Jó reggelt Csajok!
Bár már lehet, közelebb vagyunk a délhez
Rólunk: jó húzós reggelünk volt:
- ma ment műszakira a kocsi, ezért reggel Apus itthon maradt, vittem Emesét iskolába, addig Apus összekészítette Zalánt (aki megint "jaj, olyan fáradt vagyok... alig bírom mozgatni a lábam" volt... hazaértem, Zaza kocsiban, csörög a telefon: Mesi telehányta az iskolát...

megnyertük a fosós-hányóst, csak reménykedek, hogy nem kapjuk el Sacival...
Viszont, mivel a kocsi lejelentve, át két kocsival Dharasztira... hátul feküdt Mesi, telehányta a kocsit, hazafelé a másikat is

majd elvittem dokihoz (igen, fertőzés, nem gyomorrontás), hazasétáltunk, elindítottam az első adag telehányt ruhával a mosógépet... ezután még minimum 3 adag jön... Mesikém meg olyan, mint egy zombi, hófehér, fekete karikás szemekkel, piros szemefehérjével
Én meg itthon kocsi nélkül, a gyógyszertár 1,5 km... nem vettem kiflit sem még... szóval azt sem tudom, hol áll a fejem

majd megoldom valahogy... idővel.
Tegnapról: elbúcsúztam a kollégáktól, év végi értékelés, utána spuri a doktornénimhez... hát, a reggeli keményedések semmit nem nyitottak a méhszájon: C:3000 továbbra is. UH:
BPD: 96 mm
THQ: 90 mm
FL: 72 mm
becsült súlya 3100 gramm

nem lesz azért hatalmas baba
viszont: a kis buksija teljesen lent van, a vizsgálat során kitapintható volt

akkor jól éreztem egy hete, hogy lezúgott... meg folyamatosan, hogy nagyon nyom mindent odalent (állandóan olyan érzésem van, mintha wc-re kellene menni... és nem pisilni

)
továbbra is kislány, és kicsit ferdén fekszik, sem nem háttal, sem nem elejével a gerincemnek... nemtom, ennek van-e jelentősége
Pénteken: nst, vérvétel, strepto szűrés
Keményedések: vannak, de rendszertelenek.
Doki után bevásároltunk: voltam a skálában, vettem egy 790-es szoptatós melltartót... 75-ös, háááát, nem kicsi, de remélem, legalább az első időkben kitöltöm majd

kisebb nem volt

biztos úgy vélik, ennél kisebb cickóban tej sincs
Aztán Metro nagybevásárlás, szóval 1/2 10 volt, mire hazaértünk...
Katuska: Máténak boldog szülinapot!!
Mágnes: izgi

sajnálom a vizesedést, a szilvásgombóc tényleg jó ötlet
Kata, Erzsébet, Hanna: jó volt látni tegnap Titeket, talán utoljára egyben
Gyűrű: én már az elején levettem, nehogy fent ragadjon, de amilyen véznák az ujjaim, szerintem inkább leesne, mint fent ragadna
Viki, Hanna: nagy gratula a kispasikhoz
Erzsébet: hú, ha nem kell többet menni, egész kicsivel megúszod
Na abbafejezem, mert nagyon sok lettem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2008.12.16 10:55-kor.