közel egyformák a gyerkőcök :) Levente egy kicsit elhúzott, de mégiscsak pasi :wink:

Gizella: azért nem semmi, hogy a régi dokidhoz kell menni... szerencse, hogy elérhető, a véreredményhez meg drukk ++

Mágnes: nekem is minden potyog :? kitartás!

Nézem az Angelcare-eket...
Nekem az első kettőnél nem volt légzésfigyelő, azóta átkerültünk a veszélyeztetett csoportba... :cry: így most lesz.

Hanna: köszi a hírt Moffliról

Csöre
csöre74

Kata: idézet Mesikétől "hát tudok" :D

Csöre
csöre74

Csöre: de édes Mesi!!! Akkor jó, fontos a sok folyadék, ha ennyit vesztett!! Reméljük, hogy akkor a gyógyulás mezejére lépett!!! :wink:

Én az előbb hajszál híján egy fazék vizet ejtettem a lábamra, még szerencse, hogy ép csak főni tettem oda, nem a forrásban lévővel akrobatizáltam :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: óvatosan a lábosokkal/fazekakkal :D
Próbáld ki Apának a csülkös változatot, tudod, amit meséltem tegnap :wink: abban van husi :D csak bírja megenni :wink: :lol: :lol:
Mesi itt nyomul a fejem fölött :) olvas, meg kommenál (tanulja az emotikonokat), és sokkal jobban van... azért nem engedem délután osztálykarácsonyra, és a héten nem mehet iskolába... semmi szükség, hogy az osztálytársai és szüleik minket átkozzanak, hogy a gyerek karácsonykor beteg... mert az tuti, hogy fertőző :? ezért nem örülök, hogy itt nyomul...

Csöre
csöre74

Csöre: Apa ebből a szempontból olyan 'válogatós' :oops: Csináltam én már annyi féle tésztát, mivel én imádom, csirkehusis pennét, sonkás-gombás sajtszószos tésztát...megeszi ő, de fél óra múlva éhes és nem látom az arcán a 'jóllakott napközis mosolyt'.
De azért ha lecseng a túrós csusza miatti 'vihar' (amit persze csak én élek meg úgy,hogy nem a legkedvencebb kajáját kapja :lol: ),akkor majd bepróbálkozom a csülkössel, azért az bizti nagyon ütős :wink:
Jó is,hogy nem megy Mesi karácsonyozni,az elgyötört gyomrára nehogy rátöltsön valamivel. És különben is, itt van mindjárt a téli szünet (gondolom én :oops: ) :wink: Csak tényleg, meg ne fertőződjetek!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Bartika, teljesen meghatott az Isten áldja meg aranyoskám.

Máténak boldog szülinapot kívánok!

Erika, én 4x is járok éjszakánként… nagyon ürülnek azok az oedémák :wink: . Viszont nappal meg alig kell mennem.

Csöre, jobbulást Mesinek.
Végre ott hagytad a munkahelyed, most már tényleg pihenj. Szép nagy a babád, nem semmi, hogy már túllépted a 3 kilót.

Köszi az érdeklődéseteket, ma jobban voltam, annak ellenére, hogy délelőtt tíztől úton voltam (és persze a villamoson nem adták át a helyet). Sikerült 2 dolgot is elintézni. Nemsokára indulok szülésfelkészítőre, utána meg megpróbáljuk ismét a 4D-t. Remélem, megmutatja magát a kisasszony, nem úgy, mint a múltkor.

A céges bulit én is kihagyom pénteken. Évek óta a BNV-n volt, de most sajnos áttették Budára, így a város másik végére kellene mennem. Azt meg nem merem bevállalni. Mehetnék onnan egyenesen a kórházba is, mert az meg közel lenne, de valahogy nem így álmodtam meg :oops: . Itthonról kell indulnom szülni, és kész.

Kép
petne

Kata: szombattól nincs tanítás (a héten munkanap) :)
Tiéd Apával teljesen egyetértek... a tészta nekem sem kaja, mármint ha arról van szó, hogy jól akarok lakni :) bezzeg a családom többi tagja :roll: tésztát tésztával...

Petne: örülök, hogy jobban vagy :)
BKV: ne is mondd... tutira nem látszik rajtunk, hogy 3 hét van a szülésig :roll: :evil:
Kérünk képet a kisasszonyról :D
Munka: ma meg holnap még "dolgozom" :wink: de mivel már mindent átadtam, ez inkább olyan "ügyelet"-féle :) itt vagyok, ha kérdés van, válaszolok... de az "itt" az itthon :D meg megkísérlem rendberakni a több ezer e-mailemet... mondani sem kell, hogy lehetetlen :roll: de azért mégis, kicsit rendben legyen.

Csöre
csöre74

Csöre: én meg Tied Családdal értek egyet :lol:

Petne: igen,nagyon várjuk a képeket!!

Ma reggelo voltunk megkötni az őssejtes szerződést, ott elegyedtünk szóba a nővel,kérdezi, mennyi idős terhes vagyok? Mondom napok kérdése és 38 hetes. Akkor mondjuk ültem, úgyhogy nem látta a pocakot, csak lelkendezett egy sort, hogy akkor mindjárt jön a baba. Búcsúzóban meg megjegyezte, hogy hihetetlen, hogy közel 38 hetes legyek, annyira nem látszik rajtam! :shock: (Hozzáteszem, hogy Apa nagy viccesen megjegyezte, hogy igen, inkább ő is olyan 45 hetesnek tippelne :lol: :lol: Gonosz :twisted: :lol: )
Szóval,ennyit akartam csak a BKV-hoz hozzáfűzni, hogy nem adják át a helyet...
Bár, múlt pénteken troliztunk Apával, megürült egy hely, csak épp szállt fel egy néni, gondoltam, meghagyom neki, de ő meg kedvesen mosolyogva akarta átengedni a nekem-- persze,nem fogadtam el.

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: a nénikkel semmi bajom... de a 20-60 éves makk egészséges férfiak... :evil: mindegy, ezt a témát kiveséztük már... épp azon elmélkedtem ácsorgás közben, ha még kéne BKV-znom, kérnék Krisztitől fényképet, csinálnék belőle egy mosolygós álarcot, és abban utaznék, hátha nagyobb szerencsém lenne :lol: :lol: :lol: persze tegnap még szerencsés voltam, mert 5-ből 2 alkalommal volt hely, és egy harmadik alkalommal sikerült elcsípni egy megürült helyet... (a többediket), de a másik kettőn álltam.

Fertőtlenítettem ... :? Mesi összes ruháját (mai + még amit összehányt: pokróc, táskák, cipők, kabát, stb...) kimostam, a táskákat mosás után fertőtlenítettem, a kádat, WC-t fertőtlenítettem, illetve még fogom is... így most mocsok klór szag van :?
Mesikém meg elégedetten falatozza a kását (tejbegríz), és közben fütyürészik :? azt hiszem, elég hamar keresztül ment rajta.... azért még elég bágyadt, de határozottan jobban van :)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: